oooh ne güzel annaneyle aynı sitede olunca böyle güzel güzel anlatırsın bence sen ikincide de hiç sıkıntı çekmeyeceksin annen elin ayağın olur allah muhabbetinizi artırsın canım...bende bedenıme gore bulabılırmıyım bılmıyorum canım gecelıgı boyda dedıdıgın gıbı hanzadecım kısa oluyo bılekte bulunmuyo ıdare edıcez artık .
benım tum esyalar tamam yıkanıp utulenıp yerlescek hastane cantası hazırlanıcak besık kurulcak nereye koyucagımagımı sasırmıstım ebbegın cıcılerını oglumun 5 lı sıfonıyerı var o dolu 3 lu gardolabıda dolu bende yengemde bosda duran 5 lı sıfon yerı ıstedım yerım yok yatak odasının balkonuna koyucam camla kapalı ama bakalım umarım soguk olmaz cıcıler o gelıcek yıkanıp utulenıp ona yerlescek hastane cantasıda o arada cıkar sonra besıgı kurarım ekım basde daha gecelıgımde yok dogum ekım sonu usenıyorum ılk cocukda 6 aylık hamıleyken herseyı hazırdı odasıda 2. ole olmuyo
2 cocuk la daha cok efor sarfedıp zayıflarım umarım nasıl yapıcam bılmıorum sımdı oglum tv ızlıo sabahtan ıslerı yapıp onu yedırıp sonra yemegımı yapıorum ama ozaamn ole olması zor dk bı meme ıstıycek gece uyumuycam napcambılmıorum rabbım verırı bı kolaylıgını ınsallah
oglumla bahceye ındık kımse kalmamıs annemler sansıma carsıya gıdıyomus onlara verdım onu bende evdeyım sımdı bı bakıyım dedım sıze kendımıozgur hıssedıyorum ne yapıcaımı sasırdım :) tv ızlıycem oglum hıc ızın vermez tv ızlememe yokken bı doyayım gorusuruz
leynacım ıstanbul yolunda koray vardı duruyosa orası dahada uygun bıde gımsada cok seker boy gırl yazan pıjama gecelık var uygunda beden az ama sen zayıfsın olur bak sen bı ıstersen ben tullu uzun kollu olanları begendım ama deneyemedım kabınlerde sıravardı gıdersen bak lohusa pıjaması oluyo orda
ben kacar opuyorum
kızlaarrr sardı bu resim olayı beniiEda bak hiiç istemeye gerek kalmayan topikcanlardanım geçen gün elbise aldıımı söylemiştim ya,altına bi babet yada sandalet uydurup bayramdada bunu giymeyi düşünüyorum ,bakalım beğencekmisiniz ,bu arada tacımıda ben yaptım ,lousa tacı olarakta bunu kullanırım belki pembiş bijamalarımla ,beyaz geceliklede bitane kırmızı var onu takarım ,inşallaaaahhhhh
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
cnm çok basit oluyo gerçekten bence dene becerirsinde zatenAyy çok leziz duyuluyo, hiç yapmadım ben öyle poşette bagetli sebze yemeği. Öğrenmem lazım benimde.
30 lira çok uygunmuş cidden bi bakim izmirde var mıııı.
kızlaarrr sardı bu resim olayı beniiEda bak hiiç istemeye gerek kalmayan topikcanlardanım geçen gün elbise aldıımı söylemiştim ya,altına bi babet yada sandalet uydurup bayramdada bunu giymeyi düşünüyorum ,bakalım beğencekmisiniz ,bu arada tacımıda ben yaptım ,lousa tacı olarakta bunu kullanırım belki pembiş bijamalarımla ,beyaz geceliklede bitane kırmızı var onu takarım ,inşallaaaahhhhh
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
canım maş. kuzuna bu arada doktor kilosu için bi şey dedi mi ??
ben 29+6da gittim 1435 grdı doktor az daha dikkat et dedi beslenmene zayıf gibi dedi. senin doktorun tavrı ne kilo konusunda??
Canom ben yanaşıyıım :))) Domatesli pilav ve bu taraftakilerden gelmek isteyen varsa gelsin, güzel bir kahvaltı yaparız, hafta içde çıkabilirim ben, tabi bugün ve yarın deil perşembe ve cuma olur ama çok çalışmam lazım :)bakırköye gelirim ama başka uzak yerlere gidemem, bende çok yürüyemiyorum takılıp kalıyorum sende yürüyemiyosun kör topal idare ederiz işte :))
Ben gelirim kızlar avrupa yakası hiç buluşamadık bencillik gibi olmasın ama sadece bakırköye gelebilirim ben.. Tarih belirleyin siz takılırım ben...
Kızlar bebek odası temizliğinizi neyle yaptınız??
Aynılar aynı. Benim eşim de seninki gibi bilgisayar manyağı sabahtan akşama Pazar günü o meretin başında. Kaldı ki benim eşim daha 2 senedir ne bir toz almış ne bir yer süpürmüş değildir. Bazen diyorum ki çalışmaksa çalışmak biz de çalışıyoruz eve başkaca nasıl bir katkısı olur bu adamların. Sinirlendirir sinirlendirir sonra başlar kocaya saygı bilmem ne.
Dolabı nasıl indirdim ben de bilmiyorum. Eskiden annem anlatırdı baban hiç umursamazdı koca koca çekyatları kendim çekerdim hamile halimle taşınırdık bir iğnenin ucundan tutmazdı diye. Boşuna demiyorlar kadınlar erkekleşti erkeklerde naifleşti diye. Kadın nasıl erkekleşmesin karşısında dolap çekmeye erinen biri oluncaOy sinirlendim yine. Haklıyız boşversene bilgisayar başında oturmaktan beyinleri sulanıyor kendilerini 10 yaşında çocuk zannetmeye başlıyorlar.
Aslında karınlarına 2,5 lt kola şişesini bağlayacan bunların. Sabah,akşam,gece,gündüz onunla yatıp kalkmasını sağlayacaksın anlayacakalar ne olduğunu azda olsa hamileliğin...
Tünaydın herkese geçmişi okumakta inat ettim ama ağlenide ettim. Amma konuşmuşsunuz yahuuuu. Göbeciklerin hepisine41 lere maşşallah.
Sinirler had safhaya ulaşmış. Üzmeyin kendinizi hem biz hem eşlerimiz gergin aslında. Biz ruhsal ve bedensel olarak farketmesekte zorlanıyoruz ve yansıması eşlere tahammülsüzlük olarak dönüyor. Eşlerde hem korku, hem sorumluluk hepde bu sürede bizlerden uzun bir süre uzak duruyorlar ki bu erkek doğası için zor onun sitresi derken.ortalık karışıyor. Doğumda sonra bir süre daha sürer sonra düzene gire diye düşünüyorum. Tabi bide kıskançlıklar başlarsa yandık.
Dün çok üzüldüm kızlar bebek odasını 2 ay önce beğenmiiştik ve fiyatta anlaşmıştık 2 ay sonra gelicez kapora vericez dedik tamam dediler. Dün gittik bir hevesle abileri vardı mağazada 1800e anlaştığımız takıma 2200 istedi zam geldi dedi cart dedi curt dedi 2000 nede razı olacaktık ki inmem dedi. Tavrına okadar sinir oldumki direk çıktık dükkandan. Benim surat düştü tabiii eşimde ona yapıyorum sandı bi yarın saat oturduk arabanın içinde çok üzüldüm çok. Azcık eşimle tartışma sonrası tekrardan mağazaları gezmeye karar verdik. Daha güzelini buldum sadece kulplarında ve süsleme sticerlında düzenlemeler yapıp mail atıcam onlardan yapıcaklar montalamasını biz istediğimiz gibi yapıcaz. Mağzadan çıkınca yine mutlu mesut biz olduk. Gidip öbür adama nanik yapasım vardı ama tenezzür etmedim
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış.
bende inanmıyorum cnm süt korur hikayelerine kaç kişi biliyorum emzirirken hamile kalan bide kocayada güvenmiyorum zaten hangi erkek seviyoki prezervatif kullanmayı 1 kullansa 2.de başlıyolar mırın kırın etmeye onun için bildiğim yoldan şaşmam ben kendimi korurum
şu korunma işi beni dedüşündürüyo. hap falan kullanamam artık emzirceğim için. spiral mi taktırsamacaba diyorum?? var mı spiral düşünen??
[
elifçim göbeğimin yanları üstü kaşınıyordu ama kukumun üstü çatlamış, kaşınan yer çatlamadı yani... kırmızı görünüyor dalga dalga tırnak izi gibi çok fazla değil ama çatlak yani, ilerlermi bilmiyorum((
hanzadecim gerçek kakao yağı al onu sür canım. kakao yağının deriyi esmetme özelliği var, badem yağı gibi kıllanma falan da yapmıyor,ben 3. aydan beri kullanıyorum, gerçekten çok işe yarıyor.
fırın poşetine biraz patates domates biber vs at cnm 4 5 tanede baget at içine baharatla sür fırına yarım saat 45 dk. hazır yanınada yap bi pilav salata sana akıl verirken kendi yemeğimide bulmuş oldum iyimi
yaşasın akşam yemeğimi buldum
teşekkür ederiiimmmsanada bebişede maşallah canım.pek bi açmış kıyafetin rengi senigüle güle giy inşallah :128:
canım işte burası hem mutfak hemde evimin girişi ,bi bukadarda oturma odam var ,bide sadece yatağımla 2 kapılı bi dolap ve şifonyerin sığdığı yatak odam ,bebeğin beşiğini oturma odamdaki bilgisayar masasını kaldırıp koycam ,beyfendi evde 2 laptop varken masaüstü bilg.dan zor vazgeçiyo,ama napalım ....kızz sen ne güzel olmuşun öyle maşallah tü tü tü tü çok yakışmış elbisen evi küçük minnacık olan sen değilmiydin kocaman görünüyor mutfağın?
saol canımcım ,eşim çalışmazken ben ne taçlar yapıp sattım ,saolsun arkadaşlarda destek oldular ,hemde kafamı dağıtmış oldum..helal sana ha şöyle uğraştırmayın benii
canım elbisen çok güzelmiş çokta yakışmış maşallahsende pek beceriklisin hee
canım evet nar çiçeği ,bunun bi benzerinden bitane daha var bende ,doğumdan önce görüşsek hediye ederdim sana, yada yaprdık en güzelindenn.eklerim bikaç örnek.cnm çok basit oluyo gerçekten bence dene becerirsinde zaten
çok güzelmiş cnm rengi burdan nar çiçeği görünüyo ben bu rengi çok seviyorum ya sanada çok yakışmış güle güle giy tac farkedilmiyo ama benimde takımlar pembe ya bende pembe taç bulamazsam bende yaparım öyle bişey sana zahmet onu ayrı çekip eklesen
teşekkür ederim canııımÇok güzel yakışmış canım sağlıklı güzel günlerde giyin.
cnm çok basit oluyo gerçekten bence dene becerirsinde zaten
çok güzelmiş cnm rengi burdan nar çiçeği görünüyo ben bu rengi çok seviyorum ya sanada çok yakışmış güle güle giy tac farkedilmiyo ama benimde takımlar pembe ya bende pembe taç bulamazsam bende yaparım öyle bişey sana zahmet onu ayrı çekip eklesen
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
selam kızlar :79: amma çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi
çok teşekkür ederiz canım, senin kuzuna da maşallahdoktorumuz gayet iyi olduğunu söyledi kilosunun da boyunun da, böyle şekilde devam ederse 3100-3500 gr arasında doğacağını söyledi. ben normal doğum istediğim için 3500 gr üstünde zaten çok zorlanacağımı söylüyor. bakalım kısmet : )
bakırköy uyar bana, tarih ve saat belirleyin kızlar
canım bebeğin mobilyaları mı demek istedin? bebek mobilyalarını sadece suylu yaptım bebek odasının duvarlarını da sadece suyla sildirdim bir kaç defa
herkesin eşiyle sorunu başka : ) mesela benim eşim bilgisayar mühendisi olduğu için nefret eder iş dışında bilgisayar açmaktan ama tam bir spor programı bağımlısı. sadece türkiye ligi değil, ingiltere, ispanya liglerini de takip eder, hatta sadece futbol maçlarını değil, tenis turnuvalarını, nba maçlarını falan.. gece saat kurup nba maçlarını izler uykusuz işe gider o derece yani.. ama anlaşma yaptık bebek doğana kadar karışmıycam ona o da bebek doğunca kendine çeki düzen vericek : ) bakalım yapabilecek mi?
ay bayıldım bu kola şişesi bağlama fikrine
canım doğum günün kutlu olsuuuuunnnbebişin odası da hayırlı olsun
şimdiden afiyet olsun cnm spirali bende düşünüyorum yada şu kolda deri altına yerleştirilen implantlar varya onu düşünüyorum bakalım drla konusup karar veririz bi şekildeşu korunma işi beni dedüşündürüyo. hap falan kullanamam artık emzirceğim için. spiral mi taktırsamacaba diyorum?? var mı spiral düşünen??
hanzadecim gerçek kakao yağı al onu sür canım. kakao yağının deriyi esmetme özelliği var, badem yağı gibi kıllanma falan da yapmıyor,ben 3. aydan beri kullanıyorum, gerçekten çok işe yarıyor.
yaşasın akşam yemeğimi buldum
sağol cnm benim düşünüp söylemen bile yeterliteşekkür ederiiimmm
canım işte burası hem mutfak hemde evimin girişi ,bi bukadarda oturma odam var ,bide sadece yatağımla 2 kapılı bi dolap ve şifonyerin sığdığı yatak odam ,bebeğin beşiğini oturma odamdaki bilgisayar masasını kaldırıp koycam ,beyfendi evde 2 laptop varken masaüstü bilg.dan zor vazgeçiyo,ama napalım ....
saol canımcım ,eşim çalışmazken ben ne taçlar yapıp sattım ,saolsun arkadaşlarda destek oldular ,hemde kafamı dağıtmış oldum..
canım evet nar çiçeği ,bunun bi benzerinden bitane daha var bende ,doğumdan önce görüşsek hediye ederdim sana, yada yaprdık en güzelindenn.eklerim bikaç örnek.
teşekkür ederim canııım
kızlar lohusa tacı kırmızı renkli olmazmı. yani. ben öyle biliyordum?
evet cnm aslı kırmızı olur ama bizim gibi kokoşlar olunca yok geceliğimle uyumlu olsun yok terliğimle derken böyle oluyo işte
kızlar lohusa tacı kırmızı renkli olmazmı. yani. ben öyle biliyordum?
selam kızlar :79: amma çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi
çok teşekkür ederiz canım, senin kuzuna da maşallahdoktorumuz gayet iyi olduğunu söyledi kilosunun da boyunun da, böyle şekilde devam ederse 3100-3500 gr arasında doğacağını söyledi. ben normal doğum istediğim için 3500 gr üstünde zaten çok zorlanacağımı söylüyor. bakalım kısmet : )
bakırköy uyar bana, tarih ve saat belirleyin kızlar
canım bebeğin mobilyaları mı demek istedin? bebek mobilyalarını sadece suylu yaptım bebek odasının duvarlarını da sadece suyla sildirdim bir kaç defa
herkesin eşiyle sorunu başka : ) mesela benim eşim bilgisayar mühendisi olduğu için nefret eder iş dışında bilgisayar açmaktan ama tam bir spor programı bağımlısı. sadece türkiye ligi değil, ingiltere, ispanya liglerini de takip eder, hatta sadece futbol maçlarını değil, tenis turnuvalarını, nba maçlarını falan.. gece saat kurup nba maçlarını izler uykusuz işe gider o derece yani.. ama anlaşma yaptık bebek doğana kadar karışmıycam ona o da bebek doğunca kendine çeki düzen vericek : ) bakalım yapabilecek mi?
ay bayıldım bu kola şişesi bağlama fikrine
canım doğum günün kutlu olsuuuuunnnbebişin odası da hayırlı olsun
şimdiden afiyet olsun cnm spirali bende düşünüyorum yada şu kolda deri altına yerleştirilen implantlar varya onu düşünüyorum bakalım drla konusup karar veririz bi şekilde
sağol cnm benim düşünüp söylemen bile yeterli
evet cnm aslı kırmızı olur ama bizim gibi kokoşlar olunca yok geceliğimle uyumlu olsun yok terliğimle derken böyle oluyo işte
kızlar impinatlar sorun oluyo arkadaşımın deri altınkayboldu bir sürü sorun yaşadı
aanaaa ,bak görüyonmuuu???kızlar impinatlar sorun oluyo arkadaşımın deri altınkayboldu bir sürü sorun yaşadıyok yok ben spiral düşünüyorum ,ilaç hiiç almadım zaten hormonlarımla uğraşmak istemem ,biraz iyileşene kadar eşim korunsun ,sonrada ben spiral taktırırım .
perolidyacım ben pek takılmıyorum yaa kırmızı olsun diye ,ha zaten elimde var yanımda götürürüm ama illa onu takcam diye bi kaidede yok yani ,o an canım ne isterse oo:94::94:
çok güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık o çiçekler falan öyle hazır ayrımı satılıyoelifcim uyabilecek bi kaçtane tacım vardı ,unutmadan ekliyim dedim ,kırmızı olanı bi velim hediye etti ,diğerlerin, ben yaptım.Eki Görüntüle 245561
Eki Görüntüle 245562
Eki Görüntüle 245563
kızlar impinatlar sorun oluyo arkadaşımın deri altınkayboldu bir sürü sorun yaşadı
hıııım bak bunu bilmiyodum sağol cnm gerçi spiral kullananlar pek bi rahat olduğunu söylüyo artık onlarda değişmiş zaten eskiden bakırdan falan oluyomuş galiba ben uygulama kısmından korkuyorum biraz ama doğumdan sonra belki korkum geçer
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?