Sorma sorma izinlere çıkıldıkça hatunlar gec egündüz demiyor, ben çok konuşmadım gerçekten hepi topu 10 yorumum vardır :76:
Ne güzel enerjine maşallah leynacım, ben uzun süredir aile toplantıalrı yapamıyorum herkes şehir dışında, eşimle takılıyoruz genelde... Koltuk filan silme saçmalama yaa.. Yorma kendini doğuma yakın sildirirsin güzelcene. Benim evde kalk gidelim diyo dağınık değil ama pislendi artık duvarlar koltuklar mutfak her yer silincek.. O kadar çok iş varki dediğin gibi keşke bi anda olsa bitse dediğin gibi, bazen bende büyütüyorum, sonra aman diyorum hepsi olur biter zamanla..
anammm tepki aldımenerjik hatunsun vesselamhaftasonu yaramış hemde ne yaramış çalışan biri olarak pazartesiye iyi başlamanı bile sağlamış ohh maşallah leynama iftar yemeğine gidip yemek yemek varken (kenidn hazırlamamışsın bulaşığını kendin yıkamıycaksın kurmıycaksın kaldırmıycaksın) eve gidip koltuk silmeyi planlamanı şiddetle kınıyorum hele sana hiç yakıştıramadım
Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken.ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
kim itti bizi yaaa bir düştük kalkamadık ayollll
herkese tünaydınnnnnnn dün gece saat 2 de kalktım su içtim bir anda heryer karanlık oldu korkudan yataga nasıl attım kendimi varya
elektrikler gitmiş sahurdada gelmemiş eşim sadece su içip yattı garibimmmmmmm sabah söyle eşime sarılayım didim sarılmamla telefonun
çalması bir oldu bi sarılamadım adama kalktı salona geçti güya bende yanına gidip konuşacaktım salonda uyuyakalmışım bir uyandım beni seyrediyoo
yüzümde yastıgın izleriçok şirinsin diyooo aynaya bir baktım evet şirinim ama şirin bir maymunnnn gözler şişmiş surat atlas haritası gibi
yer yer çukurlarla dolu dudakta kocaman bir uçukkkay gece kendimi görsem korkudan bayılırım
sansee sanada geçmiş olsun canım benım oturunca agrı fılan yok ama ayaga kalkıp üzerıne basınca basamıyorum resmen agrıdan önce gelıp geçerdi şimdi hergün var doktorum ıgne verdı ama hala bı etkısı yo(((
eytcim doğum günün kutlu olsun tatlım nice senelere
maşallah cnm sana korkma tabi korkacak ne varki aslında benim drda diyo illa çıkacak o orda kalacak hali yok diye bende bazen korkuyorum bazende amaaan yaparım ne varki diyorumbide alıntı yapmıstım ama çıkmamış tekrar hamile kalırmıyım demissin ya cnm hiç belli olmaz vallaben 40ım çıkar çıkmaz başlıycam korunmaya ama yöntem ne şekil olur bilemiyorum emziriyo olacağım için hap kullanamam
Evet canım aynen öyle çıkıcaklar bi şekilde ordan, haklısın eşlere ne kadar güenilir ki. Dikkat etmek lazım hemde elimize bizim sütümüze muhtaç ufacık bir bebek daha varken... Süt koruru hikayelerine inanmıyorum ben kalan cart diye kalıveriyo elifçim dediğin gibi..
anammm tepki aldım
evde yanlız kalmaya bayılıyorum çift motorlarımı takıp girişiyorum hem zaman geçiyo hem spor oluyo ama sanırım artık yapmamam lazım ama eşim evde yokken 1 halı silsem o da kar çünkü o bana yaptırmıyo dursun ben yaparım diyo e bu sefer de benim istediğim anında yapılmazsa benim morallerim bozuluyo sonra benim aksiliğimden huzursuzluk çıkıyo offf pis bir huyum var yaaa bazen kendime çok kızıyorum ama duvarklarımın da silinmesi gerek offffffff
doğum günün kutlu olsun eyt cim mutlu huzurlu yıllar kocan ve bebeğinle inşallah benim de doğum günüm bu perşembe inşallah bana gelicek bütün hediyeler de bebeğime gelir çok mesut olurum vallahi çok eksiğimiz var çoook
bende hanzade gibi düşünüyorum doğumdan korkmuyorum sadece oğlumu düşünüyorum.kaç kere ölümden döndüm piskopat oldum artık galiba.
Sorma sorma izinlere çıkıldıkça hatunlar gec egündüz demiyor, ben çok konuşmadım gerçekten hepi topu 10 yorumum vardır :76:
Ne güzel enerjine maşallah leynacım, ben uzun süredir aile toplantıalrı yapamıyorum herkes şehir dışında, eşimle takılıyoruz genelde... Koltuk filan silme saçmalama yaa.. Yorma kendini doğuma yakın sildirirsin güzelcene. Benim evde kalk gidelim diyo dağınık değil ama pislendi artık duvarlar koltuklar mutfak her yer silincek.. O kadar çok iş varki dediğin gibi keşke bi anda olsa bitse dediğin gibi, bazen bende büyütüyorum, sonra aman diyorum hepsi olur biter zamanla..
anammm tepki aldımenerjik hatunsun vesselamhaftasonu yaramış hemde ne yaramış çalışan biri olarak pazartesiye iyi başlamanı bile sağlamış ohh maşallah leynama iftar yemeğine gidip yemek yemek varken (kenidn hazırlamamışsın bulaşığını kendin yıkamıycaksın kurmıycaksın kaldırmıycaksın) eve gidip koltuk silmeyi planlamanı şiddetle kınıyorum hele sana hiç yakıştıramadım
Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken.ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
Kalçana biş batıyo gibimi oluyo bendede oluyo bazen ama her gün değil, önceden varsa gebelikte dahada zorlamış olabilir ağırlıktan dolayı canım. Magnezyum işe yarıyo elifin dediği gibi ben 2 tane alıyorum..
eytcim doğum günün kutlu olsun tatlım nice senelere
maşallah cnm sana korkma tabi korkacak ne varki aslında benim drda diyo illa çıkacak o orda kalacak hali yok diye bende bazen korkuyorum bazende amaaan yaparım ne varki diyorumbide alıntı yapmıstım ama çıkmamış tekrar hamile kalırmıyım demissin ya cnm hiç belli olmaz vallaben 40ım çıkar çıkmaz başlıycam korunmaya ama yöntem ne şekil olur bilemiyorum emziriyo olacağım için hap kullanamam
Evet canım aynen öyle çıkıcaklar bi şekilde ordan, haklısın eşlere ne kadar güenilir ki. Dikkat etmek lazım hemde elimize bizim sütümüze muhtaç ufacık bir bebek daha varken... Süt koruru hikayelerine inanmıyorum ben kalan cart diye kalıveriyo elifçim dediğin gibi..
bende inanmıyorum cnm süt korur hikayelerine kaç kişi biliyorum emzirirken hamile kalan bide kocayada güvenmiyorum zaten hangi erkek seviyoki prezervatif kullanmayı 1 kullansa 2.de başlıyolar mırın kırın etmeye onun için bildiğim yoldan şaşmam ben kendimi korurum
kızlar çatlaklarla ilgili bişey sorucam ilk nasıl başladı hatırlıyormusunuz çok mu kaşındı mesela sonra nerelerde başladı yan taraflarmı alt karınmı rengi nasıldı????
kızlar çatlaklarla ilgili bişey sorucam ilk nasıl başladı hatırlıyormusunuz çok mu kaşındı mesela sonra nerelerde başladı yan taraflarmı alt karınmı rengi nasıldı????
Oooo eskiii halimden eserrr yokkk şimdi ağrılar içinde kalmışıımmm şimdi. Bebeğim tut beni düşücem şimmmdiiii yoruldum annecim yoruldummmm şimdi
[
elifçim göbeğimin yanları üstü kaşınıyordu ama kukumun üstü çatlamış, kaşınan yer çatlamadı yani... kırmızı görünüyor dalga dalga tırnak izi gibi çok fazla değil ama çatlak yani, ilerlermi bilmiyorum((
bizden de hello
nekadar çok konuşmuşsunuz dünden beri yaw :)
geçmişi okurken laptopum sağolsun dayanamadı kilitlendi.. hangi sayfada olduğumu da farkedemedim.. reset atmak zorunda kaldım.. sonra da aynı yeri arayıp bulmaya çalışırken pes ettim..
göbişlere maşallah
edacım beyaz eşyanı güle güle kullan.. acele iş böyle oluyor desenebenimde evde tek çamaşır makinam yeni.. onu da geçen yaz aldım çalışırken.. mobilyalarım kıytırık eski.. borçları bitirir bitirmez girişçem mobilya işine... borç nasılsa ödeniyor.. kenara para ayırcam diye çok yırttım daha önce kendimi ama işe yaramadı.. sadece kaynanamın borçlarına yaradı.. neyse..
artık kötü gelinim
benim yoktu ki bu ay başlayana kadar.karnımın sol alt tarafında 3-5 çatlak var,kırmızıya yakın bir renkte.ben badem yağını ve kayısı yağını karıştırıp sürüyorum,arada da vazelin kullanıyorum.hiç kaşıntım yok.
[
elifçim göbeğimin yanları üstü kaşınıyordu ama kukumun üstü çatlamış, kaşınan yer çatlamadı yani... kırmızı görünüyor dalga dalga tırnak izi gibi çok fazla değil ama çatlak yani, ilerlermi bilmiyorum((
aynı yerden başladı ve maalesef ilerledi!
hemde palmer's chicco lierac bebe yağı
Allah ne verdiyse kullanıyorum
esmerseker
benimde sadece gögüs altımda çatlaklar var ama nasıl oluştu bilmiyorum hiç kaşımadım hatta her gece duş alıp yattıım 3-4 kere badem yagı sürdüm
ama çatlaklara mani olamadım göbüşte 1 tene bile çatlak yokk
:119::119::119::119:canım sıkılıyo yaaa bu akşam kocişte yok yemek yapma derdide yok ohhhh
napsam acepppp
Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?