- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
iyi geceler kızlar
ben çok yorgunum şu an. 12 kişilik misafir ağırladık ama ben bittim yani. gerçi sağ olsun görümcemler her şeye koştular ama ev sahibi olunca ister istemez yoruluyo insan...
neyse yemeğimizi yedik çay tatlı derken ( bu arada rumuzcum senin tarifi yaptım herkes çok beğendi teşekkürler) ben nefes alamaz oldum.
saat 10,30 gibi gitti misafirler biz de can havliyle dışarı attık kendimizi yürüdük biraz kendime geleyim diye. biraz toparlandım tam apartmanın önene geldik simsiyah bi köpek kapının önünden fırlamaz mı tam önümüzden ben bayılacaktım nerdeyse bastım çığlığı. sonra eşim sürüye sürüye beni eve götürdü su içtim kasığıma bi ağrı saplandı aha dedim doğuruyorum. hamd olsun geçti şimdi ama çok fena korktum ya((
pis köpek hamile bi bayana ettiğine bak
eşim çok kızdı bi daha yormayacaksın yemek de istemiyorum kesinlikle yapmayacaksan falan dedi ama ev hali işte yapmayınca da olmuyo ki
şimdi yerimdem kalksam nereye diyo mutfak yasak artık galiba bana :))
siz neler yapıyosunuz. bi geçmişe bakayım gerçi feci uykum var ama koruyorum o köpek rüyama girer diye(
kızlar mevzuyu dagıtmak istemiyorum ama ufacık bişi sorcam ben bilen varsa deyiversin annem bişi olmaz dedi ama
gene bir kaç kişiyede sorayım dedim bepanten gebelikte sakıncalımıı benim münüşte kıl dönmeleri çıkmaya başladı çok fazla degil
bende anneme sordum oda bepanten sür geçer didi acep bilen varmııı sezeryan olucaz ya ee malum orayı açacaklar sergilenecek
birde çok rahatsız oluyorum gecermiki
bebeğine isim seçmenin heyecanını sana yaşatmadıkları için burda olsalar şimdi üstlerine saldırmak istedimçok istiyorlar bi tane daha çocuk yapıp ona o ismi koysunlar
kızlar mevzuyu dagıtmak istemiyorum ama ufacık bişi sorcam ben bilen varsa deyiversin annem bişi olmaz dedi ama
gene bir kaç kişiyede sorayım dedim bepanten gebelikte sakıncalımıı benim münüşte kıl dönmeleri çıkmaya başladı çok fazla degil
bende anneme sordum oda bepanten sür geçer didi acep bilen varmııı sezeryan olucaz ya ee malum orayı açacaklar sergilenecek
birde çok rahatsız oluyorum gecermiki
aramızda 3 gün var peşpeşe doğuracağız desene...))))
aaa cidden 3 gün mü var :)) tevafuk mudur bu rüya işaret midir :))
bepanten zararlı mı bilmiyorum ama sezeryanda orayı tamamen açmıyorlar. leğen kemiklerinin hizasından kesiyorlar (bi arkadaşımın doğumunu eşi kameyara almıştı, orda görmüştüm). bi de zeytinyağı da kıl dönmesini dışarı atıyor diye duymuştum ama hiç yaşamadığım için denemedim :26:
ya ne bileyim sezeryanda münüşe kadar açıyolar dendidebende sevinmiştim bir kerede halka açılmayacak diye ama açılıyo didiler z. yagını deneyeyim
2- 3 keredir agdadan sonra çıkmaya başladı sinir oldum
ben 4 sene önce falan lazer epilasyon yaptımıştım yoktu bişey ama şimdi hamilelik, hormonlar falan derken yeniden çıkmaya başlamış biraz, başlamış diyorum çünkü ne orayı ne de ayaklarımı göremiyorum kafamı eğinceaynada gördüm geçenlerde. ben normal doğum düşünüyorum nasıl alıcam diye düşünüyorum
bende göremiyorum ayna sayesinde ulaşabiliyorum oralarıma keske ayna icat edilmeseydide o halini görmesydim karıncaların
yere açtıkları yuvalar gibi olmuş
evet ilk 6 ay çok önemliymiş keşke herkez bu konuda biraz bilinçli olsa tamam bazı kadınlar gögüs ucu yok diye
emziremiyorlar yada başka bir nedenle ama sorunu olmayan tüm annelerin bu konuda duyarlı olması gerek
3 ay önce dogum yapan komşum gecenlerde nalkondan seslendi bana meyve sıkacagını sordu bende kendisi için
istiyor sandım ama daha 3 aylık olan bebegi için kurdugu cümle aynen söyleydi
---artık alişiminde meyveleri tatma zamanı geldi ben arada yediriyorum azcık
şok oldum daha 3 aylık bebege nasıl verebilir emzirebiliyor sorun yok mama vermiyor ama meyve sıkıp biberonla içirmeyi düşünüyor
ben okudugum kitaplarda sitelerde ilk 6 ay kesinlikle anne sütü diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?