saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)
ben boyamıyorum ama tabi bilemem yinede
ben sormuştum tabi ozaman bu kadar ilerlememişti bi sakıncası yok demişti, ama yinede emin olamıyorum, gerçi hangi yöntemi kullansakta göbeğin altını göremiyoruz ki nasıl olucak, yine başka birinin yardımı gerekli
ben aynayla görmeye çalışıyorum doğru birinin yardımı gerekli mesela eşinin ama ben onu da yaptıramam ki.bakalım bu kadra dayandım bundan sonra da aynayla devam:18:
saça gelince ben de boyatmıyorum canım.2 renk halinde dolaşıyorum bi kızmı röfleli bi kısmı siyahdoğumdan sonra inşallah artık.ama çok iyi bildiğin ve güvendiğin bi kuaföre organik boyayla belki boyatabilirsin.
saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)
slm kızlarrrrr biz geldikkkk bugun misafirim vardı gelemedimm biz çok iyiyiz geçmişe bakamadım sonra bakarım artıkkk
koprinaaaaaaaaaaaa
seb_bosh un bebişini gördükkkk minnacıkkkk kalp atışlarınıda duydukkkk bi yanda şebnem bi yanda ben gözlerimiz dolduuu
sanada haber verem dedimmmmm
Kızlar yusufun bi kaç cicisini de ben ekleyim dedim gece gecehast. çıkışı, battaniyesi, alt açma bi iki şey işte:82:
fotoların boyutları büyük olduğu için ve ayrıca site iki e bir hata verdiğinden küçük yükledim ama üstlerine tıklayıp orjinal boyutta daha sağlıklı görebilirsiniz:) ayyy yüklenmedide bi türlü deli etti.. bu arada ilk fotolardaki alttaki pazen mavi battaniye benden kalma:)) annecim yollamıştı geçenlerde....
günaydın bayanlar ve bebişler :)
bende mantar vardı akıntım fazlaydı ve bi türlü geçmemişti.dün abdest alırken hafif kahverengi avuç kadar bi akıntı geldi,panik oldum.mukabeleye gittim geldim bişey olmamış.sonra asasörde komşuya anlatmıştım.10 dak. sonra kapıya geldi ne yaptın diye ben ağla ağla sinirlerşm bozulmuştu dedim bişey yok dediki istersen eşini ara gidin yada birlikte gidelim içinde kalmasın dedi yok dedim neyse gitmeyeyim şimdi üzülme aklına kötü bişey getirme dedi.sonra eşimi aradım hemen geldi.gittik dr.a ultrasonda bebeğin suyu,kilosu,hareketleri iyiydi çok şükür.dr attan kontrol etti elini soktu aşağıdan bi akıntı geldi yine açık kahve ve kokulu.1 cm açılmış rahim erken doğum riski var dedi.müşahedeye alacağız serum verdiler antibiyotik yaptılar.idrar tahlili verdim.kan aldılar.dilimin altından nidilat verdiler.karnım baya sertti yumuşadı biraz.nts ye koydular ordada bişey çıkmadı şükür ama bizimksi bi oynuyor bi oynuyor maaşaallah subhanallah.nidilat,alfasid ve parol verdi.2 gün yine akıntı devam eder yanında kimse varmı dedi burda tekim ailem kayınvalidemler istanbulda bugün annem gelecek bi hafta dinlen hiç kalkma dedi iş yapma dedi.kayınvalideme anlattım neden alttan kontrol ettiriyorsun diye sitem etti.dr nasıl teşhis koyacaktı ki.Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Geçmişi yeni bitirdim
Kabusum geri döndü sanırım :84: dün sabah kafamı kaldıramadım yataktan çok başım döndü başım döndükçede midem bulandı akşam hastaneye gittik koca bi şişe serum bide iğne yedim Hayatımda böyle iğne olmamıştım kalçamdan bacağıma vurdu ağrısı 2 saat sonra bile yürürken topalladım Bugünde sabah biraz midem yoklar gibi oldu ama Allahtan uzun sürmedi Cumartesi günü randevum var doktorumuza bi soralım bakalım doğurana kadar böyle mi olucak Hiç bişey yiyemiyorum iştah gitti yine zaten çok yoktu Şimdi bişeyler yedim zorla sofrayı toplayıp bi duş alıyım belki biraz kendimi gelirim
görüşürüz kızlar Kendinize iyi bakın
kızlar merhaba öncelikle ütü tavsiyesinde bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bugün bütün gün ssk da süründüm ilk aldığım 8 günlük raporu vericektim saat 9,30dan 14,30 a kadar sıra bekledim arada gidip memura derdimi anlatmaya çalıştım yardımcı olması için bişey yapamayız dedi pislik inşallah onun kızınada aynı şeyi yaşatır Allah sonra sıra geldi sizin işleminiz burdan yapılmmış raporunuz oranın ssk müdürlüğüne teslim edeceksiniz dedi Allah günah yazmasın ama gerçekten adamı öldürmek istedim raporla işi olan arkadaşlar kesinlikle saat 8de gidin ve numara alın
Birde gece sahura kalktığımda iki kez jöle kıvamında sarı akıntı geldi parmak ucu kadar sizdede olan varmı hemen telaşlanmak istemedim....
haaa birde bugün iç çamaşırı almak için girdiğim mağazadaki kadın ne kadar kaldı dedi 1,5 ay dedim kendinden emin bi şekilde kesinlikle değildir sen çok dikkat et karnın aşağı inmiş dedi ısrarla hayır benim ikiz diyorum hala dediğini tekrarlıyo aptal kadın moralimi bozdu oda pislik bugün kötü bi gündü iyi olan tekşey kayınvalidem evdeydi evi süpürmüş yemeğimizi yapmış çantamızı hazırladık saolsun ama çok yoruldum ve moralim bozuldu bugüüünnnnnnnnn
kızlar merhaba öncelikle ütü tavsiyesinde bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bugün bütün gün ssk da süründüm ilk aldığım 8 günlük raporu vericektim saat 9,30dan 14,30 a kadar sıra bekledim arada gidip memura derdimi anlatmaya çalıştım yardımcı olması için bişey yapamayız dedi pislik inşallah onun kızınada aynı şeyi yaşatır Allah sonra sıra geldi sizin işleminiz burdan yapılmmış raporunuz oranın ssk müdürlüğüne teslim edeceksiniz dedi Allah günah yazmasın ama gerçekten adamı öldürmek istedim raporla işi olan arkadaşlar kesinlikle saat 8de gidin ve numara alın
Birde gece sahura kalktığımda iki kez jöle kıvamında sarı akıntı geldi parmak ucu kadar sizdede olan varmı hemen telaşlanmak istemedim....
haaa birde bugün iç çamaşırı almak için girdiğim mağazadaki kadın ne kadar kaldı dedi 1,5 ay dedim kendinden emin bi şekilde kesinlikle değildir sen çok dikkat et karnın aşağı inmiş dedi ısrarla hayır benim ikiz diyorum hala dediğini tekrarlıyo aptal kadın moralimi bozdu oda pislik bugün kötü bi gündü iyi olan tekşey kayınvalidem evdeydi evi süpürmüş yemeğimizi yapmış çantamızı hazırladık saolsun ama çok yoruldum ve moralim bozuldu bugüüünnnnnnnnn
Geçmişi yeni bitirdim
Kabusum geri döndü sanırım :84: dün sabah kafamı kaldıramadım yataktan çok başım döndü başım döndükçede midem bulandı akşam hastaneye gittik koca bi şişe serum bide iğne yedim Hayatımda böyle iğne olmamıştım kalçamdan bacağıma vurdu ağrısı 2 saat sonra bile yürürken topalladım Bugünde sabah biraz midem yoklar gibi oldu ama Allahtan uzun sürmedi Cumartesi günü randevum var doktorumuza bi soralım bakalım doğurana kadar böyle mi olucak Hiç bişey yiyemiyorum iştah gitti yine zaten çok yoktu Şimdi bişeyler yedim zorla sofrayı toplayıp bi duş alıyım belki biraz kendimi gelirim
Günaydın;
Aman ne muhabbetler edilmiş maşallah size. Ciciler eklenmiş, nickler değişmişHepinize maşallahhh Ben bugün sabah 7 olmadan annemlere geldim dün eşim 3 kasa domates almıştı onları konserve yaptık daha doğrusu çoğunu annem yaptı ben domatesleri rendeledim sadece sonra da 10.30 gibi bir yatmışım 13.30 da uyandım Ama iyi oldu kışın o hormonlu kötü domatesleri yemicem sütüm de bebeğime organik gidecek
Bu arada eşim arabamı satalım diye ısrar ediyor napıyım sizce? Ben de satmaya sıcak bakıyorum çünkü paramızı değerlendiricez. Kullanmayınca arabanın bana masraftan başka bir katkısı olmayacak en az 6 ay da işe gitmeyeceğime göre aslında çok da gerek değil, gerekirse eşimin arabasını kullanırım. Ne dersiniiizz fikir banaBir de arabaya 10.000 km bindim aldığımın sadece 500 TL altına satabiliyorum şu an bir alıcı çıkmış
daha önce de yazmıştım, kadınlar maalesef daha densiz bu konuda.. bugün otobüste uyuyorum, kadın beni dürttü ayaklarımı gösterdi, çok şişmiş dedi, sende albümin var dedi.. elerini de inceledim ama ellerin şiş değil nie ki dedi.. bişey yok, yorgunluktan dedim geçiştirdim.. ne deseydim acaba.. aaa teyze walla olabilir he, bi danışıyım doktora 8 aydır aklına gelip baktırmadı ben de o dediğinden war mı diye, zati göbeğimi de bira göbeği sanıyo benim doktor, iyi oldu bak sana rastladım lokman hekim..
geçmiş olsun canım ...dikkat et kendine ..of ya bide serum ,bide iğneee ..ne içinki bunlar??iştah içinmi,düşük falandanmı korktular??Allah korusun.Geçmişi yeni bitirdim
o ne yaaaadaha önce de yazmıştım, kadınlar maalesef daha densiz bu konuda.. bugün otobüste uyuyorum, kadın beni dürttü ayaklarımı gösterdi, çok şişmiş dedi, sende albümin var dedi.. elerini de inceledim ama ellerin şiş değil nie ki dedi.. bişey yok, yorgunluktan dedim geçiştirdim.. ne deseydim acaba.. aaa teyze walla olabilir he, bi danışıyım doktora 8 aydır aklına gelip baktırmadı ben de o dediğinden war mı diye, zati göbeğimi de bira göbeği sanıyo benim doktor, iyi oldu bak sana rastladım lokman hekim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?