iftar sonrası dendiğine göre bizimde o saati bulucak heralde tatlım
teknosanın servisimi o kadar disiplinli acaba samsungunmu :26: bizim aldığımız yer nakliye ve montajı beko yapıyor bizle alakası yok dedi :26: ah kopişşş gönül neler istiyoda bütçeye göre iştebekoda fena değildir heralde benim diğer beyaz eşyaların markasını yazsam tanımassın
Eşimle dışarı çıkmıştık bir kaç işimiz vardı, geçen bahsettiğim Efor mağazasına gittim, kısa kollu pijama takımı, bir tane emzirme sütyeni, bir tane emzirme atleti, bir tane korse (doğumdan sonra giymek için) ve altı tane de slip iç çamaşırı aldım hepsi 117 lira tuttu... Benim aldığım ürünlerde pijama takımında %50 indirim vardı diğerlerinde de % 30 du indirim... İndirimleri üç gün devam edecekmiş...
Eşimle dışarı çıkmıştık bir kaç işimiz vardı, geçen bahsettiğim Efor mağazasına gittim, kısa kollu pijama takımı, bir tane emzirme sütyeni, bir tane emzirme atleti, bir tane korse (doğumdan sonra giymek için) ve altı tane de slip iç çamaşırı aldım hepsi 117 lira tuttu... Benim aldığım ürünlerde pijama takımında %50 indirim vardı diğerlerinde de % 30 du indirim... İndirimleri üç gün devam edecekmiş...
[
Filizcim seninki doğru galiba benimki önden gidiyo erkenmi gelcek ne :)))
Ah bu kayınvalideler ya onada karışıyolar artık iyimi, zorlamı doğurtçak acaba seni :))):
65 günün olması gerekiyor canım. normal doğum zamanı 280 gün olarak kabul ediliyor. sende 30 hafta 5 günlük olduğuna göre
30hafta X 7 =210gün + 5 gün = 215 gün
280 gün - 215 gün = 65 gün kalan gün sayısı.
1 kelime 1 işlem programı gibi oldu bu hesaplamada
çok ayıp çok ayıp ,nolcak kız adama söylesen tükandan bile getitir yaniii..benimki naapsın ...gerçi zaten tavuk ve brokoli olması ne yapsam yer hatta bi salata bi makarnaya tamam der ,10 gün versem yerrakşama ne yapıcam derdi yok ya ondan şeyettimmmmm
desene gittin ek ders,gerçi zaten 3 gün resmi tatil olduğundan o hafta ful gidiyodu ,inşallah eğitime hazırlık ödeneğini alabilirizzzz:100::100::100:Şirinmiş sahiden :100:
Bu arada çalışan hatunlar bayram tatili 9 gün olmuş, kesinleşmiş yani. Öğretmen arkadaşlar bizlere de okul demekki 5inde açılacak
yaaww üf böyle havada beklemeyede sinir olurum bende ,benimde klimanın biri tamire gitti ,altındaki dolaba su damlattığı için ,dolapta tamirdeydi,o dolap geldi ama klima gelmediği için takmadık ,2-3 haftadır ,2 koli ıvır zıvır dolanıyo ayağımın dbinde ,sinir oluyorummmşimid girimde kızlara homurdanım rahatlıyim dedim msjını gördüm :)
sabah 09:10 da arayıp adres teyid ettiler hemen kalkıp buzdolabının fişini çektim öğlen annemle boşalttık bu saat oldu hala yoklarsabahtan beri herşey açıkta bozulcak yaa 17:00 aradım 18:00 de paydosmuş ama ellerindeki servisler bitmeden bırakmıyolarmış illaki gelirler dediler
ayy sorma canım bu t shirti giydiğim zaman en az 2 -3 kişiyle pişti oluyorummmhatta geçende kontrole gittiğimde sırada bekleyen bi kadındada aynı t shirt vardı birbirimize bakıp bakıp güldük ,tabi sıradaki diğerleride güldü ,sonramuayeneye o girdi hemen ardından ben ,dr umun tepkisi ...aaaa ikinizdede aynı t shirt ,bende dedimki evet maalesef ,artık resmi hamile üniforması ilan ettim bu t shrti dedimm neyse seninki pembeymiş ,yarı piştiiii
Kızlar biz geldik.öğlen ranndevumuz vardı doktorda.minnos Bayram oncesi 1800 gr civarında boy olculemiyor ama endamı iyi dedi doktor :). Bu sefer 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebis hala donmemiş zor dedi bundan sonra dönmesi.bu arada ben de Atatürk cad. Deydim saat 2 civarı ama efora bakmayı unuttum tekrar yolun düşmez sanırım...
kıızz güzelmiydi ,korkunç bişey yoktu dimii??normal doğummuymuşş ,nasıl olmuuşş??ben okuyamıyorumdaa...bildiğiniz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83::83::83:çok korkuyoruuummm....az önce 3 tane dogum hikayesi okudum gözlerim sulandı burnum aktııı çok güzel yaa bizde yazarız inşallah bu güzel duygularııı
kıızz güzelmiydi ,korkunç bişey yoktu dimii??normal doğummuymuşş ,nasıl olmuuşş??ben okuyamıyorumdaa...bildiğiniz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83::83::83:çok korkuyoruuummm....
:
slm kızlar çok kötü durumdayım bacagım çok agrıyor daha doğrusu kalçamın içi diyeyım. neden böyle oldu anlamadım öldürüyor bu bacak agrısı benı varmı sızdede bacak agrısı yoksa sadece benımmı agrıyor daha ıkı ay var ben nasıl dayanacagım yerımden kalkamıyorum:2::2:
onlar gelir gelmesinede sen ne hakla dolap çekip itiyorsun bakiiim
bende sabahtan beri kirayı vericem aradım gelip alsınlar diye saat kaç oldu hala bekliyorum markete gidip alışveriş yapıcaktım ben çıkarım gelirler diyede gidemedim bi yere
bekoda güzel cnm merak etme güzel güzel kullanırsın inşallah
bende biraz fiyat araştırdım bugün boshla siemenste kampanya varmış 1200 e var dolap güzelde görünüyordu özellikleride iyiydi ben onlara bakıcam bide bekoya bakarım dediğin gibi gönül neler istiyo ama malum ekonomi yapmak lazım mahsuru yoksa cnm ne kadar tuttu seninkiler :26:
çok ayıp çok ayıp ,nolcak kız adama söylesen tükandan bile getitir yaniii..benimki naapsın ...gerçi zaten tavuk ve brokoli olması ne yapsam yer hatta bi salata bi makarnaya tamam der ,10 gün versem yerramaaa benim gibi salata sevmeyen hatun ,içli köfte yapar onu yapmaz ayrıııı
desene gittin ek ders,gerçi zaten 3 gün resmi tatil olduğundan o hafta ful gidiyodu ,inşallah eğitime hazırlık ödeneğini alabilirizzzz:100::100::100:
yaaww üf böyle havada beklemeyede sinir olurum bende ,benimde klimanın biri tamire gitti ,altındaki dolaba su damlattığı için ,dolapta tamirdeydi,o dolap geldi ama klima gelmediği için takmadık ,2-3 haftadır ,2 koli ıvır zıvır dolanıyo ayağımın dbinde ,sinir oluyorummm
bu arada benim eşyalarda arçelik ,ama bozulmaları imkansız gibi ,yani yenilerini pek alcakmışım gibi durmuyo ,nezaman bozulsa benim herif bi yolunu bulup tamir ediyo ,hem elektronik mezunu ,hemde makine müh. kendisi ,bazen ustaların bıraktığı şeyleri bile benimki tamir ediyo ,kayınvalidemin 15-16 yıllık bulaşık makinesine servis 250 tl istedi ,eşim 20 tl ye hallettiiiher eve lazım ,Allahtan henüz eşyalardan sıkılmadım ,ama sıkılsamda nasıl bozarbilirim bilmiyorum ,her bişeyi onarıyo bu adaaammmm:44::44::44:
Kızlar biz geldik.öğlen ranndevumuz vardı doktorda.minnos Bayram oncesi 1800 gr civarında boy olculemiyor ama endamı iyi dedi doktor :). Bu sefer 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebis hala donmemiş zor dedi bundan sonra dönmesi.bu arada ben de Atatürk cad. Deydim saat 2 civarı ama efora bakmayı unuttum tekrar yolun düşmez sanırım...
Bende de olmuştu, kalsiyum ve magnezyumu düzenli kullandıkça geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?