günaydın bayanlar ve bebişler :)
bende mantar vardı akıntım fazlaydı ve bi türlü geçmemişti.dün abdest alırken hafif kahverengi avuç kadar bi akıntı geldi,panik oldum.mukabeleye gittim geldim bişey olmamış.sonra asasörde komşuya anlatmıştım.10 dak. sonra kapıya geldi ne yaptın diye ben ağla ağla sinirlerşm bozulmuştu dedim bişey yok dediki istersen eşini ara gidin yada birlikte gidelim içinde kalmasın dedi yok dedim neyse gitmeyeyim şimdi üzülme aklına kötü bişey getirme dedi.sonra eşimi aradım hemen geldi.gittik dr.a ultrasonda bebeğin suyu,kilosu,hareketleri iyiydi çok şükür.dr attan kontrol etti elini soktu aşağıdan bi akıntı geldi yine açık kahve ve kokulu.1 cm açılmış rahim erken doğum riski var dedi.müşahedeye alacağız serum verdiler antibiyotik yaptılar.idrar tahlili verdim.kan aldılar.dilimin altından nidilat verdiler.karnım baya sertti yumuşadı biraz.nts ye koydular ordada bişey çıkmadı şükür ama bizimksi bi oynuyor bi oynuyor maaşaallah subhanallah.nidilat,alfasid ve parol verdi.2 gün yine akıntı devam eder yanında kimse varmı dedi burda tekim ailem kayınvalidemler istanbulda bugün annem gelecek bi hafta dinlen hiç kalkma dedi iş yapma dedi.kayınvalideme anlattım neden alttan kontrol ettiriyorsun diye sitem etti.dr nasıl teşhis koyacaktı ki.Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar bişe sorcam.sol kasığımda soldan kukuma doğru yani acaip bi ağrı oldu hiç hareket edemedim 5 dk falan sürdü sanki elektrik çarpıyo gibi böyle sancısı olan oldumu aranızda.böyle bi ağrıyı ilk defa yaşadım.korktum çok
kızlar bişe sorcam.sol kasığımda soldan kukuma doğru yani acaip bi ağrı oldu hiç hareket edemedim 5 dk falan sürdü sanki elektrik çarpıyo gibi böyle sancısı olan oldumu aranızda.böyle bi ağrıyı ilk defa yaşadım.korktum çok
bende de oluyo nadiren bi iki kez oldu ama 5 dk. çok uzun o kadar sürmedi.aynen elektrik çarpması gibi hemen geçti ama.dinle kendini ona göre doktorunu ara canım bence sürerse daha.
bendede oluyo ama 5 dk sürmüyo.normal diye düşünüyorum
sağlıkla al kucağına inşallah.arkadaşım izmirde yapmıştı.kendisi çok memnundu.sancılar tavan yaparken ben çok rahattım diyor.doğumda da sorun yaşamamış.ama tabi herkeste aynı mı olur bilemem.yan etki falan.sonrasında da bi şikayeti olmamış.merhaba kızlar forumu arada takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyor.
bende 32+2 haftalık hamileyim,allah nasip ederse bir kızım olacak.
sizlere bir sorum var,çevrenizde ağrısız yani epiduralle normal doğum yapan varmı,bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.acaba nasıl oluyor bir sakıncası varmı?bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
allah herkese bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah...
aman dikkat et.geçmiş olsun.aman herşeyide anlatmayın.yorum yapıyolar.anlattığına pişman oluyosun.sadece kayınvalidende değil.kendi annemde yorum yapar.sinir olurum bazen söylediğim için.günaydın bayanlar ve bebişler :)
bende mantar vardı akıntım fazlaydı ve bi türlü geçmemişti.dün abdest alırken hafif kahverengi avuç kadar bi akıntı geldi,panik oldum.mukabeleye gittim geldim bişey olmamış.sonra asasörde komşuya anlatmıştım.10 dak. sonra kapıya geldi ne yaptın diye ben ağla ağla sinirlerşm bozulmuştu dedim bişey yok dediki istersen eşini ara gidin yada birlikte gidelim içinde kalmasın dedi yok dedim neyse gitmeyeyim şimdi üzülme aklına kötü bişey getirme dedi.sonra eşimi aradım hemen geldi.gittik dr.a ultrasonda bebeğin suyu,kilosu,hareketleri iyiydi çok şükür.dr attan kontrol etti elini soktu aşağıdan bi akıntı geldi yine açık kahve ve kokulu.1 cm açılmış rahim erken doğum riski var dedi.müşahedeye alacağız serum verdiler antibiyotik yaptılar.idrar tahlili verdim.kan aldılar.dilimin altından nidilat verdiler.karnım baya sertti yumuşadı biraz.nts ye koydular ordada bişey çıkmadı şükür ama bizimksi bi oynuyor bi oynuyor maaşaallah subhanallah.nidilat,alfasid ve parol verdi.2 gün yine akıntı devam eder yanında kimse varmı dedi burda tekim ailem kayınvalidemler istanbulda bugün annem gelecek bi hafta dinlen hiç kalkma dedi iş yapma dedi.kayınvalideme anlattım neden alttan kontrol ettiriyorsun diye sitem etti.dr nasıl teşhis koyacaktı ki.Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
çok şirinler cnm güle güle giydir daha önce yüklediklerin küçük adam kıyafetleriydi bak bunlar bebek kıyafeti işte
Kızlar yusufun bi kaç cicisini de ben ekleyim dedim gece gecehast. çıkışı, battaniyesi, alt açma bi iki şey işte:82:
fotoların boyutları büyük olduğu için ve ayrıca site iki e bir hata verdiğinden küçük yükledim ama üstlerine tıklayıp orjinal boyutta daha sağlıklı görebilirsiniz:) ayyy yüklenmedide bi türlü deli etti.. bu arada ilk fotolardaki alttaki pazen mavi battaniye benden kalma:)) annecim yollamıştı geçenlerde....
sağol cnm hepsi 120 tuttu 3üde ayrı satılıyordu ben birleştirip takım yaptımGünaydin anneler bakiyorum resimler yüklenmis :)
Cok güzeller canim özellikle yesil takim cok hos. Güle güle giyinsin bebisin
Cok hosmus geceliklerin, bende buna yakin birsey almak istiyorum. Ama benimki kirmizi olsun istiyorum :)
Sormasi ayip olmassa kaca aldin tüm takimi?
Bir sürü ciciler almissin güle güle saglikli günlerde kullansin bebegin
anam yerim ben onun minik ağzını ve hıçkırıklarınıGünaydın annecikler.....benim oğlumda hıçkırarak size günaydın diyor şu anda....diyorum oğlum tut neesini say 10 a kadara ama hiç oaralı değil...hıçkta hıçk:))
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme ve bol bol dinlengünaydın bayanlar ve bebişler :)
sağol tatlım ben her ay düzenli olarak geliyorum maltepeye sen hafta içi çalıştığın için buluşalım demedim hiç ama aklımdasın izne çıktığında doğumu beklemeden buluşalım olurmuGünaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar mutlu bir gün olsun hepimize inşallah.
Maşallah tatlım prenses kızına, doğuma yakın telefonlarımızı verelim birbirimize hastanen bana çok yakın ziyaretine gelmek isterim.
Aheste ve Blackbebişlerinizin kıyafetleri çok güzel Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsin.
cnm maltepeden aldım sen nerdeydin tam yerini söyleyeyim bide grisi var bununcanım herşey güzel geçiçekk kafamı dinliyorum dıye kendını kandır olmadı kafan rahat etsın maşallah hersey yolunda
ÇOKK GÜZEL CANIM AYNISINI BULSAM HEMEN ALIRIMM
zymaflor canım ve calcıum taksıyesı druna kesınlıkleee sor canım bende hiç birşey olmadı şimdiye kadar
ay size söylemeyi unuttum benim burda bir kumam var size söylemişmiydim bilmiyorum arkadaşımın kayınvalidesi 60 yaşında kadın ben dün sabah kahvaltı yaparken yanıma geldi bebek kaç kilo diye sordu 1.700 dedim hıı küçükmüş dedi 7 buçuk aylık dedim off hiç beslenmemiş dedi nasıl yani gülsen teyze doktor iyi olduğunu söylüyor dedim aman doktorlar herşeye iyi diyolar ben bilirim dedi bunak karı lokmalarımı boğazıma dizdi o kadar kızdım ki kendime niye lafını verip susturmadım diye halada gidip masasına yumruğumu vurup bunak karı diye bağırasım var
of yaaa
anlayışsız komşudan nefret ediyorum
hayır başımı balkondan çıkarmaya korkar oldum. hazır eşim evde yokken balkonları yıkıyayım dedim ben yıkıyacam deyip habire erteliyo neyse mutfak balkonunu yıkadım az bişi kalmış üst komşum bağırıyo her zamanki gibi aha dedim yine yakaladı
filiz haniiiiiiimmmmmmmmm!!!!!!!! zıkkım töbe töbe yaaaa
misafir vardı iki gündür halı silkeleyecem halıyı da çıkarmış sarkıtmış beni görünce soruyo hanımefendi ki halı silkeleme günü değil....
daha önce bi üstle bunun tartışmasını yaşadım ama o kadar anlayışsızlar ki artık polemiğe girmiyorum silkeleme desen yine yapacak
dedim git ön balkonda silkele burası bitti yeni yıkadım
neyse bütün evin halılarını silkeledi ben de o ara pervazlarımı falan sildim hanımefendiyi bekliyorum balkonunu yıkadı su şap şap benim balkonda. ses kesilince dedim bitti zaar gittim aldım fırçamı hortumu yıkadım bi güzel yukardan tosssss köpük köpük su benim balkonda ay fıttırdım ya
dedim napiyosunuz balkonumu yıkadım ben tamam diyo bitti bitti
Allaha havale ediyorum dedim valla yeter artık. bi daha yıkadım balkonu
sinirden ağlayacam nerdeyse ya
eşimi aradım dedim taşınalım burdan. bıktım artık bu vahşi insanlardan ya. görgüsüzler
of yaaa
hayır başımı balkondan çıkarmaya korkar oldum. hazır eşim evde yokken balkonları yıkıyayım dedim ben yıkıyacam deyip habire erteliyo neyse mutfak balkonunu yıkadım az bişi kalmış üst komşum bağırıyo her zamanki gibi aha dedim yine yakaladı
misafir vardı iki gündür halı silkeleyecem halıyı da çıkarmış sarkıtmış beni görünce soruyo hanımefendi ki halı silkeleme günü değil....
daha önce bi üstle bunun tartışmasını yaşadım ama o kadar anlayışsızlar ki artık polemiğe girmiyorum silkeleme desen yine yapacak
neyse bütün evin halılarını silkeledi ben de o ara pervazlarımı falan sildim hanımefendiyi bekliyorum balkonunu yıkadı su şap şap benim balkonda. ses kesilince dedim bitti zaar gittim aldım fırçamı hortumu yıkadım bi güzel yukardan tosssss köpük köpük su benim balkonda ay fıttırdım ya
eşimi aradım dedim taşınalım burdan. bıktım artık bu vahşi insanlardan ya. görgüsüzler
halı sılkeleme ne ya spuremıyomu elektırık tasarufumu kaldımı oyle seyler apartmanlarda ben olsa ızın vermezdım hanı bı yolluk bı parca kucuk bısey olur susarsında halı yuh yanı camdan fılanda gırer allah sabır versınbenım komsum yapsa papaz olurduk valla sen sabırlısın
sağol tatlım ben her ay düzenli olarak geliyorum maltepeye sen hafta içi çalıştığın için buluşalım demedim hiç ama aklımdasın izne çıktığında doğumu beklemeden buluşalım olurmu
of yaaa
Günaydın;
Aman ne muhabbetler edilmiş maşallah size. Ciciler eklenmiş, nickler değişmişHepinize maşallahhh Ben bugün sabah 7 olmadan annemlere geldim dün eşim 3 kasa domates almıştı onları konserve yaptık daha doğrusu çoğunu annem yaptı ben domatesleri rendeledim sadece sonra da 10.30 gibi bir yatmışım 13.30 da uyandım Ama iyi oldu kışın o hormonlu kötü domatesleri yemicem sütüm de bebeğime organik gidecek
Bu arada eşim arabamı satalım diye ısrar ediyor napıyım sizce? Ben de satmaya sıcak bakıyorum çünkü paramızı değerlendiricez. Kullanmayınca arabanın bana masraftan başka bir katkısı olmayacak en az 6 ay da işe gitmeyeceğime göre aslında çok da gerek değil, gerekirse eşimin arabasını kullanırım. Ne dersiniiizz fikir banaBir de arabaya 10.000 km bindim aldığımın sadece 500 TL altına satabiliyorum şu an bir alıcı çıkmış
bendede aynı durum vardı kardeşime verdim yeni evlendi o kullanıyo durduğu yerde para yiyo bence eşimin arabasını kullanıyorum kafamda rahat tabi yine sen bilirsin
hayret bişi yaa senin hamile olduğunu bilmiyormu bu kadın yaa saygısız
canım valla 10 daireli apartman ama görgü olmayınca isterse 100 daireli olsun bunlara fark etmiyo valla saç baş olursunhalı sılkeleme ne ya spuremıyomu elektırık tasarufumu kaldımı oyle seyler apartmanlarda ben olsa ızın vermezdım hanı bı yolluk bı parca kucuk bısey olur susarsında halı yuh yanı camdan fılanda gırer allah sabır versınbenım komsum yapsa papaz olurduk valla sen sabırlısın
dimi yani çok kirliyse yıkamaya ver bide oklavayla çırpsaymış
Günaydın;
Aman ne muhabbetler edilmiş maşallah size. Ciciler eklenmiş, nickler değişmişHepinize maşallahhh Ben bugün sabah 7 olmadan annemlere geldim dün eşim 3 kasa domates almıştı onları konserve yaptık daha doğrusu çoğunu annem yaptı ben domatesleri rendeledim sadece sonra da 10.30 gibi bir yatmışım 13.30 da uyandım Ama iyi oldu kışın o hormonlu kötü domatesleri yemicem sütüm de bebeğime organik gidecek
Bu arada eşim arabamı satalım diye ısrar ediyor napıyım sizce? Ben de satmaya sıcak bakıyorum çünkü paramızı değerlendiricez. Kullanmayınca arabanın bana masraftan başka bir katkısı olmayacak en az 6 ay da işe gitmeyeceğime göre aslında çok da gerek değil, gerekirse eşimin arabasını kullanırım. Ne dersiniiizz fikir banaBir de arabaya 10.000 km bindim aldığımın sadece 500 TL altına satabiliyorum şu an bir alıcı çıkmış
aynen canım görgüyle alakalı napim birinci kat olunca çekiyorum böyleCanım bizim apartmanda kimse halı falan silkelemez. Hatta ben balkondaki çiçeklerimi sularken bile dikkat ederim azami derecede birinin balkonuna camına sıçrar diye. Görgüyle alakalı bir şey öylke cahil tipler için canını sıkma hiç.
Acaba çok sıkılır mıyım canım istediğinde atlayıp bir yere gidemezsem diye çekiniyorum ama zaten kış olacak bir de bebek küçük olacak çok da çıkmam sanırım dışarı
Tabiki olur canım Eylül sonu gibi çıkacağım kısmetse iştenAma ondan önce bir İstanbul buluşması yapalım geçen sefer gelememiştim ben malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?