ayyy ne güzel olur benim evim turgutözalda sen nerdesin
Buyrun efendim... Cep telefonuyla çektim idare edin arkadaşlar...:78:
Eki Görüntüle 245640 Eki Görüntüle 245639 Eki Görüntüle 245642
Eki Görüntüle 245643 Eki Görüntüle 245644 Eki Görüntüle 245645
maşşalah canım baya ağırlaşmış ,benimki bu ayın başında 1350 idi ,bayramın 3 yada 4 ünde gitcem bakalım ,merak ettim şimdii
oooo benimki etede böle bakıyo zatenilla köfte neyin olcak ,ama ben artık sallamıyorum,çorbaya ,pilava her yete et koyuyorum ,o olmazsa dolabımda her daim et ve tavuk suyu bulunduruyorum dondurulmuş,acil durumlar içinde bahçeye bi kuzu bağlamayı düşünüyoruuumm bide keşfettim mantarlı tavuk sote yiyebiliyooo
canım bende 2 yıl önce almıştım süpürgemi çok memnundum ,markası fakir ama çok güzel çekiyodu ,derken bi gün yantarafa götürdüm benimki daha iyi çekiyo diye ,sen bi misafir süpürmüş evi ,teleskopik borusu kırıldı ,serviste 80 tl ,almadım benim herif halletti ,sonra metal buruya bağlanan tutma kolu kırıldı ,onuda eşim halletti ,ama işte o halettiği yerden çıkartamayınca bende yere öyle bi vurdumkiii süpürgenin ucu kırıldıı...enson artık alalım şu borusunu dediiik ama servisin cevabı artık onların yedek parçası yookmuşşş..nası yani daha 3 yıl bile olmadı dedik ama banamısın demediler ,şimdi makineyi verdik bide üstüne 178 tl ,bence diğerinden daha düşük bi model aldık ..neyse buda fena değil ,ama diğerinin süpürme ucunda döner fırça vardı ,saçları çok güzel topluyodu ...amaaan ne anlattım yaaaaa puuff....
ayy keşke komşuya falan vereydin buzluktakileri yaaa..ben onları düşünüyoruuumm:26::26::26:
elifcim ,fırt diye demekkk ..oh ne ala mualllaaa,bende o şeysi yok güzelim ,ne halt yesem fırt diye çıkacakmış gibi gelmiyooo:83::83:
bu arada bu hafta içi ilk kez ağdaya gitcem ondanda tırsıyorum nasıl oluyoki acaba ,bide arefe günü falanda yapılıyomu ,son güne kadar beklemek istiyorum ,muayenem bayram sonuu ,ee eylül 20 gibi bidaha yapılır ,sonra ekim içinde yaptırabilecek kadar uzarmı acabaaa??
kızlar benim kasıklarda berbat bir sancı var neoluyor sizce
çok güelmiş pijaman canım iyi yapmışın almakla güle güle kullan ,bende 2 tane emzirme südteni aldım ,bitanede emzirme atleti alcam sanırım ,bide dediğin gibi normal bi südyen şart oldu ,mamoşlarım büğümedi ama benim sırt kısmım zaten etli ,birazda kilo alınca sıkmaya başladı ...Buyrun efendim... Cep telefonuyla çektim idare edin arkadaşlar...:78:
Eki Görüntüle 245640 Eki Görüntüle 245639 Eki Görüntüle 245642
Eki Görüntüle 245643 Eki Görüntüle 245644 Eki Görüntüle 245645
canım ılık bi duş al ,sol yanına yat ,kalkma geçer inş .geçmiş olsun ,bide sıvı tüket.kızlar benim kasıklarda berbat bir sancı var neoluyor sizce
hahah ,nolcak kız ,ben lcw t shitüyle defalarca aynı mekanta pişti olmuş bir hatunum ,bi pijama bozmaz beniiAkşam oldu foto şov başladı
Buda benden bugüne kadar hiç kimsede görmediğiniz bi model
Nida Allahtan aynı hastaneye gitmiyoruz aynı hastanede ve aynı gün doğurup koridorda yürürken pişti olduğumuzu düşünsene
Unutmadan eklemek istiyorum ben buna daha karar veremeden bizim adam yine kendi takımını aldı ben bunu aldım dedi ve kendini dışarı attı hemen
İftar saati diye loyaya bakamadım hatta hiçbi yere bakmadım direk mağazaya gittim bi kocişe bi kendime aldım ama bi daha ki gitmemde orayada bakıcam
Eki Görüntüle 245646 Eki Görüntüle 245647 Eki Görüntüle 245648
kızlar geldiler ben gidip buzdolabını silim 5 saat sonra fişe takabilirmişimgitti herbişiyim ya
elifcim bu arada istersen sana adresini telefonunu veririm canım herkese senet yapıyorlar tanıdık tanımadık bize özel bi durum değil her yere servisleride var canımüstelik peşinat kefil falanda istemiyolar
Akşam oldu foto şov başladı
Buda benden bugüne kadar hiç kimsede görmediğiniz bi model
Nida Allahtan aynı hastaneye gitmiyoruz aynı hastanede ve aynı gün doğurup koridorda yürürken pişti olduğumuzu düşünsene
Unutmadan eklemek istiyorum ben buna daha karar veremeden bizim adam yine kendi takımını aldı ben bunu aldım dedi ve kendini dışarı attı hemen
İftar saati diye loyaya bakamadım hatta hiçbi yere bakmadım direk mağazaya gittim bi kocişe bi kendime aldım ama bi daha ki gitmemde orayada bakıcam
Eki Görüntüle 245646 Eki Görüntüle 245647 Eki Görüntüle 245648
kızlar geldiler ben gidip buzdolabını silim 5 saat sonra fişe takabilirmişimgitti herbişiyim ya
elifcim bu arada istersen sana adresini telefonunu veririm canım herkese senet yapıyorlar tanıdık tanımadık bize özel bi durum değil her yere servisleride var canım
Güle güle giyin canım Bende her gittiğim yerde emzirme sütyeni varmı diye sorduktan sonra peşinden bunların desteklisi varmı diye soruyorum satıcı suratıma böylebakınca haliyle almadan çıkıyorum Ne biliyim emzirme sütyenlerinin desteklisi olmadığını hem ben alışmışım desteksiz takamam :84: en iyisi evdeki sütyenlerime pencere açmak
kızz sen bunu daha önce eklemedinminidaaa aynı hastanede dogum yapın bende gelip resminizi çekeyimmm
çok pis gaza geldim bende yarın çekip koycam eşim resim koydugumu ögrenirse olay çıkaro yüzden ne yapmıyoruzzzz kocaya herşeyi söylemiyoruz
iyi akşamlar herkeze, pijama takımlanız çok güzel iyi günlere kullanın,benim aldıklarımla hemen hemen aynı.bende yarın koyayım fotoları.
isim konusuna bana yarımcı olusanız sevinirim oylarınıza isimleri sunuyorum
NEHİR ELİF
DEFNE ELİF
iki isim düşünüyoruz. şimiden teşekkürler herkeze.
Aslında niye boşuna para veriyoruz bunlara toplaşıp bi tane alsaydık sırayla kim doğurursa o giyerdikızz sen bunu daha önce eklemedinminidaaa aynı hastanede dogum yapın bende gelip resminizi çekeyimmm
çok pis gaza geldim bende yarın çekip koycam eşim resim koydugumu ögrenirse olay çıkaro yüzden ne yapmıyoruzzzz kocaya herşeyi söylemiyoruz
.çok heyecan yaptım çok tatlı çıkmışsınız ya.inş hepimiz sağ salim doğururuz
Aslında niye boşuna para veriyoruz bunlara toplaşıp bi tane alsaydık sırayla kim doğurursa o giyerdi
Düşünsene gece telefon çalıyo 'canom ben duygu doğuruyorum sana zahmet bi koşu pijamaları getiriver'
Zaten kasığım ağrıyo yazmışsın dur heyecan felanda yapma şimdi
Doğurucaz allahın izniyle
Ben az önce resmi incelerken ''ayyyy kadın gibi çıkmışım'' derken buldum kendimiacaba ne olduğumu düşünüyodum:26:
ben mankenlik edemiycem ama kıskandım benim takımımda bu altı kapri degıl ama... Eki Görüntüle 245650
Güle güle giyin canım Bende her gittiğim yerde emzirme sütyeni varmı diye sorduktan sonra peşinden bunların desteklisi varmı diye soruyorum satıcı suratıma böylebakınca haliyle almadan çıkıyorum Ne biliyim emzirme sütyenlerinin desteklisi olmadığını hem ben alışmışım desteksiz takamam :84: en iyisi evdeki sütyenlerime pencere açmak
bende gidicem bu hafta içinde
sonra eylül sonu
sonrada ekim ortası gibi giderim diyed üşünüyorum
son 2 aydır ağdaya gidemedim korkudan hep jiletle hallettim ama çok kötü hissediyorum şimdi, ne güzel ağdayla yumuşattıkdan sonra jiletle sertleştirince ağda yaptırmak çok zor oluyo(
ayçacım doğruyu söylemek gerekirse ,ilk ve 2. isimler bana pek uyumlu gelmedi ama illa bu ikisinden biri dersen defne elif olabilir.?????
bu aarad hemen araya sıkıştırayım bende Elvinin yanına yarenden vaz geçtim ,ya tek isim koycamkiii ,2. isim çok istiyorum ,Elvin Sare ,yada Elvin Nisa olsamı diyorum ,bunlarda pek uyumlu olmaya bilir ama fkirlerinizi söyleyin siz yinede ,nisa koymamın sebebi ,benim ismimin ilk ,eşimin 2. hecesi olması ,hani biraz esprili olsun ...Made in Ni-sa gibi yanii....hihihihihihihi
yaaa hayır hanzade teyzesiii senden bu performansı hiiiç beklemezdiiimmmYa sana basit geliyo ama elvin'e en uyumlu ek isim naz canım Elvin Naz, hem dile kolay hem kulağa hoş beğenmiyosun ama sen
esmerseker
normal dogum yapan arkadaşlar ıkındım ıkındım çıkıverdi diye anlatacak ben ve benim gibi sezercik madurlarının anlatımı
söyleee sedyeye uzandım birden başımda bir doktor bana 10 a kadar saymamı söyledi ben birrr ikiiiii üçççç derken ekran karardıbi uyandım
cıplagımmm adamın biri uyannnnn diye sesleniyooo ben oglumu verin banaaaa validemmmm diye söyleniyorum ayyyy çok komikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?