2011 Ekim Anneleri

anammm tepki aldım
evde yanlız kalmaya bayılıyorum çift motorlarımı takıp girişiyorum hem zaman geçiyo hem spor oluyo ama sanırım artık yapmamam lazım ama eşim evde yokken 1 halı silsem o da kar çünkü o bana yaptırmıyo dursun ben yaparım diyo e bu sefer de benim istediğim anında yapılmazsa benim morallerim bozuluyo sonra benim aksiliğimden huzursuzluk çıkıyo offf pis bir huyum var yaaa bazen kendime çok kızıyorum ama duvarklarımın da silinmesi gerek offffffff

doğum günün kutlu olsun eyt cim mutlu huzurlu yıllar kocan ve bebeğinle inşallah benim de doğum günüm bu perşembe inşallah bana gelicek bütün hediyeler de bebeğime gelir çok mesut olurum vallahi çok eksiğimiz var çoook

hepimiz aynıyız canım merak etme geçen gün bende üzerinde panda baskılı bi gecelik giydim,ay bizimki başladı benim tatlı pandam diye.dedim senin kızın getirdi bu hale beni,yoksa fıstık gibi hatundum ben diye gıcık işte sanki ben keyfimden oldum panda gibi

bende hanzade gibi düşünüyorum doğumdan korkmuyorum sadece oğlumu düşünüyorum.kaç kere ölümden döndüm piskopat oldum artık galiba.

Kalçana biş batıyo gibimi oluyo bendede oluyo bazen ama her gün değil, önceden varsa gebelikte dahada zorlamış olabilir ağırlıktan dolayı canım. Magnezyum işe yarıyo elifin dediği gibi ben 2 tane alıyorum..

kızlar çatlaklarla ilgili bişey sorucam ilk nasıl başladı hatırlıyormusunuz çok mu kaşındı mesela sonra nerelerde başladı yan taraflarmı alt karınmı rengi nasıldı????

Desene Başak burcuyum titizim diye Canım bende tüm işi kendim yaparım diyordum ama cumartesi günü buzdolabını silim dedim parçalarını felan çıkardım yıkadım. Pert olmuşum resmen en son şarkı söylüyordum eşim hastaydı uyanmış kapıdan beni dinliyordu.

Oooo eskiii halimden eserrr yokkk şimdi ağrılar içinde kalmışıımmm şimdi. Bebeğim tut beni düşücem şimmmdiiii yoruldum annecim yoruldummmm şimdi

bende hanzade gibi düşünüyorum doğumdan korkmuyorum sadece oğlumu düşünüyorum.kaç kere ölümden döndüm piskopat oldum artık galiba.

Aslında bizim daha çok tırsmamız lazım ama neden bilmiyorum zeynep sadece bebeğim gelsin istiyorum, sağlıkla gelsin yeterki ben acısına ağrısına hepsine razıyım :)

anammm tepki aldım
evde yanlız kalmaya bayılıyorum çift motorlarımı takıp girişiyorum hem zaman geçiyo hem spor oluyo ama sanırım artık yapmamam lazım ama eşim evde yokken 1 halı silsem o da kar çünkü o bana yaptırmıyo dursun ben yaparım diyo e bu sefer de benim istediğim anında yapılmazsa benim morallerim bozuluyo sonra benim aksiliğimden huzursuzluk çıkıyo offf pis bir huyum var yaaa bazen kendime çok kızıyorum ama duvarklarımın da silinmesi gerek offffffff

doğum günün kutlu olsun eyt cim mutlu huzurlu yıllar kocan ve bebeğinle inşallah benim de doğum günüm bu perşembe inşallah bana gelicek bütün hediyeler de bebeğime gelir çok mesut olurum vallahi çok eksiğimiz var çoook

kızlar çatlaklarla ilgili bişey sorucam ilk nasıl başladı hatırlıyormusunuz çok mu kaşındı mesela sonra nerelerde başladı yan taraflarmı alt karınmı rengi nasıldı????

benim yoktu ki bu ay başlayana kadar.karnımın sol alt tarafında 3-5 çatlak var,kırmızıya yakın bir renkte.ben badem yağını ve kayısı yağını karıştırıp sürüyorum,arada da vazelin kullanıyorum.hiç kaşıntım yok.

[

elifçim göbeğimin yanları üstü kaşınıyordu ama kukumun üstü çatlamış, kaşınan yer çatlamadı yani... kırmızı görünüyor dalga dalga tırnak izi gibi çok fazla değil ama çatlak yani, ilerlermi bilmiyorum ((

hanzadecım uyaya kalmısım msjını yenı gordum demek sende az hıssetmeye basladın ama senın ıcın daha normal ben dısarda nerdeyse hıısetmıyorum bıle evde daha ıyı hıssedıyo ınsan hareketlerı asa yukarı satımız aynı demek sende bayram sonrasına bıraktık son hazırlıkları gec kalmamısım demekkı acaba gecıktımmı dıyordum :) bende gecelık almadım henuz
sarhosum uyudum uyandım kı ev almıs basını gıdıo oglum saolsun bende sesı neden cıkmıo dıyorum azıcık onunla ıglılenıyım

aynı yerden başladı ve maalesef ilerledi!
hemde palmer's chicco lierac bebe yağı
Allah ne verdiyse kullanıyorum

esmerseker
benimde sadece gögüs altımda çatlaklar var ama nasıl oluştu bilmiyorum hiç kaşımadım hatta her gece duş alıp yattıım 3-4 kere badem yagı sürdüm
ama çatlaklara mani olamadım göbüşte 1 tene bile çatlak yokk

çenemiz düştü topikçek hele benim yerlerde kopişim
site 2 saattir beni deli etti 2 laf ettirmedi
canım benim o zaman darısı başına daha güzellerine sahip olursun inşallah, öyle bir kenar aslında yok canım atılmıyor en iyisi borç yap elde tutulur bir şeylerin olsun
burcu kötü gelin furyası başlattı eyvah eyvahh :18:

aynı yerden başladı ve maalesef ilerledi!
hemde palmer's chicco lierac bebe yağı
Allah ne verdiyse kullanıyorum

bende daha başlamadı ama sanki yakındır gibi geliyo karnımda böyle damarlarım çok belirgin oldu acaba başlıyomu dedim bende gün içinde aklıma geldikçe kremlenip yağlanıyorum sürdüklerimi bi görseniz saydım 3 yağ 3 krem var çatlarsamda artık ben elimden geleni yaptım kaderim böyleymiş diycem

Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn

söyle yapabilirsin arayıp kocacııııııııııııııııııııııııım canım yemek yapmak istemiyyyyy dışardanmı söylesekkk sipariş vermesi gelmesi hazırlaması 30 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…