2011 Ekim Anneleri

şimdi dinen babanın hakkı isim amaaaaa.ben bukadar emek verdim her gün iğneler yiyorum kimse gel bir günde bana vursunlar demiyor kimse kusura bakmasın isim bizim hakkımız

aaa olmazmış benim babamın adını abim koycakmış bana düşmezmiş... babasına sorması şartmış çünkü onlarda adetmiş olmazmış... babasını adı orhan ama mesele orhan mehmet ahmet değil birlikte koymalıyız neden kendi çoçuğuma isim koyamıorum anlamıorum diorum bi ömür seslencez tamam dio orhanda ne var dio ki o kadar modern düşünürki her konuda ama bu konuda malesef anlıcanız sonuç ne olursa olsun bi taraf üzülcek ikimizde orta noktaya gelmioruz

şimdi dinen babanın hakkı isim amaaaaa.ben bukadar emek verdim her gün iğneler yiyorum kimse gel bir günde bana vursunlar demiyor kimse kusura bakmasın isim bizim hakkımız

dinen babanın hakkımııilk kez senden duyuyorum bilmiyordum yaniiii
ama ilk bebege ortak karar verin ikincide allah kerim biz öyle konuştuk koyduk
ilk bebek ilk göz agrısı sen taşıyacaksın acılar çekeceksin ismini millet koyacak sakın izin verme
inşallah sizin istediğiniz olur canım yaa

taamam canım hadi şimdi oyalıorum ama eşimle bu konuda katiyen bi çözüm yok sen en azından beğendiğin bi isim koyarsın olur biter ama benim içimde okte bırakcaklar ben taşıorum onu yaaa ben kime ne çoçuğumun adı o kadar saçma gelioki ama varya kızlar eğer orhan koyarlarsa seslenmem ben ve kesinlikle belli ederim anlarlar yani bu eziyet bence başka bişi değil kendi çoçuğuna isim koyamamakkkkk heleki bnm gibi bi bu tarz şeylere karşı insan için

sizin aşkınızın meyvesi bu bebecik yaparken babasınamı sormuş ki ismini ne koyalım diye soruyor çok saçma sende karşı çık canım protesto et kız kocanı

selam güzellikler dünden beri gelemedim yerleştim sanırken sürekli yapılacak bişeyler çıkıyo onlarla uğraşıncada yorguluktan ağzı açık sızı veriyorum bi köşeye tabi gezmeyide ihmal etmeden aynı zmanda kuzucuğum içinde çalışıyorum cicilerimiz yıkandı ütülendi odamızın halısı yarın gelicek perdemiz takıldı birtek duvar süslerimiz kaldı onunda acelesi yok güleceksiniz belki ama hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum dün pijama takımlarını aldık bugün yıkayıp ütüledim ayrıcaa bilginiz olsun istedim SATIŞ DANIŞMANI DEDİKİ İLK GÜN KULLANMAK İÇİN BİRAZ DAHA UCUZ YOLLU BİŞEY TAVSİYE EDEİRM NEDNE DEİDM KAN LEKESİ ÇIKMIYO KANAMANIZ FAZLA OLABİLİR İHTİMALİNE KARŞI HMM DEDİM MANTIKLI GELDİ UCUZMU UCUZ Bİ PİJAMA ALDIM BİRDE SONRASI İÇİN 4 LÜ TAKIM ALDIM ALT
ÜST PİJAMA SABAHLIK VE GECELİK
yarınsa büyük gün allah izin verirse sabah 9 da içimdeki minik kızla buluşuyoruz pek heyecanlıyım geçmişi okuyamadım onun için dalarsam sahurada bitiremem kusura bakmayın ne olur aslında çok merak ediyoeum geride kalan muhabbeti ama
şimdilik haberlerim bundna ibaret çokmu çok heyecanlıyım önümüzdeki ay bu günlerde doğum yapmış arkladaşlar olucak (haftası ilerde olanlar) hayırlı doğumlar olsun bebeklerimiz sağlıkla gelsin analı babalı sağlık huzur bereket içinde büyütek inşallahhhhhhhhhhhhallaha emanet olun öptük kuzumla tüm teyzoşlarımızı ve kardeşlerimizi

bencede hayatım.benim hakkım tabi eşime fikir sorcam ama son karar benim ben bu bebek için çok çile çektim çünkü

saolasın canııımmm....bende bonibonlusunu çook seviyorumm

one yaaa.çok enteresan ,ozaman 3. isimde seni babanın adı olsun ,benim eşin babası geçen sene vefat etti,erkek olsa onun adını koyardım ,ama kaynanam yaşıyo neden adını koyayımki ,hem halise ne yaa..baştan beri illa anne adı koycaksak ben menekşe koyardım ,canım annem dedim ,hiiç ses etmedilerrama zaten koymam ...neyse canım sıkma canını bence 1 orta yol mutlak bulunur,olmad benim annem gibi yap ,ablam ve abim ikiz benşm birinin adı babannemin ,diğerininkide dedemin adııı ıyyy ,zübeyde ve bayram ,yaa küçücük çocuklara bu ad konulurmuuu??? ama annem evde onlara kendi koyduğu ismiyle seslenmiş ,eee tabi bizlerde öyle ,sadece okul ve iş arkadaşları kimlik isimlerini biliyolar ,evde isimleri annemin koyduğuuhattta abimi aradığım zaman santrale ev ismini söylemiştim de adam bulamamıştı ,pardon bayramla görüşcektim diyincede bi tuhaf oluyo ,kod adi gibii
hele dur kızzz daha ihtiyar kulubü toplanmadı ,havaya girme hemenn

Ooooooo ne kadar fit görünüyosun.
Çok tombiş değilsin kız geceliklerle daha toplu çıkmıştın böyle görünce ince gözüktün gözüme

Seni almadan olurmu hiç yolun üstündesin zaten

hihihihihii sevindirik olduuuummmbu arada senin göbüşünde maşşallahı var yaaaa,hiç biyer yok ,asıl fit sensinde çaktırma ,kıymayın bana

ben çok heyecanlıyım inş günlerimizi doldururuz ama benim içimdeki his ben 38.haftada doğurcam gibi tabi ya nasip .cicilerinizde hayırlı olsun canım

iyi geceler kızlar, şöyle bi bakıp çıkacaktım ama zaya yı okuyunca konuşmadan edemiycem..

tatlım eşinle konuşmaya çalış ne demek senin taşıyıp onca zahmetini çekeceğin bebeğe babasının adını koymak!!! geceleri babası mı gelip gazını çıkaracak, uykusuz kalacak, başında sabahlara kadar bekleyecek?? yerinde olsam sonuna kdar diretirdim koymamak için, gerekirse surat yap, kötü gelin ol. istemediğin bir isimle hayatının sonuna kadar çocuğuna seslenmekten iyidir. kötü gelin olmak o kdar da kötü bişey değil. hayatına karışamayacaklarını anlarlar. böyle şeylere çok kızıyorum çok

sansee kızz bende bonibonlusunu seviyommm

midem yanıyoooooo agzımı açsam alevler çıkar ama açmıyorum pembiş perdelerim yanarrr

bide öylede kötüyüz öylede hep açıklarımız kollanıyor.en azından benim burası öyle

sizin aşkınızın meyvesi bu bebecik yaparken babasınamı sormuş ki ismini ne koyalım diye soruyor çok saçma sende karşı çık canım protesto et kız kocanı

canım bu konuda benim hiç tavrım değişmedi her konuda uyum sağlamaya çalışırım ama bu konuda yapamam yani bide öz amcalarının yaptıklarını anlatıolar yengesi bahadır istemiş (dede ismi falan değil beğendiği bi isim) amcasıda tuttturmuş fatih olcak die o inat o inat fatih olmuş 7 yıl yengesi o ismi sölememiş okula başlayınca mecbur sölemiş bide böle bi olay var bahsi açıldığında da ben çok tepki vermiştim yani biliolar ama kimin umrunda

canım bende zaten vefat etmiş olsa vallahi bişi demicem koysun maneviyatı var ki bende kayın pederimi çooook severim ama adam yaşıyor ya neden koyayım kii anlamıorum o kadar çok tartışma yaşadıkki hani bi konunun çılkı çıkar ya aynen öle daha eşimle şu isim nasıl bu isim nasıl die bile konuşamadık o zevki yaşayamadım yani ne olcak bunun sonu bilmiorum ama çok üzülüorum

inş rabbim bir kapı açar bu meselede sen üzülmeden kapanır.neden insanlar bukadar bencil anlamıyorum

bide öylede kötüyüz öylede hep açıklarımız kollanıyor.en azından benim burası öyle

tabi canım. ben nişanlıyken başladı bizim problemler ben alttan aldıkça türlü türlü şeyler çıkardı kayınvalidem, şimdi açıkça kötüyüm valla ona karşı. ama sesini çıkaramıyor artık. çok tepem atarsa en çok üzülecek olan kişinin oğlu olduğunu anladı sonunda. artık canımı sıkan şeyler söylediğinde anında eşime söylüyorum, o da artık gerçekleri gördüğü için annesine gerekeni söylüyor. evet açıkça onun tarafından bakıldığında kötü gelinim ama kafam rahat artık, gitsin diğer geliniyle uğrasşın kötü gelin olmaktan kormayın kızlar

kesinlikle aynı fikirdeyim canım ve tavır olarak hiç değiştirmedim hep istemediğimi bilior her defasında söledim ama eşimde bana surat yapıor hep senin istediğin olcak dior ben her dediğini yapıorum dior ama bu konu farklı hatrı olsun insanların die kabul edilcek bişi değil kesin kötü gelin olcam bu tevazu gösterebilceğim bi konu değil çünkü. ama soylarında herkes dedenin adını koymuş mutlaka herkes beni yadırgıcak ama malesef sırf bu yüzden kabul edemem. kaynanamın hali aklıma geldikçe sinirlerim tepeme zıplıyor:84:

bebeğine isim seçmenin heyecanını sana yaşatmadıkları için burda olsalar şimdi üstlerine saldırmak istedim çok istiyorlar bi tane daha çocuk yapıp ona o ismi koysunlar

iyi geceler kızlar
ben çok yorgunum şu an. 12 kişilik misafir ağırladık ama ben bittim yani. gerçi sağ olsun görümcemler her şeye koştular ama ev sahibi olunca ister istemez yoruluyo insan...
neyse yemeğimizi yedik çay tatlı derken ( bu arada rumuzcum senin tarifi yaptım herkes çok beğendi teşekkürler) ben nefes alamaz oldum.
saat 10,30 gibi gitti misafirler biz de can havliyle dışarı attık kendimizi yürüdük biraz kendime geleyim diye. biraz toparlandım tam apartmanın önene geldik simsiyah bi köpek kapının önünden fırlamaz mı tam önümüzden ben bayılacaktım nerdeyse bastım çığlığı. sonra eşim sürüye sürüye beni eve götürdü su içtim kasığıma bi ağrı saplandı aha dedim doğuruyorum. hamd olsun geçti şimdi ama çok fena korktum ya ((
pis köpek hamile bi bayana ettiğine bak
eşim çok kızdı bi daha yormayacaksın yemek de istemiyorum kesinlikle yapmayacaksan falan dedi ama ev hali işte yapmayınca da olmuyo ki

şimdi yerimdem kalksam nereye diyo mutfak yasak artık galiba bana :))

siz neler yapıyosunuz. bi geçmişe bakayım gerçi feci uykum var ama koruyorum o köpek rüyama girer diye (

allahım bizi ileride kötü kayınvalide olmaktan esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…