2011 Ekim Anneleri

az kaldı dimi doğumlar başlıcak dimi doğurcaz dimi
birinin haberi gelse halimizi düşünemiyorum o zaman anlıycaz heralde vazziyeti şahsen ben hala farkında değilim
dün gibiydi yaa 1,5 - 2 haftalıktı (kan testinde öğrendim) kuzum öğrendiğimde çok erken öğrendim ben şimdi 31 haftamızın içindeyizz vay beeeeeeeeeeeeaaaaaaa

[Herkesler ne güzel rüyalar görüyo, ben sabaha kadar köyde tarlada taze fasülye topladım ama tazecikti çook güzeldi hemde çok fazla vardı.. Şu konserve olayınımı büyütüyorum ne...

Çok güzel bi rüya görmüşsün.hem yeşil sebze hemde mevsimide.ben bu rüyayı gördüğümde hamile kalmıştım.

kızlar ben kaçim annemle babam geldi beyaz eşyalar gelicek yanlız olmim diye saolsunlar şimdi annemle dolabı falan boşaltcaz gene gelirim öpüyoruzzzzzz oğluşla

Sen şu kafaları sallayınca benide heyecan bastı gerçekten birinin doğum haberi gelse hepimizin totosu tutuşçak sanırım, çok heyecanlııııı :)

geçmişi okuyum dedim ama ben ilerledikçe siz ilerliyosunuz çenesi düşük hatunlar nolcak
göbüşler eklenmiş bir sürü hepsi birbirinden güzel maşallah size sansenin pijamalarını beğendim ben de istiyorum artık almam lazım bayrama da güzel bir hamilelik istiyorum bebeğimin bir sürü eksiği var temizlik yapmak lazım ooo çok iş var çoookkk keşke ben gözümü kapatıp açana kadar her işim yapılmış bitmiş olsa...
çok güzel bir haftasonu geçirdim annemlerle ablamları iftara aldım dışarda yedik içtik eve geldik çay tatlı falan derken göndermedim hepsi bende kaldı ertesi gün de azcık ortalığı topladılar annemle ablam (tabi çocuklar geri dağıttı ama olsun) bu gün de gayt iyi hissediyorum kendimi işe bile hoplaya zıplaya geldim 1 ay kaldı ya izne ayrılmaya ondan mı ki bu günde kocamın işyerinin iftar daveti var ama ben katılmayı düşünmüyorum eve gidip koltuklarımı silesim var ama kocam yanlız eve göndermiyor illa ablana git diyor ablam da evde yoksa ortada kalırım
ne çok konuşasım varmış yahuuuu

Sorma sorma izinlere çıkıldıkça hatunlar gec egündüz demiyor, ben çok konuşmadım gerçekten hepi topu 10 yorumum vardır :76:

Ne güzel enerjine maşallah leynacım, ben uzun süredir aile toplantıalrı yapamıyorum herkes şehir dışında, eşimle takılıyoruz genelde... Koltuk filan silme saçmalama yaa.. Yorma kendini doğuma yakın sildirirsin güzelcene. Benim evde kalk gidelim diyo dağınık değil ama pislendi artık duvarlar koltuklar mutfak her yer silincek.. O kadar çok iş varki dediğin gibi keşke bi anda olsa bitse dediğin gibi, bazen bende büyütüyorum, sonra aman diyorum hepsi olur biter zamanla..

Edacım allah hayırlara çıkarsın kuzum yaa ama daha doğurmayayım az daha kalsın zamanı var daha minik benim oğlum :) babamızda görmüş rüyasında sarışın tombik ve kıvır kıvır saçları varmış kuzum benim yaaa ikinizinde rüyalarının çıktığı kanıtlandı valla korktum şimdi ağdayıda bayrama bırakmıştım gitsemmik,i doğururmuyum acep :18::18::18:

Tünaydın arkadaşlar...
Makineye çamaşırları attım, kahvaltımızı yaptık, sizlere geldim...
Dünkü fotoğraflarımı beğenen herkese çok teşekkürler...

Duygu çok güzel görünüyorsun canım... Bu arada banyon da çok şık...

Eda tatlım, eşyaların hayırlı olsun... Güzel günlerde kullan...

Çok güzel çıkmışsın canım, bir de şiştim diyip duruyorsun ama gayet orantılı bir hamilesin...
Ben de pembsi var üzerindeki t-shirt ün...

Son düzenleme:
herkese iyi öğleden sonralar

haftasonunun gerginliği orada kalsın,herkese eşleri ve bebişleri ile mutlu ,huzurlu,sağlıklı yeni bir hafta diliyorum kızlar.

kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin lütfen. kaba tabirle doğuma kadar sallayın herşeyi gitsin.

kesinlikle ktılıyorum kızlar.tamam bazen hem eşimiz hemde ailesi sinir bozucu olabiliyor ama şu anda bizdende önemli bir can var içimizde.neyi sıkıntı yapıyorsak hepsinden etkileniyor bebişlerimiz.zaten farkediyosunuzdur karnınız sertleşiyodur hemen,bi hayal edin onun içerde korkudan tedirginleştiğini,iki büklüm olduğunu ve kalbinin kuş gibi çırpındığını ve o kavganın ,o insanların kaile bile alınmayacağını bilin.evet onlar düşüncesiz,çoğu zaman herşey bizden bekleniyor ama bunları unutmayın kenara not alın doğumdan sonra bi güzel çıkartırsınız acısını.açıkcası benim not defterim şimdiden doldu.2.sine bile geçecem valla

enerjik hatunsun vesselam haftasonu yaramış hemde ne yaramış çalışan biri olarak pazartesiye iyi başlamanı bile sağlamış ohh maşallah leynama iftar yemeğine gidip yemek yemek varken (kenidn hazırlamamışsın bulaşığını kendin yıkamıycaksın kurmıycaksın kaldırmıycaksın) eve gidip koltuk silmeyi planlamanı şiddetle kınıyorum hele sana hiç yakıştıramadım

amin canım ... bencede daha dursun kuzularımız rüya işte korkma dün konuştuk ya etkisinde kalmışım kız benim hanki rüyam çıkmıştı ne balık hafızalıyım yaa

kızlar size bişey sorucam idrar tahlili yaptırmıştım bugün sonucumu öğrendim lökasit 10 15 çıkmış az iltihap varmış doktor suprax 400 mg ilaç kullanmamı söyledi sizce napayım aranızda bu ilacı kullanan varmı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…