- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Henüz geçmişi okuyamadım kızlar. Ama sabah sabah moralimi bozan olayı paylaşmam lazım. Sinirim bosuldu çünküüüüü:84:
Dün arkadaşlarla iftarı dışarda açtık(daha doğrusu onlar açtı) Çoğu arkadaşla göbüş büyüdükten sonra görüşememiştik. Telefonda görüştüğümüzde de son gaz kilo alımımı ve yüzümde çıkan acayip şeyleri falan söylemiştim. Neyse bunlar beni görünce "aman hiç kilo almamışın, bir de dertleniyordun, 11 kilo muuu nereye sakladın o kiloları. Yüzün daha bi güzelleşmiş, çok tatlı olmuşsun " falan dediler. Allah var ya inandım.
Bugün tartıda ise 2 gün öncesine göre tam 1,5 kilo almış göründüm. Yine bu ay ki kilo alımımı tamamlamış bulunuyorum. Ya bu ne yaaa. 2 günde bir insanoğlu 1,5 kilo alabilir mi yaaa:84: toplam 12,5 kilo almış görünüyom yaa.Tamam itiraf ediyorum dün sahurda 1 bardak çayla 2 dilim çikolatalı ekmek götürdüm, atın beni içeri suçluyum.
Kandırıkçı arkadaşlarım benim. Size bidaha inanmıcam üüüü.
günaydın kızlar.hava yine serinliycek gibi.burada durumlar yine karıştı akşam kayınpeder eşimi konuşmaya çağırdı neler dönüyor bilmiyorum.bakalım allah yanımda olsun
günaydın ayçam ben de cumartesi günü annemleri ablamları ve kayınvalidemleri ağırlayacağım ama dışarda pikniğe götürcem sonra çay ve tatlıya eve geliriz tatlı olarak güllaç ya da tel kadayıflı muhallebi yapıcam hatta tarifi;Morbiber - Tel Kadayıflı Sakızlı Muhallebi kimsenin midesini ağır şeylerle yormak istemiyorum hatta misafirlerim gelmeden uyarı yapıcam baklava börek getirmek yasak
hiç takma arkadaşım.doğumla beraber bi 5-6 kilo gidiyo.40 ın çıkmadan gidenler 10 u buluyor.şişliklerde iniyo.zaten yarısıda şişlik.kilolu gösteren emzirme döneminde abartmazsan geriye sana az bişey jakıo vermen gereken.biraz kaslarını sıkılaştırman gerekiyo hareketle.ben ilkinde 18 kilo almıştım.1o kilosu hemen gitmişti.bundada 12 kilo aldım.hiçç bu konuda sıkma kendini.
Ya var ya senin şu kayınvalidenle kocanı Canomun kilerle birleştir kap gel doğumdan sonra. Hepsini dövüyüm ben.
Ne olacak ne dönecek ne kafana takıyon boşversene. Bak bebeğinde huzursuz olacak senin huzursuzluğun yüzünden Allah korusun. Geniş ol biraz. Hem seninle alakalı olduğunu nereden biliyosun ki, işle alakalı da olabilir. dimi ama?
Aaaa tel kadayıflı muhallebiyi ben çok severim. Çok da güzel yaparım övünmek gibi olmasın. İftarda en güzel tatlı bence deee. Hafif oluyor. Geçen sene misafirlerime bol bol yapmıştım.
leynacım nereye gıdıceksınız ıftara ? bu arada bende bayılırım muhallebılı kadayıfa yengem yapar cevızde koyar bılmıyorum varmı cevız senın tarıfte cok hafıf bıtırene kadar yerım ben onu yapmayı bılemem ama cok guzel yerım
YAAA ben ilk defa yapıcam internetten tariflere baktım ama muhallebisini tutturamazsam diye korkuyorum var mı senin güzel bir tarifin?
yapımı inanılmaz kolay sana öğretiriz biz doğuralım.bide yapmayan daha kıymetli oluyor boş ver yemesi en güzeli
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
ben genelde yıyıcıyımdır :) mesela bu ramazan sadece annem babam ve dedemı alıcam yemege normalde annem babam gelır sadece onlarda aynı sıtedeyız davet gıbı deıl annem gelır yemek yapar babamı ararız dedem her sene ananemle koyde olurda ramazanda bu sene gıdemedıler ananem bakıma muhtac hale geldı bılıncı kapalı ama yemıyo konusmuyo dedemı ılk kez ıftara alıcam yanı cok kımsemde yok zaten gorumcem ve dayım var bırde onları alamıycam zaten sıra dayımda suan ananeme o bakıyor bayrama kadar onun ıcın bıyere gıdemez gorumceme gelırce aramazıda ılgınc bı ılıskıvar zor akı yenı evlıyken benı davet ettı esıme davet edılmezsem gıtmem dedım sonra bana 3 kere anca gelmıstır dogumum esımın asker donusu hastane cıkısı vs 20 dk evlerımızın araso benıde davet etmemıstır hıc bızde normalde bu ısler sırayladır bı sen cagırırsın bı o ev tertemız yemekler yapılmıs tatlısına kadar olur bu oyle deıl nasıl dıe arayınca zor akı esım davet ettırı bızı ev ayakta yemek yok bende oyle olunca dedımkı o benı davet etmıo hazırlık yapmıo kı bızde gelın kıymetlıdır madem oyle oda benım gıbı cıksın gelsın bende davet etmıyorum :) onun ıcın bız arada gıderız forumankara var yakınlarında oraya gıdınce onlar hıc gelmez bıde laf ederler gelmıyosunuz dıe ramazanın basında esım aradı bı napıosunuz fılan ne var ne yemekte demıs oda zor akı gelın demıs gıttım yıne ev ayakta ezana az var kendısınde yıgenıde reglı oldugundan oruc deıl 3umuz oruc deılız yanı 5 de gıttık saat oldu 8 bana dıokı oruc deılımya sende yıycekmısın yok dedım sızı ızlıycem ıcımden tabı yerım dedım acıktım ve canım cektı oda he yersın bıraz dedı ne kazmaya o evde mısafır olan benım sorulurmu oturduk sofraya kendıde yıgeıde oturdu kı madem bana sordun oruc olmayan oturmuyoya sen neden oturuyosun uyuz sey neyse cacık vardı canım bı cektıkı anlatamam hararet tavan yapmıs bana vermedı cacık ay canım oyle cektıkı esım yarım bırakınca kaptım hemen herkese verılıo benımkı unutluluyo hep yada bana az koyulur esımde hep ben gormedım sen az koy dıosun ya der soyleyınce sımdı gelınce soyledım aklım cacıkta pılavda vermedı bana canım cekmemıstı ama olsun ınsan sorar esım dıkkat edıcem bıdaha dedı bende zaten dedım sen sankı mısafırsın ılgı alaka sana dedım gıtmıycem artık dedım bayrama gıderım dedım gecen bırı oldu dıe aradı esım onları nerdesınız hayırsızlar dıo sankı o gelıyo gıbı uyuz oldum ben hep tasırdım onlara durumlarından dolayı yıycek gıycek vs esıme almıs gıbı davranır tesekkur etmezdı kı kredı kartı ozamanlar 2 katı gelırdı ama ıyıd ozaman bırakınca boyle oldu heralde oh be dolmusum ha aslında cok seyler varda takmıyorum kafama bosverıyorum aramıyorum resmı duruyorum yoksa yapmayım etmeyım dılencı ıstemelerınden gece 1 de arayıp tansıyonum cıktı yok cocuk ateslendı demelerınden gına geldı artık bana esımede dedım annenler yuzunden dogurucam cunku cok korkarak uyanıyorum ırkılıyorum kalbım gum gum atıo oglum uyku problemı olan bı cocuktu hep cı tolsa urkmeye basladım o uyancak dıe yuzsuzler aynı sehırde deılızkı acıl bısey olmadıkca nıe arıosun gelemezya hıc bısey yapmadılar hep bekledıler bızden annemleryatak odası mutvak herseyını fırından bulasık makınesınden halılara avızelere perdeler mobılya saymıyorum yaptılar cam balkonumu mermerımı vs de evde annemlerın hıc bıseyyapmadı onlar esım borclandı bende odedım bılezıklerımle bıde borc cıkardılar evlendıgımde kayın valdemın halı bılmem ne borcunu odedı esım kredı kartıyla paramız yokken sormadılar sımdı dert anlatıp resmen para ıstıyolar sureklı bıktım artık oh
evdeyimde cnm boyaya falan başladık bizde mecbur o bitsin diye bekliycem sen neyle yıkadın onları ben daha deterjanda seçmedim
beğenmene sevindim cnm aklımda kalmış evde esmer şeker bitmişti dün kocişe söyliyimde alsın diyordum sonra yönetime msj atarken o geldi aklıma
gerçekten filizcim sermeside uzun sürüyor ütülemeside ben kolay ütülerim diyordum ama hiçte öyle değişmiş mincik ama zaman alıyor
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
Günaydın arkadaşlar...
midem bulanıyo yaaaaaa
dalan roxy toz sabunla yıkadım canım.
tavsiye ederim
hiç sorma canım iki makina yıkadım ilkini salonda ütüledim serin olsun diye ama iki postada anca bitirdim
baya zaman alıyo ama öpe okşaya ütüledim konuşa konuşa çok da zevkliydi :)
geçmiş olsun canım. işte dert ediyoruz kocaydı kaynanaydı görümceydi derken olan bize oluyo
Ya var ya senin şu kayınvalidenle kocanı Canomun kilerle birleştir kap gel doğumdan sonra. Hepsini dövüyüm ben.
Ne olacak ne dönecek ne kafana takıyon boşversene. Bak bebeğinde huzursuz olacak senin huzursuzluğun yüzünden Allah korusun. Geniş ol biraz. Hem seninle alakalı olduğunu nereden biliyosun ki, işle alakalı da olabilir. dimi ama?
Aaaa tel kadayıflı muhallebiyi ben çok severim. Çok da güzel yaparım övünmek gibi olmasın. İftarda en güzel tatlı bence deee. Hafif oluyor. Geçen sene misafirlerime bol bol yapmıştım.
vallahi yaşlandık ellerinden biraz rahat olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?