2011 Ekim Anneleri

Canım ben hep söylerim. Teşbihte hata olmaz ama "Her evin bir eşeği vardır." Kim ne kadar yüklenebiliyorsa ona o kadar çok yüklenirler. Kim ne kadar ağlarsa yazıkçısı çok olur, ona veren fazla olur. Kim daha kötü olursa insanlara, o daha iyi olur. (deveye diken.... mantığı)
O yüzden olabildiğin kadar mesafeli olup, yeri geldikçe içinde tutmadan lafını sokuvereceksin bu insanlara. Birazda sustukça tepene biniyorlar. Sana cacık verilmedi mi o sofrada " Aaa tek misafir amcanız mı yoksa şansıma herkese yetti bana mı kalmadı?" diyip kocanında muameleyi farketmesini sağlasaymışın keşke. Densizler..

göksuya gidicez canım bize en yakın ve en güzel yer orası hem iftar saatinde çok şenlikli olur ora siz de gelin beraber iftar yapalım :)

canım sağol ama akşam yazarsan ben okuyamam evimde internetim yok artık
şu internetteki tarifi deneyim bende o zaman kremayı söylediğin iyi oldu bu günden yaparsam yarın akşama kadar dinlenir ben de fındıklısını yemiştim bir yerde inşallah güzel olur kızlar canı isteyen olduysa hakkınızı helal edin ama linkini verdiğim tariften siz de yapabilirsiniz sanırım ya da rumuzcuğumun tarifiyle

bende bu tarifi istiyorummmmm.keşke dün tarif istesydim .benim bu akşam misafirlerim vardı ama neyse daha sonra tekrar yaparız.

denizzz yolla yeni arkadaşı arada bir gezsin gelsin sohbetini özledik seni özledik ya hu halin keyfin yerinde değilmi?

bende bu tarifi istiyorummmmm.keşke dün tarif istesydim .benim bu akşam misafirlerim vardı ama neyse daha sonra tekrar yaparız.

aaa ayçam aşkolsun link verdim ya ordan baksana tarife hiç değilse merakın gider ama rumuzun tarifi daha güzel olabilir

canım ben hiç yapmadımda yemedimde ama merak ettimkadayıflı muhallebiyi tarifini yazarmısınız.

ben de yapmadım, yemedim. hatta ilk kez duydum ama çok güzel gözüküyor. ben de yapim birara. muhallebi işini riske atmayım hiç. Dr.Oetker'in hazır sakızlı muhallebisi var, nefis. onu koyarım herhalde. tembel insan yaratıcı olur :)

kıyamam ya hayatım halı parası neyki benim eşim neleri verdi hala doymuyolar şimdi adanadaki çiflikte gözleri alsınlar onuda doysunlar

bı halı vs deılkı cok seyler varda sınırlenmıorum artık utanmıolar napalım

Hoşgeldiiiiiiin
Benim ayaklarım ellerimde fırın gibi. Benim ayaklar aylardır şiş. Fred Çakmaktaşın ki gibi. Önceden elim ayağım hep üşürdü. Üşümeyi bilem özledim şimdi behh

rumuzzzzzzzzzzzzz kilo konusunu açmasakkkkk
an itibariyle 70 olmuşum aç karna böhöhöhöh
ama pek bi güzelleşitim kız .demek kilo eksiğim varmış yakışmış valla :))))) (şişko tesellis :))))

Açalım ay. ZAten bu ara herkes bi kabına çekildi kimse yazmıyo kaç kilo aldığını. Sizi gidiler siziiii. Kadınız ya yaşımızı da kilomuzu da saklarız. Ben artık kocişin yanında tartılmıyom
Senden 800 gr fazlamla bu kupayı müsadenle kendime veriyorum cınımmm

canım ben hiç yapmadımda yemedimde ama merak ettimkadayıflı muhallebiyi tarifini yazarmısınız.
Akşam 7 de elinizdeeee (inşallah)

Son düzenleme:
canım bızde dusunuyoruz bı ara otarafa gıtmeyı bakalım davet ıcın tesekkur ederım taklım
sımdı mesafe koydum bendede hata var soylemıyorum bundan sonra soylıycem utanırım ben yemek konusunda fılanama mahsus yapılıo bı benımı unuttu

hanzadee denizzzz nerdesiniz siz (kafiyeli olsu :))
bakıp bakıp kaçmayın bi selam verin özlettiniz kendinizi

Kaybolunca ikisi bir mi kayboluyo ne sanki dimi

Hadi yaa. Neyse başka zaman yaparsın ozaman. İnan aynı şehirde olsak yapmaya yanına gelirdim. Kavrulmuş kadayıfımda vardı dolapta...
Ya senin evde internetin yoksa izne çıkınca nası görüşücez biz senleeee:44:

bizim vınımız vardı ama evimizde fazla çekmediği için artık yok o zamana kadar belki tt net aboneliği yaparız şimdiye kadar eşiminde benimde işyerimizde int var diye gerek duymadık ama artık şart sanırım biz bir şekilde görüşürüz ben hiç birinizi kaybetmek istemem

hanzadee denizzzz nerdesiniz siz (kafiyeli olsu :))
bakıp bakıp kaçmayın bi selam verin özlettiniz kendinizi

Selam canım. Kafiye güzel oldu :) Ben de bakıp bakıp kaçmak istemezdim ama şartlar bizi ayırdı haftabaşında bu aralar çok gelemicem, iş yoğun, merak etmeyin demiştim belki de demeyi düşündüm hayata geçiremedim. :44:
Ben de sizleri özledim, aklım sizdeydi. elim işte gözüm oynaşta oldu hep. herkes iyidir umarım.

yeni ismin güzel olmuş. hayırlı olsun. sen nasılsın? oğluş nasıl?

keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık evlerimiz birbirine yakın olsaydı nasıl yardımcı olurduk birbirimize baksana böyle sanal ortamda bile birinin derdi olunca hepimiz üzülüyoruz sevinince hepimiz mutluyuz aman allah nazarlardan saklasın bizi

oglum pılı ısırıp ıcını cıkarmıs esımı aradım acmadı zehır danısmayı aradım acıle gourun dedı beklıyorum sımdı esımı cok kotuyum kızlar en son ılac ıcme supesıyle gıttgımızde burnundan hortumla mıdesı yıkandı supe bıle olsa cok kotu seyler yapıolar kan alınıo bı gun hastanede yattık gecen of of dua edın

Canım biz evde kablolu kullnıyoz çok memnunuz. Eğer sokağınızda altyapı varsa hiç TT ye bulaşma, bugüne kadar 1 kere bile internetimiz kesilmedi

Yok canım söylemiştin yeni elemanın geleceğini ve onun yanıda rahat konuşamayacağını.
Benim elim hepten oynaşta bu arada. Sbahtan beri burada çen çen yapıyorum. Bana verilen dosyaları da aldım yanımdaki kıza verdim. Sen yap ben kontrol ederim dedim. Nasıl olsa ben çıkınca yenisi gelene kadar hepsini o yapacak. Hazır ben burdayken biraz daha işi öğrensin dimi amaa. Neyse bende accık iş yapayım barii.

denizzz yolla yeni arkadaşı arada bir gezsin gelsin sohbetini özledik seni özledik ya hu halin keyfin yerinde değilmi?

Bence de gezsin gelsin, hatta bence işi kaptı, ben izne ayrılayım ondan sonra gelsin, ben de ayrılana kadar rahat ederim ama gitmiyo ki bi yere. sandalye çekti, yakınımda hep. ben de sizin özel konuşmalarınız,onları görmesin diye açmıyorum. ara ara uygun olunca bakıp çıkıyorum. bizim özelimiz ama burası diiyymii.

Ben de seni, sizleri özledim canım benim. çok şükür sağlığım, keyfim iyi. yalnız biraz üşüttüm herhalde. karnım ağrıyor, bir de ayaklarım üşüyor. geceleri serin oluyor artık. ondan oldu herhalde. sen nasılsın? oğluş nasıl? her şey yolundadır umarım. öpüyorum canım.

* tarif harika gözüküyor. yapicam en kısa zamanda. teşekkürler :)

Canım kömürlü kısmını yalamış mıı? Allah korusun bişey olmaz inşallah yaa. Kocana ısrarla ulaşmayı denesen. Doktordu eşin değil mi?

ayy onun içi çok acııı bende denemiştim ısırırken pırtlamıştı inşallah yutmamıştır hemen götür hastaneye canım eşini bekleme taksiyle falan allah yardımcınız olsun

Canım kömürlü kısmını yalamış mıı? Allah korusun bişey olmaz inşallah yaa. Kocana ısrarla ulaşmayı denesen. Doktordu eşin değil mi?

ayy onun içi çok acııı bende denemiştim ısırırken pırtlamıştı inşallah yutmamıştır hemen götür hastaneye canım eşini bekleme taksiyle falan allah yardımcınız olsun

agzı elı komur gıbıydı agzının ıcıde yıkadım hemen calkaladım esıme ulastım gelıcek zehırlenmese bıle rutın kan alınıyo mıde yıkanıyo hastanede kalınıyo oglum cok acı cekıyo umarım onemsız derler dua edın ben cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…