çizelgemdekini sordun sen cnm ok...
o kendi otomatik olarak çıkıyo her hafta değişiyo tatlım bende dra gittiğim zamanlar onunla karşılastırıyorum genelde doğru da çıkıyo dengeli gidiyoruz yani
ben 33+0 da gittim p.tesi yani 46 cm 2.300 gr dı normal dedi ama yinede merak edip karşılaştırıyorum yakın olanlarla:)
ben 33+0 da gittim p.tesi yani 46 cm 2.300 gr dı normal dedi ama yinede merak edip karşılaştırıyorum yakın olanlarla:)
Eki Görüntüle 244281 Eki Görüntüle 244282
ay ben çok şişmişim alt taraf benim değil sankiiiiiiiiiiiiiiii
oh beeee nihayet canooom da büyütmüş göbeğiii maşallah yavrum çok güzel görünüyosunuz özgürümle
sen sürekli kendini görüp incelediğin için sana öyle geliyo cnm bence gayet iyisin maşallah
canom özgürle sanada maaşallah.
ee şişicez tatlım bebişlerimiz büyüdüler iyice bende acayip şiştim.
selam kızlarr
bis geldik kızımla.
bugün gene eminönündeydik, bebek şekeri, sepeti, kapı süsü tül vs onları aldık geldik
ama çok yoruldum..
birazdanda kocişe iftar için hazırlıklara başlıcam.
haftaya ctesi de doktor kontrolümz ve 32. hafta çalışabilir raporu almak için gidicez hastaneye.
bende fiyatları o zaman sorucam bakalım ne dicekler.
cnm hadi sende resim ekle seni takip etmek çok zevkli oluyo topiğin takım öncüsü gibi bişey olduncanom özgürle sanada maaşallah.
ee şişicez tatlım bebişlerimiz büyüdüler iyice bende acayip şiştim.
selam kızlarr
bis geldik kızımla.
bugün gene eminönündeydik, bebek şekeri, sepeti, kapı süsü tül vs onları aldık geldik
ama çok yoruldum..
birazdanda kocişe iftar için hazırlıklara başlıcam.
haftaya ctesi de doktor kontrolümz ve 32. hafta çalışabilir raporu almak için gidicez hastaneye.
bende fiyatları o zaman sorucam bakalım ne dicekler.
cnm hadi sende resim ekle seni takip etmek çok zevkli oluyo topiğin takım öncüsü gibi bişey oldungerçi seninde fazla bişeyin yoktu ama görelim genede
havuzlu handanmı aldın cnm bide sakıncası yoksa fiyatlarını yazarmısın çok olmazsak eğer bide resim isteriz
işte buda bizim hem göbiş hem bebişimiz :) belirteyim son verilere göre 81 kg 630gram olmuşum.. hamileliğimi 78kg ile başladım.. ve bu göbeğin bir kısmı son 10 gün içerisinde pörtledi..
Eki Görüntüle 244321
eneeeee topiğimizin en küçük göbüşü ve bebişiiiiimaşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?