maşallahhhh kocaman olmuş yaaaaa
allahım bebeklerimizi bizlere bagıslasın sağ salim alalım kucaklarımızaaa
haniii resmi yokmuuuu görelim yakışıklıyııııı
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
Bende boyamıyorum tatlım. Çoğu kuaförde para kazanacak olmasına karşın önermiyor boyanmasını kimyasal olduğu için.
canım valla alıncaklar vardı kocıste oyle dıyınce alıyım hemen dedım ıyı de oldu evde pek sebze kalmamıstımaşallah diorum sana canımsen anlatırken ben yoruldum ben de kaptırırım bazen temziliğe gezmeye falan ama kendini fazla sıkmasaydın keşke alışverişte :) Allah daha da güç kuvvet versin senin bide oğluşun var tabi.
wuuuuuuuuuuh çok yorulduuummmmm
canım valla cok yoruldugum soylenemez hele oglumu arada bı alan olsa daha sık yaparım o zaman huzurlu oluyorum ben evım temız olcak yemeklerım yapılmıs ve gun bana kalıcakdaha huzurlu mutlu oluyorum deyılse gerılıyorum 2 haftada 1 kadın gelıo o gelmeden 3 gun once tamamen ıslerı bırakıyorum ozaman mola verıyorum :)slm kızlar benimde nickim değişmiş ama adımla hitap edebilirsiniz sorun yok tek elif ben değilim ya şu kk'da
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine genede çorba falan içmeye çalış vücudun ve bebişin susuz kalıp daha kötü olmasın
gerizekalı herif ya karşımda olsa bi yumruk sallayasım var insan halden anlar biraz
kadında ayrı bi densizmiş valla ne oluyo bu millete anlamıyorum moral vereceklerine yaptıklarına bak şunların ya....
cnm karışmak gibi olmasın ama sen kendini biraz fazla yormuyormusun nerdeyse 2 günde bir bu tarz msjlar yazıyorsun okurken biz yoruluyoruz inanki....
biraz daha dikkat et cnm bak 8 aylık hamile sayılırız artık bol bol dinlenmemiz gerekiyo bebişini kucağına al istediğin gibi yaparsın gene herşeyini
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
Henüz geçmişi okuyamadım kızlar. Ama sabah sabah moralimi bozan olayı paylaşmam lazım. Sinirim bosuldu çünküüüüü:84:
Dün arkadaşlarla iftarı dışarda açtık(daha doğrusu onlar açtı) Çoğu arkadaşla göbüş büyüdükten sonra görüşememiştik. Telefonda görüştüğümüzde de son gaz kilo alımımı ve yüzümde çıkan acayip şeyleri falan söylemiştim. Neyse bunlar beni görünce "aman hiç kilo almamışın, bir de dertleniyordun, 11 kilo muuu nereye sakladın o kiloları. Yüzün daha bi güzelleşmiş, çok tatlı olmuşsun " falan dediler. Allah var ya inandım.
Bugün tartıda ise 2 gün öncesine göre tam 1,5 kilo almış göründüm. Yine bu ay ki kilo alımımı tamamlamış bulunuyorum. Ya bu ne yaaa. 2 günde bir insanoğlu 1,5 kilo alabilir mi yaaa:84: toplam 12,5 kilo almış görünüyom yaa.Tamam itiraf ediyorum dün sahurda 1 bardak çayla 2 dilim çikolatalı ekmek götürdüm, atın beni içeri suçluyum.
Kandırıkçı arkadaşlarım benim. Size bidaha inanmıcam üüüü.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkeze.
bugün çok yoğunuz iftara misafirimiz var.ne tatlısı yapsam bi yardımci olsanız.karar veremedim...
artık geceleri çok kötü geçiyor uyuyamıyorum.midem ağrıyo ,karnım daha bi büyüyor,sağa sola zor dönüyorum , yatareken zor nefes alıyorum oyüzen 3-4 yastıkla yatar oldumsizlerde durum nasıl.
bence sen arkadaşlarına inan ve o tartıyı evden kaldır biliyosun psikolojik destek çok önemli boşverrr düşünce gücüyle iyi ol gider kilolar bebek doğunca emzireyim koşturayım derken bir de bakmışsın fossss gitmiş kilocuklar
takma kafanaaaa hamileliğinin tadını çıkar hem kaç kere hamile olucaz ki allahaşkına
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkeze.
bugün çok yoğunuz iftara misafirimiz var.ne tatlısı yapsam bi yardımci olsanız.karar veremedim...
artık geceleri çok kötü geçiyor uyuyamıyorum.midem ağrıyo ,karnım daha bi büyüyor,sağa sola zor dönüyorum , yatareken zor nefes alıyorum oyüzen 3-4 yastıkla yatar oldumsizlerde durum nasıl.
leyna.. sana aynen katılıyorum hayatımızda kaç defa hamile olcaz. bugünlerin tadını çıkaralım .şu ana kadar 10 kilo aldım ve hiç umrumda değil .önemli olan bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak. gerisi teferruat. en geç 6 ayda eski kilolarımıza döneriz emin olun.
Geçmişi yeni bitirdim
Kabusum geri döndü sanırım :84: dün sabah kafamı kaldıramadım yataktan çok başım döndü başım döndükçede midem bulandı akşam hastaneye gittik koca bi şişe serum bide iğne yedim Hayatımda böyle iğne olmamıştım kalçamdan bacağıma vurdu ağrısı 2 saat sonra bile yürürken topalladım Bugünde sabah biraz midem yoklar gibi oldu ama Allahtan uzun sürmedi Cumartesi günü randevum var doktorumuza bi soralım bakalım doğurana kadar böyle mi olucak Hiç bişey yiyemiyorum iştah gitti yine zaten çok yoktu Şimdi bişeyler yedim zorla sofrayı toplayıp bi duş alıyım belki biraz kendimi gelirim
görüşürüz kızlar Kendinize iyi bakın
kızlar merhaba öncelikle ütü tavsiyesinde bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bugün bütün gün ssk da süründüm ilk aldığım 8 günlük raporu vericektim saat 9,30dan 14,30 a kadar sıra bekledim arada gidip memura derdimi anlatmaya çalıştım yardımcı olması için bişey yapamayız dedi pislik inşallah onun kızınada aynı şeyi yaşatır Allah sonra sıra geldi sizin işleminiz burdan yapılmmış raporunuz oranın ssk müdürlüğüne teslim edeceksiniz dedi Allah günah yazmasın ama gerçekten adamı öldürmek istedim raporla işi olan arkadaşlar kesinlikle saat 8de gidin ve numara alın
Birde gece sahura kalktığımda iki kez jöle kıvamında sarı akıntı geldi parmak ucu kadar sizdede olan varmı hemen telaşlanmak istemedim....
haaa birde bugün iç çamaşırı almak için girdiğim mağazadaki kadın ne kadar kaldı dedi 1,5 ay dedim kendinden emin bi şekilde kesinlikle değildir sen çok dikkat et karnın aşağı inmiş dedi ısrarla hayır benim ikiz diyorum hala dediğini tekrarlıyo aptal kadın moralimi bozdu oda pislik bugün kötü bi gündü iyi olan tekşey kayınvalidem evdeydi evi süpürmüş yemeğimizi yapmış çantamızı hazırladık saolsun ama çok yoruldum ve moralim bozuldu bugüüünnnnnnnnn
nidacım kalça kemiklerim ve bacaklarımın eklem yerlerinde benimde ağrı vaar. dr çatı genişlediği için oluyor demişti.sen yürümüşsün belki ondanda olmuş olabilir devam ederse zaten çatından kaynaklanıyordur.benim birde sol kalçama batma oluyor.offf off hayırlısıyla gelsin şu bebişlerimizde başka bişey istemiyorum.
Bende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben
öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
günaydın kızlar.hava yine serinliycek gibi.burada durumlar yine karıştı akşam kayınpeder eşimi konuşmaya çağırdı neler dönüyor bilmiyorum.bakalım allah yanımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?