2011 Ekim Anneleri

Güle güle giyin canım Bende her gittiğim yerde emzirme sütyeni varmı diye sorduktan sonra peşinden bunların desteklisi varmı diye soruyorum satıcı suratıma böyle bakınca haliyle almadan çıkıyorum Ne biliyim emzirme sütyenlerinin desteklisi olmadığını hem ben alışmışım desteksiz takamam :84: en iyisi evdeki sütyenlerime pencere açmak

bende gidicem bu hafta içinde
sonra eylül sonu
sonrada ekim ortası gibi giderim diyed üşünüyorum

son 2 aydır ağdaya gidemedim korkudan hep jiletle hallettim ama çok kötü hissediyorum şimdi, ne güzel ağdayla yumuşattıkdan sonra jiletle sertleştirince ağda yaptırmak çok zor oluyo (

çok güelmiş pijaman canım iyi yapmışın almakla güle güle kullan ,bende 2 tane emzirme südteni aldım ,bitanede emzirme atleti alcam sanırım ,bide dediğin gibi normal bi südyen şart oldu ,mamoşlarım büğümedi ama benim sırt kısmım zaten etli ,birazda kilo alınca sıkmaya başladı ...

kızlar benim kasıklarda berbat bir sancı var neoluyor sizce
canım ılık bi duş al ,sol yanına yat ,kalkma geçer inş .geçmiş olsun ,bide sıvı tüket.

hahah ,nolcak kız ,ben lcw t shitüyle defalarca aynı mekanta pişti olmuş bir hatunum ,bi pijama bozmaz benii he pijamadan çok doğum hikayenle ilgilenirdim zaten ,nerden aldın benim dediğim yerdenmiii???

sanki bizim eve gelmiş gibi oldu hayırlı olsun canım

iyi akşamlar herkeze, pijama takımlanız çok güzel iyi günlere kullanın,benim aldıklarımla hemen hemen aynı.bende yarın koyayım fotoları.
isim konusuna bana yarımcı olusanız sevinirim oylarınıza isimleri sunuyorum
NEHİR ELİF
DEFNE ELİF
iki isim düşünüyoruz. şimiden teşekkürler herkeze.

Maşallah canım güzel günlerde giyin inşallah çok güzelmiş geceliğin, bu arada eşine koptum geçen günde çok güldüm, benim eşimde benzer hareketler sergiliyor. Psikoloğuma sordum, kıskançlıktan kaynaklanıyormuş bilinç altından kendileri bunun farkında değilmiş, önceden bebek olmadığı için bütün ilgimiz eşimizdeydi benim ööyleydi şahsen el bebek gül bebek ilgilenirdim her şeyi ile, şimdi kendime ancak bakıyorum hamileliğimle ilgileniyorum ona eskisi gibi ilgi alaka gösteremiyorum.. Bu yüzden oluyormuş, bi eksiklik hisediyorlarmış ve bizimle yarışmaya başlıyorlarmış yani bir nevi bende varım tamam bebek var ama bende burdayım heyyy demeye çalışıyorlar kocalar :)))))))

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın..

penceremiii kızz elin degmişken birde balkon yaptır dublex sutyennnnn

Sen de yüzünü gizle fotolarda canım, ben öyle yapıyorum...

Defne Elif bence canım :)

Aslında niye boşuna para veriyoruz bunlara toplaşıp bi tane alsaydık sırayla kim doğurursa o giyerdi
Düşünsene gece telefon çalıyo 'canom ben duygu doğuruyorum sana zahmet bi koşu pijamaları getiriver'
.çok heyecan yaptım çok tatlı çıkmışsınız ya.inş hepimiz sağ salim doğururuz

Zaten kasığım ağrıyo yazmışsın dur heyecan felanda yapma şimdi
Doğurucaz allahın izniyle
Ben az önce resmi incelerken ''ayyyy kadın gibi çıkmışım'' derken buldum kendimi acaba ne olduğumu düşünüyodum:26:

ayçacım doğruyu söylemek gerekirse ,ilk ve 2. isimler bana pek uyumlu gelmedi ama illa bu ikisinden biri dersen defne elif olabilir.?????

bu aarad hemen araya sıkıştırayım bende Elvinin yanına yarenden vaz geçtim ,ya tek isim koycamkiii ,2. isim çok istiyorum ,Elvin Sare ,yada Elvin Nisa olsamı diyorum ,bunlarda pek uyumlu olmaya bilir ama fkirlerinizi söyleyin siz yinede ,nisa koymamın sebebi ,benim ismimin ilk ,eşimin 2. hecesi olması ,hani biraz esprili olsun ...Made in Ni-sa gibi yanii....hihihihihihihi

bendede oldu benzeri durum bugün korunma yöntemleri konuşuluyodu .afalladım ayy ben kadın mı oldum ne bilim bir an farklı geldi.bide adamla 8 aydır kardeş olunca unutmuşum

ben mankenlik edemiycem ama kıskandım benim takımımda bu altı kapri degıl ama... Eki Görüntüle 245650

Çok şekermiş canım uzunu daha güzeldir eminim, güzel günelrde kullan :)

Desteği napacan zaten süt dolcak şişecek iyicene :)

Bende bendeee bayram ertesi kuaöfre gidicem inşallahta doğuma kadar çıkmaz bidaha

Ya sana basit geliyo ama elvin'e en uyumlu ek isim naz canım Elvin Naz, hem dile kolay hem kulağa hoş beğenmiyosun ama sen

cnm adımı söyle ya böyle çok resmi oluyo....
onu bende düşündüm sezeryanlılar öyle yazacaklar aslında onunda kendine göre güzellikleri var mesela ne zaman doğuracağını biliyorsun sabahtan kalkıp hazırlanıp kuaföre gidip süslenirsin hafif makyajını yapıp hoop ameliyathaneye epiduralle yaptırırsan herşeyide göreceksin sonrası biraz ağrılı işte ama bebiş kucağında olunca onada dayanır insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…