2011 Ekim Anneleri

Kizlarrrr!!!!!hemoroid problemi ben de hafiften çıkmaya başladı.arkadaslara bakım önerilerinde bulundum ilaç konusunda da ben danışayım dedim.genel cerraha muayene olabileceğimi sanmıyorum.mecbur kalirsam fitil Yada krem kullaniyim diyorum.sizlere ne yazmıştı doktorlar¿

Şu an mevsimi geçiyor ama bundan korktuğum için bol bol her gün aksatmadan kaysı yedim. Biterse kurusunu yiycem. Bende çatlak vardı ki bu hemoroid çıkmasını tetikleyecek bişeydi. ve annemdede hemoroid var. Ama şimdiye kadar kayısı sayesinde hiç kabız olmadım ve elh. çıkmadı. İlaca gelince bilemiyorum arkadaşım inş. artmadan, yokolur

canım bitane fitil bitanede krem veriylar ,dilersen isimlerine bakıp yazabilirim ,ama dün ibrahim saraç oğlu bişi söyledi bende gene ağrımaya başlarsa o yöntemi uygulucam kesin ,şimdi biraz kuşburnunu alıyosun iyice eriyene kadar kaynatıyosun az bi suda ,sonra iyce ezip birazını tam oraya koyuyosun ,ve bi süre bekleyip temizliyodun ,damar büzücü etkisinden dolayı çok iyi geliyomuş .

ah aklıma neler geldi de, bu tarz teyzelerti ye alınmaktan da anlamayıp, konuyu ciddiyetle enine boyuna tartışmaya götürdüklerinden pes ettim canım

Benim aklıma hiç öyle şeyler gelmez. Gelir ama teee bi kaç saat sonra. Hem gelsede söyleyemem sanırım. Kimsenin kalbini boş ağızlığım yüzünden kırıp günah işlemeyim. Zaten yeterince günahım var.

Ama onlar hep kırıyorlarr :84: bazen bir iki laf sokmayı çok istiyorum. Safmıyım neyim aklıma gelmiyor ama :86:

kızlar bacaklarımın kalçaya tam birleştiği yerde accayip bi eklem ağrısı var,biraz yürüdüm ,sizce ondanmı ,yoksa çatımmı açılıyo beniimm???:26::26:

bende her gün kayısı tüketiyorum sorun yaşamadım

selam kızlar yorgunum hemde cok bı bakıyım dedım ama duramıycam sanırım malum bugun sular kesıktı ılkel bı temızlık yapmıstım halıları gırgırlıyıp toz alıp sonra o suyla yer sılmıstım mutfagıda az bı suyla temzılemıstım bıde mobset yapmıstım kuru ev temızdı yetmıstı ama sular gelınce costum evı bı sılıyım dedım once sonra supursemmı dedım supurdum sonra oyle bı toz aldımkı dolap kapakları aynlar bıde ıc cam sıldım banyoyu temızledım kuru mob yaptım banyoyu tamızledım ve yıkandım oh mıs gıbı bu arada oglum annanesınde ondan saat 4 de ıs yapmaya kalktım neyse annme geldı bahceye gıttık oturdum ordan dısarı ıftara gıttık donuste cok sıkıstım ama esım alısverıse gıdelım dıyınce sıktım ıyıce kendımı ama gormelısınız herkes sancm var sandı elım karnımda sıkısa sıkısa alısverıs yaptım sonra eve geldık oglumu yıkadım uyumadan alısverısı yerlestırdım malum ev dagılmasın yarın ıs yapmayım dıe her yerı elımde bez bı gezdım ve ıste burdayım oh evım mıs gıbı oglumda dalın kokuyo mıs gıbı bende temızım babasıda saolsun uyuttu onu sımdı bıraz tv ye bakıp yatıcam malum saay 7 oldumu oglum ayakta bazen dahada erken uyumaktada gucluk cekıyorum kocıste saolsun hep benım tarafıma gelıo sıgmıyorum yataga onu uyandırıp ıtene kadar uykum kacıo sonucta sarhos kalkıyorum ben kacar yarın guzel bı gun ollsun

maşallah diorum sana canım sen anlatırken ben yoruldum ben de kaptırırım bazen temziliğe gezmeye falan ama kendini fazla sıkmasaydın keşke alışverişte :) Allah daha da güç kuvvet versin senin bide oğluşun var tabi.

kızlar bacaklarımın kalçaya tam birleştiği yerde accayip bi eklem ağrısı var,biraz yürüdüm ,sizce ondanmı ,yoksa çatımmı açılıyo beniimm???:26::26:
nidacım kalça kemiklerim ve bacaklarımın eklem yerlerinde benimde ağrı vaar. dr çatı genişlediği için oluyor demişti.sen yürümüşsün belki ondanda olmuş olabilir devam ederse zaten çatından kaynaklanıyordur.benim birde sol kalçama batma oluyor.offf off hayırlısıyla gelsin şu bebişlerimizde başka bişey istemiyorum.

wuuuuuuuuuuh çok yorulduuummmmm

slm kızlar benimde nickim değişmiş ama adımla hitap edebilirsiniz sorun yok tek elif ben değilim ya şu kk'da

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine genede çorba falan içmeye çalış vücudun ve bebişin susuz kalıp daha kötü olmasın
gerizekalı herif ya karşımda olsa bi yumruk sallayasım var insan halden anlar biraz
kadında ayrı bi densizmiş valla ne oluyo bu millete anlamıyorum moral vereceklerine yaptıklarına bak şunların ya....

cnm karışmak gibi olmasın ama sen kendini biraz fazla yormuyormusun nerdeyse 2 günde bir bu tarz msjlar yazıyorsun okurken biz yoruluyoruz inanki....
biraz daha dikkat et cnm bak 8 aylık hamile sayılırız artık bol bol dinlenmemiz gerekiyo bebişini kucağına al istediğin gibi yaparsın gene herşeyini

saç boyamaya nediyousnuz, gebelikte saçını boyatan var mı? beyazları gördükçe psikolojik olarak çöküyorum, bide benim önde var hani arkalada olsa neyse dicem de sinirimi bozuyo:)

ben 4.aydan itibaren organik boya ile boyatıyorum canım.doktorum izin vermişti.haftaya cuma yine boyatacağım bayramlık. birde doğumdan önce boyatırım herhalde.

necla kızzz napiyosun???
nerde bu millet bugün kimsecikler yok...
ben de yürüyüşten geldim şimdi iyi geldi ama sağ kalçam ağırıyo iki gündür. bi de temizlik yaptım bugün azcık belim koptu. kötürüm gibiyim ya ufacık bi işte hemen yoruluyorum bi yerlerim ağırıyo.haırlısıyla bi doğuraydık kuzuları

iyi akşamlar kızlar eşim saat 23:15 te eve geldi ben pek yüz vermedimben fox u izliyordum hemen kumandaya
yapıştı maçı açtı dedim ben izliyordum niye değiştirdin aaa izliyomuydun dedi yaa sinirrr görmüyomusun izliyorum dedim
ama umrunda olmadı annemlerin şunların bunların slm var ee sen ne yaptın falan dedi bende anlattım ama hiç yüzüme
bakmadı gözleri tv de sanki ben yokmuşum gibi neyse o sırada sinir olup kalktım domatesleri rendeleyip yagsız tencerede pişirdim
kavanozlara koydum battaniyeye ters şekilde sardım 2 küçük kavanoz bakalım bozulacakmı diye test sürüşü yaptım
işim bitti yanına gittim bana diyo ki ohh köy çok serindi hiç terlemedim aslında köyde olsan ne güzel olur dedigaliba
kaynana hanım ve ahalisi bişeyler söylendi ki eşim böyle dedi bende gidemem orada sancım olsa hastane 1.5 saat uzaklıkta
yolda ölürüm ben didim konuyu kapattım sonra dedim ki sen bayramda köye gidecekmisin?hayır bayramdan sonra gideriz dedi
gideriz derken dedim birlikte gitmemiz gerek artık diyiverdiuzun yol yasak nasıl gidicem ben dedim ve bombayı patlattıııııı
esenlere gidebiliyosan köyede gidersin dedi tabi ben böyle kaldımmdedim metroyla gittim uzun yol olsa gitmezdim
2. bombayıda kucagıma bıraktı eminönüne gittin ya aynı yol köye daha rahat gidersin inanamadım şok oldum yaaaaa
köyde birileri bunu doldurmuş doldurmuş buda bana boşalttı bu sırada suratta asık tabi......
sustum konuşmadım kumandayı maç bitiminde bana verdi baktım koltukta dönüyo uyuyacak uyuyomusun dedim evet ne yapayım
sabah erken kalktım diyeceksin ki banamı kalktın oruç tutuyoruz heralde dedim biz sevgiliyken daha çok konuşurduk bıktıkmı biz
birbirimizden yüzüme hiç bakmadın oglumuzu sormadın merak etmiyomusun dün gece 10 dan bu yana yüzümü görmedin
telefonda konuştuklarımızı bir dahamı konuşalım dedi baktım yattıgı yerden kalktı oturuyoo dedim traş olmayacakmısın
senin iznini bekliyorum dedişok oldum eşim resmen değişime ugramış bir şekilde geldiii
gerçi yatarken beni seviyomusun diye falan sordu seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi ama söyledikleri çok şaşırttı beniii

Aynısı ya bayanlar . Önceden kilometrelerce yolu hızlı hızlı yürürken şimdi ağır çekm ilerliyorum. İnanılmaz bacaklarımı açınca ağrı duyuyorum. Geçecek ama biraz zaman

canım görmedim yazdığını kapatmıştım.kalça ağısını sorma oturduğum yerden kalkamıyorum.namaz kılarken 80lik ninelerin gibiyim görsen gülersin halime.hayırlısıyla doğuralımda bebişlerin uykusundan gazından bahsedelim artık demi yani

ahhh bu erkekler doldurulmaya ne müsait beyinleri var bunların anlamadım gitti.

kızlar bu arada bebişin kıyafetlerini ütüledim tabiki hepsini bitiremedim.eşimede dedimki sende tşörtünü ütülermisin ben yoruldum oda kendi tşörtünü ütüledi ve oğlumun cicilerinide ütüledi(bir kısmını)çok memnun oldum .

cnm bak ben bunun için söyledim sana kocanla aranı bozma diye bak aranız biraz limoni oldu hemen karşı taraf atak yapmış sana karşı doldurmuşlar adamı oda senin tavrına göre onların ağzına bakıp sana tavır yapmış bence hiçbişey olmamış gibi davran biraz suyuna git aranız düzelsin sonra burnundan getirirsin ....

walla aklıma da gelir, fikrime de yürür, modumdaysam sokar geçerim ama hamilelik nedeniyle çok performans düşüklüğü yaşıyorum:82::82: halim ve de mecalim yok konuşmaya..
ama biraz daha ewwelki haftalarda, beni ilerden farkedip, yer wermek için işaret eden arkadaşa ( yer: yine otobüs) doğru ilerlerken, hamile olduğumu farketmeden deli gibi koşan ablaya "buyrun madalya sizin hakkınız" da dedim, zaten ezmek üzereydi beni koşarken, sonra aaa pardon farketmedim dedi, çok hızlıydınız hedefe odaklı bi şekilde ondandır dedim. canımmm çok utandı, ona kızmadım tabi farketmemiş sonuçta, bi de farkedip jiç oralı olmayanlar war.. ay onlar asıl pek komik, seni görüp deli gibi wicdan muhasebesi yapıyo, bir yanı kalk yer ver diyo, bir yanı ooof kalkma iner şimdi diyo.. acayip toplumuz wesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…