4 yılda 3. kez slında çok fazla diilmiş herkesin belli aralıklarla yaşadığı cinnet anları vardır...
birde en sonuncuyu gebelik psikolojisine yorarsakk malum butun sinir telleri incecik bir tele bağlıdır,
azda kalmış zaten şuufacık veletleri elimize alınca hiçbirşey kalmayacak eminim azcık daha sabır diyorum arkadaşım...
Herşey üstüme geliyor diyorumda kimse inanmıyor. Diğer arkadaşta hastayım demiş gelmemiş. 4 projeyi koydular önüme
Ulen millet hasta ben turp gibiyim sanki... Şeytan diyo git doktoruna şimdiden 32 haftalık hamile yaz, yarına işten çık. Hepsi kalsın ortada kim toplarsa toplasın.
Allahım sen yardım et yarabbim.
Ben kaçayım kızlar. Her iş beni bekler.
[
Hepimizde olağan şeyler işte, bi iyi bi kötü gidiyo hayat. Bebekler gelince nasıl our çok merak ediyorum :)
Evet evet tartışma olan evde baş köşeye otururmuş iblis.. O evde şenlikler düzenlenirmiş sabaha kadar... Benim eşim derdi; aha şu köşede bitanesi göbek atıyo bak, hemde ne kıvırıyo diyetöbe töbeee... Tedaviye gelince, erkekler başkasının, dışarıdan bakan bir gözün söylediğini daha rahat algılıyor, bu anlamda evet eşli şart :)
ohh ohh maşallah, güle güle kullanın canım sağlıkla huzurla inş... bizde bu yıl aldık daha bulaşığı buzdolabınıda eşim bekarken almıştı bir yıllktı.. ödeniyor bi şekilde dert etme Allah can sağlığı-huzur versin yeterki biz ödüyoz hala bişeyler ve eksik denilen şey hiç bitmiyorkız hadi ocağı kullanmıyonda sen, bulaşığıda enişte mi yıkıyodu yoksa
canımcım bi süslenekde şöyle güzel bi foto koyarız inş, şimdi uyuyo kendileri onunda bi görüşünü alalımda kendisi foto konusunda çok katıdır kimsede yok mesela benim resmim şimdiye dek:)
Herşey üstüme geliyor diyorumda kimse inanmıyor. Diğer arkadaşta hastayım demiş gelmemiş. 4 projeyi koydular önüme
Ulen millet hasta ben turp gibiyim sanki... Şeytan diyo git doktoruna şimdiden 32 haftalık hamile yaz, yarına işten çık. Hepsi kalsın ortada kim toplarsa toplasın.
Allahım sen yardım et yarabbim.
Ben kaçayım kızlar. Her iş beni bekler.
gunaydın kızlar
evımızın ıslerını yaptık mıs gıbı oldu kahvaltımızı yaptık aksam yemegını yaptık sonra bı guzel keyıf yaptıkoglumla ve ıste burdayız
hanzadecım senınmı kalan gun sayısı yalnız benımmı ? benım 67 senın 58 ama aramızda okadar gun yok umarım benımkı yalnıstır :26:
benım bebegımın hareketlerı azaldı gecenhaftalarda oldukca fazla hareketlıydı ama artık az bı problem yoktur dıyılmı sonucta hareket edıyor ama eskısıne oranla azaldı :96:
bayramdan sonra cıcılerımızı yıkayıp yerlestırmeye karar verdık battanıye vs onlaryıkandı sankı hıc ıs guc bıtmıycek gıbı gelıyo gozumde cok buyuyo bu ısler :18:
teşekkür ederim tatlım inşallah aynen borç ödeniyo bi şekilde keşke evlenirken ucuza kaçmasaymışız şimdiye ödenmişti bitmişti bile neyse artık
vallahi yıkıyor canım göbüş artık tezgaha yapıştığı için önüm çok ıslanıyor, belim ağrıyor o da kıyamıyor hemen yıkıyor birikmeden
enişteden vize zor çıkcak gibi haydi bakalım sadece yusuflu kısmı görsekte razıyız öyle de enişteye
tünaydın hamişler ve güzel bebişleri.kahvaltımızı yaptık şimdide çay keyfi yapıyoz kızımlasabah çok güzel bi rüya gördüm hala etkisindeyim.sezeryan doğum yapıyordum ve hemen ayağa kalkıyordum.kızımı kucağıma veriyorlar ve hemen meme ayıro yavrum.sonra emzirmeye başlıyorum.arada bırakıyo mememden bi çok süt geliyo.o kadar gerçekti ki kızım çok güzeldi tombik yanaklı,iri gözlü,saçlı başlı güzel bi yumurcaktı tam rüyamın keyfini sürüyodum kaynana aradı istekler bitmiyo ki.keyif bile alamadım rüyamdan :84:
tünaydın hamişler ve güzel bebişleri.kahvaltımızı yaptık şimdide çay keyfi yapıyoz kızımlasabah çok güzel bi rüya gördüm hala etkisindeyim.sezeryan doğum yapıyordum ve hemen ayağa kalkıyordum.kızımı kucağıma veriyorlar ve hemen meme ayıro yavrum.sonra emzirmeye başlıyorum.arada bırakıyo mememden bi çok süt geliyo.o kadar gerçekti ki kızım çok güzeldi tombik yanaklı,iri gözlü,saçlı başlı güzel bi yumurcaktı tam rüyamın keyfini sürüyodum kaynana aradı istekler bitmiyo ki.keyif bile alamadım rüyamdan :84:
bakalım inş canım kısmet
geçen gün bende aynısını düşündüm, herşeyin ortasını aldım ama kalitesizini değil:) bizim eşimin tarafda ne yeni çıkmış hemen tadına bakar gösterişi severler... bi de zaten hor kullandıklarından genelde yeni bişiler alınır hep bendene varsa uygunua gidiyorum halbuki o da ödeniyor bu da dedim ama tabi biraz süre bakımından zorluyor:))
iyi bak Allah razı olsun eşinden, yap desem benimkide yapar eminim bu gece sahurdan önce yattım ben bi güzel uyumuşum kendim hazırlrım uyandırmayım filan dedi ama kalktım sonrada git hemen uykun dağılmadan yat sen dedi sofrasını filan torla sağolsun.. hiç tıkırtı bile etmedi zor uyuyorum diye
Allah hayırlara çıkarsın canım okurken benim bile tüylerim diken diken oldu gerçeğinide yaşamak nasip olsun inşallah
sayende bende gördüğüm rüyayı hatırladım nida ve özlem rüyamda ikiniz doğuruyodunuz maşallah çok güzeldi yavrular özlem arhan pek saçlıydı bilinçaltı işte
hata dün konusu geçti ben yusufu sevdikçe takılıyor bana sen onu istemedin diye:) çocuk istediğimde henüz erken diyordum ben ve dr umda aynısı söylemişti.. bi yandan sen bi yandan ebru nasıl üstüme geldiniz öyle diyordu.. zira dr hanım biraz hayatınız yaşayın kendinizin tadına varın gibisinden laflar etişti hala söyler garip kocacım:)
dün ayrıca senai demirsi de diyordu ki, evlilikte seslerin çıkması lazım zaten eğr ses çıkmıyorsa bi hata vardır diplerde muhakkak filan....
aman bekarken ben evli arkadaşlarıma birifing verirdim, kim bişey olsa bana koşardı ama yaşamak apayrı bişey.. karşındaki insanı bütün noktalarına kadar çözmen lazım ve tartışma yada tatsızlık zamnalrda hangi kabloyu çekeceğinden emin olman:82:
amin canım hayırlara çıksın inş. rüyasını görmek bile ayrı bi zevk.Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin hepimize.eminim o an sevincimden çıldırırımya insanın sabrı bitiyo çabucak çabucak geçse günlerde alsak bebişlerimizi kucağımıza
ben oğlumu görmüyorum hiç rüyamda görüyosamda hatırlamıyorum çok özeniyorum görenlere :) annem ve kardeşim devamlı görüyor hepte sarışın ve mavi gözlü görüyolarmış eşimde bende bebekken sarı kafalıymışız ikimizde çok beyaz tenliyiz sarı kafalı beyaz bi bbebek benimde gözümün önüne gelen ama mavi göz hiç sanmam ne eşimin tarafında ne benim tarafımda renkli göz yok :)
günler çabuk geçsede bebeklerimizi kucağımıza alıp cennet kokularını içimize çekip bir huzur bulsak
maşallh size... benimde en nefret ettiğim şey rüyanın en güzel yerinde uyandırılmak gerçi şekline ve şahsa göre değişir tabi
ilk evlendiğimiz zaman ailemi özlüyordum arada rüyamda görünce çok seviniyordum ama eşim bazen uyandırdığından kızardım ya ben annemi görüyordum diye :)))
yok tatlım çok fitsin ve çok güzelsin kusura bakma dün ben kendimi pek iyi hissetmiyorum onun için kısa yazdım geçtimşirinim dimii ..ama sadece şirin ,yani fit değilimsensin şirinnn
eşyaların hayırlı olsun zeytinim güle güle kullanAllah gönlüne göre versin canım bende kiracıyım inşallah ev almakta nasip olur ben bi evimi düzeyimde
cnm sana gaz vermek gibi olmaın ama evladına isim vermek anne babanın hakkıdır bence bi ömür içinde kalacağına diğer kızlarında dediği gibi kötü gelin ol daha iyi zaten en ufak bişeyde yaptığımız tüm iyilikler unutulup adımız kötü gelin olmuyomu??? baktın çok arada kalıyorsun eşinide ikna et ve en azından 2 isim tercih edincanım bu konuda benim hiç tavrım değişmedi her konuda uyum sağlamaya çalışırım ama bu konuda yapamam yani bide öz amcalarının yaptıklarını anlatıolar yengesi bahadır istemiş (dede ismi falan değil beğendiği bi isim) amcasıda tuttturmuş fatih olcak die o inat o inat fatih olmuş 7 yıl yengesi o ismi sölememiş okula başlayınca mecbur sölemiş bide böle bi olay var bahsi açıldığında da ben çok tepki vermiştim yani biliolar ama kimin umrunda
canım bende zaten vefat etmiş olsa vallahi bişi demicem koysun maneviyatı var ki bende kayın pederimi çooook severim ama adam yaşıyor ya neden koyayım kii anlamıorum o kadar çok tartışma yaşadıkki hani bi konunun çılkı çıkar ya aynen öle daha eşimle şu isim nasıl bu isim nasıl die bile konuşamadık o zevki yaşayamadım yani ne olcak bunun sonu bilmiorum ama çok üzülüorum
cnm benim karnımda bişeyler çıkmıstı 4.ayda dr bepanten kullanabilirsin demiştikızlar mevzuyu dagıtmak istemiyorum ama ufacık bişi sorcam ben bilen varsa deyiversin annem bişi olmaz dedi ama
gene bir kaç kişiyede sorayım dedim bepanten gebelikte sakıncalımıı benim münüşte kıl dönmeleri çıkmaya başladı çok fazla degil
bende anneme sordum oda bepanten sür geçer didi acep bilen varmııı sezeryan olucaz ya ee malum orayı açacaklar sergilenecek
birde çok rahatsız oluyorum gecermiki
maşallah tatlım bebişinebu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzumdoktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cm ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun
bazı arkadaşları doktoralının bebekler düz yatmadığı için boylarını söylemediklerini yazmış. ama zaten artık hiçbir bebek dümdüz yatamaz ki doktor boyunu ölçecek diye. benim doktorum bebeğin her iki ayağını nkaval kemiklerini ölçüsünü alıp ona göre boyunu hesaplıyor
ben oğlumu görmüyorum hiç rüyamda görüyosamda hatırlamıyorum çok özeniyorum görenlere :) annem ve kardeşim devamlı görüyor hepte sarışın ve mavi gözlü görüyolarmış eşimde bende bebekken sarı kafalıymışız ikimizde çok beyaz tenliyiz sarı kafalı beyaz bi bbebek benimde gözümün önüne gelen ama mavi göz hiç sanmam ne eşimin tarafında ne benim tarafımda renkli göz yok :)
günler çabuk geçsede bebeklerimizi kucağımıza alıp cennet kokularını içimize çekip bir huzur bulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?