2011 Ekim Anneleri

Başka bahara artık ne diyelim hehehhe seni tanıştırırdık pendikle yabancı kalmazdın

Güle güle mutlu günlerde kullan canım

saolasın canım Allah razı olsun kendimi yeni gelin gibi hissettim
neyse en azından doğurmadan dünya gözüyle gördük birbirimizi 2. kez senin doğumunda kısmet olur belkide

EDA - ÖZLEM - NİDA - ELİF
yarın için varmı planınız ayarlayabildinizmi bişeyler

benim hiiiç bi işim yok ,ama kimse kesin gelirim demedi ,sen ve elifin işi var ,eda da eşyaları geleceği için gelemiyomuş ,pendiğe inerseniz herzaman müsaitim ben bütün hamişlerrr...gelin panaromik pendik turu yaparız

tesekkür ederim cnm ben bugün çok doluyum eşimlede konusmuyorum surat yapıyorum çünkü artık çok ilgisiz odunlastı resmen napcam bilmiyorum..

tesekkür ederim cnm ben bugün çok doluyum eşimlede konusmuyorum surat yapıyorum çünkü artık çok ilgisiz odunlastı resmen napcam bilmiyorum..

ara sıra hepimizde oluyor duygu patlamaları canım, içini doldurma konuş rahatla neyden rahatsızsan açık açık söyle illaki anlıycaktır seni, hem ben bi yerde okumuştum eşlerimiz bizim hamileliklerimizle beraber alıcakları sorumluluktan ötürü korku ve endişe duyup ruhsal bir çöküntüye girebiliyolarmış dolayısıyla tutarsız davranmalarıda normal kanımca herşeyin güzel olacağını düşün canım çünkü bebeklerimiz gelişleriyle dünyamızı çoook güzelleştiricekler

tesekkür ederim cnm evet bebeklerimize yapıyoruz ama elimizde degil

slllmmmmmm biz geldikkk ilk şiddetli acımızı yaşadık çok korktum bennnn
iftardan sonra çay içiyorduk eşimle dedim söylee bir uzanayımm sağıma yatmamla hafif bir sancı saplandı ama geçti sonra birden
şiddeti yükselti bu arada inledim biraz eşim oralı olmadıtam yattım bir sancı saplandı bana nasıl bagırdım varya eşim bile korktu
canım çok yandı ilk kez bu kadar acıdı annemi isterimmmm diye başladım bagırınmayaa sesim sokaklarda inlemiştir kesin
eşim hemen yanıma geldi şaka yapıyorum sanmış ama gözlerimden akan yaşları görünce beni sakinleştirmeye çalıştı derin nefes al falan
dedi eşim maşallah benden daha soguk kanlı hemen olaya el attı sakinleştirdi beni ama ben bu acının 2 katını yaşasam evde tek iken camdan atlarım heraldeevde dogum başlasa kocam rahatt rahat dogurtur beni

diyorum ya başka bişey okurlarsa atarım kendimi ortayaa durunnnnn bu nikah kıyılamaz diyee
masallah benim 2haftadir yemek derdim yok hergun bir yere davetliyiz bugunde yirttim yarina allah kerim
ohhh ohhhhhh davet edenlere söyle deki bizim bir arkadaş var davet edilmek istiyomuşşş keske bizide davet etseler
kızz maşallah ne dikkatliymişin sennnn
ya niye böyle yapıyosun ya bişey olsaydııı dolapları taşımak dahamı önemliydiii kızdım sana ben allahtan bişi olmamışşş bir daha yapma ne olurrrrrrrrr

kızz rüsvet veriyo kocannnnn keske benimkide beni dışarı çıkartsa ama yatıyo yavru danamm
maşallahhhhh kızzz şok dadlusunuzzzzzz
EDA - ÖZLEM - NİDA - ELİF
yarın için varmı planınız ayarlayabildinizmi bişeyler
alışmış bunlar hep beraber geziyolarrr biz çıkamıyoz tabi ama b.köyde buluşma yaparsanız gelirim
anaaa gıskanç hatun foto görmeye dayanamıyooooomaşallahhhh sizede

Buyrun kızlar bi göbekde benden
Eki Görüntüle 244773
maşallah canımmmm bir çıktık herkesler göbüş koymuş ekranımın göynü şenlendi
maşallahhh kızzz çok şirin ve fitsinn
kızzzz arkandaki dükkan dikkatimi çektiiolsada yisekkk ama ben diğerini severimmm
hahhahaha

Son düzenleme:

haklısın cnm kardesim kız ve 20 yasında içinde yok temizlik istegi afedersin ama evi b......k götürse elini sürmez

haklısın cnm kardesim kız ve 20 yasında içinde yok temizlik istegi afedersin ama evi b......k götürse elini sürmez

her işi abla yapar düşüncesi oluşmuş maalesef kardeşlerde benim kardeşimde temizlik yapmayı hiç sevmezdi
evlendim gittim 1 hafta konuşmadı benimle neden konuşmuyosun benimle dedim evlenip gittin bütün evin işini bana bıraktın dedi
heralde her hafta istanbuldan izmire temizliğe gidecegimi sanıyodu garibim 23 yaşında hala yapmıyormuş annem hasta haliyle temizlemeye çalışıyor
garibim son gittiğimde gardolabını görseniz eve hırsız girdi sanırdınız gene kıyamayıp toplamıştım temizlik yapmıyorsa
eşyalarını elleme sakın at yatagının üstüne giyecegi zaman toplamayı ögrenir

kızlar moralim çok bozuk daha şimdi eşimle tartıştık isim mevzusu yine haftalardır babasıyla konuşcaktı baba ne koyalım die oda siz bilirsiniz derse biz koycaktık istediğimiz ismi ama hala konuşmadı herkes soruyor ne koycaksınız die belli değil deyip duruyorum ve sinirlerim çooook bozuk. daha şimdi eşimle konu açıldı dioki ben babama sorcam sen bilirsin dicek dio oda koyun demek dio ne yapcam ozaman dio iki isim koyalım ozaman dedim onada karşılar kullanılmıo konulmaz diolar ya onu koycaz ya onu koycaz. eşim her istediğini yapıorum ondan böle oluyor dio çok sinirim bozuk diorum ikimiz yaptık ikimiz koyalım diorum yok anlamıo bende babamın adını koymak istiorum dio ve ne desem anlamıor çok moralim bozuk ağlıorum resmen... kayınvalidemde sürekli duyuruyor koyun die koydurmasam kötü gelin olcam eşim içimde kalcak dio benimde kalcak amaaaaa ne yapcam bilmiorum çok moralim bozuk

biraz öncede bizimki tutturdu apdulrahman koycam nerden çıktı dedim tık yok.kesin babasından çıkmıştır bende murat batu yada murat egemen istiyorum bizdede kesin bir savaş çıkcak

ya babasına niye soruyoki töbe töbeeee çokta babamın adını koycam diyorsa sende hayır o zaman benim babamın adını koyucaz de bakalım ne diyecek
tavır yap bak ben istediğim ismi koydurttum kaç ay ugraştım sakın herşeyine evet deme o bebegi ikiniz yaptınız isim konusunda sadece onlar hak sahibi değil isim koymak istiyolarsa yapıversinler bir tane insanın hevesini kursagında bırakıyolar

kayınpederinin adı ney merak ettim şincik:26:

Ooooooo ne kadar fit görünüyosun.
Çok tombiş değilsin kız geceliklerle daha toplu çıkmıştın böyle görünce ince gözüktün gözüme
benide almak istermisiiinnnn????:86::86::86::87::78:bu simileler benim ,ikna edci oldumuuu??
Seni almadan olurmu hiç yolun üstündesin zaten

Bu sefer geçmişi üstten üstten okudum alıntıları bile düzgün yapamamışım
elif canom teşekkür ederim valla bi resim gördük peş peşe döküldük

zaya üzülme canım boşver bende daha isim bulamadım soranlara bi kaç tane var ama karar veremedim diyorum bi kaç tanenin başında eda geliyo onuda araya sıkıştırıyım unutmadan

edacım eşyaların hayırlı olsun güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…