Söyleyim mii söylemiyim mii sonra yine birileri azarlamasınÇer... Mant... yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapılacağı hususunda bir fikrim yok kayınvalideme güveniyorum zaten hamurunu yardımcım yoğuracak açmasını da kayınvalidem yapacak bana bir tek içleri koyup kapamak kalıyor
Züeleyha yeni okudum. Naptın kız sen? Dolabı niye indiriyon tek başına şu halinleeO dolabı tepesine gçirseydin de yine sen indrimeseydin keşkee
Hakikaten hödük bunlar. Ve hepsi aynı cümleyi kuruyor." Sen oruçlu kocanı üzersen" miş miş. Sen hamile karına ne işler yaptırıyosun ama baksana.
Benim meşe odununa da "bu bebeğe bişey olursa öldürürüm seni" diyorum da "ona bişey olsun ben sana napıyorum bak sen" diyor pişkin pişkin uyuzzz. Beni bu hamile halimle sinir etme diyorum, sen oruçlu kocana neler yapıyosun Allah çıkarır acısını diyor. Oy oy oyyyy, saçını başını yolasım var. Nasıl geçecek benim bu sinirim Yarabbim.
Züeleyha yeni okudum. Naptın kız sen? Dolabı niye indiriyon tek başına şu halinleeO dolabı tepesine gçirseydin de yine sen indrimeseydin keşkee
Hakikaten hödük bunlar. Ve hepsi aynı cümleyi kuruyor." Sen oruçlu kocanı üzersen" miş miş. Sen hamile karına ne işler yaptırıyosun ama baksana.
Benim meşe odununa da "bu bebeğe bişey olursa öldürürüm seni" diyorum da "ona bişey olsun ben sana napıyorum bak sen" diyor pişkin pişkin uyuzzz. Beni bu hamile halimle sinir etme diyorum, sen oruçlu kocana neler yapıyosun Allah çıkarır acısını diyor. Oy oy oyyyy, saçını başını yolasım var. Nasıl geçecek benim bu sinirim Yarabbim.
[
Off kıyamam ya anlamıyorum ne istiyor bu erkeklerNe kadar rahatlarına düşmeye başladılar böyle.. Geçenlerde kurutma makinam geldi ama annemin evine gelmiş yanlışlıkla, tam 1,5 ay sonra gitti aldı her hafta söylediğim halde.... Nasıl tartışmadım kendime hayret ediyorum artık. Hepsi aynı, bir bakıyoruz mükemmel ilgili koca ve baba adayı, bir bakıyoruz hiç tanıyamadığımız bir adam var karşımızda... Dönem dönem hepimize oluyo ama eminim ki siniriniz geçince sarılır koklaşır barışırsınız.
Benim annemle babam 60 yaşında rumuzcum, hala aynılar bir kavga kıyamet kopuyor, sonra babamın hatalı davrandığı konusunda anneme hak veriyorum... Öyle deme ama babandır diyor bana :)) Hep böyle yani erkekler 20 dede, 30 dada, 50 dede değişmiyor tatlım... O yüzden napıcaz kendimizi daha az yıpratıcaz..
Diğer düşüklerimde elimden bezi ve süpürgeyi bırakmadım. DÜşük yaptığım halde ev temizliği benim için vazgeçilmezdi. Kadın alırdım her haftada dip köşe kaldırırdım çalıştığım halde. Bunda sadece kadın alıyorum, yemek vs. dışında tabi... Anladım ki ben kendimi paralamsamda hayat devam ediyomuş, bu hamilelik ve bebek bana çok fazla şey öğretti :) Yapma seni zorluyorsa yoruyorsa yapma bırak pislik içinde kalsın eşin pis giysin giymeye çamaşır bulamasın canım.. Önce kendini düşün :)
[
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama inan ki evlilik zamanla oturuyor, insanın en çok sinirini bozan şey aslında seni en çok sevdiğin kişinin bu denli yıpratması oluyor... Bi yandanda seviyosun eşini onada üzülüyosun niye böyle diye.. Sen akşama kadar Allah de içinden, o eşinin hakkından gelir merak etme :)
Zaten yardımcım var canım ama ayda bir gelir dip köşe temizler. E haftada 1 günde evin süprülüp silinmesi, banyo wc nin yıkanması lazım. Önceden 2 güne 1 yapardım,
şimdi haftada 1 e indirdim. Onu da normlade eşimle yapıyordum ama oruç olduğundan kıyamayıp ona iş yaptırmıyordum. Eşşeklik bende niye acıyosam
Zaten yardımcım var canım ama ayda bir gelir dip köşe temizler. E haftada 1 günde evin süprülüp silinmesi, banyo wc nin yıkanması lazım. Önceden 2 güne 1 yapardım,
şimdi haftada 1 e indirdim. Onu da normlade eşimle yapıyordum ama oruç olduğundan kıyamayıp ona iş yaptırmıyordum. Eşşeklik bende niye acıyosam
bazen öyle onuruna dokunuyorki yaşadıkların ama seviyosun ya sabır çekiyosun.bence pisikolojik destek şart ben geçen sene alıyordum çok rahatlardım herkeze tavsiye ediyorum
abowww, kızlar şarteller atmış üzüldüm valla ama kendinizi üzmeyin bu kadar hepsi erkek sonuçta kumaşları bir ve bizimde olduğu gibi onlarında cins zamanları oluyor işte evlilik bu demek ki... bazen şey derim bende umarım evlilikler birbirine katlanma sanatına dönüşmezolan bie oluyor vallahi hem manene hem madden, onun göze aldığın bi çok şey bazen pır diye uçuveriyor.... ya en azından kendi harcamalarınızı rahatça yapabiliyorsunuz, biz ne olsa herşeyin bi açıklamasını yapmak konumundayız.. dün avm deydik belki çok gerekli değildi şuan için ama almak istediğim bişey vardı daha öncede kendimize tatildi ıvır zıvırdı bi çok harcama yaptık zaten bu aylar nerdeyse onlara gidecek maaşş neyse yavrunun ihtiyacı dışında bişey almama kararındaydık acil olmadıkça aman uzun oldu lafın kısası neyse dedim sen misin onu almayan hiç sesimi etmedim, zaten inglihc homede indirim var diye gitmiştim oraya girince hem yusufa hem kendime nevresim aldım bende geçtim bi güzel hepsine tek tek baktım ürünlerin sonrada hayatım ben bunları alıyorum deyip kasaya döndüm.. gıkını çıkarmadı... biz yusuf gelmiştik bunlar ne dedi sadece, hayatım onlarda bizim ihtiyacımız dedim
benimkinin öyle çok fazla hödüklüğü yoktur Allah var merhametli adamdır ama işte bazen farkında olmadan bile deli ediyorlar... dediğim gibi biz kendimizi yıpratmakla kalıyoruz.. züleyha duruverseydi o dolap canım bugün mobilya için geldiklerinde adamlara rica ederdin, onlarda halini görüp kırmazdı... neyse size bişey olmmış en azından şükür ki.... amannn geniş olmak lazımda iştebecerebilene....
bu arada günaydın hatunlarrrr
[
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama inan ki evlilik zamanla oturuyor, insanın en çok sinirini bozan şey aslında seni en çok sevdiğin kişinin bu denli yıpratması oluyor... Bi yandanda seviyosun eşini onada üzülüyosun niye böyle diye.. Sen akşama kadar Allah de içinden, o eşinin hakkından gelir merak etme :)
evet hanzadecim düz oldukları içinde işlenmeye oldukça müsaitler... bu bakımdan kaynana, görümce işlemeden önce biz el atmalıyız bunuda sakin sakin dediğin gibi politik bi şekilde yaparak:)) bende gittim pisikolağa evliliğin ilk yılında ki biz severek evlendik ve benimde bu zamana dek yaşadığım sıkıntılar evliliğe alışma süreci sonra ik gürültülü kavgamızın kayınvalide yüzünden çıkması ve bunun bütün sülala tarafından duyulması vs vs işte etken olmuştu... neyse evet faydası var eşli gidin kızlar kesinlikle...
edaaa ne şeyası aldın kzuum sennn yaa benim pc sorunlu ya, geçmişe çok dalamıyorum kendini kaybediyorgeçen akşamda sana yazarken uçtu yine... bu arada hanımlar göbekler müthiş çok ekleyesim var benim koşiç ne der acep:82:
Canım 4 yıllık evliyim. Bu evliliğimizin oturmuş hali. Normalde o sinirlenince ben susarım, ben sinirlenince o susar. Ama benim çok deli tarafım var. O ana denk geldimi kimseler susturamaz, cam kapı dalarım. Saçımın çekilmesine ifrit olurum, sanki orada bir buton var, basıldığı anda delirme moduna giriyorum. evlendiğimizden bu yana 3 sefer bu krizi yaşadım. Üçünde de saçımı çektiği için yaşadım. Bile bile yapıyorİşin kötüsü eşşek gibi de seviyorum ben bu adamı. Bu kadar sinirleniyorum, bir yandan da üzülüyorum, kendime kızıyorum kendimi tutamadığım için.
Of neyse başınızı ağrıttım kızlar ya. Hakkınızı helal edin.
Canım 4 yıllık evliyim. Bu evliliğimizin oturmuş hali. Normalde o sinirlenince ben susarım, ben sinirlenince o susar. Ama benim çok deli tarafım var. O ana denk geldimi kimseler susturamaz, cam kapı dalarım. Saçımın çekilmesine ifrit olurum, sanki orada bir buton var, basıldığı anda delirme moduna giriyorum. evlendiğimizden bu yana 3 sefer bu krizi yaşadım. Üçünde de saçımı çektiği için yaşadım. Bile bile yapıyorİşin kötüsü eşşek gibi de seviyorum ben bu adamı. Bu kadar sinirleniyorum, bir yandan da üzülüyorum, kendime kızıyorum kendimi tutamadığım için.
Of neyse başınızı ağrıttım kızlar ya. Hakkınızı helal edin.
tatlımm buzdolabı bulaşık makinası bide mini fırın aldım canım b.makinam yoktu artık zamanı gelmişti buzdolabım spotçudan almıştık evlenirken 2 tencere sığmıyo yanyana fırında artık fırınlıktan çıkmıştı zaten onun yerine b.makinası gelicek o iptal olucak anlıycağğın bi dünya borca girdik geldikhayatımda bulaşık makinası kullanmadım bekarkende anamın evinde yoktu bakalım becerebilcekmiyim yeni gelin gibi heyecanlıyım ayol
ahestem bişi demez bişi demez enişte ekle haydi yusufumuzuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet hanzadecim düz oldukları içinde işlenmeye oldukça müsaitler... bu bakımdan kaynana, görümce işlemeden önce biz el atmalıyız bunuda sakin sakin dediğin gibi politik bi şekilde yaparak:)) bende gittim pisikolağa evliliğin ilk yılında ki biz severek evlendik ve benimde bu zamana dek yaşadığım sıkıntılar evliliğe alışma süreci sonra ik gürültülü kavgamızın kayınvalide yüzünden çıkması ve bunun bütün sülala tarafından duyulması vs vs işte etken olmuştu... neyse evet faydası var eşli gidin kızlar kesinlikle...
edaaa ne şeyası aldın kzuum sennn yaa benim pc sorunlu ya, geçmişe çok dalamıyorum kendini kaybediyorgeçen akşamda sana yazarken uçtu yine... bu arada hanımlar göbekler müthiş çok ekleyesim var benim koşiç ne der acep:82:
bu arada kızlar demek cidden hepsi aynı yaa, sen beni üzdüğün için oluyor diyolar:) yok oruşluyken üzmüşüm Allah razı olmamış, yok küs yatmışım ondan kabus görmüşüm vsama şunuda untmamak lazım şeytanın en çok zevk aldığı şey karı koca arasını bozmak çokda sevindirmemek lazım mel'unu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?