2011 Ekim Anneleri

çok güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık o çiçekler falan öyle hazır ayrımı satılıyo c:
canım ben internetten bakmıştım ,kurdeladan çiçek ve yaprak yapımına ,kendim yaptım çiçekleri hep ,tellerinide eminönünden toplu almıştım

püüff kızlar eşim bu akşam iftarda yok ,benim içinn çok sıkıcı olcak yalnız olmasamda ,(kocamın ailesiyle yerim yemeği)genede mukiko olmayınca hiç tadım olmuyo ,bide karşıda olduğu için gelmesi 11 i bulur kesin ,normaldede hep karşıda 5 te işten çıkıyo 2 saatte geliyo garibimm..

benim kocişte yokkkk 11 de gelecekkk:124::124::124:

:100::100::100::100::100:anaaa bu smili sansee sayesinde gördümmm çok güzelmişşşş benim olsun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:100::100::100::100::100:anaaa bu smili sansee sayesinde gördümmm çok güzelmişşşş benim olsun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Şirinmiş sahiden :100:
Bu arada çalışan hatunlar bayram tatili 9 gün olmuş, kesinleşmiş yani. Öğretmen arkadaşlar bizlere de okul demekki 5inde açılacak

yeşilim zeytinim edoşum geldimi eşyaların ???

şimid girimde kızlara homurdanım rahatlıyim dedim msjını gördüm :)
sabah 09:10 da arayıp adres teyid ettiler hemen kalkıp buzdolabının fişini çektim öğlen annemle boşalttık bu saat oldu hala yoklar sabahtan beri herşey açıkta bozulcak yaa 17:00 aradım 18:00 de paydosmuş ama ellerindeki servisler bitmeden bırakmıyolarmış illaki gelirler dediler

Sinir bozucu gerçekten. Ama gelir dedilerse gelir herhalde. Bizimde bebişin odası Cumartesi gelecek, bir de sarkırtarlarsa benim kociş cumartesi gününü verdiği için gider herhalde adamları boğazlar.

zamanında gelseler şaşardım zaten neyse tatlım geç olsunda güç olmasın boşver sinirlenme bende buzdolabımı değiştirmek istiyorum sen ne marka aldın cnm???

Sinir bozucu gerçekten. Ama gelir dedilerse gelir herhalde. Bizimde bebişin odası Cumartesi gelecek, bir de sarkırtarlarsa benim kociş cumartesi gününü verdiği için gider herhalde adamları boğazlar.

bizim birde aşşağıdan zilimiz çalışmıyo çok vurguladım not aldılar aradığımda da geldiklerinde arıycaklar sözde
..............
bu msjı göndermeden bir daha aradım çok yoğunlarmış iftardan sonra geliceklermiş gelmeme gibi bir durum söz konusu olurmu dedim asla dediler haydi bakalım bende annemle babamı alıkoydum sabahtan berri kocam geldi bile onlar gelenekadar
vallahi en iyisini yapar enişte boğazlarsa bazen hak ediyolar

zamanında gelseler şaşardım zaten neyse tatlım geç olsunda güç olmasın boşver sinirlenme bende buzdolabımı değiştirmek istiyorum sen ne marka aldın cnm???

ben güç olcağını düşünüyorum bugün gelmicekler kesin
beko aldım hepsini canım gelince modelini gelince yazarım istersen üzerinde yazıyodu :26:

zeytin kızzz sabah arayıp bu saate kadar nasıl teslim etmiyolar yawww

sorma yaw 09:10 da aradılar işbaşı yapar yapmaz bende heralde hemen gelirler dedim bide fiş dolabın arkasındaydı sağ sol yapa yapa dolabı çektim arkasına girdim fişi çektim uyşş tirledim haa

beko aldım hepsini canım gelince modelini gelince yazarım istersen üzerinde yazıyodu :26:

gelirler bitanem canını sıkma..
geçen sene bir arkadaşımın evini düzmeye gitmiştim, beyaz eşyası için öğlen aradılar bugün gelicez diye.. akşam 20,30 da falan gelmişlerdi (ankarada)
bir de istanbul gibi bir yerin trafiğini de düşünmek lazım..
yazın çamaşır makinesi aldım samsungun teknosadan.. anlaştığımız gün ve saatte getirdiler.. hafta içi kimse olmuyordu evde cumartesi 12-13 arası dedik o saatte de geldiler çok şükür
bende samsung ya da siemensten yanayım.. beyaz eşyada.. (aslında siemens.. ama fiyatları biraz uçuk)

iftar sonrası dendiğine göre bizimde o saati bulucak heralde tatlım
teknosanın servisimi o kadar disiplinli acaba samsungunmu :26: bizim aldığımız yer nakliye ve montajı beko yapıyor bizle alakası yok dedi :26: ah kopişşş gönül neler istiyoda bütçeye göre işte bekoda fena değildir heralde benim diğer beyaz eşyaların markasını yazsam tanımassın

onlar gelir gelmesinede sen ne hakla dolap çekip itiyorsun bakiiim
bende sabahtan beri kirayı vericem aradım gelip alsınlar diye saat kaç oldu hala bekliyorum markete gidip alışveriş yapıcaktım ben çıkarım gelirler diyede gidemedim bi yere

beko-arçelikten memnun olan da var.. olmayan da :) mallar aynı fabrikadan çıksada.. memnuniyet aynı olamıyor..
sanırım teknosanın servisi hızlı.. şimdi hatırladım da..
ben demin yalancık söylemişim
biz örn salı akşamı gittik seçtik makinamızı.. çarşamba sabah ta kaynanama anahtar vermiştik.. sabah getirmişlerdi.. o cumartesi gelen de samsungun servisiydi.. şimdi toparladım durumu gebelik unutkanlık yaptı hehalde bendde

Eşimle dışarı çıkmıştık bir kaç işimiz vardı, geçen bahsettiğim Efor mağazasına gittim, kısa kollu pijama takımı, bir tane emzirme sütyeni, bir tane emzirme atleti, bir tane korse (doğumdan sonra giymek için) ve altı tane de slip iç çamaşırı aldım hepsi 117 lira tuttu... Benim aldığım ürünlerde pijama takımında %50 indirim vardı diğerlerinde de % 30 du indirim... İndirimleri üç gün devam edecekmiş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…