canım ben internetten bakmıştım ,kurdeladan çiçek ve yaprak yapımına ,kendim yaptım çiçekleri hep ,tellerinide eminönünden toplu almıştımçok güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık o çiçekler falan öyle hazır ayrımı satılıyo c:
canım ben internetten bakmıştım ,kurdeladan çiçek ve yaprak yapımına ,kendim yaptım çiçekleri hep ,tellerinide eminönünden toplu almıştım
püüff kızlar eşim bu akşam iftarda yok ,benim içinn çok sıkıcı olcak yalnız olmasamda ,(kocamın ailesiyle yerim yemeği)genede mukiko olmayınca hiç tadım olmuyo ,bide karşıda olduğu için gelmesi 11 i bulur kesin ,normaldede hep karşıda 5 te işten çıkıyo 2 saatte geliyo garibimm..
benim kocişte yokkkk 11 de gelecekkk:124::124::124:
ama sen mutlusuuuuuunnn:100::100::100:
:100::100::100::100::100:anaaa bu smili sansee sayesinde gördümmm çok güzelmişşşş benim olsun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yeşilim zeytinim edoşum geldimi eşyaların ???
şimid girimde kızlara homurdanım rahatlıyim dedim msjını gördüm :)
sabah 09:10 da arayıp adres teyid ettiler hemen kalkıp buzdolabının fişini çektim öğlen annemle boşalttık bu saat oldu hala yoklarsabahtan beri herşey açıkta bozulcak yaa 17:00 aradım 18:00 de paydosmuş ama ellerindeki servisler bitmeden bırakmıyolarmış illaki gelirler dediler
şimid girimde kızlara homurdanım rahatlıyim dedim msjını gördüm :)
sabah 09:10 da arayıp adres teyid ettiler hemen kalkıp buzdolabının fişini çektim öğlen annemle boşalttık bu saat oldu hala yoklarsabahtan beri herşey açıkta bozulcak yaa 17:00 aradım 18:00 de paydosmuş ama ellerindeki servisler bitmeden bırakmıyolarmış illaki gelirler dediler
Sinir bozucu gerçekten. Ama gelir dedilerse gelir herhalde. Bizimde bebişin odası Cumartesi gelecek, bir de sarkırtarlarsa benim kociş cumartesi gününü verdiği için gider herhalde adamları boğazlar.
zamanında gelseler şaşardım zaten neyse tatlım geç olsunda güç olmasın boşver sinirlenme bende buzdolabımı değiştirmek istiyorum sen ne marka aldın cnm???
zeytin kızzz sabah arayıp bu saate kadar nasıl teslim etmiyolar yawww
ben güç olcağını düşünüyorum bugün gelmicekler kesin
beko aldım hepsini canım gelince modelini gelince yazarım istersen üzerinde yazıyodu :26:
gelirler bitanem canını sıkma..
geçen sene bir arkadaşımın evini düzmeye gitmiştim, beyaz eşyası için öğlen aradılar bugün gelicez diye.. akşam 20,30 da falan gelmişlerdi (ankarada)
bir de istanbul gibi bir yerin trafiğini de düşünmek lazım..
yazın çamaşır makinesi aldım samsungun teknosadan.. anlaştığımız gün ve saatte getirdiler.. hafta içi kimse olmuyordu evde cumartesi 12-13 arası dedik o saatte de geldiler çok şükür
bende samsung ya da siemensten yanayım.. beyaz eşyada.. (aslında siemens.. ama fiyatları biraz uçuk)
ben güç olcağını düşünüyorum bugün gelmicekler kesin
beko aldım hepsini canım gelince modelini gelince yazarım istersen üzerinde yazıyodu :26:
iftar sonrası dendiğine göre bizimde o saati bulucak heralde tatlım
teknosanın servisimi o kadar disiplinli acaba samsungunmu :26: bizim aldığımız yer nakliye ve montajı beko yapıyor bizle alakası yok dedi :26: ah kopişşş gönül neler istiyoda bütçeye göre iştebekoda fena değildir heralde benim diğer beyaz eşyaların markasını yazsam tanımassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?