bizimde dün odamız geldi ama hala sepete karar veremedik sepeti nerden aldınız?
Günaydın kızlar.
Yoğun bir haftasonu geçirdim. Pazar günü eşimle çok sıkı kavga ettim, canım çok sıkkın.
Bu hafta iş yerinde son haftam. Bu güzel haberim.
Geçmişe bi bakalım, umarım herkes iyidir.
sıkma canını kuzu...sonuçta bu küsmelerin barışması güzel olur...sen merak etme
bende istiyorum bu taraflarda buluşma ama kimse yanaşmiy kigecen buluşma kadıköyde oldu gidemedim diye çok üzülmüştüm
toplaşsak söyle b. köyde
Günaydın kızlar.
Yoğun bir haftasonu geçirdim. Pazar günü eşimle çok sıkı kavga ettim, canım çok sıkkın.
bende kavga etmek için çok bahane aradım galiba ama olmadıbu aralar duygusal patlama yaşıyoruzz bende doğum yaparken bişi olcak gibi ağlıyorum heppppppp çok duygusallaştımm hiç bişi kafaya takmayan önemsemeyen bi insandım oysakide bu hamilelik çok değişik bişimiş yaaaaaaaa
artık herkes işi bıraktı gibi. evde olanlar bi toplaşsak, bana bi mesaj yeter, anında gelirim, yeter ki gezmek olsun bana
Bir o gün öyle duydum...şimdi bile kasığımda döönememiş demekki
Günaydın güzel topikimizin güzel anneleriiii
Bugün Beyza'mın odası geliyorr çok heyecanlıyım
günaydın kuzular.....oğluşumun sepeti geldi, odasınıda yerleştirdik sükür....bu arada hala ismi yok
ohh missss :) afiyet bal şeker olsun yarasın mina mızademek adamı meyveyle kandırıcaksın hee oldu olacak buzluğa atta bari meyveli dondurma niyetine yesin eniştemiz
herkeşler fotoğraf eklemişlerr ve çok hoş görünmektelerr ..bizim niye fotomuz yok anneee..biz neden çektiremiyoz ....diye bi ses geldi sanki içimden
az önce yürüyüşe çıktık mutikoyla ,çıkmadan önce halbuki dediydim şu evi bi süpürsek diye ,dün akşam garip naslar yaptı spor niyetine halının tüyleri hep toplantı ,(keşke öyle fotolarıda koysaydım çok gülerdik ama yazık kocama şimdi beni güldürmeye çabalıyodu)neyse şimdi içeri geldik diyoki ,aşkım aklıma bi fikir geldi hadi evi süpürelim ,bende iyi fikir hay aklınla bin yaşa dedim ,şimdi o süpürürkene bende bi kaçtana ekliyim ...ama beğenin beni tamammı ,şişmemişin çok fitsin diyin ,sevin beniiiiii
Eki Görüntüle 244788
Eki Görüntüle 244789
Eki Görüntüle 244790
Günaydın kızlar.
vazgeçtim ya ağlayasım gekldi dinleyince, oynak bişi bulayım ben :))))
Bu arada eşimin ailesi de geliyor akşam kurtulamadımSabahleyin kayınvalidem bir heves arayınca bir şey diyemedim üzüldüm bir de arkadan beni ufak kaynımın sesi geliyordu oleyyy oleyyy akşam abimlere gidicez .... yicez diye hadi dedim ramazan günü oruçluya iftar ettirmek sevaptır. Eşimin tabağına acıyı basmayı düşünüyorum gizlice Ya da onu aç mı bıraksam sana kalmadı kusura bakmadı diye
Aynen yaaa, moralim güzeldi bozuldu birdenEn oynağından bir Kazım Koyuncu- Fadime açtım kendime gelicem az sonra
Yok edutcum, beni bu halimle sinir krizi geçirtti neredeyse. O kadar çok bağırdım ki komşular ne dedi diye düşünüyorum. Rezil oldum sayesinde. Bebeğime bişey olmamıştır umarım.Zaten en çok onu üzdüğüme üzüldüm. Barışmasın bundan sonra benimle. Bayramda dahi konuşmayı düşünmüyorum o kadar sinirliyim ona yani.
Herkese Merhabaaa;
Dünden beri giremedi ay sinir oldum ne zormuş internetsizlik, laptopun sarjı bozulmuştu bugün cebren aldırdım artık eşimeBiraz geçmişe uzanayım bakalım neler konuşulmuş
Ayy bu arada Hanzade'cim, Deniz'cim, Rumuz'cumm tatil çooook süperrrr bir kendime geldim ağrılarım azaldı hayat sevincim çoğaldı yahu
Canom ben yanaşıyıım :))) Domatesli pilav ve bu taraftakilerden gelmek isteyen varsa gelsin, güzel bir kahvaltı yaparız, hafta içde çıkabilirim ben, tabi bugün ve yarın deil perşembe ve cuma olur ama çok çalışmam lazım :)bakırköye gelirim ama başka uzak yerlere gidemem, bende çok yürüyemiyorum takılıp kalıyorum sende yürüyemiyosun kör topal idare ederiz işte :))
Haftasonu karşılıklı eşler müsabakasımı vardı ne zülüş te kapışmış güzelcene.. Senin bey efendinin derdi neymiş kuzum, niye üzüyolar bu kocalar sizi, ben benimkinden mümkün mertebe geri duruyorum bu ara bebiş için, Allahın izniyle doğum yapayım da, kızçemi alıyım kucağıma sonraa zımpara gibi sürtücem bi güzel o koca burnunu :)))
......................
Oh odalar sepetler herşey hazırlanıyo doğum yaklaştı kızlar yaa
O kadar küçük kaynınmı var kayınvaliden genç demek... İyi yapmışsın bişeye kızıp oruç bozulmaz derler ya neyse şimdi... Eee ne yemek yapıcaksın akşama yemeğim yok, fikrim olsun :)
Ne güzel canım benim darısı hayırlısıyla bize inşallah. Bir pazar günü bile nimet gibi geliyor bana. Umarım izne çıkınca sıkılmam ama en azından işin stresi biter yaa.
Bak şimdi yanımdaki kız yine izin aldı bugün. Ona verdiğim dosyayı istedi müdürümİşin gücün yoksa öğleye kadar o dosyayı da oku. Allahım herşey herkes üstüme geliyo sanki.
Ya aslında çok önemsiz bir olayı karşılıklı büyüttük. Eşim bilgisayar manyağıdır benim. Alışkınım aslında bu haline...Ama ben hamile olduktan sonra elinden hiç düşürmemeye başladı artık. Gece gündüz pc başında. Akşamları zaten yorgun olduğumdan çok sallamıyorum, işleri yap, kuran oku, camiye git, yemek yap zaman kalmıyor ama haftasonu da aynı.
İlle azarlayınca bırakıyor elnden sonra ilk fırsatta pc yine kucağında.
Dün tüm ev işlerini şu halimle tek başıma yaptım. tam 8 saat pc nin başından kalkmadı. toz al dedim " tamam hayatım" dedi almadı, 3 makine çamaşır yıkadım , sonuncusuna halim kalmadı sen as dedim " tamam" dedi yine yapmadı. İftara bir yere davetliydik ki son dk gelene sinir olurum bu halimle ben 7de hazırdım, o hala pc başındaydı hadi kalk gidelim dedim." Ben banyo yapıcam, daha namaz kılıcam" deyince şalterler attı bende.
ağzıma geleni saydım, bu da şakayla karışık saçımı çekince ipler koptu. Avazım çıktığı kadar ağlayıp, bağırmaya başladım"yeter artık, bıktım senin bilgisayarından" diye. O kadar çok bağırmışımki boğazım ağrıyor şimdi. Misafirliğe ezanla girdik, ev sahibi tüm lafları sokuşturdu sayesinde. O sinirle ev sahibinin lavobosunda da oturdum ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?