2011 Ekim Anneleri

selam kıslarrr
herkescikler iyidir inşallah

geçen gün internetten süt pompası sipariş etmiştim lansinoh marka o geldi , bi sürü parçası var ama kolay takılıyo
manuel aldım ben şimdilik, ihtiyacım olup olmıcağınıda bilmiyorum ama bulunsun istedim
şimdi aklımda kalan tek şey doğum sonrası giymek için korse..

hanzadecim bende duyunca şok oldum çünkü kaynanam bana bir kaç kere demişti bende dogurup sizemi bırakcam
bende senin kızınım yavrularımın yavrusu de baride bende sevineyim didim o zamanlar aramız iyiydi
o zamandan beri söylemedi bişey ama söylerse şokk pis bozarımm

sen anlattıkça içim gitti ben oraları çok özledim.akşamları alışverişten yorulup madoda oturup kahvemi içmeyi,kazım bülfeyi bende gelsem ya

Sen iyisin canom maşallah, ben hayatta öyle bişeyde söylemezdim demesse demesin ama o lafın devamı hiç hoş diil gerçekten bence bozmadan önce devamını sor ne dmek isteidn o sözün devamını biliyomusun diye ben öyle yaparım. Ya devamı öyle olmasa bile ne demek yavrumun yavrusu biz neciyiz yahu...

Sen ne kadar iyisin canom, ben aramız iyide olsa öyle söylemezdim sanırım... Bide devamını bilince insana direk dokunur o söz illaki biliyorlardırda.. Ay neyse sinirimizi bozmayalım nasıl olsa devamını biliyoruz söyleyen olursa tıkıştırıveririz...

maşşalah canım baya ağırlaşmış ,benimki bu ayın başında 1350 idi ,bayramın 3 yada 4 ünde gitcem bakalım ,merak ettim şimdii
oooo benimki etede böle bakıyo zaten illa köfte neyin olcak ,ama ben artık sallamıyorum,çorbaya ,pilava her yete et koyuyorum ,o olmazsa dolabımda her daim et ve tavuk suyu bulunduruyorum dondurulmuş,acil durumlar içinde bahçeye bi kuzu bağlamayı düşünüyoruuummbide keşfettim mantarlı tavuk sote yiyebiliyooo

3aylik supurgem icin 15 gündür motor bekliyoruz.cuma motor gelmiş bugüne kadar takip da getirmediler 4 gündür ekstradan bekliyorum
canım bende 2 yıl önce almıştım süpürgemi çok memnundum ,markası fakir ama çok güzel çekiyodu ,derken bi gün yantarafa götürdüm benimki daha iyi çekiyo diye ,sen bi misafir süpürmüş evi ,teleskopik borusu kırıldı ,serviste 80 tl ,almadım benim herif halletti ,sonra metal buruya bağlanan tutma kolu kırıldı ,onuda eşim halletti ,ama işte o halettiği yerden çıkartamayınca bende yere öyle bi vurdumkiii süpürgenin ucu kırıldıı...enson artık alalım şu borusunu dediiik ama servisin cevabı artık onların yedek parçası yookmuşşş..nası yani daha 3 yıl bile olmadı dedik ama banamısın demediler ,şimdi makineyi verdik bide üstüne 178 tl ,bence diğerinden daha düşük bi model aldık ..neyse buda fena değil ,ama diğerinin süpürme ucunda döner fırça vardı ,saçları çok güzel topluyodu ...amaaan ne anlattım yaaaaa puuff....

10 dakika sonra servis beni arıyalı 12 saat olucak pes dedim

ayy keşke komşuya falan vereydin buzluktakileri yaaa..ben onları düşünüyoruuumm:26::26::26:

elifcim ,fırt diye demekkk ..oh ne ala mualllaaa,bende o şeysi yok güzelim ,ne halt yesem fırt diye çıkacakmış gibi gelmiyooo:83::83:

bu arada bu hafta içi ilk kez ağdaya gitcem ondanda tırsıyorum nasıl oluyoki acaba ,bide arefe günü falanda yapılıyomu ,son güne kadar beklemek istiyorum ,muayenem bayram sonuu ,ee eylül 20 gibi bidaha yapılır ,sonra ekim içinde yaptırabilecek kadar uzarmı acabaaa??

çok güzeller güzel günlerde giyinnn
kızzz emzirme sütyenine öyle dikkatli bakmadım ya diyorum kii bu kız bunu giyip nasıl resmini koymuşş
ekrana bakmaktan gözlerim pörtledide ışıkta yanmıyoo gözüm yanılmışş

hanzade ben maalesef çok iyi niyetliydim bir zamanlar o yüzden başıma gelmeyen kalmadı bakk ben kötü düşünmediğim için
kaynana şuanda beni gavur gelin olarak biliyor safım ben saaaaaaaffff ufo gören masum köylü canooooo

Akşam oldu foto şov başladı
Buda benden bugüne kadar hiç kimsede görmediğiniz bi model
Nida Allahtan aynı hastaneye gitmiyoruz aynı hastanede ve aynı gün doğurup koridorda yürürken pişti olduğumuzu düşünsene
Unutmadan eklemek istiyorum ben buna daha karar veremeden bizim adam yine kendi takımını aldı ben bunu aldım dedi ve kendini dışarı attı hemen
İftar saati diye loyaya bakamadım hatta hiçbi yere bakmadım direk mağazaya gittim bi kocişe bi kendime aldım ama bi daha ki gitmemde orayada bakıcam

kızlar geldiler ben gidip buzdolabını silim 5 saat sonra fişe takabilirmişim gitti herbişiyim ya
elifcim bu arada istersen sana adresini telefonunu veririm canım herkese senet yapıyorlar tanıdık tanımadık bize özel bi durum değil her yere servisleride var canım

kızlar geldiler ben gidip buzdolabını silim 5 saat sonra fişe takabilirmişim gitti herbişiyim ya
elifcim bu arada istersen sana adresini telefonunu veririm canım herkese senet yapıyorlar tanıdık tanımadık bize özel bi durum değil her yere servisleride var canım üstelik peşinat kefil falanda istemiyolar

Çok güzelmiş güzle günlerde giyin canım, korkseyi kaç beden aldın Ayten?

:))) hiç güleceğim yoktu ilahi canom, cahil insanla uğraşmak zor zanaat vesselam Allah yardımcımız olsun..

Sondaki flu çıktı diye silmeye çalıştım olmadı bir türlü...
Yok güzelim onları üzerimde çekemem doğrusu...:26:
Ben de paketlerini çektim de koydum...
Hanzade canım, korseyi ten rengi aldım M/L yazıyor beden olarak da, L/XL mış bir büyüğü de kadın o sana büyük olur dedi, bir de doğumdan sonra giydiğinde olmazsa beden değişimi yaparız ambalajıyla getirirsen dedi...

Son düzenleme:
kızz sen bunu daha önce eklemedinmi nidaaa aynı hastanede dogum yapın bende gelip resminizi çekeyimmm

çok pis gaza geldim bende yarın çekip koycam eşim resim koydugumu ögrenirse olay çıkar o yüzden ne yapmıyoruzzzz kocaya herşeyi söylemiyoruz

.çok heyecan yaptım çok tatlı çıkmışsınız ya.inş hepimiz sağ salim doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…