2011 Ekim Anneleri

hiç takma arkadaşım.doğumla beraber bi 5-6 kilo gidiyo.40 ın çıkmadan gidenler 10 u buluyor.şişliklerde iniyo.zaten yarısıda şişlik.kilolu gösteren emzirme döneminde abartmazsan geriye sana az bişey jakıo vermen gereken.biraz kaslarını sıkılaştırman gerekiyo hareketle.ben ilkinde 18 kilo almıştım.1o kilosu hemen gitmişti.bundada 12 kilo aldım.hiçç bu konuda sıkma kendini.

günaydın kızlar.hava yine serinliycek gibi.burada durumlar yine karıştı akşam kayınpeder eşimi konuşmaya çağırdı neler dönüyor bilmiyorum.bakalım allah yanımda olsun

Ya var ya senin şu kayınvalidenle kocanı Canomun kilerle birleştir kap gel doğumdan sonra. Hepsini dövüyüm ben.
Ne olacak ne dönecek ne kafana takıyon boşversene. Bak bebeğinde huzursuz olacak senin huzursuzluğun yüzünden Allah korusun. Geniş ol biraz. Hem seninle alakalı olduğunu nereden biliyosun ki, işle alakalı da olabilir. dimi ama?

Aaaa tel kadayıflı muhallebiyi ben çok severim. Çok da güzel yaparım övünmek gibi olmasın. İftarda en güzel tatlı bence deee. Hafif oluyor. Geçen sene misafirlerime bol bol yapmıştım.

Gerçekten 10 kilosu 40 çıkmadan gider miii?
Umarım Vahidecim. Bilen bilir ben çok takıntılıyım bu konuda. Bazen bi genişlik geliyo amaaan ye gitsin sallama diyorum ama kontrolün elimden gittiğini hissettiğim anda paniklyorum hemen. Size yazıyorum. Sonra Leyna takma kafana tatlım diyor. Hanzade ben de o kadar aldım diyor. Sonra başka arkadaşlarda teselli ediyor. Bende aman bebikim ii olsun napiim diyorum ve rahatlıyorum.
İyiki varsınız canım topikim beniiiim.

YAAA ben ilk defa yapıcam internetten tariflere baktım ama muhallebisini tutturamazsam diye korkuyorum var mı senin güzel bir tarifin?

canom geçmiş oluın sanada.neyse ki eşin yanındaymış.şu en güzel günlerini stresle geçirme.bebeğin sinirli olur,sakin huzurlu bi bebek için strese hayır.arkadaştan biliyorum.onlarda hamilelikte kahva arkadaşları yüzünden çok tartışırlardı.arkadaşım sinirr olurdu haklı olarak.bebekte çok sinirli bi tabiata sahipti.etkilemez zannetmeyin.sen üzüldün gece onlar horul horul uyudular.hiçç değmez.olan sana oldu.

artık tırnaklarımı çıkarttım bişey söyleyen olursa canına okuycam napim.iftara benceee güllaçta çok iyi fikir ramazanda yapmıycazda ne zaman yapçaz dimi diğer tatlılar hep yapılır

leynacım nereye gıdıceksınız ıftara ? bu arada bende bayılırım muhallebılı kadayıfa yengem yapar cevızde koyar bılmıyorum varmı cevız senın tarıfte cok hafıf bıtırene kadar yerım ben onu yapmayı bılemem ama cok guzel yerım

yapımı inanılmaz kolay sana öğretiriz biz doğuralım.bide yapmayan daha kıymetli oluyor boş ver yemesi en güzeli

ayy bende çok severim.ama hiç yapmadım.netten bi defa da tutturamıyom ben.mutfakta çok iyi değilim.illa bi yamukluk oluyo.anca garantili tariflerin hakkından geliyom.iyi yapanlar tarif verin de not alalım

YAAA ben ilk defa yapıcam internetten tariflere baktım ama muhallebisini tutturamazsam diye korkuyorum var mı senin güzel bir tarifin?

Tabi canım muhallebisi çok basit. Ama akşam eve gidince defterimden bakıp yazayım. Şimdi ölçüyü eksik veya fazla versem üzülürüm. Telefonuma da hatırlatıcı ekledim unutmam. Bu arada Akşamdan yapacaksan 1 paket hazır krema al canım. Benim tarifin içinde hazır krema var. Bir de cevizli olan değilde fındıklı olan daha güzel oluyor. BİM in kavrulmuş fındığı bu tatlıya çok yakışıyor bence. Geri kalan malzemeler süt, şeker, mısır nişastası, yumurta sarısı ve undan ibaret.

Hatta tüm tarifi yazayım sana. Ben geçen davetli olduğum biyere götürdüm. Başta herkes ay ağır gelir şimdi dediler. Yok bu bildiğiniz kadayıf değil dedim. Millet bi yemiş, tüm borcam bitmiş.. Ev sahibi çok memnun oldu, herkes tarif istedi ay tabi bende kabardım

yapımı inanılmaz kolay sana öğretiriz biz doğuralım.bide yapmayan daha kıymetli oluyor boş ver yemesi en güzeli

ben genelde yıyıcıyımdır :) mesela bu ramazan sadece annem babam ve dedemı alıcam yemege normalde annem babam gelır sadece onlarda aynı sıtedeyız davet gıbı deıl annem gelır yemek yapar babamı ararız dedem her sene ananemle koyde olurda ramazanda bu sene gıdemedıler ananem bakıma muhtac hale geldı bılıncı kapalı ama yemıyo konusmuyo dedemı ılk kez ıftara alıcam yanı cok kımsemde yok zaten gorumcem ve dayım var bırde onları alamıycam zaten sıra dayımda suan ananeme o bakıyor bayrama kadar onun ıcın bıyere gıdemez gorumceme gelırce aramazıda ılgınc bı ılıskıvar zor akı yenı evlıyken benı davet ettı esıme davet edılmezsem gıtmem dedım sonra bana 3 kere anca gelmıstır dogumum esımın asker donusu hastane cıkısı vs 20 dk evlerımızın araso benıde davet etmemıstır hıc bızde normalde bu ısler sırayladır bı sen cagırırsın bı o ev tertemız yemekler yapılmıs tatlısına kadar olur bu oyle deıl nasıl dıe arayınca zor akı esım davet ettırı bızı ev ayakta yemek yok bende oyle olunca dedımkı o benı davet etmıo hazırlık yapmıo kı bızde gelın kıymetlıdır madem oyle oda benım gıbı cıksın gelsın bende davet etmıyorum :) onun ıcın bız arada gıderız forumankara var yakınlarında oraya gıdınce onlar hıc gelmez bıde laf ederler gelmıyosunuz dıe ramazanın basında esım aradı bı napıosunuz fılan ne var ne yemekte demıs oda zor akı gelın demıs gıttım yıne ev ayakta ezana az var kendısınde yıgenıde reglı oldugundan oruc deıl 3umuz oruc deılız yanı 5 de gıttık saat oldu 8 bana dıokı oruc deılımya sende yıycekmısın yok dedım sızı ızlıycem ıcımden tabı yerım dedım acıktım ve canım cektı oda he yersın bıraz dedı ne kazmaya o evde mısafır olan benım sorulurmu oturduk sofraya kendıde yıgeıde oturdu kı madem bana sordun oruc olmayan oturmuyoya sen neden oturuyosun uyuz sey neyse cacık vardı canım bı cektıkı anlatamam hararet tavan yapmıs bana vermedı cacık ay canım oyle cektıkı esım yarım bırakınca kaptım hemen herkese verılıo benımkı unutluluyo hep yada bana az koyulur esımde hep ben gormedım sen az koy dıosun ya der soyleyınce sımdı gelınce soyledım aklım cacıkta pılavda vermedı bana canım cekmemıstı ama olsun ınsan sorar esım dıkkat edıcem bıdaha dedı bende zaten dedım sen sankı mısafırsın ılgı alaka sana dedım gıtmıycem artık dedım bayrama gıderım dedım gecen bırı oldu dıe aradı esım onları nerdesınız hayırsızlar dıo sankı o gelıyo gıbı uyuz oldum ben hep tasırdım onlara durumlarından dolayı yıycek gıycek vs esıme almıs gıbı davranır tesekkur etmezdı kı kredı kartı ozamanlar 2 katı gelırdı ama ıyıd ozaman bırakınca boyle oldu heralde oh be dolmusum ha aslında cok seyler varda takmıyorum kafama bosverıyorum aramıyorum resmı duruyorum yoksa yapmayım etmeyım dılencı ıstemelerınden gece 1 de arayıp tansıyonum cıktı yok cocuk ateslendı demelerınden gına geldı artık bana esımede dedım annenler yuzunden dogurucam cunku cok korkarak uyanıyorum ırkılıyorum kalbım gum gum atıo oglum uyku problemı olan bı cocuktu hep cı tolsa urkmeye basladım o uyancak dıe yuzsuzler aynı sehırde deılızkı acıl bısey olmadıkca nıe arıosun gelemezya hıc bısey yapmadılar hep bekledıler bızden annemleryatak odası mutvak herseyını fırından bulasık makınesınden halılara avızelere perdeler mobılya saymıyorum yaptılar cam balkonumu mermerımı vs de evde annemlerın hıc bıseyyapmadı onlar esım borclandı bende odedım bılezıklerımle bıde borc cıkardılar evlendıgımde kayın valdemın halı bılmem ne borcunu odedı esım kredı kartıyla paramız yokken sormadılar sımdı dert anlatıp resmen para ıstıyolar sureklı bıktım artık oh

bugün annem gelecek bana bakmaya.yatıp dinlenemezsin sen şimdi çocukla dedi.bir de bincekmiş.6 gibi burda olur inşallah.

Canom geçmiş olsun.umarım bugün daha iyi olursun

kıyamam ya hayatım halı parası neyki benim eşim neleri verdi hala doymuyolar şimdi adanadaki çiflikte gözleri alsınlar onuda doysunlar

Günaydın arkadaşlar...
midem bulanıyo yaaaaaa

dalan roxy toz sabunla yıkadım canım.
tavsiye ederim
gerçekten filizcim sermeside uzun sürüyor ütülemeside ben kolay ütülerim diyordum ama hiçte öyle değişmiş mincik ama zaman alıyor

hiç sorma canım iki makina yıkadım ilkini salonda ütüledim serin olsun diye ama iki postada anca bitirdim
baya zaman alıyo ama öpe okşaya ütüledim konuşa konuşa çok da zevkliydi :)

geçmiş olsun canım. işte dert ediyoruz kocaydı kaynanaydı görümceydi derken olan bize oluyo

vallahi yaşlandık ellerinden biraz rahat olmalı

rumuzzzzzzzzzzzzz kilo konusunu açmasakkkkk
an itibariyle 70 olmuşum aç karna böhöhöhöh
ama pek bi güzelleşitim kız .demek kilo eksiğim varmış yakışmış valla :))))) (şişko tesellis :))))

canım ben hiç yapmadımda yemedimde ama merak ettimkadayıflı muhallebiyi tarifini yazarmısınız.

Herkese günayydıınn. Daha doğrusu tünaydın, öğlen olmuş :)

Çok şükür bu hafta bitti, bugün cuma. Son iş günüm. önümüzdeki hafta da işe gelip ayrılıcam inşallah. Benim yerime işe başlayacak arkadaşla çalışıyoruz birkaç gündür. Büyük ölçüde bitti işler.

Canooomm. canım çok üzüldüm, canını sıkmış eşin yine rahatsızlanmışsın Canını sıkma diycem ama çok kabul edilebilecek şeyler değil. yine de kendini ve özgürü üzmemeye çalış nolur. Doğumdan sonra değişecek inşallah eşin de, eşinin ailesi de. Şimdi kendini ve bebeğini düşün, üzme, üzülme.

Kendinize iyi bakın fıstıklar çok öpüyoruz sizi. bu arada biz iyiyiz, kızımla geçinip gidiyoruz. ayaklarım üşüyor bugün. işyerinde kapalı ayakkabım vardı, onu giyim dedim ama ayaklarım içine girmiyor. kül kedisinin üvey kardeşinin ayakları gibi olmuş ayaklarım. zorladım zorladım girmedi. ayaklarımdan üşütüp hasta olmam inşallah. kasıklarım ağrımaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…