- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
dün kendime alış verişe çıktım. lahusa pijama takımı, emzirme sütyeni, atlati ve tek kullanımlık lahusa iç çamaşırlarından aldım. ama için rahat etmedi suratım düştü, kociş noldu dedi. oğluma bişey almadık dedim : ( onun da içine sinmedi yine bi sürü şey aldık oğlana. merek ediyorum hepsini giyebilecek mi acaba diye
ohh ohh maşallah güzel günlerde giyinin eeee hani resim öyle kuru kuru olmaz
bende bulursam şu tek kullanımlık logusa çamasırından alıcam b.köye gitmem gerekecek sadece buralarda yoktaa
sütü olup da vermeyen annelere çok kızıyorum. hayır dediğin gibi meme ucu olmayabilir başta ama pompayla falan çıkıyor. bir arkadaşımın da yoktu pompayla ucunu çıkrıp öyle veriyordu. su bile vermeyin diyorlar bir de daha sindirim sistemi düzgün çalışmayan bebeğe meyve mi veriyor!! allah esirgesin bebek hasta olsa tek sorumlusu sorumsuz annesi
amin canım saol, yarın ekliycem resimleri, gece gece uğraşmıyım dedim : )
sen nerde oturuyodun ki?
çok anlattım kıza 1 haftalıktı aglamasın diye emziğini pekmeze batırıyolardı yapmayın günah kaldırmaz bunyesi dedim
ama dinleyen kim gecen akşam ugradıgımda minik biberonlardan almış içinde su içiriyomusun dedim evet dedi
doktora sordunuzmu peki dedim gerek yok azar azar veriyorum dedi
benim kuzen dogum yaptı gögüs ucu çıkmamıştı gelişim bozuklugu varmış tek gögsüyle 20 gün emzirebildi
ay canım yanıyo deyip emzirmemezlik yapmamıştı kızcagız anlatıyordu bana artık kan geliyodu gögsümden doktor kestirdi emzirmeyi dedi
dört gözle bekliyoruz yarınıııı
ben yenibosnada oturuyorum burada varsada ben bilmiyorum
joker, e-bebek ve mothercare mağazalarında var.. başka ben de bilmiyorum :26:
yahu bu civarda oturan anneler bi buluşsaydık keşke, ben uzağım ama bakırköy, yeşilköy, florya falan uyar bana
bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzumdoktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cn ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun
bazı arkadaşları doktorlının bebekler düz yatmadığı için boylerını söylemediklerini yazmış. ama zaten artık hiçbir bebek dümdüz yatamaz ki doktor boyunu ölçecek diye. benim doktorum bebeğin her iki ayağını nkaval kemiklerini ölçüsünü alıp ona göre boyunu hesaplıyor
bende istiyorum bu taraflarda buluşma ama kimse yanaşmiy kigecen buluşma kadıköyde oldu gidemedim diye çok üzülmüştüm
toplaşsak söyle b. köyde
öyle valla. neyse geçti gitti Allahtan.Dertsiz başına dert almışsın hakikaten kuzum yaa, ben kendime zor yapıyorum az biraz fazla ayakta kalsam pertim. Allah yardımcın olsun. gerçi yardım ederler heralde :) Bu arada herkesi doğurtmuşsun ama beni unutmuşsuuuuuun bizim beraber doğurmamız lazım halbukiii
ayyy kıyamamm pis köpekkkk
eşin yemek falan istemiyosa artık misafir yok sana yat dinlen bacı birde duş al ohhh mis gibiiii
ben de ben de3 gün var aramızda
iyi geceler geçmişi oku oku ancak bitti öğleden sonra ne çok konuşmuşsunuz yahuu.
AYTEN,EDA,ZEHRA,DUYGU,NİDA 41 KERE MAAŞAALLAH SİZLERE.
kızlar hiçsıkıntı etmeyin biz topikçe fit hamileleriz.
EDA yeni beyaz eşyaların hayırlı olsun canımmm.
zehracım bugün kendini çok yormuşsun sakın bir daha yapma böyle gelinim oğlumdan önce gelmesin sonra herkes sırasıyla gelsin anneler yormayın kendinizi.
FİLİZ sanada geçmiş olsun canım hem misafirleri atlatmışsın hemde köpek korkusu yaşamışsın.
benide küçükken köpek kovalamıştı ama bayağı bir koşmuştum (atletler yanımda halt etmiş) ve çok korkmuştum.
bende namazımı kılıp yatayım sahura kalkıcam daha.
bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzumdoktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cm ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun
bazı arkadaşları doktoralının bebekler düz yatmadığı için boylarını söylemediklerini yazmış. ama zaten artık hiçbir bebek dümdüz yatamaz ki doktor boyunu ölçecek diye. benim doktorum bebeğin her iki ayağını nkaval kemiklerini ölçüsünü alıp ona göre boyunu hesaplıyor
Ben de eşime feci sinir oldum bugün bütün gün ağlattı beni. Küçük odamızı boşaltacaktık bugün yarın bebek odası geleceği için. Yaptığı tek şey dolaptaki eşyaları çalışma odasına götürmek oldu. Ben de hurçlara kıyafetleri falan doldurdum, takım elbiselerimi ve gömleklerimi kaldırdım geçici olarak. Hurçları yatak odasındaki gardroba koyması için çağırdım gelmedi ben de çıktım ağlaya ağlaya o hurçları kendim koydum acayip zorlandım tabi. Ağlayarak uyumuşum sonra.
Kapıyı çaldı bir müddet sonra yanıma geldi böyle şirinlikler falan yaptı hadi dedim yine, küçük odamızdaki dolabı bodruma indirmek için çağırdım bu sefer seslendim seslendimm gelmedi yine.
Bir sinir geldi sonra bana o koca dolabı sürükleyerek kucaklayarak asansöre koyup aşağı bodruma indirdim tek başıma. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama feci sinirlenmiştim. Görmesine rağmen yine yardım etmedi. Şu an karnım felaket sancıyor çok kızgınım eşime de. Güya akşam dışarı çıkarken indirecekmişmiş.
Anlamıyorum ya bir insan nasıl bu kadar merhametsiz davranır. Karnımda sancı olmasına da sen oruçlu oruçlu eşini üzersen Allah böyle yapar diyor, çıldırmamak işten değil.
kızlar moralim çok bozuk daha şimdi eşimle tartıştık isim mevzusu yine haftalardır babasıyla konuşcaktı baba ne koyalım die oda siz bilirsiniz derse biz koycaktık istediğimiz ismi ama hala konuşmadı herkes soruyor ne koycaksınız die belli değil deyip duruyorum ve sinirlerim çooook bozuk. daha şimdi eşimle konu açıldı dioki ben babama sorcam sen bilirsin dicek dio oda koyun demek dio ne yapcam ozaman dio iki isim koyalım ozaman dedim onada karşılar kullanılmıo konulmaz diolar ya onu koycaz ya onu koycaz. eşim her istediğini yapıorum ondan böle oluyor dio çok sinirim bozuk diorum ikimiz yaptık ikimiz koyalım diorum yok anlamıo bende babamın adını koymak istiorum dio ve ne desem anlamıor çok moralim bozuk ağlıorum resmen... kayınvalidemde sürekli duyuruyor koyun die koydurmasam kötü gelin olcam eşim içimde kalcak dio benimde kalcak amaaaaa ne yapcam bilmiorum çok moralim bozuk
bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzumdoktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cn ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun
bazı arkadaşları doktorlının bebekler düz yatmadığı için boylerını söylemediklerini yazmış. ama zaten artık hiçbir bebek dümdüz yatamaz ki doktor boyunu ölçecek diye. benim doktorum bebeğin her iki ayağını nkaval kemiklerini ölçüsünü alıp ona göre boyunu hesaplıyor
edut bende kasığımda hissediyorum ve benim kızçem ters duruyo tatlım demekki seninki düz döndü :)
herkeşler fotoğraf eklemişlerr ve çok hoş görünmektelerr ..bizim niye fotomuz yok anneee..biz neden çektiremiyoz ....diye bi ses geldi sanki içimden
az önce yürüyüşe çıktık mutikoyla ,çıkmadan önce halbuki dediydim şu evi bi süpürsek diye ,dün akşam garip naslar yaptı spor niyetine halının tüyleri hep toplantı ,(keşke öyle fotolarıda koysaydım çok gülerdik ama yazık kocama şimdi beni güldürmeye çabalıyodu)neyse şimdi içeri geldik diyoki ,aşkım aklıma bi fikir geldi hadi evi süpürelim ,bende iyi fikir hay aklınla bin yaşa dedim ,şimdi o süpürürkene bende bi kaçtana ekliyim ...ama beğenin beni tamammı ,şişmemişin çok fitsin diyin ,sevin beniiiiii
Eki Görüntüle 244788
Eki Görüntüle 244789
Eki Görüntüle 244790
günaydın kuzular.....oğluşumun sepeti geldi, odasınıda yerleştirdik sükür....bu arada hala ismi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?