2011 Ekim Anneleri

ay şimdi bir topikte okudummm hani kaynanalar yavrumun yavrusu diye seviyolarya torunlarınııııııı
o sözün devamını buldummmm yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusuymuşşşşkaynanam yavrumun yavrusu diye
sezerse devamını söylicem bi daha dimesinnn

Sorma bu servisler hep mi aynı olur yaaa... Bizi de eve hapsettiler cuma günü klima servisi, akşam 8 e 20 kala geldiler... Eşim de hava karardı yarın gelin dedi, sabah ilk serviste geliriz dediler ikindi geldiler...

Biz annemlere samsung lcd tv almıştık teknosadan, dedikleri gün gelmedi arayınca da "servis teslimatı yapacak, bizimle ilgisi yok" dediler, ben de bir güzel çemkirdim "malı satana kadarmış demek ki sizin müşteri memnuniyeti politikanız, ben servisi tanımam ürünü sizden aldım sizi bilirim dedim", ertesi gün farklı bir servisle göndermişlerdi ve 2 - 3 kez de aradılar memnun kaldınız mı servisten, ikinci verilen saatte geldiler mi diye...

Magnezyumu doğuma kadar devam ettir demişti doktorum, kalsiyum için de arada içmediğim oluyor ama peynir yoğurt vs bol tüketiyorum dediğimde "ama onlarda kalori var sana ilo aldırır, ben sana kalorisiz direkt halini veriyorum onu kullan" demişti... Neyse haftaya pazartesi kontrolümüz var sorarım tekrar...

ohh maşallah canım baya alışverişini ucuza kapatmışsın güle güle giymek nasip olsun tatlım benimm

Sağol canım, aslında pijama almaya niyetim yoktu ama %50 indirimle 85 liradan 42,5 a inince aldım, bir de bendekiler uzun kolluydu, kısa kollu ve uygun fiyatlı onunca alayıım dedim... Emzirme sütyeni de bir iki tane daha alacağım ama normal de sütyen almam gerekiyor, evdekilerin sadece bir tanesi rahat oluyor çünkü, onları da bayram sonrasına alırım artık...

slm kizlar ben sayfalari bitirene kadar herkes iftara gitti bile.burda daha 1 saat 10 dakika var iftarabende aciktim ddolanarak birseyler yedim ama kesmedi.yarin odamiz geliyor kizlar cok heyecanliyim aksamada yapmaya gelicek adam, bitince hemen ekliyecem.kendimide odamizida ins.bende gecelik arayisindayim kizlar karar veremedim daha bir tane begendim ama siyah gri cizgili malida cok guzeldi,ama icim kararir diye cesaret edemedim ne dersiniz aliyimmi?:26:

Sorma bu servisler hep mi aynı olur yaaa... Bizi de eve hapsettiler cuma günü klima servisi, akşam 8 e 20 kala geldiler... Eşim de hava karardı yarın gelin dedi, sabah ilk serviste geliriz dediler ikindi geldiler...

10 dakika sonra servis beni arıyalı 12 saat olucak pes dedim

haydi hayırlı olsun şimdidennn
ben olsam siyah rengi tercih etmezdim canım

siyahmııı yok yaaa siyah güzel olmaz kiiii renkli bişey al daha çok yakışırrrrşimdiden odanız hayırlı olsun resimde isteriz

Maşallah bebişine tatlım... Biz önce Kışla Başkent Hastanesine gittik saat 3 civarı, dişime dolgu yapıldı, iğnesiz yaptı doktor, zaten düşen dolguyu yaptığı için oyma işlemi falan yoktu Allahtan... Ordan Reşatbey taraflarında bilgisayar tamiri yapan iki yere uğrarıp öyle geçtik Atatürk caddesine, eşim Süvari'ye girdi, babamıza aldığımız t-shirt ü değiştirmeye ben de Efora girdim... Dışarıda giymek için de balenli sütyen de almam lazımdı ama hem yoruldum hem eşim de işini bitirince aramaya başladı, bir de tek seferde çok harcama yapmamayım diye çıktım... Ürünleri güzel, Aqua, Dagi, Bella Donna, Penye Mood, Eleni, Miss Claire benim gözüme çarpan markalardı, aslında kozmetik bölümünden de bebek için ürünlere bakabilirdim ama eve dönüş yolunda geldi aklıma...:26:

Aldığım slip iç çamaşırları 3 lira idi ama bunun üzerinden %30 da indirimi vardı, korse 45 liradan 30 lira civarına indi...

Bu aralar yolum düşmez sanırım tekrardan ama belli de olmaz, saçlarımı kestirmek istiyorum, kuaför de o taraflarda gitmişken uğrayabilirim yine...

Ohh iyi etmissin...iyi günlerde kullan minisinle :) bu arada misafirlerin gitti mı Bayram oncesi bulusabiliriz

Eda sen kramplardan da çok şikayet ediyosun, süt içmiyomusun hiç
Ben her akşam 2 bardak içip öyle yatıyorum hiç kramp şikayetim olmadı Kendime bi tene takıyım
aklıma gelmişken, kadıköyde benim omuzuma taktığım nazar boncuğu görünce bende takıcam demiştin aldın mı

az önce 3 tane dogum hikayesi okudum gözlerim sulandı burnum aktııı çok güzel yaa bizde yazarız inşallah bu güzel duygularııı
yazarız kız yazarız ne var sankim şöyle ıkındım böyle çıktı diye
maşallah cnm bebişine 36. haftaya kadar dönüyormus bebişler canını sıkma döner o üzmez annesini
kıızz güzelmiydi ,korkunç bişey yoktu dimii??normal doğummuymuşş ,nasıl olmuuşş??ben okuyamıyorumdaa...bildiğiniz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83::83::83:çok korkuyoruuummm....
:
cnm ben geçen gün okudum bi kaç tane kadın epidural normal yapmış o kadar rahat olmus ki sancılarıda rahat geçirmiş hemşireye tuvaletim geldi demiş ebe bakmışki bebeğin kafası görünüyo hemen inmişler doğumhaneye 2 ıkınmada pıırtlatıvermiş bebişi
sağa sola kıvırttırarak çektik oğlumla zorlanmadık elif teyzesi
işte beyleee adamı kapatıyolar ya eve deli oluyorum yaaaaaaaaa
benim ev sahibi aradı kusura bakma gelemedim işim çıktı dedi yarın gelirim dedi ölürmüsün öldürürmüsün
güle güle iyi günlerde kullan cnm bende artık yarın çıkıp bakıcam sen gene iyi bulmussun senetle taksit yapan yeri burda yapmıyolar kart istiyolar bakalım biz nasıl yaparız

beğendiysen al cnm ama biraz daha bakın belki daha çok içine sinen bişey bulursun şahsen ben öyle yaptımda

Allah razı olsun nurcan, ne iyi etin sağol canım :)

Aaa unutmuşum ben senin annen yakındı dimi, leynanın dediği gibi emin ol çok yardımcı olur sana kolaylıkla atlatırsın işin en güzel yanıda ikisi bir arada büyüyecek ne güzel... Bende beşiği nereye koyacağımı şaşırdım, gelen gideni yatak odama almak istemiyorum bebeğide herkesin içinde ortada bırakmak istemiyorum işin fenası daha beşik almadım :))
Gecelik konusundada haklısın istediğim gibi bulamassam alcam artık bitane idareten...

Vovvvv hatuna bak maşallah sanse elbisen çok yakışmış canım Allah nazarlardan saklasın :)

Son düzenleme:

süt içiyorum canım daha doğrusu içmeye mecbur bırakılıyorum eşim her akşam yatarken peşimden bir bardak sütle koşuyor :) haftada belki 2 kere atlatabiliyorumdur o kadar sanada maşallah canım 2 bardak ben nefret ederim sütten :120::120::120::120::120:
almammı her tişortümde var boncuğum

Allah iyiliğini versin filiz nasıl kahkaha attım akşam akşam, o zaman ikinci tez gelir gibime gelio senin :)

esmerseker

normal dogum yapan arkadaşlar ıkındım ıkındım çıkıverdi diye anlatacak ben ve benim gibi sezercik madurlarının anlatımı
söyleee sedyeye uzandım birden başımda bir doktor bana 10 a kadar saymamı söyledi ben birrr ikiiiii üçççç derken ekran karardıbi uyandım
cıplagımmm adamın biri uyannnnn diye sesleniyooo ben oglumu verin banaaaa validemmmm diye söyleniyorum ayyyy çok komikkkk

Ayy diken gibi oldum ya umarım bu zihniyetle söylemiyodur, benimki demez inş direk aklıma gelir ve devamını sorarım çok fenada bozarıım

Sesini çıkarmassan süründürecekler yani, iyi yapmışsın...Sinir oluyorum şu yetkili teknik servislere...

3aylik supurgem icin 15 gündür motor bekliyoruz.cuma motor gelmiş bugüne kadar takip da getirmediler 4 gündür ekstradan bekliyorum

Ara şikayet edeceğini söyle bunun yasal bir süresi yokmudur ya? Nedeninsanları mağdur ediyorlar

Bebişine maşallah canım bu arada, döner tatlım bence benim kızda ters duruyo gerçi dönmesede vaktini beklerse sezeryan olcak, beklemesse kısmını düşünmüyorum, beklemesi lazım :)

Siyahlı bişi alma canım, ne o iç karartıcı, renkli cıvıl cıvıl bişi al.. Sen neredesin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…