2011 Ekim Anneleri

kızlar bişe sorcam.sol kasığımda soldan kukuma doğru yani acaip bi ağrı oldu hiç hareket edemedim 5 dk falan sürdü sanki elektrik çarpıyo gibi böyle sancısı olan oldumu aranızda.böyle bi ağrıyı ilk defa yaşadım.korktum çok

merhaba anneler ve bebişleri.inşallah herkes için iyi bir gün olur.

geçmiş olsun canım.inşallah erkenden gelmez bebeğin.hepsi zamanında doğsun inşallah sağlıkla.

bende de oluyo nadiren bi iki kez oldu ama 5 dk. çok uzun o kadar sürmedi.aynen elektrik çarpması gibi hemen geçti ama.dinle kendini ona göre doktorunu ara canım bence sürerse daha.

bendede oluyo ama 5 dk sürmüyo.normal diye düşünüyorum

bende de oluyo nadiren bi iki kez oldu ama 5 dk. çok uzun o kadar sürmedi.aynen elektrik çarpması gibi hemen geçti ama.dinle kendini ona göre doktorunu ara canım bence sürerse daha.

bendede oluyo ama 5 dk sürmüyo.normal diye düşünüyorum

hareket ettikce devam etti.şimdi geçti inş olmaz bidaha.olursa dr sorim.teşekür ederim kızlar :26:

sağlıkla al kucağına inşallah.arkadaşım izmirde yapmıştı.kendisi çok memnundu.sancılar tavan yaparken ben çok rahattım diyor.doğumda da sorun yaşamamış.ama tabi herkeste aynı mı olur bilemem.yan etki falan.sonrasında da bi şikayeti olmamış.
aman dikkat et.geçmiş olsun.aman herşeyide anlatmayın.yorum yapıyolar.anlattığına pişman oluyosun.sadece kayınvalidende değil.kendi annemde yorum yapar.sinir olurum bazen söylediğim için.

bana da giriyo arada.ama arkadaşların dediği gibi uzun değil.anlık bıçak sokması gibi

çok şirinler cnm güle güle giydir daha önce yüklediklerin küçük adam kıyafetleriydi bak bunlar bebek kıyafeti işte
sağol cnm hepsi 120 tuttu 3üde ayrı satılıyordu ben birleştirip takım yaptım
Günaydın annecikler.....benim oğlumda hıçkırarak size günaydın diyor şu anda....diyorum oğlum tut neesini say 10 a kadara ama hiç oaralı değil...hıçkta hıçk:))
anam yerim ben onun minik ağzını ve hıçkırıklarını
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme ve bol bol dinlen
sağol tatlım ben her ay düzenli olarak geliyorum maltepeye sen hafta içi çalıştığın için buluşalım demedim hiç ama aklımdasın izne çıktığında doğumu beklemeden buluşalım olurmu
cnm maltepeden aldım sen nerdeydin tam yerini söyleyeyim bide grisi var bunun

genemi o kuma yaaaa aman bakma cnm sen ona belli işte çatlağın teki

kızlarrr benim münüşlerimin sadece kahverengi halka olan kısmı öne doğru uzamaya ve şişmeye başladı ,ama beyaz yerler aynen duruyo ,böyle tuhaf bi şekle doğru gidiyo??bu ne kiiii???:26::26::26:

of yaaa
anlayışsız komşudan nefret ediyorum
hayır başımı balkondan çıkarmaya korkar oldum. hazır eşim evde yokken balkonları yıkıyayım dedim ben yıkıyacam deyip habire erteliyo neyse mutfak balkonunu yıkadım az bişi kalmış üst komşum bağırıyo her zamanki gibi aha dedim yine yakaladı
filiz haniiiiiiimmmmmmmmm!!!!!!!! zıkkım töbe töbe yaaaa
misafir vardı iki gündür halı silkeleyecem halıyı da çıkarmış sarkıtmış beni görünce soruyo hanımefendi ki halı silkeleme günü değil....
daha önce bi üstle bunun tartışmasını yaşadım ama o kadar anlayışsızlar ki artık polemiğe girmiyorum silkeleme desen yine yapacak
dedim git ön balkonda silkele burası bitti yeni yıkadım
neyse bütün evin halılarını silkeledi ben de o ara pervazlarımı falan sildim hanımefendiyi bekliyorum balkonunu yıkadı su şap şap benim balkonda. ses kesilince dedim bitti zaar gittim aldım fırçamı hortumu yıkadım bi güzel yukardan tosssss köpük köpük su benim balkonda ay fıttırdım ya
dedim napiyosunuz balkonumu yıkadım ben tamam diyo bitti bitti
Allaha havale ediyorum dedim valla yeter artık. bi daha yıkadım balkonu
sinirden ağlayacam nerdeyse ya
eşimi aradım dedim taşınalım burdan. bıktım artık bu vahşi insanlardan ya. görgüsüzler

hayret bişi yaa senin hamile olduğunu bilmiyormu bu kadın yaa saygısız

halı sılkeleme ne ya spuremıyomu elektırık tasarufumu kaldımı oyle seyler apartmanlarda ben olsa ızın vermezdım hanı bı yolluk bı parca kucuk bısey olur susarsında halı yuh yanı camdan fılanda gırer allah sabır versınbenım komsum yapsa papaz olurduk valla sen sabırlısın

dimi yani çok kirliyse yıkamaya ver bide oklavayla çırpsaymış

Günaydın;

Aman ne muhabbetler edilmiş maşallah size. Ciciler eklenmiş, nickler değişmiş Hepinize maşallahhh Ben bugün sabah 7 olmadan annemlere geldim dün eşim 3 kasa domates almıştı onları konserve yaptık daha doğrusu çoğunu annem yaptı ben domatesleri rendeledim sadece sonra da 10.30 gibi bir yatmışım 13.30 da uyandım Ama iyi oldu kışın o hormonlu kötü domatesleri yemicem sütüm de bebeğime organik gidecek

Bu arada eşim arabamı satalım diye ısrar ediyor napıyım sizce? Ben de satmaya sıcak bakıyorum çünkü paramızı değerlendiricez. Kullanmayınca arabanın bana masraftan başka bir katkısı olmayacak en az 6 ay da işe gitmeyeceğime göre aslında çok da gerek değil, gerekirse eşimin arabasını kullanırım. Ne dersiniiizz fikir bana Bir de arabaya 10.000 km bindim aldığımın sadece 500 TL altına satabiliyorum şu an bir alıcı çıkmış

sağol tatlım ben her ay düzenli olarak geliyorum maltepeye sen hafta içi çalıştığın için buluşalım demedim hiç ama aklımdasın izne çıktığında doğumu beklemeden buluşalım olurmu

Tabiki olur canım Eylül sonu gibi çıkacağım kısmetse işten Ama ondan önce bir İstanbul buluşması yapalım geçen sefer gelememiştim ben malesef

Canım bizim apartmanda kimse halı falan silkelemez. Hatta ben balkondaki çiçeklerimi sularken bile dikkat ederim azami derecede birinin balkonuna camına sıçrar diye. Görgüyle alakalı bir şey öylke cahil tipler için canını sıkma hiç.

bendede aynı durum vardı kardeşime verdim yeni evlendi o kullanıyo durduğu yerde para yiyo bence eşimin arabasını kullanıyorum kafamda rahat tabi yine sen bilirsin

bendede aynı durum vardı kardeşime verdim yeni evlendi o kullanıyo durduğu yerde para yiyo bence eşimin arabasını kullanıyorum kafamda rahat tabi yine sen bilirsin

Acaba çok sıkılır mıyım canım istediğinde atlayıp bir yere gidemezsem diye çekiniyorum ama zaten kış olacak bir de bebek küçük olacak çok da çıkmam sanırım dışarı

hayret bişi yaa senin hamile olduğunu bilmiyormu bu kadın yaa saygısız

biliyolar canım kepsi radar gibi.
büyük temizliği yaparken bi tanesi geldi eli belinde halı silkecem diyo dedim camları kadın yeni sildi balkon yeni yıkandı karşıda silkeleseniz.
yok diyo silkelemem lazım. ya dedim ben bu halde nası yıkıyayım bi daha ne var diyo senin halinde salak kadın. o gün anladım işte muhattab olmamam gerektiğini
sadece bi komşum var görüştüğüm geri kalan hepsi sonradan görme

canım valla 10 daireli apartman ama görgü olmayınca isterse 100 daireli olsun bunlara fark etmiyo valla saç baş olursun

dimi yani çok kirliyse yıkamaya ver bide oklavayla çırpsaymış

:))) onu da yaparlar canım beklerim

sat gitsin canım değerlendirirsin. sonra bi daha alırsın

aynen canım görgüyle alakalı napim birinci kat olunca çekiyorum böyle

Tabiki olur canım Eylül sonu gibi çıkacağım kısmetse işten Ama ondan önce bir İstanbul buluşması yapalım geçen sefer gelememiştim ben malesef

heyy yaşasın bende pendikteyim bu hafta hadi buluşalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…