sorma ölüyorum meraktanama ben böyle yapınca haftası büyük ablalar heyecanlanıyo sus beni gaza getirme
[
Yaa:87: gel seni bi öpim ben
Şeyy aklıma geldide kızımı doğurduktan sorna hemen hamiş kalmam demiii :)))))))
belli olmaz hanzade.artık ikisini birden büyütürsün işte
Onu kullanmadım kk ya bi bak istersen forumlarda kullanan varmı ben monurol şase kullandım tek kullanımlık ama süper etkili iki gün sonrası test yapıldı bişi kalmamıştı..
Ne kadar ayıp ama esnaflıkta olacak iş değil, gerçi nasip kısmet daha güzelini bulmuşsunuz ne güzel, nice güzel yıllara canım doğum günün kutlu olsun ee artık öncelik bebişler olduğuna göre hediyelerde doruk beye gelir tabi :)
Eşin lafı yerine yapıştırmış
Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken.ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
dün kayınvalidem diyo bunu doğur bi iki yıl dur ikincisini de doğur yeter diyo. olduuuuuuuuuu dedim başka.
kızım diyo birlikte büyütürsün. valla dedim sipariş üzerine olmuyo ben başka da düşünmüyorum dedim ( bu onu sinir etmek içindi ) gözleri pörtledi olmaz öyle falan dedi şimdi inadına ikinciyi düşünmüyorum iyimi :)))
bu arada bende 63 kalmış görünüyo hanzadem hangisi doğru şimdi
hanım hanımmmm beni gördün gene mikropluğun tuttusen benden yana olsana bakim
görümcem iftara geldiklerinde (pancar) kara lahana sarmış getirmiş çiğden kocacım dün lafı koydu sonrada lahanaları tencereye koydu suyunu çekti oturdu
dün kayınvalidem diyo bunu doğur bi iki yıl dur ikincisini de doğur yeter diyo. olduuuuuuuuuu dedim başka.
kızım diyo birlikte büyütürsün. valla dedim sipariş üzerine olmuyo ben başka da düşünmüyorum dedim ( bu onu sinir etmek içindi ) gözleri pörtledi olmaz öyle falan dedi şimdi inadına ikinciyi düşünmüyorum iyimi :)))
bu arada bende 63 kalmış görünüyo hanzadem hangisi doğru şimdi
canımmm eyttim hoşgeldinnmobilyacıya bende uyuz oldum pis paragöz herif siz daha önce el sıkışmışsınız ne zammıymış neyseki tatlıya bağlanmış mevzuu daha güzelini bulmuşsunuz ee kaporanı alabildinmi pis heriften
geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmmmmmmailenle nice mutlu senelere
ya yokluğumda yiğenlerin isimleri koyulmuş ben daha yeni yeni görüyorum
güle güle kullansın doruk paşamız kıskanma annesi biz bile kendimize alışverişe çıkıp bebelere alıp dönmüyomuyuz daha şimdiden
senin lökasit kaç çıkmıştı?bende suprax kullanıcam korkuyorum bebeğe zarar verir diye..
eyt doğum günün kutlu olsun bu arada. hediyelerin ona gelmesi çok normalbak ben bile oda muhabbetine dalınca doğum gününü kutlamayı unuttum. artık onlar bizden bir adım ötede olacaklar. eşim bile hamile kaldığımdan beri ,doğurunca sen beni unutursun artık benimle ilgilenmezsin diyor,bende bilmiyorum doğurunca göreceğiz diyorum öncelik artık yavrularımızın.
dogum gunun kutlu olsun canım kimse hediye vermemişse sana bu çiçekler benden ve oglumdan sana
slm kızlar çok kötü durumdayım bacagım çok agrıyor daha doğrusu kalçamın içi diyeyım. neden böyle oldu anlamadım öldürüyor bu bacak agrısı benı varmı sızdede bacak agrısı yoksa sadece benımmı agrıyor daha ıkı ay var ben nasıl dayanacagım yerımden kalkamıyorum:2::2:
Kızlar bendemi sorun var forummu yine arızaya girdi. Acayip yavaş ve hata veriyor sürekli :44:
maşallah cnm sana korkma tabi korkacak ne varki aslında benim drda diyo illa çıkacak o orda kalacak hali yok diye bende bazen korkuyorum bazende amaaan yaparım ne varki diyorumYok canım merak ediyoz biz erken doğurmasın tabiki kimse, heyecan yapıyoz işte, bizde doğurcaz heralde demiiAllah izin verirse tabi :) hayır nasıl mutluyum baksana ben hiç korkmuyorum doğumdan niyeyse, tek düşüncem kızımı kollarıma almak :)
slm kızlar çok kötü durumdayım bacagım çok agrıyor daha doğrusu kalçamın içi diyeyım. neden böyle oldu anlamadım öldürüyor bu bacak agrısı benı varmı sızdede bacak agrısı yoksa sadece benımmı agrıyor daha ıkı ay var ben nasıl dayanacagım yerımden kalkamıyorum:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?