2011 Ekim Anneleri

oooh ne güzel annaneyle aynı sitede olunca böyle güzel güzel anlatırsın bence sen ikincide de hiç sıkıntı çekmeyeceksin annen elin ayağın olur allah muhabbetinizi artırsın canım...
istanbul yolundakine bakıcam bu gün gecikmezsem gimsaya da gidicem bir sürü kıyafet alıcam bu gün coştum her şeyden alasım var baksana şunları da çok beğendim HALUK BAYRAM HAMLE GECELK,SABAHLIK TAKIM. Pijama Dnyas

Çok güzel yakışmış canım sağlıklı güzel günlerde giyin.

Ayy çok leziz duyuluyo, hiç yapmadım ben öyle poşette bagetli sebze yemeği. Öğrenmem lazım benimde.

30 lira çok uygunmuş cidden bi bakim izmirde var mıııı.
cnm çok basit oluyo gerçekten bence dene becerirsinde zaten

çok güzelmiş cnm rengi burdan nar çiçeği görünüyo ben bu rengi çok seviyorum ya sanada çok yakışmış güle güle giy tac farkedilmiyo ama benimde takımlar pembe ya bende pembe taç bulamazsam bende yaparım öyle bişey sana zahmet onu ayrı çekip eklesen

sanada bebişede maşallah canım.pek bi açmış kıyafetin rengi seni güle güle giy inşallah :128:

kızz sen ne güzel olmuşun öyle maşallah tü tü tü tü çok yakışmış elbisen evi küçük minnacık olan sen değilmiydin kocaman görünüyor mutfağın?

helal sana ha şöyle uğraştırmayın benii
canım elbisen çok güzelmiş çokta yakışmış maşallah sende pek beceriklisin hee

selam kızlar :79: amma çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi

canım maş. kuzuna bu arada doktor kilosu için bi şey dedi mi ??
ben 29+6da gittim 1435 grdı doktor az daha dikkat et dedi beslenmene zayıf gibi dedi. senin doktorun tavrı ne kilo konusunda??

çok teşekkür ederiz canım, senin kuzuna da maşallah doktorumuz gayet iyi olduğunu söyledi kilosunun da boyunun da, böyle şekilde devam ederse 3100-3500 gr arasında doğacağını söyledi. ben normal doğum istediğim için 3500 gr üstünde zaten çok zorlanacağımı söylüyor. bakalım kısmet : )

bakırköy uyar bana, tarih ve saat belirleyin kızlar

Kızlar bebek odası temizliğinizi neyle yaptınız??

canım bebeğin mobilyaları mı demek istedin? bebek mobilyalarını sadece suylu yaptım bebek odasının duvarlarını da sadece suyla sildirdim bir kaç defa

herkesin eşiyle sorunu başka : ) mesela benim eşim bilgisayar mühendisi olduğu için nefret eder iş dışında bilgisayar açmaktan ama tam bir spor programı bağımlısı. sadece türkiye ligi değil, ingiltere, ispanya liglerini de takip eder, hatta sadece futbol maçlarını değil, tenis turnuvalarını, nba maçlarını falan.. gece saat kurup nba maçlarını izler uykusuz işe gider o derece yani.. ama anlaşma yaptık bebek doğana kadar karışmıycam ona o da bebek doğunca kendine çeki düzen vericek : ) bakalım yapabilecek mi?

Aslında karınlarına 2,5 lt kola şişesini bağlayacan bunların. Sabah,akşam,gece,gündüz onunla yatıp kalkmasını sağlayacaksın anlayacakalar ne olduğunu azda olsa hamileliğin...

ay bayıldım bu kola şişesi bağlama fikrine

canım doğum günün kutlu olsuuuuunnn bebişin odası da hayırlı olsun

sanada bebişede maşallah canım.pek bi açmış kıyafetin rengi seni güle güle giy inşallah :128:
teşekkür ederiiimmm
kızz sen ne güzel olmuşun öyle maşallah tü tü tü tü çok yakışmış elbisen evi küçük minnacık olan sen değilmiydin kocaman görünüyor mutfağın?
canım işte burası hem mutfak hemde evimin girişi ,bi bukadarda oturma odam var ,bide sadece yatağımla 2 kapılı bi dolap ve şifonyerin sığdığı yatak odam ,bebeğin beşiğini oturma odamdaki bilgisayar masasını kaldırıp koycam ,beyfendi evde 2 laptop varken masaüstü bilg.dan zor vazgeçiyo,ama napalım ....

helal sana ha şöyle uğraştırmayın benii
canım elbisen çok güzelmiş çokta yakışmış maşallah sende pek beceriklisin hee
saol canımcım ,eşim çalışmazken ben ne taçlar yapıp sattım ,saolsun arkadaşlarda destek oldular ,hemde kafamı dağıtmış oldum..

canım evet nar çiçeği ,bunun bi benzerinden bitane daha var bende ,doğumdan önce görüşsek hediye ederdim sana, yada yaprdık en güzelindenn.eklerim bikaç örnek.
Çok güzel yakışmış canım sağlıklı güzel günlerde giyin.
teşekkür ederim canııım

kızlar lohusa tacı kırmızı renkli olmazmı. yani. ben öyle biliyordum?

elbise çok güzel ve rahat gözüküyor

çok güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık o çiçekler falan öyle hazır ayrımı satılıyo

kızzz sen alıştın resim koymaya iyi iyi arada gözümüz göynümüz açılsınnn maşallahhhhh elbisene bayıldımmmmm
ben elbise giyemiyomm ayaklar 41 nomra olunca kısa elbise altında palyaço ayaklar kendini deşifre ediyooooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…