2011 Ekim Anneleri

saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)

Bende boyamıyorum tatlım. Çoğu kuaförde para kazanacak olmasına karşın önermiyor boyanmasını kimyasal olduğu için.

ben aynayla görmeye çalışıyorum doğru birinin yardımı gerekli mesela eşinin ama ben onu da yaptıramam ki.bakalım bu kadra dayandım bundan sonra da aynayla devam:18:
saça gelince ben de boyatmıyorum canım.2 renk halinde dolaşıyorum bi kızmı röfleli bi kısmı siyah doğumdan sonra inşallah artık.ama çok iyi bildiğin ve güvendiğin bi kuaföre organik boyayla belki boyatabilirsin.

bende boyatmadım.kuaförler bitkisel yapıcam der kimyasal kullanır bellimi olur.ağdaya gelince başka yöntemlerle hallediyodum 4-5 aydır,hiç alttan kontrol yaptırmadım şimdiye kadar ama artık 30.haftayı devirdim bidahakine attan bakmak isteyebilr doktorum oyüzden yarın kuaföre yaptırmayı düşünüyorum.zaten hamilelere daha dikkatli,titiz davranıyoruz demişti ama utandığımdan gitmemiştim şimdiye kadar.eeee doğum yapcaaz demi aşmak lazım bunlar:))

ben diğer kısımlar için kuaföre gidiyorum ama oral bölgeyi ayna desteğiyle çözüyorum çünkü eşimin görmesini istemem zaten beceremezde

saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)

BEn dr umla görüştüm canım yarın boyatacağım kısmetse maske kullan soluma dedi

herkese iyi akşamlar gidip bişeyler hazırlamalıyım iftar için.bikaç gündür iftarda birilerindeydik hep.bgn zor geliyo o yüzden.hayırlı iftarlar herkesee.:)

slm kızlarrrrr biz geldikkkk bugun misafirim vardı gelemedimm biz çok iyiyiz geçmişe bakamadım sonra bakarım artıkkk
koprinaaaaaaaaaaaa
seb_bosh un bebişini gördükkkk minnacıkkkk kalp atışlarınıda duydukkkk bi yanda şebnem bi yanda ben gözlerimiz dolduuu
sanada haber verem dedimmmmm

anaaa
ne kadarlık oldu onun bebesii
kocası düzeldi mi
nasıl durumlar

güle güle giysin yusuf beyimizzzzzzzz

geçmiş olsun canım allahım bir daha yasatmasın sen yorulmamaya dikkat et

Geçmişi yeni bitirdim
Kabusum geri döndü sanırım :84: dün sabah kafamı kaldıramadım yataktan çok başım döndü başım döndükçede midem bulandı akşam hastaneye gittik koca bi şişe serum bide iğne yedim Hayatımda böyle iğne olmamıştım kalçamdan bacağıma vurdu ağrısı 2 saat sonra bile yürürken topalladım Bugünde sabah biraz midem yoklar gibi oldu ama Allahtan uzun sürmedi Cumartesi günü randevum var doktorumuza bi soralım bakalım doğurana kadar böyle mi olucak Hiç bişey yiyemiyorum iştah gitti yine zaten çok yoktu Şimdi bişeyler yedim zorla sofrayı toplayıp bi duş alıyım belki biraz kendimi gelirim
görüşürüz kızlar Kendinize iyi bakın

kızlar merhaba öncelikle ütü tavsiyesinde bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bugün bütün gün ssk da süründüm ilk aldığım 8 günlük raporu vericektim saat 9,30dan 14,30 a kadar sıra bekledim arada gidip memura derdimi anlatmaya çalıştım yardımcı olması için bişey yapamayız dedi pislik inşallah onun kızınada aynı şeyi yaşatır Allah sonra sıra geldi sizin işleminiz burdan yapılmmış raporunuz oranın ssk müdürlüğüne teslim edeceksiniz dedi Allah günah yazmasın ama gerçekten adamı öldürmek istedim raporla işi olan arkadaşlar kesinlikle saat 8de gidin ve numara alın

Birde gece sahura kalktığımda iki kez jöle kıvamında sarı akıntı geldi parmak ucu kadar sizdede olan varmı hemen telaşlanmak istemedim....

haaa birde bugün iç çamaşırı almak için girdiğim mağazadaki kadın ne kadar kaldı dedi 1,5 ay dedim kendinden emin bi şekilde kesinlikle değildir sen çok dikkat et karnın aşağı inmiş dedi ısrarla hayır benim ikiz diyorum hala dediğini tekrarlıyo aptal kadın moralimi bozdu oda pislik bugün kötü bi gündü iyi olan tekşey kayınvalidem evdeydi evi süpürmüş yemeğimizi yapmış çantamızı hazırladık saolsun ama çok yoruldum ve moralim bozuldu bugüüünnnnnnnnn

çamaşırdaki densize bi diyeceğim yok ,Allah ıslah etsin diycem ,hamile kadınla ne kadar rahat konuşuyo bu millet yaaa!!!
ama ssk daki adamam iyi bi küfür kaydım yanii ..yuuuh ...insan bakar karşısındaki kişiye ,yaşlı ve haişlere herzaman öncelik tanınır ,kii burda şin bile yokmuş ,altı üstü kağıda bakıp yönlendirecek ...uyuz adam!!!!

geçmiş olsun duygucum ya soğuk mu yedin ceryanda mı kaldın acaba neden böyle oldu ki?? daha önce olmamıştı galiba sende bu tür sıkıntılar.
dikkat et kendine ve bebişine zorla da olsa yemeye çalış çünkü aç kaldıkça daha halsiz hissediyor insan kendini

densiz insan çok memlekette. herkes her şeyi biliyo zaten.
sıkma sen canını. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin millete takılma.
akıntıyı bilemiyecem canım. bende beyaz akıntı hep var ama senin dediğin şekilde hiç olmadı şimdiye kadar

canım hatırlarsan aynı şeyleri bende duydum hala da sen doğurursun diyolar boş ver sen allah korusun

Çok geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda geçer..Duygucuğum biizm satlar senle aynı olduğu gibi Dr aynı zamanda gidiyoruz Bende Cumartesiye alacaktım ama Dr çok yoğunmuş yarın sabaha göreceğim miniğimi inş.

Adii ş... adam yaa, nasıl kıyar hamile hamile şu sıcakta anlayamıyorum ben böyle vijdansız insanları

çamaşırcıdaki kadına gelince sana yine o demiş. ben ramazanın başında görümceme gitmiştim bana sanki her an doğuracak gibi duruyorsun dedi, bende yok daha 2 ayım var diyorum tebessümle. Karnında aşağı inmiş demezmi çok sinir oldum ama bişey belli etmedim. Kendi iç karnı geniş hamile olup olmadığı anlaşılmıyordu. napayım ya herkezin bünye farklı yani. Tüm hamileliği boyunca midesi bulandığından bebeklerinide besleyemedi. nefret ediyorum böyle densiz densiz laf söyleyenlere. Ben kimseye kötü açıdan tek bişey söyleyemem. Kötü düşüncen o fesad içinde kalsa noluyor sanki

Son düzenleme:

kızım ne güzel ballı kaymaklısın işte. sat bence zarar etmiyosun bile hatta kar ediyosun ... sadece 500 tl altına satmak süper bişi....bizim arabaya değiş 500 200-3000 altını verseler hemen satarız

daha önce de yazmıştım, kadınlar maalesef daha densiz bu konuda.. bugün otobüste uyuyorum, kadın beni dürttü ayaklarımı gösterdi, çok şişmiş dedi, sende albümin var dedi.. elerini de inceledim ama ellerin şiş değil nie ki dedi.. bişey yok, yorgunluktan dedim geçiştirdim.. ne deseydim acaba.. aaa teyze walla olabilir he, bi danışıyım doktora 8 aydır aklına gelip baktırmadı ben de o dediğinden war mı diye, zati göbeğimi de bira göbeği sanıyo benim doktor, iyi oldu bak sana rastladım lokman hekim..

hahaha keşke o cvb verseymişsinn

geçmiş olsun canım ...dikkat et kendine ..of ya bide serum ,bide iğneee ..ne içinki bunlar??iştah içinmi,düşük falandanmı korktular??Allah korusun.

o ne yaaaamanyak kadıınn,aklından geçirdiklerini söylesen apışıp kalırdı heralde ,ne çok biliyo bu millet yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…