2011 Ekim Anneleri

nişan nedir? bende özel bölgeyi merak ediyorum, göbeğe yaptırmamam hayatta

Doğumun başlamasını anlamamızı sağlayan tıkaç canım doğuma yakın akıntı şeklinde geliyor vede mikrop kapmaya müsait oluyo rahim. Şuan bebeklerimizi koruyor o tıkaç. Bende özel bölge için söyledim zaten bence zararı yok çevremdeki herkes yaptırdı. Ama senin tereddütün varsa doktoruna sor.

Bebeğinin böbreklerinde normal dışı bir büyüme vardı yanlış hatırlamıyorsam. Son durum ne kardeşim? İnş. düzelmiştir? :26:

İlgin icin saol mihrimah. o ayrınılı ultrason zamanında denmişti. 1mm lik büyüklük vardı. simdi nihayet kendime uygun bir dr buldum son 1.5 aydır gidiyorum. sorun yok diyor. 1mm lik hassasiyet bile yok ki bu cihazlarda diyor. kafanı takıcak bisey yok diyor. bosuna endiselendirmisler. insh dogunca da bir problem cıkmaz.

saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)

kızlarr...

bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.

valla bana doktorum en baştan beri yasak dedi ağda yaptırmama.hem hijyen hem de zorlama açısından.ben de uydum ona.hep hamile kalınca yaptırır geçerim derdim ama doktorum öle diyince yaptıramadım çok zor oldu ama napim.doktoruma güvenirim.ama yaptıran çook.bence doktoruna sor aklına takıldıysa.:44:

ben sormuştum tabi ozaman bu kadar ilerlememişti bi sakıncası yok demişti, ama yinede emin olamıyorum, gerçi hangi yöntemi kullansakta göbeğin altını göremiyoruz ki nasıl olucak, yine başka birinin yardımı gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…