2011 Ekim Anneleri

kızlar mevzuyu dagıtmak istemiyorum ama ufacık bişi sorcam ben bilen varsa deyiversin annem bişi olmaz dedi ama
gene bir kaç kişiyede sorayım dedim bepanten gebelikte sakıncalımıı benim münüşte kıl dönmeleri çıkmaya başladı çok fazla degil
bende anneme sordum oda bepanten sür geçer didi acep bilen varmııı sezeryan olucaz ya ee malum orayı açacaklar sergilenecek
birde çok rahatsız oluyorum gecermiki

ayyy kıyamamm pis köpekkkk
eşin yemek falan istemiyosa artık misafir yok sana yat dinlen bacı birde duş al ohhh mis gibiiii

geçer canım da zararlı olduğunu sanmıyorum

bebeğine isim seçmenin heyecanını sana yaşatmadıkları için burda olsalar şimdi üstlerine saldırmak istedim çok istiyorlar bi tane daha çocuk yapıp ona o ismi koysunlar

aynen canım valla isim arama heyecanını daha yaşamadım bu ne kadar kötü bişey ve hiç aklıma gelmezdi böle bişi yaşıcağım... kendileri yapıp koysunlar aynen...benim ailem varya bi tane ne koycaksınız bile demiolar ne koycaksanız koyun dioalr haberleri yok tabi böle sorunlar olduğundan... benim gibi tez canlı biri şimdiye 100 kez koymuştum isim ama nerdeeee ele karıştınmı böle oluyomuş demekki.. :95:

bepanten zararlı mı bilmiyorum ama sezeryanda orayı tamamen açmıyorlar. leğen kemiklerinin hizasından kesiyorlar (bi arkadaşımın doğumunu eşi kameyara almıştı, orda görmüştüm). bi de zeytinyağı da kıl dönmesini dışarı atıyor diye duymuştum ama hiç yaşamadığım için denemedim :26:

ya ne bileyim sezeryanda münüşe kadar açıyolar dendide bende sevinmiştim bir kerede halka açılmayacak diye ama açılıyo didiler z. yagını deneyeyim
2- 3 keredir agdadan sonra çıkmaya başladı sinir oldum

ben 4 sene önce falan lazer epilasyon yaptımıştım yoktu bişey ama şimdi hamilelik, hormonlar falan derken yeniden çıkmaya başlamış biraz, başlamış diyorum çünkü ne orayı ne de ayaklarımı göremiyorum kafamı eğince aynada gördüm geçenlerde. ben normal doğum düşünüyorum nasıl alıcam diye düşünüyorum

bende göremiyorum ayna sayesinde ulaşabiliyorum oralarıma keske ayna icat edilmeseydide o halini görmesydim karıncaların
yere açtıkları yuvalar gibi olmuş

evet ilk 6 ay çok önemliymiş keşke herkez bu konuda biraz bilinçli olsa tamam bazı kadınlar gögüs ucu yok diye
emziremiyorlar yada başka bir nedenle ama sorunu olmayan tüm annelerin bu konuda duyarlı olması gerek
3 ay önce dogum yapan komşum gecenlerde nalkondan seslendi bana meyve sıkacagını sordu bende kendisi için
istiyor sandım ama daha 3 aylık olan bebegi için kurdugu cümle aynen söyleydi
---artık alişiminde meyveleri tatma zamanı geldi ben arada yediriyorum azcık
şok oldum daha 3 aylık bebege nasıl verebilir emzirebiliyor sorun yok mama vermiyor ama meyve sıkıp biberonla içirmeyi düşünüyor
ben okudugum kitaplarda sitelerde ilk 6 ay kesinlikle anne sütü diyor

dün kendime alış verişe çıktım. lahusa pijama takımı, emzirme sütyeni, atlati ve tek kullanımlık lahusa iç çamaşırlarından aldım. ama için rahat etmedi suratım düştü, kociş noldu dedi. oğluma bişey almadık dedim : ( onun da içine sinmedi yine bi sürü şey aldık oğlana. merek ediyorum hepsini giyebilecek mi acaba diye

dün kendime alış verişe çıktım. lahusa pijama takımı, emzirme sütyeni, atleti ve tek kullanımlık lahusa iç çamaşırlarından aldım. ama için rahat etmedi suratım düştü, kociş noldu dedi. oğluma bişey almadık dedim : ( onun da içine sinmedi yine bi sürü şey aldık oğlana. merek ediyorum hepsini giyebilecek mi acaba diye

dün kendime alış verişe çıktım. lahusa pijama takımı, emzirme sütyeni, atleti ve tek kullanımlık lahusa iç çamaşırlarından aldım. ama için rahat etmedi suratım düştü, kociş noldu dedi. oğluma bişey almadık dedim : ( onun da içine sinmedi yine bi sürü şey aldık oğlana. merek ediyorum hepsini giyebilecek mi acaba diye

iyi geceler geçmişi oku oku ancak bitti öğleden sonra ne çok konuşmuşsunuz yahuu.
AYTEN,EDA,ZEHRA,DUYGU,NİDA 41 KERE MAAŞAALLAH SİZLERE.
kızlar hiçsıkıntı etmeyin biz topikçe fit hamileleriz.
EDA yeni beyaz eşyaların hayırlı olsun canımmm.
zehracım bugün kendini çok yormuşsun sakın bir daha yapma böyle gelinim oğlumdan önce gelmesin sonra herkes sırasıyla gelsin anneler yormayın kendinizi.
FİLİZ sanada geçmiş olsun canım hem misafirleri atlatmışsın hemde köpek korkusu yaşamışsın.
benide küçükken köpek kovalamıştı ama bayağı bir koşmuştum (atletler yanımda halt etmiş) ve çok korkmuştum.
bende namazımı kılıp yatayım sahura kalkıcam daha.

sütü olup da vermeyen annelere çok kızıyorum. hayır dediğin gibi meme ucu olmayabilir başta ama pompayla falan çıkıyor. bir arkadaşımın da yoktu pompayla ucunu çıkrıp öyle veriyordu. su bile vermeyin diyorlar bir de daha sindirim sistemi düzgün çalışmayan bebeğe meyve mi veriyor!! allah esirgesin bebek hasta olsa tek sorumlusu sorumsuz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…