2011 Ekim Anneleri

sorma ölüyorum meraktan ama ben böyle yapınca haftası büyük ablalar heyecanlanıyo sus beni gaza getirme

Yok canım merak ediyoz biz erken doğurmasın tabiki kimse, heyecan yapıyoz işte, bizde doğurcaz heralde demii Allah izin verirse tabi :) hayır nasıl mutluyum baksana ben hiç korkmuyorum doğumdan niyeyse, tek düşüncem kızımı kollarıma almak :)

[

Yaa:87: gel seni bi öpim ben

Şeyy aklıma geldide kızımı doğurduktan sorna hemen hamiş kalmam demiii :)))))))

belli olmaz hanzade.artık ikisini birden büyütürsün işte

dün kayınvalidem diyo bunu doğur bi iki yıl dur ikincisini de doğur yeter diyo. olduuuuuuuuuu dedim başka.
kızım diyo birlikte büyütürsün. valla dedim sipariş üzerine olmuyo ben başka da düşünmüyorum dedim ( bu onu sinir etmek içindi ) gözleri pörtledi olmaz öyle falan dedi şimdi inadına ikinciyi düşünmüyorum iyimi :)))

bu arada bende 63 kalmış görünüyo hanzadem hangisi doğru şimdi

hanım hanımmmm beni gördün gene mikropluğun tuttu sen benden yana olsana bakim
görümcem iftara geldiklerinde (pancar) kara lahana sarmış getirmiş çiğden kocacım dün lafı koydu sonrada lahanaları tencereye koydu suyunu çekti oturdu

dogum gunun kutlu olsun canım kimse hediye vermemişse sana bu çiçekler benden ve oglumdan sana

slm kızlar çok kötü durumdayım bacagım çok agrıyor daha doğrusu kalçamın içi diyeyım. neden böyle oldu anlamadım öldürüyor bu bacak agrısı benı varmı sızdede bacak agrısı yoksa sadece benımmı agrıyor daha ıkı ay var ben nasıl dayanacagım yerımden kalkamıyorum:2::2:

[

Filizcim seninki doğru galiba benimki önden gidiyo erkenmi gelcek ne :)))

Ah bu kayınvalideler ya onada karışıyolar artık iyimi, zorlamı doğurtçak acaba seni :)))

Hanım hanııım senden yanayım beeen... bunca işten kaçan kociş yanında eşininde hakkını yemiyim dedimdi

Son düzenleme:

65 günün olması gerekiyor canım. normal doğum zamanı 280 gün olarak kabul ediliyor. sende 30 hafta 5 günlük olduğuna göre
30hafta X 7 =210gün + 5 gün = 215 gün
280 gün - 215 gün = 65 gün kalan gün sayısı.

1 kelime 1 işlem programı gibi oldu bu hesaplamada

Canım kapora vermemiştik daha doğrusu vericektik adam gerek yok dedi kart verdi yazdı arkasınada ama abisi işgüzar çıktı. Öyle bir şeye hakkı yok dedi çıktı. Kapora vermiş olsaydım sırtlar götürürdüm mağazadakini

senin lökasit kaç çıkmıştı?bende suprax kullanıcam korkuyorum bebeğe zarar verir diye..

Canım rakam olarak +++ 500 yazıyor :))) çok demek heralde hemşire öyle demişti.

Sağol canım benim. Bende öyle yapıyordum hamile arkadaşıma hediye alcaksam bebeğine alıyordum. Memnunum bu durumdan bu sayede annanesi okadar şey almasına rağmen küvetini,kovasını,maşrapasınıda almış bana fazla bişi bulamayınca. Azcık banad abişiler almış gerçi Yine ne varsa anada babada var.

dogum gunun kutlu olsun canım kimse hediye vermemişse sana bu çiçekler benden ve oglumdan sana

Kutlayan herkese teşekkür ediyorum. 28 de bitti önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın

huhu selamlar nabersiniztuhaf bir ruya gordum bu gobekli halimle gelinlik giymis esimle tekrar evlendigimi birde ayakkabisiz dugun salonuna geldigimi gordum hayirdir insallah

canım bende vardı dün ve evvelsi gün ,bugün daha iyiyim ,biraz yordunmu kendini naptın ,ben fazla yürürüdğüm için olmuştu ,dün bide duş aldım uzun uzun geçti çok şükür,çok az bi ağrı var sadece karnımın altındaa.geçmiş olsuun..

Eyt cim doğum günün kutlu olsuuunn
domatesli pilav cımm(ayy çok komik oldu böyle sanki bi yemeği seviyomuş gibi oldum ,keşke kuzu çevirme olaydın kızzz))bebeğine maşallah kocaman olmuşş

bizden de hello
nekadar çok konuşmuşsunuz dünden beri yaw :)
geçmişi okurken laptopum sağolsun dayanamadı kilitlendi.. hangi sayfada olduğumu da farkedemedim.. reset atmak zorunda kaldım.. sonra da aynı yeri arayıp bulmaya çalışırken pes ettim..

göbişlere maşallah
edacım beyaz eşyanı güle güle kullan.. acele iş böyle oluyor desene benimde evde tek çamaşır makinam yeni.. onu da geçen yaz aldım çalışırken.. mobilyalarım kıytırık eski.. borçları bitirir bitirmez girişçem mobilya işine... borç nasılsa ödeniyor.. kenara para ayırcam diye çok yırttım daha önce kendimi ama işe yaramadı.. sadece kaynanamın borçlarına yaradı.. neyse..
artık kötü gelinim

sansee sanada geçmiş olsun canım benım oturunca agrı fılan yok ama ayaga kalkıp üzerıne basınca basamıyorum resmen agrıdan önce gelıp geçerdi şimdi hergün var doktorum ıgne verdı ama hala bı etkısı yo(((

kim itti bizi yaaa bir düştük kalkamadık ayollll

herkese tünaydınnnnnnn dün gece saat 2 de kalktım su içtim bir anda heryer karanlık oldu korkudan yataga nasıl attım kendimi varya
elektrikler gitmiş sahurdada gelmemiş eşim sadece su içip yattı garibimmmmmmm sabah söyle eşime sarılayım didim sarılmamla telefonun
çalması bir oldu bi sarılamadım adama kalktı salona geçti güya bende yanına gidip konuşacaktım salonda uyuyakalmışım bir uyandım beni seyrediyoo
yüzümde yastıgın izleri çok şirinsin diyooo aynaya bir baktım evet şirinim ama şirin bir maymunnnngözler şişmiş surat atlas haritası gibi
yer yer çukurlarla dolu dudakta kocaman bir uçukkk ay gece kendimi görsem korkudan bayılırım

eytcim doğum günün kutlu olsun tatlım nice senelere

maşallah cnm sana korkma tabi korkacak ne varki aslında benim drda diyo illa çıkacak o orda kalacak hali yok diye bende bazen korkuyorum bazende amaaan yaparım ne varki diyorum bide alıntı yapmıstım ama çıkmamış tekrar hamile kalırmıyım demissin ya cnm hiç belli olmaz vallaben 40ım çıkar çıkmaz başlıycam korunmaya ama yöntem ne şekil olur bilemiyorum emziriyo olacağım için hap kullanamam

cnm magnezyum kullanıyormusun magnezyum baya işe yarıyo

bizim kızı yine hıçırık tuttu.Allah ım ya nasıl zıplıyo kuzum benim.dün gecede yaptı aynısını babasına dinlettim hayret ediyo nasıl hıçkırır diye bende dedim sen kızının her yaptığını bilsen şaşkınlıktan ağzın kapanmayacak herhalde dedim : 1:

geçmiş olsun canım arada banada oluyor ve adım atamıyorum ayagını yüksek bir yere koy dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…