sadece iş yerine veriyoırsun...hastane yolluyor ssk ya...4 ayın sonunda alınıyor ama galiba talep etme durumunda iş yerin aylık girerse aylıkta alınıypor
Sorma eda yaa bıktım walla gitmiycektim aslında ama okadar çok çağırdılarki neyse bi gideyim dedim onuda yine moralimi bozdular. malum ben bu enfeksiyon olayına zaten kafayı takıyodum, doktorum normal deyincede epey rahatlamıştım ama yine kafama soktular. ya sordum normalmiş diyorum bidaha sor normal gibi görünmüyor diyor. neyse ya takmıycam kafama. eşim bile diyorki gitme diyorum sağlık ocağına her gittiğinde ağlayarak beni arıyorsun. eee tabi normal bu seferde arayıp, hakkı acaba lösemi olabilirmiyim deyince şaşırdı yazık. tövbe tövbe şu halimde aklıma neler sokuyorlar. ya madem enfeksiyon var kanımda bi idrar tahlili yap belki orda var hafif lokosit. neymiş çıbukla bakıyolarmış güvenilir sonuç vermezmiş.neyse asabımı bozmuycam bugün walla nezamn turp gibiyim desem sağlık ocağım beni perte çıkarıyor. e tabi genel kültür sorularıyla kpss de 70 i, geçeni sağlık ocağına atarsan böyle olur.fatoşum nedir senin bu sağlık ocağından çektiğin her seferinde mutsuz ayrılıyosun ordanbenim gittiğim sağlık ocağıda aşırı ilgisiz ben sizden suyuyorum sağlık ocağında tahlil yapıldığını ben bu güne kadar sadece 2 dozz tetanoz oldum o kadar pazartesi kontrole çağırmışlardı heh dedim şimdi yapılcak bişiler tarttılar tansiyonuma baktılar yolladılar bende daha gitmiycem
canım benimde wbc değeri yüksek çıktı ama dr um izinde soramadım daha ne demek oluyormuş bu ya bende biraz takıyordum açıkçası bu arada kendini fazla yorma hiçbişey senden ve bebeğinden değerli deil....
Hoşgeldin yeşilim zeytinim. Sana da hayırlı cumalar. Nasılsın? Bıdığımız nasıl?
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
Bende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben
öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
ben dün verdim çalışabilir raporunu iş yerine hastane bu raporu açarken sgk ya bildiriyormuş bana öle sölediler sgkyla şuan bi işin yok bize birde doğum kağıdını getirsen yeterli dedi işyeri benmde kafam karıştıııı gerçii
Allah iyiliğini versin kömür pilin içinde var
Sorma eda yaa bıktım walla gitmiycektim aslında ama okadar çok çağırdılarki neyse bi gideyim dedim onuda yine moralimi bozdular. malum ben bu enfeksiyon olayına zaten kafayı takıyodum, doktorum normal deyincede epey rahatlamıştım ama yine kafama soktular. ya sordum normalmiş diyorum bidaha sor normal gibi görünmüyor diyor. neyse ya takmıycam kafama. eşim bile diyorki gitme diyorum sağlık ocağına her gittiğinde ağlayarak beni arıyorsun. eee tabi normal bu seferde arayıp, hakkı acaba lösemi olabilirmiyim deyince şaşırdı yazık. tövbe tövbe şu halimde aklıma neler sokuyorlar. ya madem enfeksiyon var kanımda bi idrar tahlili yap belki orda var hafif lokosit. neymiş çıbukla bakıyolarmış güvenilir sonuç vermezmiş.neyse asabımı bozmuycam bugün walla nezamn turp gibiyim desem sağlık ocağım beni perte çıkarıyor. e tabi genel kültür sorularıyla kpss de 70 i, geçeni sağlık ocağına atarsan böyle olur.
canım kanda enfeksiyon olduğu belirtisiymiş. buda bazı durumlarda görülürmüş. oda şu durumlardan kaynaklanırmış.
Sistemik enfeksiyonlar(sistemleri tutan enfeksiyonlar)(sarkoidoz gibi)
Lokal enfeksiyonlar
Miyokart enfarktüsü
Lösemiler
Gebeliklerde
Aşırı sigara tüketinde
ben dün verdim çalışabilir raporunu iş yerine hastane bu raporu açarken sgk ya bildiriyormuş bana öle sölediler sgkyla şuan bi işin yok bize birde doğum kağıdını getirsen yeterli dedi işyeri benmde kafam karıştıııı gerçii
Herkese hayırlı cumalar..
Canom bak üzülünce olan san ave bebişe oluyo kuzum, çok geçmiş olsun.. Rahatla artık bebişi düşün tatlım...
Leynaa çok özendim arkadaşına inşallah göz açıp kapayana kadar geçer bu zamanlar bizde hayırlısıyla yaparız doğumlarımızı çok zorlanmaya başladım.. Sabah ağlayarak geldim resmen.. Dün cılkım çıktı akşama kadar... iş bitmiyo yada bitiremiyorum. Patronum sürekli ekstra şeyelr istiyo aklına geldikçe çıkıcam diye... kendi işlerim kalıyo bu defa... Karnım ve kasıklarım acıyo akşama kadar. Artık büyüdü sanırım bebiş canımı acıtıyo ağırlığı.
Rumuz sen benden yarım kilocuk fazlasın bende toplamda 12 almışım, patronum sürekli odama geliyo gidiyo evrak istiyo bişe soruyo canım ya dünden beri iflahım kesildi önümüz bayram ben 4 gün gelcem sadece kendi işlerim var ama bi rahat bırakmıyo ki.. Dünde bayılcaktım resmen çok zorlandım... Az kaldı diye sıkıyorum dişimi, önümüzdeki haftada çok yoğun olur sonra gelsin tatiil :)
Mavi patikler mübarek cuma hürmetin einşallah bebişin bir şeyi yok diyip gönderirler miğde filan yıkama gereği kalmaz..
Ahtermina giremiyorum canım işten dolayı az kaldı eve geçince bol bol yazarız :)
Kızlar şu kaynana kayınvalide olaylarını düşümnüp kendinizi kasmayın, evet söylemek kolay ama bendede var bitane sabah iş yüzünden gerginim kurucak takıcak yer arıyorum yok şöyleydi böyleydi... Dedim hanzade kendine gel kızım sarıcak yer arama iş stresi yüzünden eşime sataşçaktım sonra ama eşim iyi diyorum bana zararı yok ki diyorum.. Ayy neler kurudm gelene kadar.. Sonra bir salavat çektim az kaldı kızım dedim ya sabır ya selamet :) Aman sizde frenleyin kendinizi canlar...
Çok şükürgitti patronum yemek söyledim gelcek şimdi ama miğdem hafiften bulanmaya ve uyku bastırmaya başladı. nasıl bitircem ben bu halde bu işleri yarabbim ya...
bu 32. haftada alınan çalışabilir raporundan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliryomuşuz izne doğrumu kızlar?
kendini o kadar üzersen olacağı budur işte daha dikkatli ol canomgünaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
maşallah tatlım bebişineBende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben
öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
Henüz geçmişi okuyamadım kızlar. Ama sabah sabah moralimi bozan olayı paylaşmam lazım. Sinirim bosuldu çünküüüüü:84:
Dün arkadaşlarla iftarı dışarda açtık(daha doğrusu onlar açtı) Çoğu arkadaşla göbüş büyüdükten sonra görüşememiştik. Telefonda görüştüğümüzde de son gaz kilo alımımı ve yüzümde çıkan acayip şeyleri falan söylemiştim. Neyse bunlar beni görünce "aman hiç kilo almamışın, bir de dertleniyordun, 11 kilo muuu nereye sakladın o kiloları. Yüzün daha bi güzelleşmiş, çok tatlı olmuşsun " falan dediler. Allah var ya inandım.
Bugün tartıda ise 2 gün öncesine göre tam 1,5 kilo almış göründüm. Yine bu ay ki kilo alımımı tamamlamış bulunuyorum. Ya bu ne yaaa. 2 günde bir insanoğlu 1,5 kilo alabilir mi yaaa:84: toplam 12,5 kilo almış görünüyom yaa.Tamam itiraf ediyorum dün sahurda 1 bardak çayla 2 dilim çikolatalı ekmek götürdüm, atın beni içeri suçluyum.
Kandırıkçı arkadaşlarım benim. Size bidaha inanmıcam üüüü.
canom çok geçmişolsun .kafaya taktın sanırım ondan olduçünkü stres direk mideye vuruyor.üzme tatlı canını boşverrr.günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
rumuzcum kilolaları fazla takma canım yaa veririz inş.Henüz geçmişi okuyamadım kızlar. Ama sabah sabah moralimi bozan olayı paylaşmam lazım. Sinirim bosuldu çünküüüüü:84:
Dün arkadaşlarla iftarı dışarda açtık(daha doğrusu onlar açtı) Çoğu arkadaşla göbüş büyüdükten sonra görüşememiştik. Telefonda görüştüğümüzde de son gaz kilo alımımı ve yüzümde çıkan acayip şeyleri falan söylemiştim. Neyse bunlar beni görünce "aman hiç kilo almamışın, bir de dertleniyordun, 11 kilo muuu nereye sakladın o kiloları. Yüzün daha bi güzelleşmiş, çok tatlı olmuşsun " falan dediler. Allah var ya inandım.
Bugün tartıda ise 2 gün öncesine göre tam 1,5 kilo almış göründüm. Yine bu ay ki kilo alımımı tamamlamış bulunuyorum. Ya bu ne yaaa. 2 günde bir insanoğlu 1,5 kilo alabilir mi yaaa:84: toplam 12,5 kilo almış görünüyom yaa.Tamam itiraf ediyorum dün sahurda 1 bardak çayla 2 dilim çikolatalı ekmek götürdüm, atın beni içeri suçluyum.
Kandırıkçı arkadaşlarım benim. Size bidaha inanmıcam üüüü.
bende geçenlerde eltimin annesinden duydum manda yoğurdu doğumu geciktirirmiş.Kızlarrrrr dün yeni birsey ögrendim .dün üst komsumda oturuyoruz bir arkadası geldii o da gebeliginde manda yogurdu yemiş cok .cok zor dogum yaptım sakın yeme dedi.ben bilmeden yedimmm dogumdan sonra ögrendim ki hamilelere manda yogurdu sütü vs verişmezmiş dedi..ben yemiyorum ama aklınızda bulunsun siz de yemeyin :)
oglum pılı ısırıp ıcını cıkarmıs esımı aradım acmadı zehır danısmayı aradım acıle gourun dedı beklıyorum sımdı esımı cok kotuyum kızlar en son ılac ıcme supesıyle gıttgımızde burnundan hortumla mıdesı yıkandı supe bıle olsa cok kotu seyler yapıolar kan alınıo bı gun hastanede yattık gecen of of dua edın
bence de öyle ama demekki sen gidene kadar etinden sütünden her halinden yararlanayım diye yapışmıştır sana neyse artık evde olunca rahat olursun o zaman bol bol konuşuruz ben iyiyim canım oğlum da iyi sürekli tepiklerine gerneşmelerine mağruz kalıyorum çok da hoşuma gidiyor
benimde biraz sol totomun olduğu yerdeki eklem yerim çok ağrıyor orası belim mi onu da çözemedim bacağımın üzerine basarken biraz zorlanıyorum hareket edince geçiyor ama bunlar ufak tefek şeyler geçicek inşallah hepsi
kayınvaliden nasıl oldu sağlığı iyi mi?
tatlıyı da tatlı tatlı yiyin kızına süt olsun inşallah :)
yok canım maalesef onu araştırdık kablolar henüz benim evimin olduğu yere ulaşmamış toplu başvuru yapmak gerekiiyormuş ama insanları toparlamak da biraz zor
ben de sabahtan beri sadece 1 bardak su içebildim müdür karşımda oturuyo kalkmadı hiç aynı dert bende de varneyse ben yemeğe gideyim bari
allah yardımcın olsun kardeşim sık dişini çok az kaldı benim daha 5 haftam var ve ben de çok sıkıldım nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?