ben genelde yıyıcıyımdır :) mesela bu ramazan sadece annem babam ve dedemı alıcam yemege normalde annem babam gelır sadece onlarda aynı sıtedeyız davet gıbı deıl annem gelır yemek yapar babamı ararız dedem her sene ananemle koyde olurda ramazanda bu sene gıdemedıler ananem bakıma muht..............u heralde oh be dolmusum ha aslında cok seyler varda takmıyorum kafama bosverıyorum aramıyorum resmı duruyorum yoksa yapmayım etmeyım dılencı ıstemelerınden gece 1 de arayıp tansıyonum cıktı yok cocuk ateslendı demelerınden gına geldı artık bana esımede dedım annenler yuzunden dogurucam cunku cok korkarak uyanıyorum ırkılıyorum kalbım gum gum atıo oglum uyku problemı olan bı cocuktu hep cı tolsa urkmeye basladım o uyancak dıe yuzsuzler aynı sehırde deılızkı acıl bısey olmadıkca nıe arıosun gelemezya hıc bısey yapmadılar hep bekledıler bızden annemleryatak odası mutvak herseyını fırından bulasık makınesınden halılara avızelere perdeler mobılya saymıyorum yaptılar cam balkonumu mermerımı vs de evde annemlerın hıc bıseyyapmadı onlar esım borclandı bende odedım bılezıklerımle bıde borc cıkardılar evlendıgımde kayın valdemın halı bılmem ne borcunu odedı esım kredı kartıyla paramız yokken sormadılar sımdı dert anlatıp resmen para ıstıyolar sureklı bıktım artık oh
leynacım nereye gıdıceksınız ıftara ? bu arada bende bayılırım muhallebılı kadayıfa yengem yapar cevızde koyar bılmıyorum varmı cevız senın tarıfte cok hafıf bıtırene kadar yerım ben onu yapmayı bılemem ama cok guzel yerım
Tabi canım muhallebisi çok basit. Ama akşam eve gidince defterimden bakıp yazayım. Şimdi ölçüyü eksik veya fazla versem üzülürüm. Telefonuma da hatırlatıcı ekledim unutmam. Bu arada Akşamdan yapacaksan 1 paket hazır krema al canım. Benim tarifin içinde hazır krema var. Bir de cevizli olan değilde fındıklı olan daha güzel oluyor. BİM in kavrulmuş fındığı bu tatlıya çok yakışıyor bence. Geri kalan malzemeler süt, şeker, mısır nişastası, yumurta sarısı ve undan ibaret.
Hatta tüm tarifi yazayım sana. Ben geçen davetli olduğum biyere götürdüm. Başta herkes ay ağır gelir şimdi dediler. Yok bu bildiğiniz kadayıf değil dedim. Millet bi yemiş, tüm borcam bitmiş.. Ev sahibi çok memnun oldu, herkes tarif istedi ay tabi bende kabardım
Tabi canım muhallebisi çok basit. Ama akşam eve gidince defterimden bakıp yazayım. Şimdi ölçüyü eksik veya fazla versem üzülürüm. Telefonuma da hatırlatıcı ekledim unutmam. Bu arada Akşamdan yapacaksan 1 paket hazır krema al canım. Benim tarifin içinde hazır krema var. Bir de cevizli olan değilde fındıklı olan daha güzel oluyor. BİM in kavrulmuş fındığı bu tatlıya çok yakışıyor bence. Geri kalan malzemeler süt, şeker, mısır nişastası, yumurta sarısı ve undan ibaret.
Hatta tüm tarifi yazayım sana. Ben geçen davetli olduğum biyere götürdüm. Başta herkes ay ağır gelir şimdi dediler. Yok bu bildiğiniz kadayıf değil dedim. Millet bi yemiş, tüm borcam bitmiş.. Ev sahibi çok memnun oldu, herkes tarif istedi ay tabi bende kabardım
Herkese günayydıınn. Daha doğrusu tünaydın, öğlen olmuş :)
Çok şükür bu hafta bitti, bugün cuma. Son iş günüm. önümüzdeki hafta da işe gelip ayrılıcam inşallah. Benim yerime işe başlayacak arkadaşla çalışıyoruz birkaç gündür. Büyük ölçüde bitti işler.
Canooomm. canım çok üzüldüm, canını sıkmış eşin yine rahatsızlanmışsınCanını sıkma diycem ama çok kabul edilebilecek şeyler değil. yine de kendini ve özgürü üzmemeye çalış nolur. Doğumdan sonra değişecek inşallah eşin de, eşinin ailesi de. Şimdi kendini ve bebeğini düşün, üzme, üzülme.
Kendinize iyi bakın fıstıklar çok öpüyoruz sizi. bu arada biz iyiyiz, kızımla geçinip gidiyoruz.ayaklarım üşüyor bugün. işyerinde kapalı ayakkabım vardı, onu giyim dedim ama ayaklarım içine girmiyor. kül kedisinin üvey kardeşinin ayakları gibi olmuş ayaklarım. zorladım zorladım girmedi. ayaklarımdan üşütüp hasta olmam inşallah. kasıklarım ağrımaya başladı.
bende bu tarifi istiyorummmmm.keşke dün tarif istesydim .benim bu akşam misafirlerim vardı ama neyse daha sonra tekrar yaparız.
canım ben hiç yapmadımda yemedimde ama merak ettimkadayıflı muhallebiyi tarifini yazarmısınız.
kıyamam ya hayatım halı parası neyki benim eşim neleri verdi hala doymuyolar şimdi adanadaki çiflikte gözleri alsınlar onuda doysunlar
Herkese günayydıınn. Daha doğrusu tünaydın, öğlen olmuş :)
Çok şükür bu hafta bitti, bugün cuma. Son iş günüm. önümüzdeki hafta da işe gelip ayrılıcam inşallah. Benim yerime işe başlayacak arkadaşla çalışıyoruz birkaç gündür. Büyük ölçüde bitti işler.
Canooomm. canım çok üzüldüm, canını sıkmış eşin yine rahatsızlanmışsınCanını sıkma diycem ama çok kabul edilebilecek şeyler değil. yine de kendini ve özgürü üzmemeye çalış nolur. Doğumdan sonra değişecek inşallah eşin de, eşinin ailesi de. Şimdi kendini ve bebeğini düşün, üzme, üzülme.
Kendinize iyi bakın fıstıklar çok öpüyoruz sizi. bu arada biz iyiyiz, kızımla geçinip gidiyoruz.ayaklarım üşüyor bugün. işyerinde kapalı ayakkabım vardı, onu giyim dedim ama ayaklarım içine girmiyor. kül kedisinin üvey kardeşinin ayakları gibi olmuş ayaklarım. zorladım zorladım girmedi. ayaklarımdan üşütüp hasta olmam inşallah. kasıklarım ağrımaya başladı.
rumuzzzzzzzzzzzzz kilo konusunu açmasakkkkk
an itibariyle 70 olmuşum aç karna böhöhöhöh
ama pek bi güzelleşitim kız .demek kilo eksiğim varmış yakışmış valla :))))) (şişko tesellis :))))
Akşam 7 de elinizdeeee (inşallah)canım ben hiç yapmadımda yemedimde ama merak ettimkadayıflı muhallebiyi tarifini yazarmısınız.
canım bızde dusunuyoruz bı ara otarafa gıtmeyı bakalım davet ıcın tesekkur ederım taklımgöksuya gidicez canım bize en yakın ve en güzel yer orası hem iftar saatinde çok şenlikli olur ora siz de gelin beraber iftar yapalım :)
canım sağol ama akşam yazarsan ben okuyamam evimde internetim yok artık
şu internetteki tarifi deneyim bende o zaman kremayı söylediğin iyi oldu bu günden yaparsam yarın akşama kadar dinlenir ben de fındıklısını yemiştim bir yerde inşallah güzel olur kızlar canı isteyen olduysa hakkınızı helal edin ama linkini verdiğim tariften siz de yapabilirsiniz sanırım ya da rumuzcuğumun tarifiyle
sımdı mesafe koydum bendede hata var soylemıyorum bundan sonra soylıycem utanırım ben yemek konusunda fılanama mahsus yapılıo bı benımı unuttuCanım ben hep söylerim. Teşbihte hata olmaz ama "Her evin bir eşeği vardır." Kim ne kadar yüklenebiliyorsa ona o kadar çok yüklenirler. Kim ne kadar ağlarsa yazıkçısı çok olur, ona veren fazla olur. Kim daha kötü olursa insanlara, o daha iyi olur. (deveye diken.... mantığı)
O yüzden olabildiğin kadar mesafeli olup, yeri geldikçe içinde tutmadan lafını sokuvereceksin bu insanlara. Birazda sustukça tepene biniyorlar. Sana cacık verilmedi mi o sofrada " Aaa tek misafir amcanız mı yoksa şansıma herkese yetti bana mı kalmadı?" diyip kocanında muameleyi farketmesini sağlasaymışın keşke. Densizler..
hanzadee denizzzz nerdesiniz siz (kafiyeli olsu :))
bakıp bakıp kaçmayın bi selam verin özlettiniz kendinizi
göksuya gidicez canım bize en yakın ve en güzel yer orası hem iftar saatinde çok şenlikli olur ora siz de gelin beraber iftar yapalım :)
canım sağol ama akşam yazarsan ben okuyamam evimde internetim yok artık
şu internetteki tarifi deneyim bende o zaman kremayı söylediğin iyi oldu bu günden yaparsam yarın akşama kadar dinlenir ben de fındıklısını yemiştim bir yerde inşallah güzel olur kızlar canı isteyen olduysa hakkınızı helal edin ama linkini verdiğim tariften siz de yapabilirsiniz sanırım ya da rumuzcuğumun tarifiyle
Kaybolunca ikisi bir mi kayboluyo ne sanki dimi
Hadi yaa. Neyse başka zaman yaparsın ozaman. İnan aynı şehirde olsak yapmaya yanına gelirdim. Kavrulmuş kadayıfımda vardı dolapta...
Ya senin evde internetin yoksa izne çıkınca nası görüşücez biz senleeee:44:
hanzadee denizzzz nerdesiniz siz (kafiyeli olsu :))
bakıp bakıp kaçmayın bi selam verin özlettiniz kendinizi
bizim vınımız vardı ama evimizde fazla çekmediği için artık yok o zamana kadar belki tt net aboneliği yaparız şimdiye kadar eşiminde benimde işyerimizde int var diye gerek duymadık ama artık şart sanırım biz bir şekilde görüşürüz ben hiç birinizi kaybetmek istemem
bizim vınımız vardı ama evimizde fazla çekmediği için artık yok o zamana kadar belki tt net aboneliği yaparız şimdiye kadar eşiminde benimde işyerimizde int var diye gerek duymadık ama artık şart sanırım biz bir şekilde görüşürüz ben hiç birinizi kaybetmek istemem
Selam canım. Kafiye güzel oldu :) Ben de bakıp bakıp kaçmak istemezdim ama şartlar bizi ayırdıhaftabaşında bu aralar çok gelemicem, iş yoğun, merak etmeyin demiştim belki de demeyi düşündüm hayata geçiremedim. :44:
Ben de sizleri özledim, aklım sizdeydi. elim işte gözüm oynaşta oldu hep.herkes iyidir umarım.
yeni ismin güzel olmuş. hayırlı olsun. sen nasılsın? oğluş nasıl?
denizzz yolla yeni arkadaşı arada bir gezsin gelsin sohbetini özledik seni özledik ya hu halin keyfin yerinde değilmi?
oglum pılı ısırıp ıcını cıkarmıs esımı aradım acmadı zehır danısmayı aradım acıle gourun dedı beklıyorum sımdı esımı cok kotuyum kızlar en son ılac ıcme supesıyle gıttgımızde burnundan hortumla mıdesı yıkandı supe bıle olsa cok kotu seyler yapıolar kan alınıo bı gun hastanede yattık gecen of of dua edın
oglum pılı ısırıp ıcını cıkarmıs esımı aradım acmadı zehır danısmayı aradım acıle gourun dedı beklıyorum sımdı esımı cok kotuyum kızlar en son ılac ıcme supesıyle gıttgımızde burnundan hortumla mıdesı yıkandı supe bıle olsa cok kotu seyler yapıolar kan alınıo bı gun hastanede yattık gecen of of dua edın
Canım kömürlü kısmını yalamış mıı? Allah korusun bişey olmaz inşallah yaa. Kocana ısrarla ulaşmayı denesen. Doktordu eşin değil mi?
ayy onun içi çok acııı bende denemiştim ısırırken pırtlamıştı inşallah yutmamıştır hemen götür hastaneye canım eşini bekleme taksiyle falan allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?