2011 Ekim Anneleri

bence de öyle ama demekki sen gidene kadar etinden sütünden her halinden yararlanayım diye yapışmıştır sana neyse artık evde olunca rahat olursun o zaman bol bol konuşuruz ben iyiyim canım oğlum da iyi sürekli tepiklerine gerneşmelerine mağruz kalıyorum çok da hoşuma gidiyor
benimde biraz sol totomun olduğu yerdeki eklem yerim çok ağrıyor orası belim mi onu da çözemedim bacağımın üzerine basarken biraz zorlanıyorum hareket edince geçiyor ama bunlar ufak tefek şeyler geçicek inşallah hepsi
kayınvaliden nasıl oldu sağlığı iyi mi?
tatlıyı da tatlı tatlı yiyin kızına süt olsun inşallah :)

yok canım maalesef onu araştırdık kablolar henüz benim evimin olduğu yere ulaşmamış toplu başvuru yapmak gerekiiyormuş ama insanları toparlamak da biraz zor

Hoşbulduk Rumuzcuumm. aayyy ne çok özlemişim sizi

Normal şartlarda ben de fırın gibiyim, ellerim ayaklarım biber dökülmüş gibi yanıyor. ama dediğim gibi, üşüttüm herhalde. geçer bugün yarın. Ayaklarımda şişlik pek yoktu, bu aralar başladı. sandalet giyiyorum. halimi görseniz turist ömer gibiyim. tatilden yeni gelmiş gibi. çok da sallamıyorum gerçi artık işi :) buraya göre giyinmiyorum ama napiiim yaa boşverdim iyice.

Kiloyu dert mi ediyosun yoksa yineee Etme canım etme. bak göreceksin çok kısa sürede gidecek. gitmese bile sen düzenli diyetisyene giden birisin. kısa zamanda zayiatı toparlarsın :) bizler yanalım halimize göğsümü gere gere söylim ben 11 kilo aldım.

Tarifi ben de bekliyorum. hayydi bakalım, kızlar mutfağa :)

nerden bulmuş kömürü çok zor çocukların kontrolü.inş sorun çıkmaz

Canım mutlaka haber ver bizlere. Allahım korusun bişey olmaz da ne olur ne olmaz diye yapılan o işlem bebeğin canını yakar. Kıyamam hiçbirine.

Bende bu ay girdi gireli sallamıyom işi. İnsanın çıkacağı güni bilerek çalışması çok kötüymüş. Müthiş motivasyon düşürüyor. Gyim desen bende de aynı. En rahatlarını giymeye çalışıyorum. Sadece toplantı günleri özeniyorum.
Başta vahide ve Leyna olmak üzere arkadaşlar içimi açtılar sağolsunlar. Sizden yakın kilolar duymakta iyi oluyor söylemesi ayıp:78:

Açlıktan ölecez kızımla yaa çıksın şu patronum artık bayılcam şimdi yaaa :((((

Patronu niye bekliyonda benim yeğenimi aç koyuyon sen bakim

Kızlar bu 32.hafta bitimindeki doktordan aldığımız raporu sadece iş yerimize vermemiz yeterlimi yoksa ssk ya falanda götürüyomuyuz bilen varmııı. bide bu dört aylık ücretimizi dördüncü ay bitimindemi alabiliyoruz ?

Kızlarrrrr dün yeni birsey ögrendim .dün üst komsumda oturuyoruz bir arkadası geldii o da gebeliginde manda yogurdu yemiş cok .cok zor dogum yaptım sakın yeme dedi.ben bilmeden yedimmm dogumdan sonra ögrendim ki hamilelere manda yogurdu sütü vs verişmezmiş dedi..ben yemiyorum ama aklınızda bulunsun siz de yemeyin :)

mavi patikler çok geçmiş olsun canım. umarım herhangi bir sorun çıkmaz..

kızlaarrr nihayet gelebildim. iyisiniz değilmi geçmişe bakamadım yine :) ama bu aralar yerime alınacaklarla görüş gider ayak ofisteki tadilatlarla ilgilen, ustaların keyfini bekle derken çok yoruluyorum. ufffeylül gelsede izine ayrılsam yaa bu son ay aksi gibi çok yoğun geçi,yor. evde bile akşamlşarı ustalarla, firmalarla görüşüyorum. resmen ööö geldi artık. patronum yurt dışında ve dönene kadar tüm bunlarla ilgilenmek zorundayım. maşallah onunda pek döneceği yok gibi neyse dün biara sağlık ocağına gidip kan tahlilimi verdim. bugüne kadar toplam 6 kilo almışım. umarım son 8 haftada 4 kilodan fazla almam kızlar yaaa. zaten koca bi totom vardı bugünde sabah işe gelmeden önce tahlil sonuçlarımı aalmaya gittim wbc yine yüksek çıktı. aile hekimim bu normal değil her seferinde biraz daha yükseliyor bunu jinekoloğuna mutlaka sor falan dedi. dedim sordum o bi sorun yok gebelikteki değerlerle normal değperler aynı olmaz üstelik gebelikte bu değerler yükselir diyor dedim. ama adam ısrarla tekrar sor dedi ve işaretledi buarada 14.4 çıkmış. ya acayip canım sıkıldı sanki lözemiymişim gibi bu ne ısrar ya bu sağlık ocağı beni kederden öldürücek. neyse netten baktım gebelikte yükselirmiş yani illa lösemi işareti falan değil. yinede nette uzman doktorların cevap yazdığı bi siteye durumu ve değerlerimi yazdım bakalım ne cevap gelicek. haftaya cumarteside doktorumla randevumuz vardı birde ona tekrar sorucam. ama ahteddim doğurana kadar sağlık ocağına gitmiycem acayip canımı sıkıyolar benim yaaaaaaaaaaaaaa

Aslında ben yürüyüş yapıyorum canım elimden geldiğince. ama tansiyonum hep düşük, hala düşük buna seviniyorum tansiyon yüksekliği iyi değil. ama geçenlerde yürüyüş yaparken halsizlikten ve sıcaktan bayılacaktım. Sonrada kendi kendime kızdım. Sen bu bebeği az aramadın die. Yoksa günde 1 saat akşamüstü yürüyordum. Alacağım kadar aldım zaten kiloda

canım benimde wbc değeri yüksek çıktı ama dr um izinde soramadım daha ne demek oluyormuş bu ya bende biraz takıyordum açıkçası bu arada kendini fazla yorma hiçbişey senden ve bebeğinden değerli deil....

Manda yoğurdunu nerden bulalım ki zaten

sadece iş yerine veriyoırsun...hastane yolluyor ssk ya...4 ayın sonunda alınıyor ama galiba talep etme durumunda iş yerin aylık girerse aylıkta alınıypor

fatoşum nedir senin bu sağlık ocağından çektiğin her seferinde mutsuz ayrılıyosun ordan benim gittiğim sağlık ocağıda aşırı ilgisiz ben sizden suyuyorum sağlık ocağında tahlil yapıldığını ben bu güne kadar sadece 2 dozz tetanoz oldum o kadar pazartesi kontrole çağırmışlardı heh dedim şimdi yapılcak bişiler tarttılar tansiyonuma baktılar yolladılar bende daha gitmiycem

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım..6 haftamız kaldı kızımızın gelmesine buaralar çok giremiyorum siteye geçmiş dağ gibi olmuş okuyamadıım sabah bi baş dönmesi mide bulantısı mahvetti beni hamilemiyim ne gündüzler değilde geceler kabusa dönmeye başladı en az 3 kere uyanıyorum. uyumak zorlaştı yan yatarken bacak ağrısıyla uyanıyorum.sizde kilo alımları nasıl 9 kilo almışım şimdiye kadar ptesi kontrolümüz var bakalım bunun ne kadarı bebişimin ne kadarı benim 6

ben dün verdim çalışabilir raporunu iş yerine hastane bu raporu açarken sgk ya bildiriyormuş bana öle sölediler sgkyla şuan bi işin yok bize birde doğum kağıdını getirsen yeterli dedi işyeri benmde kafam karıştıııı gerçii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…