Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn
söyle yapabilirsin arayıp kocacııııııııııııııııııııııııım canım yemek yapmak istemiyyyyy dışardanmı söylesekkk sipariş vermesi gelmesi hazırlaması 30 dk
Aaa okadar ciddi yanii ,benimkiyle aynı değil ozaman şikayetlerin ,bende kalkınca sadece karnımın alt tarafı böyle kasıklarıma doğru sancıyo ,Ama Allah tan uyuyorum artık ,koyun gibiiisansee sanada geçmiş olsun canım benım oturunca agrı fılan yok ama ayaga kalkıp üzerıne basınca basamıyorum resmen agrıdan önce gelıp geçerdi şimdi hergün var doktorum ıgne verdı ama hala bı etkısı yo(((
geçengün son anda kaynanamdan gıcık alıp kendi yemeğimi evimde yapmaya karar verdim ,yarım saat kala ,çorba ,spagetti yaptım bolonz soslu ,gerçi herzaman bu yapılmaz ama ,senin dolabında herzaman köften ,sigara böreğin ,közlenmiş ,patlıcan ve biberin bulunsun canım,hafta sonu biz eltim için baya bişler yapıp attı dolaba ,boş zamanın olursa yada yanına bi tanıdığın falan gelirse hemen bu tarz şeyler hazırlayın beraber ,sırf ramazan değil ,bebek olunca gene sıkıştığın zamanlar olcak .Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn
fırın poşetine biraz patates domates biber vs at cnm 4 5 tanede baget at içine baharatla sür fırına yarım saat 45 dk. hazır yanınada yap bi pilav salata sana akıl verirken kendi yemeğimide bulmuş oldum iyimi
Aaa okadar ciddi yanii ,benimkiyle aynı değil ozaman şikayetlerin ,bende kalkınca sadece karnımın alt tarafı böyle kasıklarıma doğru sancıyo ,Ama Allah tan uyuyorum artık ,koyun gibiii
geçengün son anda kaynanamdan gıcık alıp kendi yemeğimi evimde yapmaya karar verdim ,yarım saat kala ,çorba ,spagetti yaptım bolonz soslu ,gerçi herzaman bu yapılmaz ama ,senin dolabında herzaman köften ,sigara böreğin ,közlenmiş ,patlıcan ve biberin bulunsun canım,hafta sonu biz eltim için baya bişler yapıp attı dolaba ,boş zamanın olursa yada yanına bi tanıdığın falan gelirse hemen bu tarz şeyler hazırlayın beraber ,sırf ramazan değil ,bebek olunca gene sıkıştığın zamanlar olcak .
anammm tepki aldım
evde yanlız kalmaya bayılıyorum çift motorlarımı takıp girişiyorum hem zaman geçiyo hem spor oluyo ama sanırım artık yapmamam lazım ama eşim evde yokken 1 halı silsem o da kar çünkü o bana yaptırmıyo dursun ben yaparım diyo e bu sefer de benim istediğim anında yapılmazsa benim morallerim bozuluyo sonra benim aksiliğimden huzursuzluk çıkıyo offf pis bir huyum var yaaa bazen kendime çok kızıyorum ama duvarklarımın da silinmesi gerek offffffff
Relax canım relax işler yetişir sakin ol kuzucum :)) Tepki alırsın tabi gelmişsin 8. ayına kapı duvar kalı koltuk silcem diyosunMorellerini yesinler senin, bozuluyomuş bide :) Sabır sabır sabır herşey olur zamanla kendini ordan oraya atma iş yapcam diye kapişş :)
Evet şapkayı seven erkek yoktur bencede, kendileri korunursa nasıl olcak ki.. Ben eşime hiç güvenmiyorum bu konuda, zerre kadar hemde 40 ım çıksa hemen bitane daha ister... Kaza kurşunu diye sıyırır kendisini bide...
hanzadecım uyaya kalmısım msjını yenı gordum demek sende az hıssetmeye basladın ama senın ıcın daha normal ben dısarda nerdeyse hıısetmıyorum bıle evde daha ıyı hıssedıyo ınsan hareketlerı asa yukarı satımız aynı demek sende bayram sonrasına bıraktık son hazırlıkları gec kalmamısım demekkı acaba gecıktımmı dıyordum :) bende gecelık almadım henuz
sarhosum uyudum uyandım kı ev almıs basını gıdıo oglum saolsun bende sesı neden cıkmıo dıyorum azıcık onunla ıglılenıyım
Est canım ne kusuru, iyi yapmışsın ohh ne güzel uyumuşsunuz işte, geç değil ya aytende almamış bir iki arkadaş daha vardı bayram ertesini bekleyen :) İş ki dolaşabilelim, rahat rahat wc derdi, bel ağrısı karın ağrısı çok yoruyor artık ayakta kalınca.. Geceliği sorma canım isteğime göre bulamıyorum malesef. Hala arayıştayım ... Diğeri doğunca Allah yardımcın olsun mavi patikler iki bebiş peşinde koşturmak daha fazla efor isteyen bir durum olcak :)
aynı yerden başladı ve maalesef ilerledi!
hemde palmer's chicco lierac bebe yağı
Allah ne verdiyse kullanıyorum
Bende canım lierak, zeytinyağı, limon yağı, kayısı yağı, denizin kullandığı ürederm hydro. Hepsini kulandım ama nafile olcaksa oluyo elimden geleni yaptım yapıyorumda, hala sürüyorum artmasın diye ama olursada napalım dicem artık..
esmerseker
benimde sadece gögüs altımda çatlaklar var ama nasıl oluştu bilmiyorum hiç kaşımadım hatta her gece duş alıp yattıım 3-4 kere badem yagı sürdüm
ama çatlaklara mani olamadım göbüşte 1 tene bile çatlak yokk
İnş çatlamaz göbüşün canom, son haftada bile çatlıyomuşuz çok tırsıyorum tüm karnım çatlarsa diye
bende daha başlamadı ama sanki yakındır gibi geliyo karnımda böyle damarlarım çok belirgin oldu acaba başlıyomu dedim bende gün içinde aklıma geldikçe kremlenip yağlanıyorum sürdüklerimi bi görseniz saydım 3 yağ 3 krem var çatlarsamda artık ben elimden geleni yaptım kaderim böyleymiş diycem
Ben diyorum canım onu ama inş ilerlemez yaa kalır böyle olan yerde kuku üstüm çamaşır kapatıyo zaten.. Ama yukarılara yayılırsa naparım bilmiyorum...
Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn
Bende aynı dertten muzdaribim ama eşimi beklemeden çıksammı diyede düşünüyorum evde yemek namına kırıntı yok, yemek çeşidini bilmiyorum ama canım yeşil salata istiyor şöyle bol limonlu malzemem yoktu haftasonu yapamadım yanıanda et türü yaparım heralde.
bu arada kızlar demek cidden hepsi aynı yaa, sen beni üzdüğün için oluyor diyolar:) yok oruşluyken üzmüşüm Allah razı olmamış, yok küs yatmışım ondan kabus görmüşüm vsama şunuda untmamak lazım şeytanın en çok zevk aldığı şey karı koca arasını bozmak çokda sevindirmemek lazım mel'unu.....
doğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin
korayda lohusa pijamaları indirime girmiş ben öyle duydum arkadaşım 30 liraya almış
Doğru ben bunu akşam söyliyim benim hödüküme
Daha aşerme dur bir 5 hafta dahaa topiğimizin ilk bebekleri ancak o zamana olgunlaşacak şimdi daha ham onlar
Kızlaaaar iftarlık yemeğimizi hazırladık, beşiğimiz geldiii odamız yapıldııı sarhoş gibiyim gidip gidip odaya bakasım varrrrResimlerini eklicem ama mutfağı pislik götürüyor akşam kayınbabam da gelecek eve çok nadir gelir mutfağı temizlemem bir de akşama çorba yapmam lazım söz en müsait zamanda eklicem resimleriii
Ankarada bir mağazamı koray? Nettemi yoksa :)
bir çok yerde var diye biliyorum canım ankarada bir sürü şubesi istanbulda da gördüm sanki baksana sayfasına koray iç giyim diye benim bilgisayar açmıyor
:))) huyunu biliyorum aşkımın tamam aşkım ben yaparım birşeyler diyecek, ramazanda dışardan yemek işine gelmiyor. Kıyamaz bana yaparda bende oruç oruç ona kıyamıyorum. Offf mubarek ramazan ayında bayan çalışanları erken gönderseler nolur yaaaaa.....
kıymalı makarna yap...yanına salata, cacık....
fırın poşetine biraz patates domates biber vs at cnm 4 5 tanede baget at içine baharatla sür fırına yarım saat 45 dk. hazır yanınada yap bi pilav salata sana akıl verirken kendi yemeğimide bulmuş oldum iyimi
korayda lohusa pijamaları indirime girmiş ben öyle duydum arkadaşım 30 liraya almış
Bende 2 gündür çamaşır yıkıyorum hala bitmedi bide bunları ütülemesi varTünaydın arkadaşlar...
Makineye çamaşırları attım, kahvaltımızı yaptık, sizlere geldim...
Dünkü fotoğraflarımı beğenen herkese çok teşekkürler...
Duygu çok güzel görünüyorsun canım...Bu arada banyon da çok şık...
Önden buyur o zaman tatlım önce yazarsın sonra okursundoğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin
Geçmiş doğum günün kutlu olsunTünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?