2011 Ekim Anneleri

Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn

fırın poşetine biraz patates domates biber vs at cnm 4 5 tanede baget at içine baharatla sür fırına yarım saat 45 dk. hazır yanınada yap bi pilav salata sana akıl verirken kendi yemeğimide bulmuş oldum iyimi

:))) huyunu biliyorum aşkımın tamam aşkım ben yaparım birşeyler diyecek, ramazanda dışardan yemek işine gelmiyor. Kıyamaz bana yaparda bende oruç oruç ona kıyamıyorum. Offf mubarek Ramazan ayında bayan çalışanları erken gönderseler nolur yaaaaa.....

Aaa okadar ciddi yanii ,benimkiyle aynı değil ozaman şikayetlerin ,bende kalkınca sadece karnımın alt tarafı böyle kasıklarıma doğru sancıyo ,Ama Allah tan uyuyorum artık ,koyun gibiii
Benim kocişte bir yere gitse keşkem zaten eve 7,20 de gidiyorum 40 dakkada ne hazirlıyacağım bennnn
geçengün son anda kaynanamdan gıcık alıp kendi yemeğimi evimde yapmaya karar verdim ,yarım saat kala ,çorba ,spagetti yaptım bolonz soslu ,gerçi herzaman bu yapılmaz ama ,senin dolabında herzaman köften ,sigara böreğin ,közlenmiş ,patlıcan ve biberin bulunsun canım,hafta sonu biz eltim için baya bişler yapıp attı dolaba ,boş zamanın olursa yada yanına bi tanıdığın falan gelirse hemen bu tarz şeyler hazırlayın beraber ,sırf ramazan değil ,bebek olunca gene sıkıştığın zamanlar olcak .

Son düzenleme:
fırın poşetine biraz patates domates biber vs at cnm 4 5 tanede baget at içine baharatla sür fırına yarım saat 45 dk. hazır yanınada yap bi pilav salata sana akıl verirken kendi yemeğimide bulmuş oldum iyimi

onu yeni baptımmmm tatlım kolay yemeklerin çoğu bu hafta yapıldı hatta son 3 haftadır onlar yapılıyor. Neyse ben arayıp canı ne istermiş sorayım barem.:44:

:))) BEnde düşünüyorumda yapmayı üşeniyorum 28 yıllık hayatımda hiç bukadar tembel olmamıştım. Ama eylül bitsin çıkayım işten 3 haftam var bebeğim zamanında gelirse herşeyimi halledicem inşallah. Büyük temizlik+kışa hazırlığı + bebek son hazırlıkları + benim hazırlıklarım vede 1 haftada ciddi ciddi dinlenmek istiyorum yayılıp evimde. Uuuu söylerken yoruldum bak.

Son düzenleme:
korayda lohusa pijamaları indirime girmiş ben öyle duydum arkadaşım 30 liraya almış

Doğru ben bunu akşam söyliyim benim hödüküme

doğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin

Daha aşerme dur bir 5 hafta dahaa topiğimizin ilk bebekleri ancak o zamana olgunlaşacak şimdi daha ham onlar

Kızlaaaar iftarlık yemeğimizi hazırladık, beşiğimiz geldiii odamız yapıldııı sarhoş gibiyim gidip gidip odaya bakasım varrrr Resimlerini eklicem ama mutfağı pislik götürüyor akşam kayınbabam da gelecek eve çok nadir gelir mutfağı temizlemem bir de akşama çorba yapmam lazım söz en müsait zamanda eklicem resimleriii

hayırlı olsun cnm beyza hanımın odası güzel güzel büyüsün odasında

kıymalı makarna yap...yanına salata, cacık....

kıymalı makarna yap...yanına salata, cacık....

Çözdük canım yemek işini aradım canın ne ister ne yapim diye :))) Oda benim canım ....... çekti ben alıp yapıcam dedi. BEnde hayatta yiyemem tavuk alıcam kendime 1 parça kızartır yerim. Birde börek istedi onu yapıcam kolay nasıl olsa. Sebzeli pilavda yapıcakmış. Heeheh tamam ben bir salata bir börekle kurtuldum bugün....

bende bedenıme gore bulabılırmıyım bılmıyorum canım gecelıgı boyda dedıdıgın gıbı hanzadecım kısa oluyo bılekte bulunmuyo ıdare edıcez artık .
benım tum esyalar tamam yıkanıp utulenıp yerlescek hastane cantası hazırlanıcak besık kurulcak nereye koyucagımagımı sasırmıstım ebbegın cıcılerını oglumun 5 lı sıfonıyerı var o dolu 3 lu gardolabıda dolu bende yengemde bosda duran 5 lı sıfon yerı ıstedım yerım yok yatak odasının balkonuna koyucam camla kapalı ama bakalım umarım soguk olmaz cıcıler o gelıcek yıkanıp utulenıp ona yerlescek hastane cantasıda o arada cıkar sonra besıgı kurarım ekım basde daha gecelıgımde yok dogum ekım sonu usenıyorum ılk cocukda 6 aylık hamıleyken herseyı hazırdı odasıda 2. ole olmuyo
2 cocuk la daha cok efor sarfedıp zayıflarım umarım nasıl yapıcam bılmıorum sımdı oglum tv ızlıo sabahtan ıslerı yapıp onu yedırıp sonra yemegımı yapıorum ama ozaamn ole olması zor dk bı meme ıstıycek gece uyumuycam napcambılmıorum rabbım verırı bı kolaylıgını ınsallah
oglumla bahceye ındık kımse kalmamıs annemler sansıma carsıya gıdıyomus onlara verdım onu bende evdeyım sımdı bı bakıyım dedım sıze kendımıozgur hıssedıyorum ne yapıcaımı sasırdım :) tv ızlıycem oglum hıc ızın vermez tv ızlememe yokken bı doyayım gorusuruz
leynacım ıstanbul yolunda koray vardı duruyosa orası dahada uygun bıde gımsada cok seker boy gırl yazan pıjama gecelık var uygunda beden az ama sen zayıfsın olur bak sen bı ıstersen ben tullu uzun kollu olanları begendım ama deneyemedım kabınlerde sıravardı gıdersen bak lohusa pıjaması oluyo orda
ben kacar opuyorum

Ayy çok leziz duyuluyo, hiç yapmadım ben öyle poşette bagetli sebze yemeği. Öğrenmem lazım benimde.

korayda lohusa pijamaları indirime girmiş ben öyle duydum arkadaşım 30 liraya almış

30 lira çok uygunmuş cidden bi bakim izmirde var mıııı.

Ayy çok leziz duyuluyo, hiç yapmadım ben öyle poşette bagetli sebze yemeği. Öğrenmem lazım benimde.

30 lira çok uygunmuş cidden bi bakim izmirde var mıııı.

kızlaarrr sardı bu resim olayı beniiEda bak hiiç istemeye gerek kalmayan topikcanlardanımgeçen gün elbise aldıımı söylemiştim ya,altına bi babet yada sandalet uydurup bayramdada bunu giymeyi düşünüyorum ,bakalım beğencekmisiniz ,bu arada tacımıda ben yaptım ,lousa tacı olarakta bunu kullanırım belki pembiş bijamalarımla ,beyaz geceliklede bitane kırmızı var onu takarım ,inşallaaaahhhhh

Bende 2 gündür çamaşır yıkıyorum hala bitmedi bide bunları ütülemesi var
Teşekkür ederim
doğum hikayesi okumaya aş erdim ama bizim topikten birinin
Önden buyur o zaman tatlım önce yazarsın sonra okursun
Geçmiş doğum günün kutlu olsun
O mağazadaki adam ramazanda hamile birisine yaptıya bunu bi tane çakasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…