bence de öyle ama demekki sen gidene kadar etinden sütünden her halinden yararlanayım diye yapışmıştır sana neyse artık evde olunca rahat olursun o zaman bol bol konuşuruz ben iyiyim canım oğlum da iyi sürekli tepiklerine gerneşmelerine mağruz kalıyorum çok da hoşuma gidiyorBence de gezsin gelsin, hatta bence işi kaptı, ben izne ayrılayım ondan sonra gelsin, ben de ayrılana kadar rahat ederim ama gitmiyo ki bi yere. sandalye çekti, yakınımda hep. ben de sizin özel konuşmalarınız,onları görmesin diye açmıyorum. ara ara uygun olunca bakıp çıkıyorum. bizim özelimiz ama burası diiyymii.
Ben de seni, sizleri özledim canım benim. çok şükür sağlığım, keyfim iyi. yalnız biraz üşüttüm herhalde. karnım ağrıyor, bir de ayaklarım üşüyor. geceleri serin oluyor artık. ondan oldu herhalde. sen nasılsın? oğluş nasıl? her şey yolundadır umarım. öpüyorum canım.
* tarif harika gözüküyor. yapicam en kısa zamanda. teşekkürler :)
Canım biz evde kablolu kullnıyoz çok memnunuz. Eğer sokağınızda altyapı varsa hiç TT ye bulaşma, bugüne kadar 1 kere bile internetimiz kesilmedi
Yok canım söylemiştin yeni elemanın geleceğini ve onun yanıda rahat konuşamayacağını.
Benim elim hepten oynaşta bu arada. Sbahtan beri burada çen çen yapıyorum. Bana verilen dosyaları da aldım yanımdaki kıza verdim. Sen yap ben kontrol ederim dedim.Nasıl olsa ben çıkınca yenisi gelene kadar hepsini o yapacak. Hazır ben burdayken biraz daha işi öğrensin dimi amaa. Neyse bende accık iş yapayım barii.
Hoşgeldiiiiiiin
Benim ayaklarım ellerimde fırın gibi. Benim ayaklar aylardır şiş. Fred Çakmaktaşın ki gibi. Önceden elim ayağım hep üşürdü. Üşümeyi bilem özledim şimdi behh
Açalım ay. ZAten bu ara herkes bi kabına çekildi kimse yazmıyo kaç kilo aldığını. Sizi gidiler siziiii. Kadınız ya yaşımızı da kilomuzu da saklarız. Ben artık kocişin yanında tartılmıyom
Senden 800 gr fazlamla bu kupayı müsadenle kendime veriyorum cınımmm
Akşam 7 de elinizdeeee (inşallah)
Açlıktan ölecez kızımla yaa çıksın şu patronum artık bayılcam şimdi yaaa: ((((
agzı elı komur gıbıydı agzının ıcıde yıkadım hemen calkaladım esıme ulastım gelıcek zehırlenmese bıle rutın kan alınıyo mıde yıkanıyo hastanede kalınıyo oglum cok acı cekıyo umarım onemsız derler dua edın ben cıkıyorum
agzı elı komur gıbıydı agzının ıcıde yıkadım hemen calkaladım esıme ulastım gelıcek zehırlenmese bıle rutın kan alınıyo mıde yıkanıyo hastanede kalınıyo oglum cok acı cekıyo umarım onemsız derler dua edın ben cıkıyorum
Hoşbulduk Rumuzcuumm. aayyy ne çok özlemişim sizi
Normal şartlarda ben de fırın gibiyim, ellerim ayaklarım biber dökülmüş gibi yanıyor. ama dediğim gibi, üşüttüm herhalde. geçer bugün yarın. Ayaklarımda şişlik pek yoktu, bu aralar başladı. sandalet giyiyorum. halimi görseniz turist ömer gibiyim. tatilden yeni gelmiş gibi. çok da sallamıyorum gerçi artık işi :) buraya göre giyinmiyorum ama napiiim yaa boşverdim iyice.
Kiloyu dert mi ediyosun yoksa yineeeEtme canım etme. bak göreceksin çok kısa sürede gidecek. gitmese bile sen düzenli diyetisyene giden birisin. kısa zamanda zayiatı toparlarsın :) bizler yanalım halimize göğsümü gere gere söylim ben 11 kilo aldım.
Tarifi ben de bekliyorum. hayydi bakalım, kızlar mutfağa :)
Açlıktan ölecez kızımla yaa çıksın şu patronum artık bayılcam şimdi yaaa: ((((
nerden bulmuş kömürü çok zor çocukların kontrolü.inş sorun çıkmaz
Geçmiş olsun duygucuuum. Geçenlerde bana da olmuştu çok şiddetli bulantı ve kusma. Şimdi ara ara yokluyor ama sürekli diil. Korkma seninde sürekli olmaz inşallah.
Evet canım ssk öyle maalesef. Ben 2 seferdir sabah 8:15 dedi mi damlıyorum. İnanır mısın o saatte bile 2-3 kişi beklediğim oldu
Bir de nedense SSK daki çalışanlar çok kötü davranıyor insana.
Mağazadaki kadının dediğine ne üzülüyon be eslemim. O doğar deyince doğacak mı? Bana da senink 40 ı bitirir yine doğmaz diyolar. Hatta bazısı sen kesin suni ile doğrurusun diyor ki doğumdan korkmuyorum ama suni sancı ile doğumdan accayip tırsıyorum. Ama sallamıyorum hiç. Allah bilir deyip geçiştiriyorum.
Ahanda aynısı bende de vaaaar. Hatta uzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda sol bacağımın toto ile birleştiği yer öyle bi batıyor ki 4-5 adım topallıyorum sonra normale dönüyor. Ve tahminim çatım açılıyooorr.
Canom geçmiş olsun. Bir anda tepetaklak oluveriyoz böyle. AMa senin ki canını sıkmışya ondan olmuş sanırım. Kusura bakma ama kocanı yolasım geldi. Ve çok sabırlısın maşallah.Ben olsaydım yaygarayı koparırdım. Tabi elime bişey geçmeyeceği gib haksız ben olurdum ama asabiyim huyum kurusun.
Maşallaaaah.Acaba bizde haftaya 2 kiloyu devirirmiyiz
Mihrimahcım yemek istiyosan ve bu durumdan şikayetçi değilsen afiyet olsun, bal şeker olsun kuzum. Ama yürüyüşünü ihmal etme. Biz bu hafta neredeyse her gün bi yere davatliydik ve ben yürüyüş yapamadım. E sonucu 1,5 kilo olarak döndü.
mavi patikler çok geçmiş olsun canım. umarım herhangi bir sorun çıkmaz..
kızlaarrr nihayet gelebildim. iyisiniz değilmi geçmişe bakamadım yine :) ama bu aralar yerime alınacaklarla görüş gider ayak ofisteki tadilatlarla ilgilen, ustaların keyfini bekle derken çok yoruluyorum. ufffeylül gelsede izine ayrılsam yaa bu son ay aksi gibi çok yoğun geçi,yor. evde bile akşamlşarı ustalarla, firmalarla görüşüyorum. resmen ööö geldi artık. patronum yurt dışında ve dönene kadar tüm bunlarla ilgilenmek zorundayım. maşallah onunda pek döneceği yok gibineyse dün biara sağlık ocağına gidip kan tahlilimi verdim. bugüne kadar toplam 6 kilo almışım. umarım son 8 haftada 4 kilodan fazla almam kızlar yaaa. zaten koca bi totom vardı bugünde sabah işe gelmeden önce tahlil sonuçlarımı aalmaya gittim wbc yine yüksek çıktı. aile hekimim bu normal değil her seferinde biraz daha yükseliyor bunu jinekoloğuna mutlaka sor falan dedi. dedim sordum o bi sorun yok gebelikteki değerlerle normal değperler aynı olmaz üstelik gebelikte bu değerler yükselir diyor dedim. ama adam ısrarla tekrar sor dedi ve işaretledi buarada 14.4 çıkmış. ya acayip canım sıkıldı sanki lözemiymişim gibi bu ne ısrar ya bu sağlık ocağı beni kederden öldürücek. neyse netten baktım gebelikte yükselirmiş yani illa lösemi işareti falan değil. yinede nette uzman doktorların cevap yazdığı bi siteye durumu ve değerlerimi yazdım bakalım ne cevap gelicek. haftaya cumarteside doktorumla randevumuz vardı birde ona tekrar sorucam. ama ahteddim doğurana kadar sağlık ocağına gitmiycem acayip canımı sıkıyolar benim yaaaaaaaaaaaaaa
Kızlarrrrr dün yeni birsey ögrendim .dün üst komsumda oturuyoruz bir arkadası geldii o da gebeliginde manda yogurdu yemiş cok .cok zor dogum yaptım sakın yeme dedi.ben bilmeden yedimmm dogumdan sonra ögrendim ki hamilelere manda yogurdu sütü vs verişmezmiş dedi..ben yemiyorum ama aklınızda bulunsun siz de yemeyin :)
Kızlar bu 32.hafta bitimindeki doktordan aldığımız raporu sadece iş yerimize vermemiz yeterlimi yoksa ssk ya falanda götürüyomuyuz bilen varmııı.bide bu dört aylık ücretimizi dördüncü ay bitimindemi alabiliyoruz ?
mavi patikler çok geçmiş olsun canım. umarım herhangi bir sorun çıkmaz..
kızlaarrr nihayet gelebildim. iyisiniz değilmi geçmişe bakamadım yine :) ama bu aralar yerime alınacaklarla görüş gider ayak ofisteki tadilatlarla ilgilen, ustaların keyfini bekle derken çok yoruluyorum. ufffeylül gelsede izine ayrılsam yaa bu son ay aksi gibi çok yoğun geçi,yor. evde bile akşamlşarı ustalarla, firmalarla görüşüyorum. resmen ööö geldi artık. patronum yurt dışında ve dönene kadar tüm bunlarla ilgilenmek zorundayım. maşallah onunda pek döneceği yok gibineyse dün biara sağlık ocağına gidip kan tahlilimi verdim. bugüne kadar toplam 6 kilo almışım. umarım son 8 haftada 4 kilodan fazla almam kızlar yaaa. zaten koca bi totom vardı bugünde sabah işe gelmeden önce tahlil sonuçlarımı aalmaya gittim wbc yine yüksek çıktı. aile hekimim bu normal değil her seferinde biraz daha yükseliyor bunu jinekoloğuna mutlaka sor falan dedi. dedim sordum o bi sorun yok gebelikteki değerlerle normal değperler aynı olmaz üstelik gebelikte bu değerler yükselir diyor dedim. ama adam ısrarla tekrar sor dedi ve işaretledi buarada 14.4 çıkmış. ya acayip canım sıkıldı sanki lözemiymişim gibi bu ne ısrar ya bu sağlık ocağı beni kederden öldürücek. neyse netten baktım gebelikte yükselirmiş yani illa lösemi işareti falan değil. yinede nette uzman doktorların cevap yazdığı bi siteye durumu ve değerlerimi yazdım bakalım ne cevap gelicek. haftaya cumarteside doktorumla randevumuz vardı birde ona tekrar sorucam. ama ahteddim doğurana kadar sağlık ocağına gitmiycem acayip canımı sıkıyolar benim yaaaaaaaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnnhayırlı cumalar
Kızlar bu 32.hafta bitimindeki doktordan aldığımız raporu sadece iş yerimize vermemiz yeterlimi yoksa ssk ya falanda götürüyomuyuz bilen varmııı.bide bu dört aylık ücretimizi dördüncü ay bitimindemi alabiliyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?