2011 Ekim Anneleri

İviiitttttt oynatırız Rüzgar la Beyza yı O değil de ikisinin birden ağladığını düşünsene

evet oynar kuuzular bizde gaz pok uyku sorunlarınlarındah sohbet ederiz
sen gelmessen bile ben kesin gelcem oğlumu alıp kusura bakma
ikisi ağlarsa bizde onlara eşlik ederiz zehra dördümüz birdenn :84::84::84::84:

bendede aynı problem başladı 3 gündür ayaklarım şişior ama kilomda bi anda farketti 3 günde 1.5kilo farkedermi?(tamam 3 gündür iftara davetliydim ve çok yedim)sende de kilo farkı varmı?

canim sen yanlis anladin ben sis derken yuzumde cillenme demek istemistim kilom bu ay almamisim, nihayet dedim ama ayaklarim cok fena sis her tarafim deyim aslinda 4 haftadir is yerim tatile ayrilmisti,bu pazartesi beni gorunce sefimiz sasirdi sen boyle calisamazsin iyice sismisin mesuleyet altina giremem dedi:26:.bende sevindim tabi ise gitmiyecem 1.aya kadar ins.

evet oynar kuuzular bizde gaz pok uyku sorunlarınlarındah sohbet ederiz
sen gelmessen bile ben kesin gelcem oğlumu alıp kusura bakma
ikisi ağlarsa bizde onlara eşlik ederiz zehra dördümüz birdenn :84::84::84::84:

Evet ilk bir kaç ay zaten bütün dünyamız onların gazı poku uykusu sümüğü olacak Minişlerr yaaa gelsinler artık Kap Rüzgar'ımı gel Edacım sık sık hem biz sıkılmayız hem onlar sıkılmaz

ay düşünmesi bile pek güzel oldu be zehracım bunu Allah ın izniyle hayata geçirelim muhakkak

netten aldığın şekerlerin ve kapı süsünün fotoğraflerını eklesene canım,bizde bakalım nasıllarmış. birde hangi siteden ısmarlamıştın sen onları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…