Acaba çok sıkılır mıyım canım istediğinde atlayıp bir yere gidemezsem diye çekiniyorum ama zaten kış olacak bir de bebek küçük olacak çok da çıkmam sanırım dışarı
bize gelirsiniz beyzayla sıkılmassınız sözzzzzzzzzzzzz
heyy yaşasın bende pendikteyim bu hafta hadi buluşalım :)))
İviiitttttt oynatırız Rüzgar la Beyza yı O değil de ikisinin birden ağladığını düşünsene
bendede aynı problem başladı 3 gündür ayaklarım şişior ama kilomda bi anda farketti 3 günde 1.5kilo farkedermi?(tamam 3 gündür iftara davetliydim ve çok yedim)sende de kilo farkı varmı?
evet oynar kuuzular bizde gaz pok uyku sorunlarınlarındah sohbet ederiz
sen gelmessen bile ben kesin gelcem oğlumu alıp kusura bakma
ikisi ağlarsa bizde onlara eşlik ederiz zehra dördümüz birdenn :84::84::84::84:
Tabiki olur canım Eylül sonu gibi çıkacağım kısmetse iştenAma ondan önce bir İstanbul buluşması yapalım geçen sefer gelememiştim ben malesef
bizde gelelimmi ede teyzeeeeeeeeee....rüzgarı çok sıkıştırmıycam söööözzzzzzbize gelirsiniz beyzayla sıkılmassınız sözzzzzzzzzzzzz
heyy yaşasın bende pendikteyim bu hafta hadi buluşalım :)))
Kızlarrr buluşalım mı?
Evet ilk bir kaç ay zaten bütün dünyamız onların gazı poku uykusu sümüğü olacakMinişlerr yaaa gelsinler artık Kap Rüzgar'ımı gel Edacım sık sık hem biz sıkılmayız hem onlar sıkılmaz
kız ben eylül sonu doğururum zaten sen gene hastaneye gelirsin
bizde gelelimmi ede teyzeeeeeeeeee....rüzgarı çok sıkıştırmıycam söööözzzzzz
aa bendee hep pendikteyiim :)))buluşalım ,ama c.tesi olamayabilirmi??
netten aldığın şekerlerin ve kapı süsünün fotoğraflerını eklesene canım,bizde bakalım nasıllarmış. birde hangi siteden ısmarlamıştın sen onları?
kızlar gri hamile eşofmanı istiyorum nerden buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?