- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
şimid girimde kızlara homurdanım rahatlıyim dedim msjını gördüm :)
sabah 09:10 da arayıp adres teyid ettiler hemen kalkıp buzdolabının fişini çektim öğlen annemle boşalttık bu saat oldu hala yoklarsabahtan beri herşey açıkta bozulcak yaa 17:00 aradım 18:00 de paydosmuş ama ellerindeki servisler bitmeden bırakmıyolarmış illaki gelirler dediler
iftar sonrası dendiğine göre bizimde o saati bulucak heralde tatlım
teknosanın servisimi o kadar disiplinli acaba samsungunmu :26: bizim aldığımız yer nakliye ve montajı beko yapıyor bizle alakası yok dedi :26: ah kopişşş gönül neler istiyoda bütçeye göre iştebekoda fena değildir heralde benim diğer beyaz eşyaların markasını yazsam tanımassın
canım ya bana bugün 9ay10günden gelen bilgilendirme mesajında kalsiyum alımını bırakın artık diyodu süt ve süt ürünü bol tüketin diyodu :26: acaba kessemmi hoş ben keseli 1 ay olduda tam başlamayı düşünüyodum
ohh maşallah canım baya alışverişini ucuza kapatmışsın güle güle giymek nasip olsun tatlım benimm
Sorma bu servisler hep mi aynı olur yaaa... Bizi de eve hapsettiler cuma günü klima servisi, akşam 8 e 20 kala geldiler... Eşim de hava karardı yarın gelin dedi, sabah ilk serviste geliriz dediler ikindi geldiler...
slm kizlar ben sayfalari bitirene kadar herkes iftara gitti bile.burda daha 1 saat 10 dakika var iftarabende aciktim ddolanarak birseyler yedim ama kesmedi.yarin odamiz geliyor kizlar cok heyecanliyim aksamada yapmaya gelicek adam, bitince hemen ekliyecem.kendimide odamizida ins.bende gecelik arayisindayim kizlar karar veremedim daha bir tane begendim ama siyah gri cizgili malida cok guzeldi,ama icim kararir diye cesaret edemedim ne dersiniz aliyimmi?:26:
slm kizlar ben sayfalari bitirene kadar herkes iftara gitti bile.burda daha 1 saat 10 dakika var iftarabende aciktim ddolanarak birseyler yedim ama kesmedi.yarin odamiz geliyor kizlar cok heyecanliyim aksamada yapmaya gelicek adam, bitince hemen ekliyecem.kendimide odamizida ins.bende gecelik arayisindayim kizlar karar veremedim daha bir tane begendim ama siyah gri cizgili malida cok guzeldi,ama icim kararir diye cesaret edemedim ne dersiniz aliyimmi?:26:
Kızlar biz geldik.öğlen ranndevumuz vardı doktorda.minnos Bayram oncesi 1800 gr civarında boy olculemiyor ama endamı iyi dedi doktor :). Bu sefer 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebis hala donmemiş zor dedi bundan sonra dönmesi.bu arada ben de Atatürk cad. Deydim saat 2 civarı ama efora bakmayı unuttum tekrar yolun düşmez sanırım...
Ohh iyi etmissin...iyi günlerde kullan minisinle :) bu arada misafirlerin gitti mı Bayram oncesi bulusabilirizMaşallah bebişine tatlım... Biz önce Kışla Başkent Hastanesine gittik saat 3 civarı, dişime dolgu yapıldı, iğnesiz yaptı doktor, zaten düşen dolguyu yaptığı için oyma işlemi falan yoktu Allahtan... Ordan Reşatbey taraflarında bilgisayar tamiri yapan iki yere uğrarıp öyle geçtik Atatürk caddesine, eşim Süvari'ye girdi, babamıza aldığımız t-shirt ü değiştirmeye ben de Efora girdim... Dışarıda giymek için de balenli sütyen de almam lazımdı ama hem yoruldum hem eşim de işini bitirince aramaya başladı, bir de tek seferde çok harcama yapmamayım diye çıktım... Ürünleri güzel, Aqua, Dagi, Bella Donna, Penye Mood, Eleni, Miss Claire benim gözüme çarpan markalardı, aslında kozmetik bölümünden de bebek için ürünlere bakabilirdim ama eve dönüş yolunda geldi aklıma...:26:
Aldığım slip iç çamaşırları 3 lira idi ama bunun üzerinden %30 da indirimi vardı, korse 45 liradan 30 lira civarına indi...
Bu aralar yolum düşmez sanırım tekrardan ama belli de olmaz, saçlarımı kestirmek istiyorum, kuaför de o taraflarda gitmişken uğrayabilirim yine...
canım ya bana bugün 9ay10günden gelen bilgilendirme mesajında kalsiyum alımını bırakın artık diyodu süt ve süt ürünü bol tüketin diyodu :26: acaba kessemmi hoş ben keseli 1 ay olduda tam başlamayı düşünüyodum
yazarız kız yazarız ne var sankim şöyle ıkındım böyle çıktı diyeaz önce 3 tane dogum hikayesi okudum gözlerim sulandı burnum aktııı çok güzel yaa bizde yazarız inşallah bu güzel duygularııı
maşallah cnm bebişineKızlar biz geldik.öğlen ranndevumuz vardı doktorda.minnos Bayram oncesi 1800 gr civarında boy olculemiyor ama endamı iyi dedi doktor :). Bu sefer 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebis hala donmemiş zor dedi bundan sonra dönmesi.bu arada ben de Atatürk cad. Deydim saat 2 civarı ama efora bakmayı unuttum tekrar yolun düşmez sanırım...
cnm ben geçen gün okudum bi kaç tane kadın epidural normal yapmış o kadar rahat olmus ki sancılarıda rahat geçirmiş hemşireye tuvaletim geldi demiş ebe bakmışki bebeğin kafası görünüyo hemen inmişler doğumhaneye 2 ıkınmada pıırtlatıvermiş bebişikıızz güzelmiydi ,korkunç bişey yoktu dimii??normal doğummuymuşş ,nasıl olmuuşş??ben okuyamıyorumdaa...bildiğiniz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83::83::83:çok korkuyoruuummm....
:
benim ev sahibi aradı kusura bakma gelemedim işim çıktı dedi yarın gelirim dedi ölürmüsün öldürürmüsünsağa sola kıvırttırarak çektik oğlumla zorlanmadık elif teyzesi
işte beyleee adamı kapatıyolar ya eve deli oluyorum yaaaaaaaaa
güle güle iyi günlerde kullan cnm bende artık yarın çıkıp bakıcam sen gene iyi bulmussun senetle taksit yapan yeri burda yapmıyolar kart istiyolar bakalım biz nasıl yaparızcanım ben ümraniye bekodan aldım senetle 3 fiyatı vardı hepsinin nakit kart ve senet ben senetle alcağım için diğer fiyatlara bakmadım bile bu yazdıklarım senet fiyatları buzdolabı 1950, bulaşık makinası 900, mini fırınımda 350 idi
Slm kızlar inşallah herkes iyidir
Sizlerle bir süreyi paylaşmak istedim. Muhammed süresini.
Erkek evladı olanlar mutlaka okumalı, Peygamber efendimizin ahlakını alsın diye...
MUHAMMED, MUHAMMED Suresi, MUHAMMED oku, MUHAMMED dinle, sure, süre, MUHAMMED suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranike
bende bedenıme gore bulabılırmıyım bılmıyorum canım gecelıgı boyda dedıdıgın gıbı hanzadecım kısa oluyo bılekte bulunmuyo ıdare edıcez artık .
benım tum esyalar tamam yıkanıp utulenıp yerlescek hastane cantası hazırlanıcak besık kurulcak nereye koyucagımagımı sasırmıstım ebbegın cıcılerını oglumun 5 lı sıfonıyerı var o dolu 3 lu gardolabıda dolu bende yengemde bosda duran 5 lı sıfon yerı ıstedım yerım yok yatak odasının balkonuna koyucam camla kapalı ama bakalım umarım soguk olmaz cıcıler o gelıcek yıkanıp utulenıp ona yerlescek hastane cantasıda o arada cıkar sonra besıgı kurarım ekım basde daha gecelıgımde yok dogum ekım sonu usenıyorum ılk cocukda 6 aylık hamıleyken herseyı hazırdı odasıda 2. ole olmuyo
2 cocuk la daha cok efor sarfedıp zayıflarım umarım nasıl yapıcam bılmıorum sımdı oglum tv ızlıo sabahtan ıslerı yapıp onu yedırıp sonra yemegımı yapıorum ama ozaamn ole olması zor dk bı meme ıstıycek gece uyumuycam napcambılmıorum rabbım verırı bı kolaylıgını ınsallah
oglumla bahceye ındık kımse kalmamıs annemler sansıma carsıya gıdıyomus onlara verdım onu bende evdeyım sımdı bı bakıyım dedım sıze kendımıozgur hıssedıyorum ne yapıcaımı sasırdım :) tv ızlıycem oglum hıc ızın vermez tv ızlememe yokken bı doyayım gorusuruz
leynacım ıstanbul yolunda koray vardı duruyosa orası dahada uygun bıde gımsada cok seker boy gırl yazan pıjama gecelık var uygunda beden az ama sen zayıfsın olur bak sen bı ıstersen ben tullu uzun kollu olanları begendım ama deneyemedım kabınlerde sıravardı gıdersen bak lohusa pıjaması oluyo orda
ben kacar opuyorum
kızlaarrr sardı bu resim olayı beniiEda bak hiiç istemeye gerek kalmayan topikcanlardanım geçen gün elbise aldıımı söylemiştim ya,altına bi babet yada sandalet uydurup bayramdada bunu giymeyi düşünüyorum ,bakalım beğencekmisiniz ,bu arada tacımıda ben yaptım ,lousa tacı olarakta bunu kullanırım belki pembiş bijamalarımla ,beyaz geceliklede bitane kırmızı var onu takarım ,inşallaaaahhhhh
Eki Görüntüle 245533
Eki Görüntüle 245534
selam kızlar :79: amma çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi
çok teşekkür ederiz canım, senin kuzuna da maşallahdoktorumuz gayet iyi olduğunu söyledi kilosunun da boyunun da, böyle şekilde devam ederse 3100-3500 gr arasında doğacağını söyledi. ben normal doğum istediğim için 3500 gr üstünde zaten çok zorlanacağımı söylüyor. bakalım kısmet : )
bakırköy uyar bana, tarih ve saat belirleyin kızlar
canım bebeğin mobilyaları mı demek istedin? bebek mobilyalarını sadece suylu yaptım bebek odasının duvarlarını da sadece suyla sildirdim bir kaç defa
herkesin eşiyle sorunu başka : ) mesela benim eşim bilgisayar mühendisi olduğu için nefret eder iş dışında bilgisayar açmaktan ama tam bir spor programı bağımlısı. sadece türkiye ligi değil, ingiltere, ispanya liglerini de takip eder, hatta sadece futbol maçlarını değil, tenis turnuvalarını, nba maçlarını falan.. gece saat kurup nba maçlarını izler uykusuz işe gider o derece yani.. ama anlaşma yaptık bebek doğana kadar karışmıycam ona o da bebek doğunca kendine çeki düzen vericek : ) bakalım yapabilecek mi?
ay bayıldım bu kola şişesi bağlama fikrine
canım doğum günün kutlu olsuuuuunnnbebişin odası da hayırlı olsun
Burcu sprail adet düzensizliği yapıyo diye biliyorum ya çok fazla, yada çok az kanama oluyor... Günlerdede şaşma oluyor 20 günde bir yada daha uzun sürede filan. Deri altı iğne düşünmüyorum oda hormonları alt üst ediyor... Belki emzirirken kullanılabilen ilaçlar vardır dr. sormak lazım...
Kola şişesi gerçekten iyi fikirde kabul etçek koca lazım :))
Badem değilze saf zeytinyağı sürdüm ben, lierak, limon ve kayısı yağı da, kakao yağınıda alayım canım çok saol :)
Eda sen kramplardan da çok şikayet ediyosun, süt içmiyomusun hiç
Ben her akşam 2 bardak içip öyle yatıyorum hiç kramp şikayetim olmadı Kendime bi tenetakıyım
aklıma gelmişken, kadıköyde benim omuzuma taktığım nazar boncuğu görünce bende takıcam demiştin aldın mı
ya şu forumu bakıma almasınlar yaa sıkıntıdan temizliğe vuruyorum kendimi sonra gelsin bel ağrısı bacak ağrısı(
gerçi dünkü misafirlerden sonra mecburi bi temizlik oldu benimki. eşim makinayı boşalttı. evi süpürdü ben de sildim. çamaşır yıkadım serdim elektirkli süpürgem çok kirlenmişti onun yıkanan parçalarını yıkadım banyomu yıkadım duşumu aldım yemeğimi yaptım iftarımızı açtık buraya koştum :)))
valla beni bayıltıp oğlunu salar mı üstüme bilmem ki :))) gerçi güya ben bir yıla kadar çocuk düşünmüyodum bana kalsa bu yaz evlenecektim zaten :))
hep eşimin dediği oluyo bizde ne iş anlamadım gitti :44:
yaaa 50 gün desen nasıl mesut bahtiyar olacaktım arkadaşım daha iki ay 5 gün var bekle babam bekle
ay şimdi bir topikte okudummm hani kaynanalar yavrumun yavrusu diye seviyolarya torunlarınııııııı
o sözün devamını buldummmmyavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusuymuşşşş kaynanam yavrumun yavrusu diye
sezerse devamını söylicem bi daha dimesinnn
Biz annemlere samsung lcd tv almıştık teknosadan, dedikleri gün gelmedi arayınca da "servis teslimatı yapacak, bizimle ilgisi yok" dediler, ben de bir güzel çemkirdim "malı satana kadarmış demek ki sizin müşteri memnuniyeti politikanız, ben servisi tanımam ürünü sizden aldım sizi bilirim dedim", ertesi gün farklı bir servisle göndermişlerdi ve 2 - 3 kez de aradılar memnun kaldınız mı servisten, ikinci verilen saatte geldiler mi diye...
3aylik supurgem icin 15 gündür motor bekliyoruz.cuma motor gelmiş bugüne kadar takip da getirmediler 4 gündür ekstradan bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?