canım lcw de vardı yanılmıyosam ,bide geçende C&A mağazasında görmüştüm ...
internetten baksan ,alsan,lcw ye?lcw de kalmamış diğer mağza burada yok
kızlarr...
bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.
bunu ben de merak ediyorum ya... bilen varsa dönüş yapsınnn
bunu ben de merak ediyorum ya... bilen varsa dönüş yapsınnn
Kızlar doğuma bir gün kala bile herkes yaptıyor ne sakıncası olacak ki? Nişan gelmediği sürece problem yok bildiğim kadarıyla. Ben yaptırıyorum ve son ana kadarda yaptıracağım.
Kızlar doğuma bir gün kala bile herkes yaptıyor ne sakıncası olacak ki? Nişan gelmediği sürece problem yok bildiğim kadarıyla. Ben yaptırıyorum ve son ana kadarda yaptıracağım.
ben bikini bölgesi icin merak ediyorum alsında göbişlerimizden dolayı sıkıntı olur mu?
kızlar gri hamile eşofmanı istiyorum nerden buluruz
kızlar ben de bi buluşma istiyorum ama avrupa yakasında. ben bahçelievlerdeyim. yakın birileir varmı buraya???
nişan nedir? bende özel bölgeyi merak ediyorum, göbeğe yaptırmamam hayatta
ben bikini bölgesi icin merak ediyorum alsında göbişlerimizden dolayı sıkıntı olur mu?
Bebeğinin böbreklerinde normal dışı bir büyüme vardı yanlış hatırlamıyorsam. Son durum ne kardeşim? İnş. düzelmiştir? :26:
kızlarr...
bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.
saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)
valla bana doktorum en baştan beri yasak dedi ağda yaptırmama.hem hijyen hem de zorlama açısından.ben de uydum ona.hep hamile kalınca yaptırır geçerim derdim ama doktorum öle diyince yaptıramadım çok zor oldu ama napim.doktoruma güvenirim.ama yaptıran çook.bence doktoruna sor aklına takıldıysa.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?