2011 Ekim Anneleri

Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine 41 lere maşşallah.

Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken. ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.

Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim

Bu arada cumartesi benim doğum günümdü gelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.

doğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin

Biraz daha sabret canım, şimdiden başlarsak erken doğuma girer. hem anne hem bebek için sıkıntılı bir durum olamsın sonra Allah korusun.ilk haberleri haftası büyük olanlar için söylüyorum bunuda en erken eylülün 20 sinden sonra duymaya başlayalım inşallah. oda en erken.

az sabret canım Allah korusun en ilerde olanlarımızın bile haftası anca 34,35 falandır.zamanı sayalım sayalım bebişler tam vaktinde ne bir eksik ne bir fazla gelsinler.daha çok minik bizim kuzular.bence şimdilik ağustos annelerine takılalım

tünaydın canım hoşgeldinnn ayrıca çok teşekkür ederim
güzel günlerde kullan diyince aklıma geldi kendimi ocağın başında tencere tencere yemek yaparken gördüm :)
eşim dün "eh artık aldık büyük dolabı 2 tencere yan yana sığmıyo diyodun yaparsın tencere tencere yemekleri" dedi

canımcım benim kocada eskiden bilgisayar konusunda eynı eşin gibiydi bende az kavga etmedim ,şimdilerde cep telefonuna sardı ,evde 3 bilhisayar olunca eski heyecanı kalmadı ,dün akşam gene telefonunu eline almış heyecanlı bi oyun oynuyodu ,gerçi oyun gerçekten güzel 3 boyutlu falan ,neyse dün artık okarad sıkıldımkiii aldım eline t shirt ünü tıpkı bir aslan avlarmışcasına elindeki tel in üstüne attım ,tabi buda bi arn tutamadı ve telefonunun arka kapağının dişi kırıldıbiraz pahalı bişi olduğundan tamir etmeye çalıştııı ooohh dedim böyle çok daha iyi oldu hiç değilse normal bişeyle uğraşıyosun ,sonra biraz ısırdı hırladı mırladı ,ynıma kıvrıldı tv izledikk sende bilgisayar masasının üstüne falan çıksaydın keşkem ,hani dikkat dağıtıcı bişiler yapsaydııınnşaka bi yana takmamaya çalış canım ,yavaş yavaş kurtarcaz onları bu illetten..hele konuşmama fikrine çok kızdım ,ben olsam lafta sokmak suretiyle konuşmaya çalışırdım

anaaaaaammmmnasıldı kızzz,çok acımışmıydıı ,

Çok güzel çıkmışsın canım, bir de şiştim diyip duruyorsun ama gayet orantılı bir hamilesin...
Ben de pembsi var üzerindeki t-shirt ün...
ayy sorma canım bu t shirti giydiğim zaman en az 2 -3 kişiyle pişti oluyorummmhatta geçende kontrole gittiğimde sırada bekleyen bi kadındada aynı t shirt vardı birbirimize bakıp bakıp güldük ,tabi sıradaki diğerleride güldü ,sonramuayeneye o girdi hemen ardından ben ,dr umun tepkisi ...aaaa ikinizdede aynı t shirt ,bende dedimki evet maalesef ,artık resmi hamile üniforması ilan ettim bu t shrti dedimmneyse seninki pembeymiş ,yarı piştiiii

Kız deme öyle Allah korusun hepimiz küçüğüz daha en erkenimizin 4 haftası var. Azcık daha sabret sen

Canım geçen hafta bendede lokasit tavan yapmıştı purnial diye bir ilaç verdiler. İçtim bitti tekrardan gidip test yaptırmam lazım ama işyerinden izin alma gibi durumum yok. Herkes firarda ve ben artık bu umursamazlığa tahammül edemiyorum. Eylülü nasıl bitiricem fikrim yok.

Allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar,bak daha güzelini bulmuşsun odanın ne güzel. Gülü güle büyüsün odasında yavrun. bununda siparişini biran önce ver, yapılıp gelmesi havalanması en az 1 ayı buluyor. bizimde odamız cuma günü geldi biraz boya kokusu var. o gün evde yardımcı kadında vardı iyi oldu temizliği yapıldı dolapların,içine sabunlar konuldu şimdi kokunun geçmesini bekliyorum. sonrada eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim inşallah. bayramda bitirmeyi düşünüyorum bunlarıda kısmetse.

valla bu mobilyacıların hepsi gıcık galiba bi gidiyosun bişey diyolar,başka zaman daha farklı bi şey insanı geriyolar valla.hepsi kurt olmuş kuzu avlıyor
bu arada doğum günün kutlu olsun,tamam doruk bey toplamış hediyeleri ama o da sana en güzel hediye annesi.kolay mı 2. aşkın geliyo işte bu da kızımla benden mutlu,güzel,sağlıklı ve bebişinle dolu dolu bir yıl geçir canım,iyi ki doğmuşsun.

canımmm eyttim hoşgeldinn mobilyacıya bende uyuz oldum pis paragöz herif siz daha önce el sıkışmışsınız ne zammıymış neyseki tatlıya bağlanmış mevzuu daha güzelini bulmuşsunuz ee kaporanı alabildinmi pis heriften
geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmmmmmm ailenle nice mutlu senelere
ya yokluğumda yiğenlerin isimleri koyulmuş ben daha yeni yeni görüyorum
güle güle kullansın doruk paşamız kıskanma annesi biz bile kendimize alışverişe çıkıp bebelere alıp dönmüyomuyuz daha şimdiden

senin lökasit kaç çıkmıştı?bende suprax kullanıcam korkuyorum bebeğe zarar verir diye..

inşallah canım benim bende farkındayım çok erken, bakma sen benim boşboğazlılığıma hem ben sizi dil bu sabırsızlıkla kendimi erken doğurturum en fazla korkma

eyt doğum günün kutlu olsun bu arada. hediyelerin ona gelmesi çok normal bak ben bile oda muhabbetine dalınca doğum gününü kutlamayı unuttum. artık onlar bizden bir adım ötede olacaklar. eşim bile hamile kaldığımdan beri ,doğurunca sen beni unutursun artık benimle ilgilenmezsin diyor,bende bilmiyorum doğurunca göreceğiz diyorum öncelik artık yavrularımızın.

vallahi tatlım bende acı yoktu seninde suratında kocamannn bir huzur vardı pempe yanaklı kızın kucağındayken

Günaydın kızlar, güzel bi haftanın ilk günü olsun inş.
biz geç uyandık dün çok yorulmuşum gece bi de diz kapağımın arkasına bi ağrı attı yatana kadar acıyodu şimdi daha iyi hamd olsun. sahuru da eşim hazırladı artık ağ olsun iyi dinlendik
daha yatardım da oğluş acıktı diye kalktım yaptım kahvaltımı

sağ ol Edacım sorma köpek çok korkuttu ya. tek yatamam diye eşim yatırdı beni sonra parmak uçlarında gitmiş sahur yapmış garibim.
Senin de yeni eşyalar hayırlı olsun canım. inş. bosch almadım buzdolabını benimki bi yıllık ama koku problemii var maalesef

geçen kavgada ben de dedim beni en mutlu eden de sensin en mutsuz eden de. e ortala biraz diyo bu kadar uçta durma
eee haliyle noluyo onlar böyle kazmaca laflar edince tartışma daha da alevleniyo. adamlar inadına damara basıyolar.
son tartışmamız çok feciydi bizim ve seni bi daha asla üzmeyecem dedi. dur bakalım şimdilik yok bişi aman şimdi olmasın doğuma kadar ya valla şu hamilelikte çok yıprandım ben
kız hanzade bu arada maş. canım 10 yılı devirmişsiniz. ayıptıre sorması yaş kaç canımmmm

bende kaç yazıyo ki bi bakayım

Onu kullanmadım kk ya bi bak istersen forumlarda kullanan varmı ben monurol şase kullandım tek kullanımlık ama süper etkili iki gün sonrası test yapıldı bişi kalmamıştı..

Ne kadar ayıp ama esnaflıkta olacak iş değil, gerçi nasip kısmet daha güzelini bulmuşsunuz ne güzel, nice güzel yıllara canım doğum günün kutlu olsun ee artık öncelik bebişler olduğuna göre hediyelerde doruk beye gelir tabi :)

Eşin lafı yerine yapıştırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…