2011 Ekim Anneleri

bekoda güzel cnm merak etme güzel güzel kullanırsın inşallah
bende biraz fiyat araştırdım bugün boshla siemenste kampanya varmış 1200 e var dolap güzelde görünüyordu özellikleride iyiydi ben onlara bakıcam bide bekoya bakarım dediğin gibi gönül neler istiyo ama malum ekonomi yapmak lazım mahsuru yoksa cnm ne kadar tuttu seninkiler :26:

hayırlı olsun canım cicilerinizzzz

öyle kuru kuru aldımla olmuyo hayatım resim isteriz resim (sadece pijamayı koysan yeter )
hayırlı olsun cnm güle güle giy

ya şu forumu bakıma almasınlar yaa sıkıntıdan temizliğe vuruyorum kendimi sonra gelsin bel ağrısı bacak ağrısı (
gerçi dünkü misafirlerden sonra mecburi bi temizlik oldu benimki. eşim makinayı boşalttı. evi süpürdü ben de sildim. çamaşır yıkadım serdim elektirkli süpürgem çok kirlenmişti onun yıkanan parçalarını yıkadım banyomu yıkadım duşumu aldım yemeğimi yaptım iftarımızı açtık buraya koştum :)))

[

Filizcim seninki doğru galiba benimki önden gidiyo erkenmi gelcek ne :)))

Ah bu kayınvalideler ya onada karışıyolar artık iyimi, zorlamı doğurtçak acaba seni :))):

valla beni bayıltıp oğlunu salar mı üstüme bilmem ki :))) gerçi güya ben bir yıla kadar çocuk düşünmüyodum bana kalsa bu yaz evlenecektim zaten :))
hep eşimin dediği oluyo bizde ne iş anlamadım gitti :44:

yaaa 50 gün desen nasıl mesut bahtiyar olacaktım arkadaşım daha iki ay 5 gün var bekle babam bekle

az önce 3 tane dogum hikayesi okudum gözlerim sulandı burnum aktııı çok güzel yaa bizde yazarız inşallah bu güzel duygularııı

akşama ne yapıcam derdi yok ya ondan şeyettimmmmm
çok ayıp çok ayıp ,nolcak kız adama söylesen tükandan bile getitir yaniii..benimki naapsın ...gerçi zaten tavuk ve brokoli olması ne yapsam yer hatta bi salata bi makarnaya tamam der ,10 gün versem yerr amaaa benim gibi salata sevmeyen hatun ,içli köfte yapar onu yapmaz ayrıııı
Şirinmiş sahiden :100:
Bu arada çalışan hatunlar bayram tatili 9 gün olmuş, kesinleşmiş yani. Öğretmen arkadaşlar bizlere de okul demekki 5inde açılacak
desene gittin ek ders,gerçi zaten 3 gün resmi tatil olduğundan o hafta ful gidiyodu ,inşallah eğitime hazırlık ödeneğini alabilirizzzz:100::100::100:

yaaww üf böyle havada beklemeyede sinir olurum bende ,benimde klimanın biri tamire gitti ,altındaki dolaba su damlattığı için ,dolapta tamirdeydi,o dolap geldi ama klima gelmediği için takmadık ,2-3 haftadır ,2 koli ıvır zıvır dolanıyo ayağımın dbinde ,sinir oluyorummm
bu arada benim eşyalarda arçelik ,ama bozulmaları imkansız gibi ,yani yenilerini pek alcakmışım gibi durmuyo ,nezaman bozulsa benim herif bi yolunu bulup tamir ediyo ,hem elektronik mezunu ,hemde makine müh. kendisi ,bazen ustaların bıraktığı şeyleri bile benimki tamir ediyo ,kayınvalidemin 15-16 yıllık bulaşık makinesine servis 250 tl istedi ,eşim 20 tl ye hallettiiiher eve lazım ,Allahtan henüz eşyalardan sıkılmadım ,ama sıkılsamda nasıl bozarbilirim bilmiyorum ,her bişeyi onarıyo bu adaaammmm:44::44::44:

Kızlar biz geldik.öğlen ranndevumuz vardı doktorda.minnos Bayram oncesi 1800 gr civarında boy olculemiyor ama endamı iyi dedi doktor :). Bu sefer 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebis hala donmemiş zor dedi bundan sonra dönmesi .bu arada ben de Atatürk cad. Deydim saat 2 civarı ama efora bakmayı unuttum tekrar yolun düşmez sanırım...

Ben doktora giderken giymiyorum bunlardan, her gittiğimde görüyorum birilerinde var çünkü mutlaka lcw nin hamile shirt lerinden...

maşallah kuzucugunaa

sansee
kız ben istediğim zaman dükkandan getiriyor sağolsun ama ona yemek yapmak çok zorrr
çok seçici maalesef et et et valla kafam bi milyon oluyo ona ne yemek yapsam diye düşünürken gerçi ben gel desemde gelemez p.tesi günleri sayım var

Son düzenleme:
az önce 3 tane dogum hikayesi okudum gözlerim sulandı burnum aktııı çok güzel yaa bizde yazarız inşallah bu güzel duygularııı
kıızz güzelmiydi ,korkunç bişey yoktu dimii??normal doğummuymuşş ,nasıl olmuuşş??ben okuyamıyorumdaa...bildiğiniz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83::83::83:çok korkuyoruuummm....
:

kıızz güzelmiydi ,korkunç bişey yoktu dimii??normal doğummuymuşş ,nasıl olmuuşş??ben okuyamıyorumdaa...bildiğiniz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83::83::83:çok korkuyoruuummm....
:

yok kızz korkunç degildi diyom ya gözlerim doldu diye her dogumda oldugu kadar azcık acı varmış ama bebegini kucagına alınca agrı sancı hiç bişeyi düşünmüyormussunnnn

Bende de olmuştu, kalsiyum ve magnezyumu düzenli kullandıkça geçti...

sağa sola kıvırttırarak çektik oğlumla zorlanmadık elif teyzesi
işte beyleee adamı kapatıyolar ya eve deli oluyorum yaaaaaaaaa

ohh maşallah canım baya alışverişini ucuza kapatmışsın güle güle giymek nasip olsun tatlım benimm

canım ben ümraniye bekodan aldım senetle 3 fiyatı vardı hepsinin nakit kart ve senet ben senetle alcağım için diğer fiyatlara bakmadım bile bu yazdıklarım senet fiyatları buzdolabı 1950, bulaşık makinası 900, mini fırınımda 350 idi

kız maşallah enişteye ne güzel işte elinden her iş geliyomuş daha ne istiyosun sıkılırsam bozim diyo

maşallah zeytinim minnoşuna bence zor falan değil amma sezeyan meraklısı bu doktorlar heee döner bence canım hiç sıkma canını

Bende de olmuştu, kalsiyum ve magnezyumu düzenli kullandıkça geçti...

canım ya bana bugün 9ay10günden gelen bilgilendirme mesajında kalsiyum alımını bırakın artık diyodu süt ve süt ürünü bol tüketin diyodu :26: acaba kessemmi hoş ben keseli 1 ay olduda tam başlamayı düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…