2011 Ekim Anneleri

kesinlikle doğru, belki onlarında sabrı kalmamıştır dimi:) geçen gün eşimde diyor ki ne olsa bana çeviriyorsun(kızıyorsun) bende ne yapıyım hayatım elimin altında kimse yok ki senden başak dedim:))

Allah yardımcın olsun rumuz bebişinin hatrına hallolur inş. herşey

hata dün konusu geçti ben yusufu sevdikçe takılıyor bana sen onu istemedin diye:) çocuk istediğimde henüz erken diyordum ben ve dr umda aynısı söylemişti.. bi yandan sen bi yandan ebru nasıl üstüme geldiniz öyle diyordu.. zira dr hanım biraz hayatınız yaşayın kendinizin tadına varın gibisinden laflar etişti hala söyler garip kocacım:)

dün ayrıca senai demirsi de diyordu ki, evlilikte seslerin çıkması lazım zaten eğr ses çıkmıyorsa bi hata vardır diplerde muhakkak filan....

aman bekarken ben evli arkadaşlarıma birifing verirdim, kim bişey olsa bana koşardı ama yaşamak apayrı bişey.. karşındaki insanı bütün noktalarına kadar çözmen lazım ve tartışma yada tatsızlık zamnalrda hangi kabloyu çekeceğinden emin olman:82:

teşekkür ederim tatlım inşallah aynen borç ödeniyo bi şekilde keşke evlenirken ucuza kaçmasaymışız şimdiye ödenmişti bitmişti bile neyse artık
vallahi yıkıyor canım göbüş artık tezgaha yapıştığı için önüm çok ıslanıyor, belim ağrıyor o da kıyamıyor hemen yıkıyor birikmeden
enişteden vize zor çıkcak gibi haydi bakalım sadece yusuflu kısmı görsekte razıyız öyle de enişteye

rumuuuzzz canım benim derinden bi la havle çek gönüldende bi besmele herşey kendiliğinden gelir inş.. sıkma kendini emi tatlım bak az kaldı inş

[

Benimki yanlış olabilir canım, ben 6 gün önde gidiyorum tabi filize göre hesaplıyorum, benimde az bu gün ama iş stresinden sanırım kasıp duruyom kendimi bi yandanda buraya bakıyorum çok sıkılmayayım diye öyle geçiyo işte.. İyilerdir heralde artık dinlemicem ya psikolojim alt üst oldu ben dinledikçe dahada hissetmiyorum sanki... Bende bayramdan sonra alışveriş yapıp hemen yıkayıp ütüleyip kaldırcam..

Birde kendime göre gecelik sabahlık bulsam çok sevincem düdük gibi oluyor yahu boy uzun olunca..

tünaydın hamişler ve güzel bebişleri.kahvaltımızı yaptık şimdide çay keyfi yapıyoz kızımla sabah çok güzel bi rüya gördüm hala etkisindeyim.sezeryan doğum yapıyordum ve hemen ayağa kalkıyordum.kızımı kucağıma veriyorlar ve hemen meme ayıro yavrum.sonra emzirmeye başlıyorum.arada bırakıyo mememden bi çok süt geliyo.o kadar gerçekti ki kızım çok güzeldi tombik yanaklı,iri gözlü,saçlı başlı güzel bi yumurcaktı tam rüyamın keyfini sürüyodum kaynana aradı istekler bitmiyo ki.keyif bile alamadım rüyamdan :84:

bakalım inş canım kısmet

geçen gün bende aynısını düşündüm, herşeyin ortasını aldım ama kalitesizini değil:) bizim eşimin tarafda ne yeni çıkmış hemen tadına bakar gösterişi severler... bi de zaten hor kullandıklarından genelde yeni bişiler alınır hep bendene varsa uygunua gidiyorum halbuki o da ödeniyor bu da dedim ama tabi biraz süre bakımından zorluyor:))

iyi bak Allah razı olsun eşinden, yap desem benimkide yapar eminim bu gece sahurdan önce yattım ben bi güzel uyumuşum kendim hazırlrım uyandırmayım filan dedi ama kalktım sonrada git hemen uykun dağılmadan yat sen dedi sofrasını filan torla sağolsun.. hiç tıkırtı bile etmedi zor uyuyorum diye

Allah hayırlara çıkarsın canım okurken benim bile tüylerim diken diken oldu gerçeğinide yaşamak nasip olsun inşallah
sayende bende gördüğüm rüyayı hatırladım nida ve özlem rüyamda ikiniz doğuruyodunuz maşallah çok güzeldi yavrular özlem arhan pek saçlıydı bilinçaltı işte

maşallh size... benimde en nefret ettiğim şey rüyanın en güzel yerinde uyandırılmak gerçi şekline ve şahsa göre değişir tabi

ilk evlendiğimiz zaman ailemi özlüyordum arada rüyamda görünce çok seviniyordum ama eşim bazen uyandırdığından kızardım ya ben annemi görüyordum diye :)))

evet tatlım Allah razı olsun hakkını ödiyemem hamile değilkende evin her işini seve seve yapardı şimdide aynı 1 haftadır evdeydi senelik izniydi haftanın 3 günü evin duvarladırını sildi uyurken inledi adam kol ağrısında ama bana gık demedi Allah başımızdan eksik etmesin senin eşinden de Allah razı olsun

amin canım hayırlara çıksın inş. rüyasını görmek bile ayrı bi zevk.Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin hepimize.eminim o an sevincimden çıldırırım ya insanın sabrı bitiyo çabucak çabucak geçse günlerde alsak bebişlerimizi kucağımıza

Bunu çok sevdim tartışma zamanında hangi kabloyu çekeceğine emin olmak, aslında biliyo insan hangisini çekeceğini ama bazen sırf inatlıktan damarına basmak için yanlış kabloyu çekiyo sonra boooom arada oda lazım, evet benim doktorumda tartışmasız evliliklerin, en büyük sorunları taşıdığını söylemişti.. Bir süre sonra gerçekten kavrıyosun neye nasıl niçin öfkeleneceğini, otokontolünü sağladığın zaman herşey daha rahat oluyo.. Dikkkat ediyorumda tartışmaların çoğu genelde aynı sebebler, kayınvalideler ailelelr, eşlerin uyuzluğu vs hepsi dönem dönem aynı yani...

[Herkesler ne güzel rüyalar görüyo, ben sabaha kadar köyde tarlada taze fasülye topladım ama tazecikti çook güzeldi hemde çok fazla vardı.. Şu konserve olayınımı büyütüyorum ne...

ben oğlumu görmüyorum hiç rüyamda görüyosamda hatırlamıyorum çok özeniyorum görenlere :) annem ve kardeşim devamlı görüyor hepte sarışın ve mavi gözlü görüyolarmış eşimde bende bebekken sarı kafalıymışız ikimizde çok beyaz tenliyiz sarı kafalı beyaz bi bbebek benimde gözümün önüne gelen ama mavi göz hiç sanmam ne eşimin tarafında ne benim tarafımda renkli göz yok :)

günler çabuk geçsede bebeklerimizi kucağımıza alıp cennet kokularını içimize çekip bir huzur bulsak

Tünaydın kızlar... Sinirler gerilmiş kocişlere, zaman zaman hangimiz yaşamıyoruzki. Napalım hem seviyoruz, hemde gıcık özelliklerini çekiyoruz. Yapacak birşey yok
Dün gece bana bir kramp girdi, aman Allah'ım inim inim inletti beni, hala bacağım ağrıyor. Kocişi uyandırmayayım diye yastığı ısırdım, baktım ki olacak gibi değil, sağa bi döndüm onu uyandırmak için, yok Meğer uyuyamamış evde dolanıyormuş. Gel diye bağırdım adamın ödü koptu, koşa koşa geldi ne oldu diye, bacağımı ov dedim, neyse geçti ama ağrısı var hala. Poffffff çok illet birşey bu yaaa

Az kaldıııı eylülüN 15 inden sonra doğumlar başlayacak bence, belki o zamana bile kalmaz yavrular. Hepimiz sırayla doğurcaz allahın izniyle

Daha dün gibi aklımda rumuz izine ayrılmamıza 4 ay kaldı az kaldı diyip duruyodu, bu son haftam :) sizler ayrıldınız.ALLAHIN İZNİYLE Bişi kalmadı artık eller kulakta :)))

Son düzenleme:

sağolasın canım. kesinlikle benimde öyle.kadın sabahın 10nunda sorguya çekiyo.yok hafta sonunu niye onlarla geçirmemişiz,niye gel dememişiz falan.ya bi insan sabah sabah bu kadar rahatsız edilir mi? bi bırakmadılar ki zaten haftalardır başımızdalar sadece bu haftayı baş başa geçirdik kocişle.valla korkular sarıyo beni bunlar bebek doğunca onun bahanesiyle evimizden çıkmayacaklar diye.:95:

slm kızlar nasılsınız bu hafta sonu herkesin kocasına bi haller olmuş anlaşılan sıkmayın tatlı canlarınızı ve içindeki kuzucuklarımı

şirinim dimii ..ama sadece şirin ,yani fit değilim sensin şirinnn
yok tatlım çok fitsin ve çok güzelsin kusura bakma dün ben kendimi pek iyi hissetmiyorum onun için kısa yazdım geçtim
Allah gönlüne göre versin canım bende kiracıyım inşallah ev almakta nasip olur ben bi evimi düzeyimde
eşyaların hayırlı olsun zeytinim güle güle kullan
cnm sana gaz vermek gibi olmaın ama evladına isim vermek anne babanın hakkıdır bence bi ömür içinde kalacağına diğer kızlarında dediği gibi kötü gelin ol daha iyi zaten en ufak bişeyde yaptığımız tüm iyilikler unutulup adımız kötü gelin olmuyomu??? baktın çok arada kalıyorsun eşinide ikna et ve en azından 2 isim tercih edin

cnm benim karnımda bişeyler çıkmıstı 4.ayda dr bepanten kullanabilirsin demişti
maşallah tatlım bebişine

Son düzenleme:

kesin görüyosundur ama hatırlamıyosundur.bende uyanmadan gördüğüm için hatırlıyorum,yoksa hatırlamam eminim.bakarsın annenin ve kardeşinin rüyası gerçek olur ve yakışıklı oğlun maviş gözlü olur.hayal ettimde şimdi tam kartpostallık olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…