2011 Ekim Anneleri

zeynep duygu siz arada kadın gibi olmuşum diyorsunuz yaa ben onuda diyemiyorum yolda yürürken millet bana öyle bakıyo ki sanki uzaydan
gelmişim eskiden eşim bugun çok güzelsin falan derdi şimdi çok şekersin diyor aynaya bakınca yüz bin milyon baloncuktan biriymişim gibi geliyor
ben hiç makyaj yapamam süsleneyim diyorum ama nereme süslencem ayolll dag gibi olmuşum sağımdan soluma dönerken uzun zaman geçiyyy
heyyyyyytttttt efkarlandım yaaaaaaaa hele kiii kocamın şortu ve atleti üzerimdeyken bir sexy oluyorum sormayın köşedeki kıraathanedeki adamlara benziyorum

ben kırmızı ojelerimide koydum valize.napim namazım yok 40 gün nede olsa sefam olsunnnn düşmanlarım çatlasın.saç kıvrıştırıcımıda götürcemmmm

ve sonunda bugun de bıttı kızlar...hemen ozetlıyorum..

oglen 13:00 de kalktım..yuzumu yıkar yıkamaz aldım elıme süpürge makınesını butun evı cektım ardındada sildim saat14:30
sonra geceden utuleyıp hazır ettıgım mutfak pecetelerını sermek ıcın mutfak dolablarını sildim ve yerlestrdım..saat15:30(bu arada kocamı et alması ıcın kasaba yollamıstım o geldı etlerı marıne edıp dolaba attım)

sonra kostur kostur pazara gıttık geldık saat 16:30(canım cıkmaya baslamıstı..ayaklarımı hıssetmıyordum artık)
ve hemen yemeklere gırıstım..yemeklerı hazırlayıp hem hanımlara hem erkklere ayrı sofralar kurdum saat 19:00

derken mısafırler geldı..hersey en basta ıyıyken mısafırın 2 cocugu canıma yettı..kızı öldurcektım artık..benı sofradan 5 kez kaldırdı..yok ben bunu yemek ıstemıyorum yok sundan yıcam (zıkkım ye)anasıda bısey demıyo..delırdım resmen ..bu arada aksama kadar agzıma 1 lokma ekmek koymadım telaseden...beynım dönmus aclıktan ne yedıgımı yedıgımın nereye gıttıgını anlamadım uyuzu kız yuzunden..(8 9 yaslarında)

neyse yemek faslı bıttı caya gectık..bu arada gumuslugun ustundekı krıstalı dusurdu otekı velet...bı ara kız koltuklrın tepesınde tulden asılmıs gerdırıyor..anasıda laf konuscam dıye dur yapma demıyor..2 gundur temızledıgım evden eser kalmadı dıyebılırım gumuslugun camlarında parmak ızlerı.........allahım bugun nbıtmez dedım ama sukur bıttı..bırdaha son oldu cocuklu mısafır almak...bı arada cay tabaklarım koltuk alttarında gezınıyordu..allahım bu nasıl cocouk yetıstırmek ya...bız hıc cocuk olmamısız dedım durdum ıcten ıce...

cok yorgunum cok..carsamba ya 2 aıle daha gelecek allahtan onlar cocuksz..bırde persembeye esımın yurttakı erkek arkadasları gelecek onlarda essız zaten esım hızmet edecek sadece yemeklerı ben yaparım o kadar...

ıste boyle kızlarrr..yarına cıkarmıyım bılmıyorum bu bacaklarla...

Son düzenleme:
hahah ,nolcak kız ,ben lcw t shitüyle defalarca aynı mekanta pişti olmuş bir hatunum ,bi pijama bozmaz benii he pijamadan çok doğum hikayenle ilgilenirdim zaten ,nerden aldın benim dediğim yerdenmiii???
Hiç başka bi yer aklıma gelmedi zaten kendimi şartlamış gibi dirk oraya gittim. Eşime burun beğendikordan çıkıp direk dükkana gittik Adamı resmen çeke çeke götürdüm yarın ameliyat olucak diye çok tırsıyo kendinde değildi zaten ama pijamaları görünce kendine geldi
Defne Elif ama sanki elif defne olunca söylemesi daha kolay gibi oluyo
duygu sendede tam manken tarzı var
Eeee olsun o kadarcık kaç aydır gezmediğim internet sitesi kalmadı hepsi kıyafetleri böyle sergiliyodu benim onlardan neyim eksik
Bugün dedim zaten sen beni kıskanıyosun illa benden önce o hastanede yatmak için korktuğun halde ameliyat olucaksın dedim
penceremiii kızz elin degmişken birde balkon yaptır dublex sutyennnnn
Balkona izin vermiyolar canom Bizim kız balkon yaparsam belediyenin yıkım ekibini çağırırım dedi
ben mankenlik edemiycem ama kıskandım benim takımımda bu altı kapri degıl ama... Eki Görüntüle 245650
Güzelmiş güle güle giyin ama içinde seni görsek hiçde fena olmazdı

ben senin yerinde olsam direk nisa koyardım ben öyle uyumlu bişeyler düşündüm ama duygu ve ahmetten hiç bişey çıkmadı çıkanlarda abuk subuk bişeyler oldu DUMET mesela

yaaa hayır hanzade teyzesiii senden bu performansı hiiiç beklemezdiiimmm

SanseeeeEEEEEE kız gerçekten sevdiğim ve beğendiğim isim diye söylüyorum hemde uyumlu, ama tabi karar senin, fakat elvin sare uyumsuz kuzucum... Asya isminide çok beğeniyorum tercihlerimiz arasındayd fikrin olur belki :) Aklıma gelen güzel isimleri tek tek yazıcam sana artık...

Son düzenleme:

ELVİN NİSA güzel adıyla büyüsün prensesin
bizim ikinci isim uyumsuzluğu şurdan geliyor elif kayınvaldemin ismi oyüzdenkoyuyuoruz ilk ismin yanına ama tek isim söyleriz..

ama amaaa cuma kontrolum var ve eşim izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95:
perşembe olmazmı kiiiii

Olabilir sanırım çarşamba çalışırsam perşembe izin kullanırım bende :)

Kızlar gelmek isteyen varsa gelsin.... Bidee aslında cumartesi çok iyi olurdu erken buluşur, cts pazarınada gidebilirdik, gerçi bayram üstü tost ederler bizi pazarda. Lohusa terlikleri filan oluyo güzel, gerçi ben daha pijama almadım ne terliği poff ne çok kurdum kafamda:)

ay yüreğim şişti alma misafir falan canına yazık ya

ama amaaa cuma kontrolum var ve eşim izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95:
perşembe olmazmı kiiiii

Olabilir sanırım çarşamba çalışırsam perşembe izin kullanırım bende :)

Kızlar gelmek isteyen varsa gelsin.... Bidee aslında cumartesi çok iyi olurdu erken buluşur, cts pazarınada gidebilirdik, gerçi bayram üstü tost ederler bizi pazarda. Lohusa terlikleri filan oluyo güzel, gerçi ben daha pijama almadım ne terliği poff ne çok kurdum kafamda:)

Desteği napacan zaten süt dolcak şişecek iyicene :)
Bizim köyde sarkan bi şeyin altına tahtadan destek yaparlar adınada dayak derler bende olmazsa alttan birer dayak koyarım
Pijamanın kollarından sebep kendimi öyle gördüm yoksa kocam beni severken küçücük ellerini yerim senin dediği zaman bende kendimi çocuk felan zannediyorum. Şurda 2 ay sonra anne olucaz kadın olmayı kendimize konduramadık
ben kırmızı ojelerimide koydum valize.napim namazım yok 40 gün nede olsa sefam olsunnnn düşmanlarım çatlasın.saç kıvrıştırıcımıda götürcemmmm
Aaaaa bende ojelerimi unutmıyım 7 aydır sürmüyorum önceden ayda 1 de olsa sürme şansımız oluyodu
acaba bende saç düzleştiricimi alsammı en azında önlerini düzeltirim biraz
Bizde tatile çıkıyoruz sanki doğum çantamızda olması gerekenler oje makyaj malzemesi...... çantada yer kalmasa bebek kıyafetlerini evde bırakıp yerine bunları alıcaz nerdeyse

ama bize yazıkkk.varya kameraya çekçekler halimi şimdi havadan atıyorum ben oje falan dünyam kaycak kesin

siyahmııı yok yaaa siyah güzel olmaz kiiii renkli bişey al daha çok yakışırrrrşimdiden odanız hayırlı olsun resimde isteriz

evet canim bende oyle dusundum mali hosuma gitmisti,birde modeli dogumdan sonrada giyerim diye dusunmustum almayim madem carsamba bir kez daha bakiyim ins bulurum.hemen eklerim canim yapiliacak ins yarin aksam,kendimide koyacam bak kilolu demeyin haa sansee dedigi gibi biliyorum aslinda kilo aldigimida yinede moral olsun.kizlar aslinda cogu odem benimkilerin ayagimida ozellikle cekip koyucam siz soyleyin bakalim kilomu odemmi:26:

Karadenizlimisin sen? Bizdede dayak derler :)) hayal gücüne hayran kaldım O ojeleri sürmeye haliniz olur umarım, saç düzleştricilier filan alemsiniz...

kesin ödemdir bitanem takma kafana.ama benimkiler yağ torbası kesin

Saat 11e geliyo ben hala oturuyorum kızlar kovun bedi kovunnnnn
Namaz kılıcam, kocamın cantasını hazırlıycam, mutfak toplanıcak, sabah 7 buçukta evden çıkmış olmamız lazım akşama kadar hastanede olucam
oooffff oooffffff
Gidip toparlanmam lazım yarın akşam görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :79:

çok güzel cnm güle güle kullan korsede çok iyi bende öyle bişey istiyorum aslında
cnm çok rahat oluyo hiç merak etme hamile olduğun için daha dikkatli ve özenli davranıyorlar yarım saate tüm vücut bitmiş oluyo valla arasıda 3 hafta falan sürüyo (malum hormonlar)
kız yok bu nidanınkine değil benimkine benziyo olursak biz pişti oluruz güle güle kullan cnm bence çok kullanışlı bi model sanada çok yakışmış
sağol cnm ümraniyeye taksit yatırmak zor olur bizim için kaynanamlarda taşınacaklar ordan artık size yakın olamiyceeeem:84:
canım ikiside güzel ismiyle yaşasın güzel kızın
ben mankenlik edemiycem ama kıskandım benim takımımda bu altı kapri degıl ama... Eki Görüntüle 245650
güle güle giy cnm ama üstünde görseydik kesmiyo bizi artık böyle resimler

ay zeynep seni bi an hayal ettimde bebeği getirmişler odaya beraber fotonuzu çekecekler sen birden atlıyosun hayıııııır ojelerimi sürmem lazım daha saçımıda yapıcam diye şaka bi yana cnm yap valla sefan olsun senin gıcıklara inat ne yapsan hakkındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…