doğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin
Tünaydın arkadaşlar...
Makineye çamaşırları attım, kahvaltımızı yaptık, sizlere geldim...
Dünkü fotoğraflarımı beğenen herkese çok teşekkürler...
Duygu çok güzel görünüyorsun canım...Bu arada banyon da çok şık...
Eda tatlım, eşyaların hayırlı olsun... Güzel günlerde kullan...
Çok güzel çıkmışsın canım, bir de şiştim diyip duruyorsun ama gayet orantılı bir hamilesin...
Ben de pembsi var üzerindeki t-shirt ün...
canımcım benim kocada eskiden bilgisayar konusunda eynı eşin gibiydi bende az kavga etmedim ,şimdilerde cep telefonuna sardı ,evde 3 bilhisayar olunca eski heyecanı kalmadı ,dün akşam gene telefonunu eline almış heyecanlı bi oyun oynuyodu ,gerçi oyun gerçekten güzel 3 boyutlu falan ,neyse dün artık okarad sıkıldımkiii aldım eline t shirt ünü tıpkı bir aslan avlarmışcasına elindeki tel in üstüne attım ,tabi buda bi arn tutamadı ve telefonunun arka kapağının dişi kırıldıNe güzel canım benim darısı hayırlısıyla bize inşallah. Bir pazar günü bile nimet gibi geliyor bana. Umarım izne çıkınca sıkılmam ama en azından işin stresi biter yaa.
Bak şimdi yanımdaki kız yine izin aldı bugün. Ona verdiğim dosyayı istedi müdürümİşin gücün yoksa öğleye kadar o dosyayı da oku. Allahım herşey herkes üstüme geliyo sanki. .....
ağzıma geleni saydım, bu da şakayla karışık saçımı çekince ipler koptu. Avazım çıktığı kadar ağlayıp, bağırmaya başladım"yeter artık, bıktım senin bilgisayarından" diye. O kadar çok bağırmışımki boğazım ağrıyor şimdi. Misafirliğe ezanla girdik, ev sahibi tüm lafları sokuşturdu sayesinde. O sinirle ev sahibinin lavobosunda da oturdum ağladım.
anaaaaaammmmAllah hayırlara çıkarsın canım okurken benim bile tüylerim diken diken oldu gerçeğinide yaşamak nasip olsun inşallah
sayende bende gördüğüm rüyayı hatırladım nida ve özlem rüyamda ikiniz doğuruyodunuz maşallah çok güzeldi yavrular özlem arhan pek saçlıydı bilinçaltı işte
ayy sorma canım bu t shirti giydiğim zaman en az 2 -3 kişiyle pişti oluyorummmÇok güzel çıkmışsın canım, bir de şiştim diyip duruyorsun ama gayet orantılı bir hamilesin...
Ben de pembsi var üzerindeki t-shirt ün...
Kızım diye diye birini doğurtçan walla. Bak deme öyle korkuyorum. Bende ilk doğuracaklar listesinde olduğum için senin aşermenin ucu bana dokunuyor :18:
kızlar size bişey sorucam idrar tahlili yaptırmıştım bugün sonucumu öğrendim lökasit 10 15 çıkmış az iltihap varmış doktor suprax 400 mg ilaç kullanmamı söyledi sizce napayım aranızda bu ilacı kullanan varmı kızlar?
Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken.ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken.ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
Kız deme öyle Allah korusun hepimiz küçüğüz daha en erkenimizin 4 haftası var. Azcık daha sabret sen
Canım geçen hafta bendede lokasit tavan yapmıştı purnial diye bir ilaç verdiler. İçtim bitti tekrardan gidip test yaptırmam lazım ama işyerinden izin alma gibi durumum yok. Herkes firarda ve ben artık bu umursamazlığa tahammül edemiyorum. Eylülü nasıl bitiricem fikrim yok.
Biraz daha sabret canım, şimdiden başlarsak erken doğuma girer. hem anne hem bebek için sıkıntılı bir durum olamsın sonra Allah korusun.ilk haberleri haftası büyük olanlar için söylüyorum bunuda en erken eylülün 20 sinden sonra duymaya başlayalım inşallah. oda en erken.
İlk kim doğurucak acaba, bizim kızların hepsi 40 haftayı beklermişbekle babam bekle artık biri doğurcak diye :))))
canımcım benim kocada eskiden bilgisayar konusunda eynı eşin gibiydi bende az kavga etmedim ,şimdilerde cep telefonuna sardı ,evde 3 bilhisayar olunca eski heyecanı kalmadı ,dün akşam gene telefonunu eline almış heyecanlı bi oyun oynuyodu ,gerçi oyun gerçekten güzel 3 boyutlu falan ,neyse dün artık okarad sıkıldımkiii aldım eline t shirt ünü tıpkı bir aslan avlarmışcasına elindeki tel in üstüne attım ,tabi buda bi arn tutamadı ve telefonunun arka kapağının dişi kırıldıbiraz pahalı bişi olduğundan tamir etmeye çalıştııı ooohh dedim böyle çok daha iyi oldu hiç değilse normal bişeyle uğraşıyosun ,sonra biraz ısırdı hırladı mırladı ,ynıma kıvrıldı tv izledikk sende bilgisayar masasının üstüne falan çıksaydın keşkem ,hani dikkat dağıtıcı bişiler yapsaydııınn şaka bi yana takmamaya çalış canım ,yavaş yavaş kurtarcaz onları bu illetten..hele konuşmama fikrine çok kızdım ,ben olsam lafta sokmak suretiyle konuşmaya çalışırdım
anaaaaaammmmnasıldı kızzz,çok acımışmıydıı ,
ayy sorma canım bu t shirti giydiğim zaman en az 2 -3 kişiyle pişti oluyorummmhatta geçende kontrole gittiğimde sırada bekleyen bi kadındada aynı t shirt vardı birbirimize bakıp bakıp güldük ,tabi sıradaki diğerleride güldü ,sonramuayeneye o girdi hemen ardından ben ,dr umun tepkisi ...aaaa ikinizdede aynı t shirt ,bende dedimki evet maalesef ,artık resmi hamile üniforması ilan ettim bu t shrti dedimm neyse seninki pembeymiş ,yarı piştiiii
günaydın kızlarroğluşumla kahvaltımızı yapıp geldi bugün çook hareketli maşallah hayran bırakıyor kendine sıpam
filizcim geçmiş olsun tatlım hem misafirlerin hemde o pis köpeğin senin yüreğini hoplatması için Allahtan saldırmamış :18:
nejlam canom hanzadem zehram (eşyalar için hayırlı olsun dileklerini ileten herkese) teşekkür ederim
rumuzum enişte kızdırmış seni tatlım ya kızlar ssizde kocalar kadar rahat olmayı denesenize çamaşırmı asılcak asmayın evi mok götürsün yapmayın zaten bir süre sonra temiz giycek bulamıyınca kendileri kaldırcak totolarınıarmut piş ağzıma düş yok öyleeee
Yok canım ne hakkı, anlıyorum seni benimde 10 yıl bitti, evliliğim flörtüde sayarsak 16 yıl, aşık olmasan sürdürmessin zaten rumuzcum aşk böyle bir şey hem deli gibi kızıp, aynı anda deli gibi sevebiliyosun, kızma kendine canım aradada tutmayıver bişi olmaz, oğluşumuza dikkat et ama :)
[
Benimki yanlış olabilir canım, ben 6 gün önde gidiyorum tabi filize göre hesaplıyorum, benimde az bu gün ama iş stresinden sanırım kasıp duruyom kendimi bi yandanda buraya bakıyorum çok sıkılmayayım diye öyle geçiyo işte.. İyilerdir heralde artık dinlemicem ya psikolojim alt üst oldu ben dinledikçe dahada hissetmiyorum sanki... Bende bayramdan sonra alışveriş yapıp hemen yıkayıp ütüleyip kaldırcam..
Birde kendime göre gecelik sabahlık bulsam çok sevincem düdük gibi oluyor yahu boy uzun olunca..
İlk kim doğurucak acaba, bizim kızların hepsi 40 haftayı beklermişbekle babam bekle artık biri doğurcak diye :))))
kızlar size bişey sorucam idrar tahlili yaptırmıştım bugün sonucumu öğrendim lökasit 10 15 çıkmış az iltihap varmış doktor suprax 400 mg ilaç kullanmamı söyledi sizce napayım aranızda bu ilacı kullanan varmı kızlar?
tünaydın canım hoşgeldinnnayrıca çok teşekkür ederim
güzel günlerde kullan diyince aklıma geldi kendimi ocağın başında tencere tencere yemek yaparken gördüm :)
eşim dün "eh artık aldık büyük dolabı 2 tencere yan yana sığmıyo diyodun yaparsın tencere tencere yemekleri" dedi
inşallah canım benim bende farkındayım çok erken, bakma sen benim boşboğazlılığıma hem ben sizi dil bu sabırsızlıkla kendimi erken doğurturum en fazla korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?