Az kaldıııı eylülük 15 inden sonra doğumlar başlayacak bence, belki o zamana bile kalmaz yavrular. Hepimiz sırayla doğurcaz allahın izniyle
Daha dün gibi aklımda rumuz izine ayrılmamıza 4 ay kaldı az kaldı diyip duruyodu, bu son haftam :) sizler ayrıldınız.ALLAHIN İZNİYLE Bişi kalmadı artık eller kulakta :)))
[Herkesler ne güzel rüyalar görüyo, ben sabaha kadar köyde tarlada taze fasülye topladım ama tazecikti çook güzeldi hemde çok fazla vardı.. Şu konserve olayınımı büyütüyorum ne...
az kaldı dimidoğumlar başlıcak dimi doğurcaz dimi
birinin haberi gelse halimizi düşünemiyorum o zaman anlıycaz heralde vazziyeti şahsen ben hala farkında değilim
dün gibiydi yaa 1,5 - 2 haftalıktı (kan testinde öğrendim) kuzum öğrendiğimde çok erken öğrendim ben şimdi 31 haftamızın içindeyizz vay beeeeeeeeeeeeaaaaaaa
Çok güzel bi rüya görmüşsün.hem yeşil sebze hemde mevsimide.ben bu rüyayı gördüğümde hamile kalmıştım.
[
Yaa:87: gel seni bi öpim ben
Şeyy aklıma geldide kızımı doğurduktan sorna hemen hamiş kalmam demiii :)))))))
geçmişi okuyum dedim ama ben ilerledikçe siz ilerliyosunuz çenesi düşük hatunlar nolcak
göbüşler eklenmiş bir sürü hepsi birbirinden güzel maşallah size sansenin pijamalarını beğendim ben de istiyorum artık almam lazım bayrama da güzel bir hamilelik istiyorum bebeğimin bir sürü eksiği var temizlik yapmak lazım ooo çok iş var çoookkk keşke ben gözümü kapatıp açana kadar her işim yapılmış bitmiş olsa...
çok güzel bir haftasonu geçirdim annemlerle ablamları iftara aldım dışarda yedik içtik eve geldik çay tatlı falan derken göndermedim hepsi bende kaldı ertesi gün de azcık ortalığı topladılar annemle ablam (tabi çocuklar geri dağıttı ama olsun) bu gün de gayt iyi hissediyorum kendimi işe bile hoplaya zıplaya geldim 1 ay kaldı ya izne ayrılmaya ondan mı ki bu günde kocamın işyerinin iftar daveti var ama ben katılmayı düşünmüyorum eve gidip koltuklarımı silesim var ama kocam yanlız eve göndermiyor illa ablana git diyor ablam da evde yoksa ortada kalırım
ne çok konuşasım varmış yahuuuu
Allah hayırlara çıkarsın canım okurken benim bile tüylerim diken diken oldu gerçeğinide yaşamak nasip olsun inşallah
sayende bende gördüğüm rüyayı hatırladım nida ve özlem rüyamda ikiniz doğuruyodunuz maşallah çok güzeldi yavrular özlem arhan pek saçlıydı bilinçaltı işte
belli olmaz hanzade.artık ikisini birden büyütürsün işte
herkeşler fotoğraf eklemişlerr ve çok hoş görünmektelerr ..bizim niye fotomuz yok anneee..biz neden çektiremiyoz ....diye bi ses geldi sanki içimden
az önce yürüyüşe çıktık mutikoyla ,çıkmadan önce halbuki dediydim şu evi bi süpürsek diye ,dün akşam garip naslar yaptı spor niyetine halının tüyleri hep toplantı ,(keşke öyle fotolarıda koysaydım çok gülerdik ama yazık kocama şimdi beni güldürmeye çabalıyodu)neyse şimdi içeri geldik diyoki ,aşkım aklıma bi fikir geldi hadi evi süpürelim ,bende iyi fikir hay aklınla bin yaşa dedim ,şimdi o süpürürkene bende bi kaçtana ekliyim ...ama beğenin beni tamammı ,şişmemişin çok fitsin diyin ,sevin beniiiiii
Eki Görüntüle 244788
Eki Görüntüle 244789
Eki Görüntüle 244790
[
diyosunrabbim hayırlısını versinde çok zor gibi canım hamilelik çok zor geçiyo ya, şu kızıma bi kavuşsam hayırlısıyla önce.. Sonrası için hiç bir planım yok :)
[
diyosunrabbim hayırlısını versinde çok zor gibi canım hamilelik çok zor geçiyo ya, şu kızıma bi kavuşsam hayırlısıyla önce.. Sonrası için hiç bir planım yok :)
herkese iyi öğleden sonralar
haftasonunun gerginliği orada kalsın,herkese eşleri ve bebişleri ile mutlu ,huzurlu,sağlıklı yeni bir hafta diliyorum kızlar.
kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin lütfen. kaba tabirle doğuma kadar sallayın herşeyi gitsin.
Sen şu kafaları sallayınca benide heyecan bastıgerçekten birinin doğum haberi gelse hepimizin totosu tutuşçak sanırım, çok heyecanlııııı :)
geçmişi okuyum dedim ama ben ilerledikçe siz ilerliyosunuz çenesi düşük hatunlar nolcak
göbüşler eklenmiş bir sürü hepsi birbirinden güzel maşallah size sansenin pijamalarını beğendim ben de istiyorum artık almam lazım bayrama da güzel bir hamilelik istiyorum bebeğimin bir sürü eksiği var temizlik yapmak lazım ooo çok iş var çoookkk keşke ben gözümü kapatıp açana kadar her işim yapılmış bitmiş olsa...
çok güzel bir haftasonu geçirdim annemlerle ablamları iftara aldım dışarda yedik içtik eve geldik çay tatlı falan derken göndermedim hepsi bende kaldı ertesi gün de azcık ortalığı topladılar annemle ablam (tabi çocuklar geri dağıttı ama olsun) bu gün de gayt iyi hissediyorum kendimi işe bile hoplaya zıplaya geldim 1 ay kaldı ya izne ayrılmaya ondan mı ki bu günde kocamın işyerinin iftar daveti var ama ben katılmayı düşünmüyorum eve gidip koltuklarımı silesim var ama kocam yanlız eve göndermiyor illa ablana git diyor ablam da evde yoksa ortada kalırım
ne çok konuşasım varmış yahuuuu
doğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin
Edacım allah hayırlara çıkarsın kuzum yaa ama daha doğurmayayım az daha kalsın zamanı var daha minik benim oğlum :) babamızda görmüş rüyasında sarışın tombik ve kıvır kıvır saçları varmış kuzum benim yaaa ikinizinde rüyalarının çıktığı kanıtlandı valla korktum şimdi ağdayıda bayrama bırakmıştım gitsemmik,i doğururmuyum acep :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?