ya napıyım ,Allah ın işine karışılmaz ben büyük oynamak istdim birdenn
Başka bahara artık ne diyelim hehehhe seni tanıştırırdık pendikle yabancı kalmazdın
Güle güle mutlu günlerde kullan canım
bu arada hassasiyetinden ve ilginden öötürü teşekkür ederim canım ,bende seni seviyoruuummmmmm
saolasın canım Allah razı olsunkendimi yeni gelin gibi hissettim
neyse en azından doğurmadan dünya gözüyle gördük birbirimizi 2. kez senin doğumunda kısmet olur belkide
EDA - ÖZLEM - NİDA - ELİF
yarın için varmı planınız ayarlayabildinizmi bişeyler
eee ona mecbur geleceksin zaten
eğer ben senden önce doğuruda (Allah korusun) seni yanıbaşımda görmessem kıyameti koparırım ama
canım Allah rahmet eylesin babacına... kardeşin eminim yiğeni gelince çok daha duyarlı olacaktır hem seneye yazın bebeklerimiz iyice ele avuca gelmiş olacaklar yavrunla çıkar gezersin bol bol eşin işleri yoğun olduğu için yardımcı olamıyor demek ki ama kardeşinle bir konuş istersen kız ise yaşıda çok küçük değilse eminim seni anlıycak ve yardımcı olacaktır Allah yardımcın olsun...
tesekkür ederim cnm ben bugün çok doluyum eşimlede konusmuyorum surat yapıyorum çünkü artık çok ilgisiz odunlastı resmen napcam bilmiyorum..
Canım ya sıkıyoruz sıkıyoruz kendimize ve bebeğimize yapıyoruz. Eşin yoğun çalışıyorsa yapacak bir şey yok anlayış göstermeye çalış ama kardeşinle mutlaka konuş ablasına kıyamaz bence. Bu arada tebrik ediyorum seni kardeşine sahip çıkman çok güzel bir şey, Allah razı olsun.
ayy kızlar saolun yaaa..şurda kocaman kırmızı 20 sayısını görünce çok mutlu oldum ,2 saat uyudum rahatladım ama ayağa kalkınca başlıyo ağrılarım....
kız canom o nasıl köy müş öyle,yeni bi bebek doğunca ihtiyarlar kulubü vemuhtarı tolayıp karar versinler bariii...ee çocuk yapacağın tarihe neyinde karar verip bide doğuma girseler ya,tam olur
anaam kız aziz mübarekgün günaha girme,nasıl konuşmalar öyle et hakkında kınadım seniii..o benim yegane besin kaynağımm
ohhh ohhhhhh davet edenlere söyle deki bizim bir arkadaş var davet edilmek istiyomuşşşmasallah benim 2haftadir yemek derdim yok hergun bir yere davetliyiz bugunde yirttim yarina allah kerim
kızz maşallah ne dikkatliymişin sennnnkopişim canım benim anlatmaya başlarken "adam" diye başlayıp kaynananın telefonuna çıkmayınca "kocacım" diye bahsetmişsin eşinden aslında o kadar açık ve net ki sadece biraz ilgi istiyoruz dimii özellikle bu dönemimizde canını hiç sıkma canım oğlumuzu üzme sende iyiki varsın canımmm
ya niye böyle yapıyosun ya bişey olsaydııı dolapları taşımak dahamı önemliydiii kızdım sana ben allahtan bişi olmamışşş bir daha yapma ne olurrrrrrrrrBen de eşime feci sinir oldum bugün bütün gün ağlattı beni. Küçük odamızı boşaltacaktık bugün yarın bebek odası geleceği için. Yaptığı tek şey dolaptaki eşyaları çalışma odasına götürmek oldu. Ben de hurçlara kıyafetleri falan doldurdum, takım elbiselerimi ve gömleklerimi kaldırdım geçici olarak. Hurçları yatak odasındaki gardroba koyması için çağırdım gelmedi ben de çıktım ağlaya ağlaya o hurçları kendim koydum acayip zorlandım tabi. Ağlayarak uyumuşum sonra.
Kapıyı çaldı bir müddet sonra yanıma geldi böyle şirinlikler falan yaptı hadi dedim yine, küçük odamızdaki dolabı bodruma indirmek için çağırdım bu sefer seslendim seslendimm gelmedi yine.
Bir sinir geldi sonra bana o koca dolabı sürükleyerek kucaklayarak asansöre koyup aşağı bodruma indirdim tek başıma. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama feci sinirlenmiştim. Görmesine rağmen yine yardım etmedi. Şu an karnım felaket sancıyor çok kızgınım eşime de. Güya akşam dışarı çıkarken indirecekmişmiş.
Anlamıyorum ya bir insan nasıl bu kadar merhametsiz davranır. Karnımda sancı olmasına da sen oruçlu oruçlu eşini üzersen Allah böyle yapar diyor, çıldırmamak işten değil.
neyse hamısler ben su dantellerımı ütüleyıp serıyım..kocam tembıhledı:18:aksam geldıgımde evın ısı bıtmıs olsun danteller serılmıs olsunsenı gezmeye goturcem kocccccccaaammmannnn da bır dondurma alıcam sana dedı ..manyakkk..
sızı operız kızımla ellerınızden gozlerınızıden ..ve bılahare opulesı heryerınızden ..
Eda bak bakalım büyümüş mü?))
Bahsettiğim elbiseyle ve bir de t-shirtle çektim daha net olsun diye... Tabii telefonun kamerasının çözünürlüğü çok yüksek olmadığından e bir de mesafe yakın olunca bu kadar oldu...:26:
Evet karşınızda 30 + 1 lik halimiz...
Eki Görüntüle 244731
Eki Görüntüle 244732
Eki Görüntüle 244733
Eki Görüntüle 244734
Eki Görüntüle 244735
Eki Görüntüle 244736
Eki Görüntüle 244737
Eki Görüntüle 244738
Eki Görüntüle 244739
EDA - ÖZLEM - NİDA - ELİF
yarın için varmı planınız ayarlayabildinizmi bişeyler
anaaa gıskanç hatun foto görmeye dayanamıyooooozayıf başlamış olman büyük avantaj olmuş hiç fazlan görünmüyor ( göbüş dışında)
maşallah iyi gidiyosun hakkaten bencede 70 i görmessinben 4-5 kilo aldım toplamda ama davul gibiyim Allahtan elimde ayağımda yüzümde şişlik olmadı, çok daha tombul görünürdüm yoksa inşallah bende 70 i görmem 65.60 tım geçen hafta
foto görünce dayanamıyorum yaa bende taze çektirdim şimdi
Buyrun kızlar bi göbekde benden
Eki Görüntüle 244773
maşallahhh kızzz çok şirin ve fitsinnherkeşler fotoğraf eklemişlerr ve çok hoş görünmektelerr ..bizim niye fotomuz yok anneee..biz neden çektiremiyoz ....diye bi ses geldi sanki içimden
az önce yürüyüşe çıktık mutikoyla ,çıkmadan önce halbuki dediydim şu evi bi süpürsek diye ,dün akşam garip naslar yaptı spor niyetine halının tüyleri hep toplantı ,(keşke öyle fotolarıda koysaydım çok gülerdik ama yazık kocama şimdi beni güldürmeye çabalıyodu)neyse şimdi içeri geldik diyoki ,aşkım aklıma bi fikir geldi hadi evi süpürelim ,bende iyi fikir hay aklınla bin yaşa dedim ,şimdi o süpürürkene bende bi kaçtana ekliyim ...ama beğenin beni tamammı ,şişmemişin çok fitsin diyin ,sevin beniiiiii
Eki Görüntüle 244788
Eki Görüntüle 244789
Eki Görüntüle 244790
canım sıkma canını ,benimde burda kimsem yok bitişikteki kayanamdan başka ,gündüleri çok sıkılıyrom ,akşamda eşim çok yorgun geliyo ,bazı bazı çıkıyoz dışarı ,kardeşin erkek sanırım ,e onada bişey diyemezsin...neyse bebişin bi gelsin hele sıkılmaya vaktin bile kalmıycak bak gör ,şimdilik kendine meşgaleler bul ,patik ör mesela bebişine
maşşallah kızzz..bi göbek var ortada başkada bişey yokkk ..
benim yüz göz burun balon gibi resmen ,çok çirkinleştim ,hayır zaten sermayemiz belliydi iyce içe gitmeye başladık yanibidahaki sefere oğlan yapcam aklıma koydummm:44::44::44:
haklısın cnm kardesim kız ve 20 yasında içinde yok temizlik istegi afedersin ama evi b......k götürse elini sürmez
kızlar moralim çok bozuk daha şimdi eşimle tartıştık isim mevzusu yine haftalardır babasıyla konuşcaktı baba ne koyalım die oda siz bilirsiniz derse biz koycaktık istediğimiz ismi ama hala konuşmadı herkes soruyor ne koycaksınız die belli değil deyip duruyorum ve sinirlerim çooook bozuk. daha şimdi eşimle konu açıldı dioki ben babama sorcam sen bilirsin dicek dio oda koyun demek dio ne yapcam ozaman dio iki isim koyalım ozaman dedim onada karşılar kullanılmıo konulmaz diolar ya onu koycaz ya onu koycaz. eşim her istediğini yapıorum ondan böle oluyor dio çok sinirim bozuk diorum ikimiz yaptık ikimiz koyalım diorum yok anlamıo bende babamın adını koymak istiorum dio ve ne desem anlamıor çok moralim bozuk ağlıorum resmen... kayınvalidemde sürekli duyuruyor koyun die koydurmasam kötü gelin olcam eşim içimde kalcak dio benimde kalcak amaaaaa ne yapcam bilmiorum çok moralim bozuk
kızlar moralim çok bozuk daha şimdi eşimle tartıştık isim mevzusu yine haftalardır babasıyla konuşcaktı baba ne koyalım die oda siz bilirsiniz derse biz koycaktık istediğimiz ismi ama hala konuşmadı herkes soruyor ne koycaksınız die belli değil deyip duruyorum ve sinirlerim çooook bozuk. daha şimdi eşimle konu açıldı dioki ben babama sorcam sen bilirsin dicek dio oda koyun demek dio ne yapcam ozaman dio iki isim koyalım ozaman dedim onada karşılar kullanılmıo konulmaz diolar ya onu koycaz ya onu koycaz. eşim her istediğini yapıorum ondan böle oluyor dio çok sinirim bozuk diorum ikimiz yaptık ikimiz koyalım diorum yok anlamıo bende babamın adını koymak istiorum dio ve ne desem anlamıor çok moralim bozuk ağlıorum resmen... kayınvalidemde sürekli duyuruyor koyun die koydurmasam kötü gelin olcam eşim içimde kalcak dio benimde kalcak amaaaaa ne yapcam bilmiorum çok moralim bozuk
Ooooooo ne kadar fit görünüyosun.herkeşler fotoğraf eklemişlerr ve çok hoş görünmektelerr ..bizim niye fotomuz yok anneee..biz neden çektiremiyoz ....diye bi ses geldi sanki içimden
az önce yürüyüşe çıktık mutikoyla ,çıkmadan önce halbuki dediydim şu evi bi süpürsek diye ,dün akşam garip naslar yaptı spor niyetine halının tüyleri hep toplantı ,(keşke öyle fotolarıda koysaydım çok gülerdik ama yazık kocama şimdi beni güldürmeye çabalıyodu)neyse şimdi içeri geldik diyoki ,aşkım aklıma bi fikir geldi hadi evi süpürelim ,bende iyi fikir hay aklınla bin yaşa dedim ,şimdi o süpürürkene bende bi kaçtana ekliyim ...ama beğenin beni tamammı ,şişmemişin çok fitsin diyin ,sevin beniiiiii
Eki Görüntüle 244788
Eki Görüntüle 244789
Eki Görüntüle 244790
Seni almadan olurmu hiç yolun üstündesin zatenbenide almak istermisiiinnnn????:86::86::86::87::78: bu simileler benim ,ikna edci oldumuuu??
resimleri çok beyendim kendimide gündelikçi gibi hissediyorum.ya ben iş hayatıma topuklu papuçlarıma dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?