2011 Ekim Anneleri

Yok canım hazırı var isteyen alır kim azarlıcak seni, ben sordum beni azarlasınlar :)), geçen gün geçmiş sayfalarda o söylediğiniz yemek isimlerini aradım bulamadım neydi adını bidaha söylesene şimdi olmasa bile bayramda evde olucam rahat rahat yaparım bende :)

Son düzenleme:

Aynılar aynı. Benim eşim de seninki gibi bilgisayar manyağı sabahtan akşama Pazar günü o meretin başında. Kaldı ki benim eşim daha 2 senedir ne bir toz almış ne bir yer süpürmüş değildir. Bazen diyorum ki çalışmaksa çalışmak biz de çalışıyoruz eve başkaca nasıl bir katkısı olur bu adamların. Sinirlendirir sinirlendirir sonra başlar kocaya saygı bilmem ne.

Dolabı nasıl indirdim ben de bilmiyorum. Eskiden annem anlatırdı baban hiç umursamazdı koca koca çekyatları kendim çekerdim hamile halimle taşınırdık bir iğnenin ucundan tutmazdı diye. Boşuna demiyorlar kadınlar erkekleşti erkeklerde naifleşti diye. Kadın nasıl erkekleşmesin karşısında dolap çekmeye erinen biri olunca Oy sinirlendim yine. Haklıyız boşversene bilgisayar başında oturmaktan beyinleri sulanıyor kendilerini 10 yaşında çocuk zannetmeye başlıyorlar.

[

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama inan ki evlilik zamanla oturuyor, insanın en çok sinirini bozan şey aslında seni en çok sevdiğin kişinin bu denli yıpratması oluyor... Bi yandanda seviyosun eşini onada üzülüyosun niye böyle diye.. Sen akşama kadar Allah de içinden, o eşinin hakkından gelir merak etme :)

Son düzenleme:

Zaten yardımcım var canım ama ayda bir gelir dip köşe temizler. E haftada 1 günde evin süprülüp silinmesi, banyo wc nin yıkanması lazım. Önceden 2 güne 1 yapardım,
şimdi haftada 1 e indirdim. Onu da normlade eşimle yapıyordum ama oruç olduğundan kıyamayıp ona iş yaptırmıyordum. Eşşeklik bende niye acıyosam

bazen öyle onuruna dokunuyorki yaşadıkların ama seviyosun ya sabır çekiyosun.bence pisikolojik destek şart ben geçen sene alıyordum çok rahatlardım herkeze tavsiye ediyorum

abowww, kızlar şarteller atmış üzüldüm valla ama kendinizi üzmeyin bu kadar hepsi erkek sonuçta kumaşları bir ve bizimde olduğu gibi onlarında cins zamanları oluyor işte evlilik bu demek ki... bazen şey derim bende, umarım evlilikler ''birbirine katlanma sanatına'' dönüşmez olan bize oluyor vallahi hem manen hem madden, onun için göze aldığın bi çok şey bazen pır diye uçuveriyor.... ya en azından kendi harcamalarınızı rahatça yapabiliyorsunuz, biz ne olsa herşeyin bi açıklamasını yapmak konumundayız.. dün avm deydik belki çok gerekli değildi şuan için ama almak istediğim bişey vardı daha öncede kendimize tatildi ıvır zıvırdı bi çok harcama yaptık zaten bu aylar nerdeyse onlara gidecek maaş neyse yavrunun ihtiyacı dışında bişey almama kararındaydık acil olmadıkça, aman uzun oldu lafın kısası neyse dedim sen misin onu almayan hiç sesimi etmedim, zaten englısh homede indirim var diye gitmiştim oraya girince hem yusufa hem kendime nevresim aldım bende geçtim bi güzel hepsine tek tek baktım ürünlerin, sonrada hayatım ben bunları alıyorum deyip kasaya döndüm.. gıkını çıkarmadı... biz yusuf için gelmiştik bunlar ne dedi sadece, hayatım onlarda bizim ihtiyacımız dedim

benimkinin öyle çok fazla hödüklüğü yoktur Allah var merhametli adamdır ama işte bazen farkında olmadan bile deli ediyorlar... dediğim gibi biz kendimizi yıpratmakla kalıyoruz.. züleyha duruverseydi o dolap canım, bugün mobilya için geldiklerinde adamlara rica ederdin, onlarda halini görüp kırmazdı... neyse size bişey olmamış en azından şükür ki.... amannn geniş olmak lazımda iştebecerebilene....

bu arada günaydın hatunlarrrr

Son düzenleme:
üff bu kalvyede beni deli ediyor, ne çok imla hatası yaptırıyor insana.. msj düzenlerkende site deli ediyor kalsın aman uğraşamam

benim gibi yap canım.bende devamlı maaşlı yardımcım var.benim eşim yapmamı istemiyor ama kendide yapmıyor canım çıkıyor evde.evde beş odalı hangar.zaten yemek saatlerimi alıyor hep özel yemek ister eşim.ne verirsen yerim der eşim ama mutlu olmaz ben bilirim.ben ancak toprak altında dinlencem sanırım oda azabım olmazsa tabi

evlilikte bile bazen politik olmak gerekiyo işte rumuzcum, acımıcaksın ondan anlamıyo demekki, akşama kadar aynı şeyleri kafanda kurup kurup kendini daraltma iyicene.. Bilirim bende öyle yapardım düşünür düşünür yerdim kendimi... Eşinde akşama gönlünü alır güzelce eminim :)

Aslında karınlarına 2,5 lt kola şişesini bağlayacan bunların. Sabah,akşam,gece,gündüz onunla yatıp kalkmasını sağlayacaksın anlayacakalar ne olduğunu azda olsa hamileliğin... Oruç tutmak dahamı zor muş bu durumdan acep diye düşünüyo insanda anlayana işte...

bazen öyle onuruna dokunuyorki yaşadıkların ama seviyosun ya sabır çekiyosun.bence pisikolojik destek şart ben geçen sene alıyordum çok rahatlardım herkeze tavsiye ediyorum

Bende aldım hala devam ediyor, inanılmaz faydasını gördüm. Ama eşimle beraber aldım ben, en etkilisi eşle beraber gitmek kesinlikle ve herkese tavsiye ediyorum, bir aile danışmanı şart...

Düz bu erkekler aheste briaz incelseler koparlar sanki uyuzlar :) Deli ediyolar hatunları hamiş hamiş...

Canım 4 yıllık evliyim. Bu evliliğimizin oturmuş hali. Normalde o sinirlenince ben susarım, ben sinirlenince o susar. Ama benim çok deli tarafım var. O ana denk geldimi kimseler susturamaz, cam kapı dalarım. Saçımın çekilmesine ifrit olurum, sanki orada bir buton var, basıldığı anda delirme moduna giriyorum. evlendiğimizden bu yana 3 sefer bu krizi yaşadım. Üçünde de saçımı çektiği için yaşadım. Bile bile yapıyor İşin kötüsü eşşek gibi de seviyorum ben bu adamı. Bu kadar sinirleniyorum, bir yandan da üzülüyorum, kendime kızıyorum kendimi tutamadığım için.

Of neyse başınızı ağrıttım kızlar ya. Hakkınızı helal edin.

günaydın kızlarr oğluşumla kahvaltımızı yapıp geldi bugün çook hareketli maşallah hayran bırakıyor kendine sıpam
filizcim geçmiş olsun tatlım hem misafirlerin hemde o pis köpeğin senin yüreğini hoplatması için Allahtan saldırmamış :18:
nejlam canom hanzadem zehram (eşyalar için hayırlı olsun dileklerini ileten herkese) teşekkür ederim
rumuzum enişte kızdırmış seni tatlım ya kızlar ssizde kocalar kadar rahat olmayı denesenize çamaşırmı asılcak asmayın evi mok götürsün yapmayın zaten bir süre sonra temiz giycek bulamıyınca kendileri kaldırcak totolarını armut piş ağzıma düş yok öyleeee

evet hanzadecim düz oldukları içinde işlenmeye oldukça müsaitler... bu bakımdan kaynana, görümce işlemeden önce biz el atmalıyız bunuda sakin sakin dediğin gibi politik bi şekilde yaparak:)) bende gittim pisikolağa evliliğin ilk yılında ki biz severek evlendik ve benimde bu zamana dek yaşadığım sıkıntılar evliliğe alışma süreci sonra ik gürültülü kavgamızın kayınvalide yüzünden çıkması ve bunun bütün sülala tarafından duyulması vs vs işte etken olmuştu... neyse evet faydası var eşli gidin kızlar kesinlikle...

edaaa ne şeyası aldın kzuum sennn yaa benim pc sorunlu ya, geçmişe çok dalamıyorum kendini kaybediyor geçen akşamda sana yazarken uçtu yine... bu arada hanımlar göbekler müthiş çok ekleyesim var benim koşiç ne der acep:82:

bu arada kızlar demek cidden hepsi aynı yaa, sen beni üzdüğün için oluyor diyolar:) yok oruşluyken üzmüşüm Allah razı olmamış, yok küs yatmışım ondan kabus görmüşüm vs ama şunuda untmamak lazım şeytanın en çok zevk aldığı şey karı koca arasını bozmak çokda sevindirmemek lazım mel'unu.....

Herşey üstüme geliyor diyorumda kimse inanmıyor. Diğer arkadaşta hastayım demiş gelmemiş. 4 projeyi koydular önüme
Ulen millet hasta ben turp gibiyim sanki... Şeytan diyo git doktoruna şimdiden 32 haftalık hamile yaz, yarına işten çık. Hepsi kalsın ortada kim toplarsa toplasın.
Allahım sen yardım et yarabbim.

Ben kaçayım kızlar. Her iş beni bekler.

tatlımm buzdolabı bulaşık makinası bide mini fırın aldım canım b.makinam yoktu artık zamanı gelmişti buzdolabım spotçudan almıştık evlenirken 2 tencere sığmıyo yanyana fırında artık fırınlıktan çıkmıştı zaten onun yerine b.makinası gelicek o iptal olucak anlıycağğın bi dünya borca girdik geldik hayatımda bulaşık makinası kullanmadım bekarkende anamın evinde yoktu bakalım becerebilcekmiyim yeni gelin gibi heyecanlıyım ayol

ahestem bişi demez bişi demez enişte ekle haydi yusufumuzuuuuuuuuuuuuuuuuu

gunaydın kızlar
evımızın ıslerını yaptık mıs gıbı oldu kahvaltımızı yaptık aksam yemegını yaptık sonra bı guzel keyıf yaptıkoglumla ve ıste burdayız
hanzadecım senınmı kalan gun sayısı yalnız benımmı ? benım 67 senın 58 ama aramızda okadar gun yok umarım benımkı yalnıstır :26:
benım bebegımın hareketlerı azaldı gecenhaftalarda oldukca fazla hareketlıydı ama artık az bı problem yoktur dıyılmı sonucta hareket edıyor ama eskısıne oranla azaldı :96:
bayramdan sonra cıcılerımızı yıkayıp yerlestırmeye karar verdık battanıye vs onlaryıkandı sankı hıc ıs guc bıtmıycek gıbı gelıyo gozumde cok buyuyo bu ısler :18:

Yok canım ne hakkı, anlıyorum seni benimde 10 yıl bitti, evliliğim flörtüde sayarsak 16 yıl, aşık olmasan sürdürmessin zaten rumuzcum aşk böyle bir şey hem deli gibi kızıp, aynı anda deli gibi sevebiliyosun, kızma kendine canım aradada tutmayıver bişi olmaz, oğluşumuza dikkat et ama :)

4 yılda 3. kez slında çok fazla diilmiş herkesin belli aralıklarla yaşadığı cinnet anları vardır...
birde en sonuncuyu gebelik psikolojisine yorarsakk malum butun sinir telleri incecik bir tele bağlıdır,
azda kalmış zaten şu ufacık veletleri elimize alınca hiçbirşey kalmayacak eminim azcık daha sabır diyorum arkadaşım...

ohh ohh maşallah, güle güle kullanın canım sağlıkla huzurla inş... bizde bu yıl aldık daha bulaşığı buzdolabınıda eşim bekarken almıştı bir yıllktı.. ödeniyor bi şekilde dert etme Allah can sağlığı-huzur versin yeterki biz ödüyoz hala bişeyler ve eksik denilen şey hiç bitmiyor kız hadi ocağı kullanmıyonda sen, bulaşığıda enişte mi yıkıyodu yoksa

canımcım bi süslenekde şöyle güzel bi foto koyarız inş, şimdi uyuyo kendileri onunda bi görüşünü alalımda kendisi foto konusunda çok katıdır kimsede yok mesela benim resmim şimdiye dek:)

[

Hepimizde olağan şeyler işte, bi iyi bi kötü gidiyo hayat. Bebekler gelince nasıl our çok merak ediyorum :)

Evet evet tartışma olan evde baş köşeye otururmuş iblis.. O evde şenlikler düzenlenirmiş sabaha kadar... Benim eşim derdi; aha şu köşede bitanesi göbek atıyo bak, hemde ne kıvırıyo diye töbe töbeee... Tedaviye gelince, erkekler başkasının, dışarıdan bakan bir gözün söylediğini daha rahat algılıyor, bu anlamda evet eşli şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…