yazarız kız yazarız ne var sankim şöyle ıkındım böyle çıktı diye
Hahahahahahahaha
Maşallah bebişine tatlım... Biz önce Kışla Başkent Hastanesine gittik saat 3 civarı, dişime dolgu yapıldı, iğnesiz yaptı doktor, zaten düşen dolguyu yaptığı için oyma işlemi falan yoktu Allahtan... Ordan Reşatbey taraflarında bilgisayar tamiri yapan iki yere uğrarıp öyle geçtik Atatürk caddesine, eşim Süvari'ye girdi, babamıza aldığımız t-shirt ü değiştirmeye ben de Efora girdim... Dışarıda giymek için de balenli sütyen de almam lazımdı ama hem yoruldum hem eşim de işini bitirince aramaya başladı, bir de tek seferde çok harcama yapmamayım diye çıktım... Ürünleri güzel, Aqua, Dagi, Bella Donna, Penye Mood, Eleni, Miss Claire benim gözüme çarpan markalardı, aslında kozmetik bölümünden de bebek için ürünlere bakabilirdim ama eve dönüş yolunda geldi aklıma...:26:
Aldığım slip iç çamaşırları 3 lira idi ama bunun üzerinden %30 da indirimi vardı, korse 45 liradan 30 lira civarına indi...
Bu aralar yolum düşmez sanırım tekrardan ama belli de olmaz, saçlarımı kestirmek istiyorum, kuaför de o taraflarda gitmişken uğrayabilirim yine...
hanzadecim bende duyunca şok oldum çünkü kaynanam bana bir kaç kere demişti bende dogurup sizemi bırakcam
bende senin kızınım yavrularımın yavrusu de baride bende sevineyim didim o zamanlar aramız iyiydi
o zamandan beri söylemedi bişey ama söylerse şokk pis bozarımm
hanzadecim bende duyunca şok oldum çünkü kaynanam bana bir kaç kere demişti bende dogurup sizemi bırakcam
bende senin kızınım yavrularımın yavrusu de baride bende sevineyim didim o zamanlar aramız iyiydi
o zamandan beri söylemedi bişey ama söylerse şokk pis bozarımm
Kızlar biz geldik.öğlen ranndevumuz vardı doktorda.minnos Bayram oncesi 1800 gr civarında boy olculemiyor ama endamı iyi dedi doktor :). Bu sefer 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebis hala donmemiş zor dedi bundan sonra dönmesi.bu arada ben de Atatürk cad. Deydim saat 2 civarı ama efora bakmayı unuttum tekrar yolun düşmez sanırım...
oooo benimki etede böle bakıyo zatenmaşallah kuzucugunaa
sansee
kız ben istediğim zaman dükkandan getiriyor sağolsun ama ona yemek yapmak çok zorrr
çok seçici maalesef et et et valla kafam bi milyon oluyo ona ne yemek yapsam diye düşünürken gerçi ben gel desemde gelemez p.tesi günleri sayım var
canım bende 2 yıl önce almıştım süpürgemi çok memnundum ,markası fakir ama çok güzel çekiyodu ,derken bi gün yantarafa götürdüm benimki daha iyi çekiyo diye ,sen bi misafir süpürmüş evi ,teleskopik borusu kırıldı ,serviste 80 tl ,almadım benim herif halletti ,sonra metal buruya bağlanan tutma kolu kırıldı ,onuda eşim halletti ,ama işte o halettiği yerden çıkartamayınca bende yere öyle bi vurdumkiii süpürgenin ucu kırıldıı...3aylik supurgem icin 15 gündür motor bekliyoruz.cuma motor gelmiş bugüne kadar takip da getirmediler 4 gündür ekstradan bekliyorum
10 dakika sonra servis beni arıyalı 12 saat olucak pes dedim
Buyrun efendim... Cep telefonuyla çektim idare edin arkadaşlar...:78:
Eki Görüntüle 245640 Eki Görüntüle 245639 Eki Görüntüle 245642
Eki Görüntüle 245643 Eki Görüntüle 245644 Eki Görüntüle 245645
sen anlattıkça içim gitti ben oraları çok özledim.akşamları alışverişten yorulup madoda oturup kahvemi içmeyi,kazım bülfeyi bende gelsem ya
Gel güzelim, kazım da tost yer limonata ya da muzlu süt içeriz...))
Buyrun efendim... Cep telefonuyla çektim idare edin arkadaşlar...:78:
Eki Görüntüle 245640 Eki Görüntüle 245639 Eki Görüntüle 245642
Eki Görüntüle 245643 Eki Görüntüle 245644 Eki Görüntüle 245645
çok güzeller güzel günlerde giyinnn
kızzz emzirme sütyenine öyle dikkatli bakmadım ya diyorum kii bu kız bunu giyip nasıl resmini koymuşş
ekrana bakmaktan gözlerim pörtledide ışıkta yanmıyoo gözüm yanılmışş
hanzade ben maalesef çok iyi niyetliydim bir zamanlar o yüzden başıma gelmeyen kalmadı bakk ben kötü düşünmediğim için
kaynana şuanda beni gavur gelin olarak biliyor safım ben saaaaaaaffff ufo gören masum köylü canooooo
çok güzeller güzel günlerde giyinnn
kızzz emzirme sütyenine öyle dikkatli bakmadım ya diyorum kii bu kız bunu giyip nasıl resmini koymuşş
ekrana bakmaktan gözlerim pörtledide ışıkta yanmıyoo gözüm yanılmışş
kızz sen bunu daha önce eklemedinmiAkşam oldu foto şov başladı
Buda benden bugüne kadar hiç kimsede görmediğiniz bi model
Nida Allahtan aynı hastaneye gitmiyoruz aynı hastanede ve aynı gün doğurup koridorda yürürken pişti olduğumuzu düşünsene
Unutmadan eklemek istiyorum ben buna daha karar veremeden bizim adam yine kendi takımını aldı ben bunu aldım dedi ve kendini dışarı attı hemen
İftar saati diye loyaya bakamadım hatta hiçbi yere bakmadım direk mağazaya gittim bi kocişe bi kendime aldım ama bi daha ki gitmemde orayada bakıcam
Eki Görüntüle 245646 Eki Görüntüle 245647 Eki Görüntüle 245648
Akşam oldu foto şov başladı
Buda benden bugüne kadar hiç kimsede görmediğiniz bi model
Nida Allahtan aynı hastaneye gitmiyoruz aynı hastanede ve aynı gün doğurup koridorda yürürken pişti olduğumuzu düşünsene
Unutmadan eklemek istiyorum ben buna daha karar veremeden bizim adam yine kendi takımını aldı ben bunu aldım dedi ve kendini dışarı attı hemen
İftar saati diye loyaya bakamadım hatta hiçbi yere bakmadım direk mağazaya gittim bi kocişe bi kendime aldım ama bi daha ki gitmemde orayada bakıcam
Eki Görüntüle 245646 Eki Görüntüle 245647 Eki Görüntüle 245648
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?