2011 Ekim Anneleri

hele sen beni gör namazda eğiliyorum kalkamıyorum kalkıyorum eğilemiyorum :))
gerçi ara ara oturarak kılıyorum artık zor oluyo çünkü Allah kabul eder inş.
ben de büyük kısmını yıkayıp ütülemiştim orta renkliler ve havlu battaniyemiz kalmıştı onları yıkadım serililer şu an gidip toplayım kurumuştur. mis kokuyo resmen ya
eşim ütüden hiiiç anlamaz benim sen şanslısın demekki bu konuda. 1yıl 1 aydır evliyiz ilk kez bu sabah ütü yapmış kot pantolununu.o da sadece alt taralar üstler buruş buruş :)) nasıl olsa görünmüyo diyo :))

canom aynen dediğin gibi doldurmuşlar eşini sana yollmışlar. biliyorum insan sinir oluyo ama üstüne gitme şimdi ters teper gül geç dediklerine hele bi o gün gelsin falan de bayramdan sonra gidemeyeceğini anlar canım. şu an dolu ya desen de anlamaz.
inan benim ailem bana 2 saat uzakta oturuyo ben bayramda gitmemeyi düşünüyorum.sonuçta sekiz aylık olduk riskli olabilir Allah muhafaza. sonradan ah vah edip ağlayacağıma gitmem daha iyi

biz daha hiç bişeyimizi yıkamadık bu ay çıksın öyle yıkıyım diyodum geçmi olur acep :26:

yooo niye geç olsun. ben sabırsızım azcık :)) bi de ne olur ne olmaz dedim yıkadım valla. gerçi Elifçim sen de evdesin yavaş yavaş yap istersen hazırda bulunsun çünkü her geçen gün ağırlaşıyoruz malum :))
ha bi de minik minikler ya sermesi ütülemesi baya uzun sürüyo. yavaş yavaş yaparsın canım.

yeni nick de hayırlı olsun. güzel olmuş :)

evdeyimde cnm boyaya falan başladık bizde mecbur o bitsin diye bekliycem sen neyle yıkadın onları ben daha deterjanda seçmedim
beğenmene sevindim cnm aklımda kalmış evde esmer şeker bitmişti dün kocişe söyliyimde alsın diyordum sonra yönetime msj atarken o geldi aklıma

gerçekten filizcim sermeside uzun sürüyor ütülemeside ben kolay ütülerim diyordum ama hiçte öyle değişmiş mincik ama zaman alıyor

anaaam seninki sanki evrim geçirmiş kız köyde

günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi

canım ya geçmiş olsun... bak dün üzdün kendini hemen etkisini gösterdi... boşver yaaaa şurda ne kadan kaldı ki sıkcaz dişimizi biraz görmiycez dicem ama şu hormonlar yok muuuuu ama sen öyle kötü olunca eşinde biraz çark etmiştirrr . neyse şimdi iyisiniz dimi canım... hadi afiyet olsun oğluşunla sana ... bende yaptım şimdi kahvaltımı

kimsecikler de yoook kine... eee tabi artık herkes tatile girdi gece 2 lere kadar muhabbet sürünce eskisi gibi kimse 8 de uyanıp da yazamıyoki
neyse canom en iyisi sen kahvaltını yap bende google amcada bi araştırma yapıcam.. bakiiim kalça çıkıklığı normal doğuma engel mi yapan var mı falan filan....

sağol bacım iyiyim şşimdi ama dünü bir daha yaşamak istemem ya yanlız olsaydım ayy düşüncesi bile korkunçççççç
oglumu doyurup geliyorum

Günaydın hayırlı cumalar

Geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canom. Dikkat et kendine ne çekyatı felan kapıyosun yaa!!

Kalça çıkığı olan sensin sanırım. Benim kuzen benle yaşıt 25 yaşında bu sene ikinciyi doğurdu bi problem olmadı. Ondada doğuştan kalça çıkıklığı varmış, ama anlayınca hemen tedavş ettşrmişler. Hatta ikinciyi doğururken azcık belim ağrıyor demiş günüde dolduğundan eşi gel seni hast. götirim demiş yarım saat sürmemiş doğumu.

Bende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış

42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)

Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tın ömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben

öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu

sağol canım küçük odada yatıyorum ben sıgamıyoruzda eşimle yatagamecbur kalkınca kapatayım dedim ne bileyim karnıma düşecegini

ben biraz uzanayım sonra görüşürüz kızlarr

maşallahhhh kocaman olmuş yaaaaa
allahım bebeklerimizi bizlere bagıslasın sağ salim alalım kucaklarımızaaa
haniii resmi yokmuuuu görelim yakışıklıyııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…