2011 Ekim Anneleri

çizelgemdekini sordun sen cnm ok...
o kendi otomatik olarak çıkıyo her hafta değişiyo tatlım bende dra gittiğim zamanlar onunla karşılastırıyorum genelde doğru da çıkıyo dengeli gidiyoruz yani

ben 33+0 da gittim p.tesi yani 46 cm 2.300 gr dı normal dedi ama yinede merak edip karşılaştırıyorum yakın olanlarla:)

ben 33+0 da gittim p.tesi yani 46 cm 2.300 gr dı normal dedi ama yinede merak edip karşılaştırıyorum yakın olanlarla:)

maşallah cnm büyüdüler artık ele avuca geliyorlar ya öyle güzel oluyo ki ben poposuna bayılıyorum benimkinin yaslıyo şöyle kaburgama dışa doğru çıkartıyo gerçi biraz acıtıyo ama sevdiriyo kendini zilli

selam kızlarr
bis geldik kızımla.

bugün gene eminönündeydik, bebek şekeri, sepeti, kapı süsü tül vs onları aldık geldik
ama çok yoruldum..
birazdanda kocişe iftar için hazırlıklara başlıcam.
haftaya ctesi de doktor kontrolümz ve 32. hafta çalışabilir raporu almak için gidicez hastaneye.
bende fiyatları o zaman sorucam bakalım ne dicekler.

canomm.. maşallaaaah.. özgüre de sanada :) anca hamileye benzedin kız.. azcık şişsin artk oran buran

hoşgeldiniz canım öyle söylemek olmazzzzzzzz resim isterükkkkkkkk:92::92:

dün komşuda tartıldım 67.300 çıktı sağlık ocagına gitsem kesinlikle 70 çıkarım popoya bak maşallahhhhhh

canom özgürle sanada maaşallah.
ee şişicez tatlım bebişlerimiz büyüdüler iyice bende acayip şiştim.
cnm hadi sende resim ekle seni takip etmek çok zevkli oluyo topiğin takım öncüsü gibi bişey oldun gerçi seninde fazla bişeyin yoktu ama görelim genede

havuzlu handanmı aldın cnm bide sakıncası yoksa fiyatlarını yazarmısın çok olmazsak eğer bide resim isteriz

ozaman bende kendi kendimi çekip geleyim bariii

işte buda bizim hem göbiş hem bebişimiz :) belirteyim son verilere göre 81 kg 630gram olmuşum.. hamileliğimi 78kg ile başladım.. ve bu göbeğin bir kısmı son 10 gün içerisinde pörtledi..

kızlar akşam üzeri fotolarını eklerim
havuzlu hanın üst katlarında bi mağazadan aldım
toplam 150 tl tuttu
40 tane bebek şekeri
kapı süsü
hoşgeldin bebek yazısı
takı yastığı
kapı tülü
bide şekerleri koyucağımız beşik şeklinde sepet.

ama şekerleri alamadık, bide yastığı, ellerinde hazır yokmuş hafta içinde kargo yapacaklar.

size komik bişi anlatıcam ben çok güldüm hemde yolda tek başımaa
dün antalyadan eltim geldi galeriaya eşimin yanına iftara gideceklermiş eşimde bana dediki sende gel eve almayalım
sen yorulmazsın hem burda agırlamış oluruz bende tmm dedim saat 5:30 gibi çıktım evden galeria ya hiç gitmedim
sora sora gidiyorum neyse alt geçidi bulamadım sorayım dedim arkamı döndüm yaşlıca bir amca ona sordum
--afedersiniz amcaa galeria nerde?
--kanaryamıı?? valla kızım bilmiyom ben
--yok amca kanarya degill galeriaaa alt geçit varmış burada ne tarafta acaba?
--haa alt geçit geliver güzelim peşimden bende oraya gidiyorum
neyse yolda gidiyoruz ben adımları hızlandırıyorum tabi amca başladı sohbete
-- nerelisin güzelim
--çanakkaleliyim amca
--ohh ohh çok güzel yavrum
adamdan tırstım valla yavrum güzelim falan bişi yapsa koşamamdasöyleee beni süzünce hamile oldugumu anladı
--bacım ne işin var orada didi
--eşimin yanına gidiyorum dedim bende
alt geçitten çıkarken amca bana hoşçakal bacım dediagzımdan çıkan kelimelerle şok oldum
--sağol amca hadi sonra görüşürüz
len manyak nerde görüşcen amcaylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…