2011 Ekim Anneleri

ohh ohh maşallah güzel günlerde giyinin eeee hani resim öyle kuru kuru olmaz
bende bulursam şu tek kullanımlık logusa çamasırından alıcam b.köye gitmem gerekecek sadece buralarda yoktaa

çok anlattım kıza 1 haftalıktı aglamasın diye emziğini pekmeze batırıyolardı yapmayın günah kaldırmaz bunyesi dedim
ama dinleyen kim gecen akşam ugradıgımda minik biberonlardan almış içinde su içiriyomusun dedim evet dedi
doktora sordunuzmu peki dedim gerek yok azar azar veriyorum dedi
benim kuzen dogum yaptı gögüs ucu çıkmamıştı gelişim bozuklugu varmış tek gögsüyle 20 gün emzirebildi
ay canım yanıyo deyip emzirmemezlik yapmamıştı kızcagız anlatıyordu bana artık kan geliyodu gögsümden doktor kestirdi emzirmeyi dedi

alkışlamak istiyorum kuzenini ve bu çiçekleri ona yolluyorum

joker, e-bebek ve mothercare mağazalarında var.. başka ben de bilmiyorum :26:

yahu bu civarda oturan anneler bi buluşsaydık keşke, ben uzağım ama bakırköy, yeşilköy, florya falan uyar bana

bende istiyorum bu taraflarda buluşma ama kimse yanaşmiy ki gecen buluşma kadıköyde oldu gidemedim diye çok üzülmüştüm
toplaşsak söyle b. köyde

bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzum doktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cm ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun

bazı arkadaşları doktoralının bebekler düz yatmadığı için boylarını söylemediklerini yazmış. ama zaten artık hiçbir bebek dümdüz yatamaz ki doktor boyunu ölçecek diye. benim doktorum bebeğin her iki ayağını nkaval kemiklerini ölçüsünü alıp ona göre boyunu hesaplıyor

Son düzenleme:

maşallahhhh :bebişineeeee önemli konuyu atlamışın kız sennnn en başta söyleseydin ya

kuzular ben yatayım artık gözlerim yuvalarından çıkacak şimdi öpüldünüzzzz

öyle valla. neyse geçti gitti Allahtan.
ay çok güzel bi rüyaydı ya inş. bu akşam da görürüm :))
ayyy kıyamamm pis köpekkkk
eşin yemek falan istemiyosa artık misafir yok sana yat dinlen bacı birde duş al ohhh mis gibiiii

yok canım istemiyorum diyo ama yarın olsun yine bekler. gerçi Allah var yapmasam bi şey demz ama ben kıyamıyorum işte

ben de ben de 3 gün var aramızda

vay be biz de birilerinden büyüğüz:)) nejlayla falan kıyaslayınca acayip küçük hissediyoruz da kendimizi):) sanki aramızda yıllar var gibi :))

sorma nejla ya hem de ne korku. gerçi o esnada eşimle kafirun süresinden bahsediyoduk inan belki ağzımızda ayet olmasa saldırırdı bize çok tuhaftı ya

canım maş. kuzuna bu arada doktor kilosu için bi şey dedi mi ??
ben 29+6da gittim 1435 grdı doktor az daha dikkat et dedi beslenmene zayıf gibi dedi. senin doktorun tavrı ne kilo konusunda??

ben de sinirlenince gözüm bişey görmez ama bebek olduktan sonra daha fazla frenliyorum kendimi. bizim tek hatamız kadın olarak hemen olsun o anda istiyoruz işin adı herneyse ama biz ayrıntılara önem verirken erkekler malesef öyle değiller.o yüzden gerekirse zorla yaptırmak lazım.bidaha bebişte sen de üzülmessiniz umarım.

valla bu isim konusunda ben inanamıyorum insanların diretmelerine.bebeği iki kişi yapıyo herşeyiyle meydana gelene kadar 9 ay geçiyo hem de nelerle geçiyo.en çok ta tabi kadının yani annenin hakkı bebeğiyle ilgili hertürlü kararı vermek.babaya da sorulur ama bence en çok anne bilir.annne baba dışında diğerleri karışamazzz.sakın karıştırma bence.

maşallah canım bebişineeAllah daha da sağlık versin inş.

Günaydınn herkeslere biz yine çok erken uyandık uykusuz geceler oğlum gelmeden başladı pooffffff

Beğendiim ben senii gayet fitsin güzelsin öyle çok kilo falan yok tek göbüş sadece

Bu arada fotoğraflara gizli sponsor da almışız akıllı hatuuun gelmiciim bu reklamlara hiç de canım çekmedi hıh

günaydın kuzular.....oğluşumun sepeti geldi, odasınıda yerleştirdik sükür....bu arada hala ismi yok

Günaydın kızlar.
Yoğun bir haftasonu geçirdim. Pazar günü eşimle çok sıkı kavga ettim, canım çok sıkkın.
Bu hafta iş yerinde son haftam. Bu güzel haberim.
Geçmişe bi bakalım, umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…