- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
cnm adımı söyle ya böyle çok resmi oluyo....
onu bende düşündüm sezeryanlılar öyle yazacaklar aslında onunda kendine göre güzellikleri var mesela ne zaman doğuracağını biliyorsun sabahtan kalkıp hazırlanıp kuaföre gidip süslenirsin hafif makyajını yapıp hoop ameliyathaneye epiduralle yaptırırsan herşeyide göreceksin sonrası biraz ağrılı işte ama bebiş kucağında olunca onada dayanır insan
Hiç başka bi yer aklıma gelmedi zaten kendimi şartlamış gibi dirk oraya gittim. Eşime burun beğendikhahah ,nolcak kız ,ben lcw t shitüyle defalarca aynı mekanta pişti olmuş bir hatunum ,bi pijama bozmaz beniihe pijamadan çok doğum hikayenle ilgilenirdim zaten ,nerden aldın benim dediğim yerdenmiii???
Defne Elif ama sanki elif defne olunca söylemesi daha kolay gibi oluyoiyi akşamlar herkeze, pijama takımlanız çok güzel iyi günlere kullanın,benim aldıklarımla hemen hemen aynı.bende yarın koyayım fotoları.
isim konusuna bana yarımcı olusanız sevinirim oylarınıza isimleri sunuyorum
NEHİR ELİF
DEFNE ELİF
iki isim düşünüyoruz. şimiden teşekkürler herkeze.
Eeee olsun o kadarcık kaç aydır gezmediğim internet sitesi kalmadı hepsi kıyafetleri böyle sergiliyodu benim onlardan neyim eksikduygu sendede tam manken tarzı var
Bugün dedim zaten sen beni kıskanıyosun illa benden önce o hastanede yatmak için korktuğun halde ameliyat olucaksın dedimMaşallah canım güzel günlerde giyin inşallah çok güzelmiş geceliğin, bu arada eşine koptum geçen günde çok güldüm, benim eşimde benzer hareketler sergiliyor. Psikoloğuma sordum, kıskançlıktan kaynaklanıyormuş bilinç altından kendileri bunun farkında değilmiş, önceden bebek olmadığı için bütün ilgimiz eşimizdeydi benim ööyleydi şahsen el bebek gül bebek ilgilenirdim her şeyi ile, şimdi kendime ancak bakıyorum hamileliğimle ilgileniyorum ona eskisi gibi ilgi alaka gösteremiyorum.. Bu yüzden oluyormuş, bi eksiklik hisediyorlarmış ve bizimle yarışmaya başlıyorlarmış yani bir nevi bende varım tamam bebek var ama bende burdayım heyyy demeye çalışıyorlar kocalar :)))))))
Balkona izin vermiyolar canom Bizim kız balkon yaparsam belediyenin yıkım ekibini çağırırım dedipenceremiii kızz elin degmişken birde balkon yaptırdublex sutyennnnn
Güzelmiş güle güle giyin ama içinde seni görsek hiçde fena olmazdıben mankenlik edemiycem ama kıskandım benim takımımda bu altı kapri degıl ama... Eki Görüntüle 245650
ayçacım doğruyu söylemek gerekirse ,ilk ve 2. isimler bana pek uyumlu gelmedi ama illa bu ikisinden biri dersen defne elif olabilir.?????
bu aarad hemen araya sıkıştırayım bende Elvinin yanına yarenden vaz geçtim ,ya tek isim koycamkiii ,2. isim çok istiyorum ,Elvin Sare ,yada Elvin Nisa olsamı diyorum ,bunlarda pek uyumlu olmaya bilir ama fkirlerinizi söyleyin siz yinede ,nisa koymamın sebebi ,benim ismimin ilk ,eşimin 2. hecesi olması ,hani biraz esprili olsun ...Made in Ni-sa gibi yanii....hihihihihihihi
Canom, (Domatesli Pilav) Burcu her tarihe uyarım diyor Sende uygunsan buluşalım cuma günü Bakırköyde... Bir kaç saatliğine kaçabilirim ben...
yaaa hayır hanzade teyzesiii senden bu performansı hiiiç beklemezdiiimmm
ayçacım doğruyu söylemek gerekirse ,ilk ve 2. isimler bana pek uyumlu gelmedi ama illa bu ikisinden biri dersen defne elif olabilir.?????
bu aarad hemen araya sıkıştırayım bende Elvinin yanına yarenden vaz geçtim ,ya tek isim koycamkiii ,2. isim çok istiyorum ,Elvin Sare ,yada Elvin Nisa olsamı diyorum ,bunlarda pek uyumlu olmaya bilir ama fkirlerinizi söyleyin siz yinede ,nisa koymamın sebebi ,benim ismimin ilk ,eşimin 2. hecesi olması ,hani biraz esprili olsun ...Made in Ni-sa gibi yanii....hihihihihihihi
ama amaaa cuma kontrolum var ve eşim izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95:
perşembe olmazmı kiiiii
ve sonunda bugun de bıttı kızlar...hemen ozetlıyorum..
oglen 13:00 de kalktım..yuzumu yıkar yıkamaz aldım elıme süpürge makınesını butun evı cektım ardındada sildim saat14:30
sonra geceden utuleyıp hazır ettıgım mutfak pecetelerını sermek ıcın mutfak dolablarını sildim ve yerlestrdım..saat15:30(bu arada kocamı et alması ıcın kasaba yollamıstım o geldı etlerı marıne edıp dolaba attım)
sonra kostur kostur pazara gıttık geldık saat 16:30(canım cıkmaya baslamıstı..ayaklarımı hıssetmıyordum artık)
ve hemen yemeklere gırıstım..yemeklerı hazırlayıp hem hanımlara hem erkklere ayrı sofralar kurdum saat 19:00
derken mısafırler geldı..hersey en basta ıyıyken mısafırın 2 cocugu canıma yettı..kızı öldurcektım artık..benı sofradan 5 kez kaldırdı..yok ben bunu yemek ıstemıyorum yok sundan yıcam (zıkkım ye)anasıda bısey demıyo..delırdım resmen ..bu arada aksama kadar agzıma 1 lokma ekmek koymadım telaseden...beynım dönmus aclıktan ne yedıgımı yedıgımın nereye gıttıgını anlamadım uyuzu kız yuzunden..(8 9 yaslarında)
neyse yemek faslı bıttı caya gectık..bu arada gumuslugun ustundekı krıstalı dusurdu otekı velet...bı ara kız koltuklrın tepesınde tulden asılmıs gerdırıyor..anasıda laf konuscam dıye dur yapma demıyor..2 gundur temızledıgım evden eser kalmadı dıyebılırım gumuslugun camlarında parmak ızlerı.........allahım bugun nbıtmez dedım ama sukur bıttı..bırdaha son oldu cocuklu mısafır almak...bı arada cay tabaklarım koltuk alttarında gezınıyordu..allahım bu nasıl cocouk yetıstırmek ya...bız hıc cocuk olmamısız dedım durdum ıcten ıce...
cok yorgunum cok..carsamba ya 2 aıle daha gelecek allahtan onlar cocuksz..bırde persembeye esımın yurttakı erkek arkadasları gelecek onlarda essız zaten esım hızmet edecek sadece yemeklerı ben yaparım o kadar...
ıste boyle kızlarrr..yarına cıkarmıyım bılmıyorum bu bacaklarla...
ama amaaa cuma kontrolum var ve eşim izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95:
perşembe olmazmı kiiiii
Bizim köyde sarkan bi şeyin altına tahtadan destek yaparlar adınada dayak derler bende olmazsa alttan birer dayak koyarımDesteği napacan zaten süt dolcak şişecek iyicene :)
Pijamanın kollarından sebep kendimi öyle gördüm yoksa kocam beni severken küçücük ellerini yerim senin dediği zaman bende kendimi çocuk felan zannediyorum. Şurda 2 ay sonra anne olucaz kadın olmayı kendimize konduramadıkzeynep duygu siz arada kadın gibi olmuşum diyorsunuz yaa ben onuda diyemiyorum yolda yürürken millet bana öyle bakıyo ki sanki uzaydan
gelmişimeskiden eşim bugun çok güzelsin falan derdi şimdi çok şekersin diyor aynaya bakınca yüz bin milyon baloncuktan biriymişim gibi geliyor
ben hiç makyaj yapamam süsleneyim diyorum ama nereme süslencem ayolll dag gibi olmuşum sağımdan soluma dönerken uzun zaman geçiyyy
heyyyyyytttttt efkarlandım yaaaaaaaa hele kiii kocamın şortu ve atleti üzerimdeyken bir sexy oluyorum sormayın köşedeki kıraathanedeki adamlara benziyorum
Aaaaa bende ojelerimi unutmıyım 7 aydır sürmüyorum önceden ayda 1 de olsa sürme şansımız oluyoduben kırmızı ojelerimide koydum valize.napim namazım yok 40 gün nede olsa sefam olsunnnn düşmanlarım çatlasın.saç kıvrıştırıcımıda götürcemmmm
yada hafta sonu olabilir yimek yerizzzzsohbet ederiz
Bizim köyde sarkan bi şeyin altına tahtadan destek yaparlar adınada dayak derler bende olmazsa alttan birer dayak koyarım
Pijamanın kollarından sebep kendimi öyle gördüm yoksa kocam beni severken küçücük ellerini yerim senin dediği zaman bende kendimi çocuk felan zannediyorum. Şurda 2 ay sonra anne olucaz kadın olmayı kendimize konduramadık
Aaaaa bende ojelerimi unutmıyım 7 aydır sürmüyorum önceden ayda 1 de olsa sürme şansımız oluyodu
acaba bende saç düzleştiricimi alsammı en azında önlerini düzeltirim biraz
Bizde tatile çıkıyoruz sanki doğum çantamızda olması gerekenler oje makyaj malzemesi...... çantada yer kalmasa bebek kıyafetlerini evde bırakıp yerine bunları alıcaz nerdeyse
siyahmııı yok yaaa siyah güzel olmaz kiiii renkli bişey al daha çok yakışırrrrşimdiden odanız hayırlı olsun resimde isteriz
Bizim köyde sarkan bi şeyin altına tahtadan destek yaparlar adınada dayak derler bende olmazsa alttan birer dayak koyarım
Pijamanın kollarından sebep kendimi öyle gördüm yoksa kocam beni severken küçücük ellerini yerim senin dediği zaman bende kendimi çocuk felan zannediyorum. Şurda 2 ay sonra anne olucaz kadın olmayı kendimize konduramadık
Aaaaa bende ojelerimi unutmıyım 7 aydır sürmüyorum önceden ayda 1 de olsa sürme şansımız oluyodu
acaba bende saç düzleştiricimi alsammı en azında önlerini düzeltirim biraz
Bizde tatile çıkıyoruz sanki doğum çantamızda olması gerekenler oje makyaj malzemesi...... çantada yer kalmasa bebek kıyafetlerini evde bırakıp yerine bunları alıcaz nerdeyse
evet canim bende oyle dusundum mali hosuma gitmisti,birde modeli dogumdan sonrada giyerim diye dusunmustum almayim madem carsamba bir kez daha bakiyim ins bulurum.hemen eklerim canim yapiliacak ins yarin aksam,kendimide koyacam bak kilolu demeyin haa sansee dedigi gibi biliyorum aslinda kilo aldigimida yinede moral olsun.kizlar aslinda cogu odem benimkilerin ayagimida ozellikle cekip koyucam siz soyleyin bakalim kilomu odemmi:26:
çok güzel cnm güle güle kullan korsede çok iyi bende öyle bişey istiyorum aslındaBuyrun efendim... Cep telefonuyla çektim idare edin arkadaşlar...:78:
Eki Görüntüle 245640 Eki Görüntüle 245639 Eki Görüntüle 245642
Eki Görüntüle 245643 Eki Görüntüle 245644 Eki Görüntüle 245645
cnm çok rahat oluyo hiç merak etme hamile olduğun için daha dikkatli ve özenli davranıyorlar yarım saate tüm vücut bitmiş oluyo valla arasıda 3 hafta falan sürüyo (malum hormonlar)maşşalah canım baya ağırlaşmış ,benimki bu ayın başında 1350 idi ,bayramın 3 yada 4 ünde gitcem bakalım ,merak ettim şimdii
oooo benimki etede böle bakıyo zatenilla köfte neyin olcak ,ama ben artık sallamıyorum,çorbaya ,pilava her yete et koyuyorum ,o olmazsa dolabımda her daim et ve tavuk suyu bulunduruyorum dondurulmuş,acil durumlar içinde bahçeye bi kuzu bağlamayı düşünüyoruuumm bide keşfettim mantarlı tavuk sote yiyebiliyooo
canım bende 2 yıl önce almıştım süpürgemi çok memnundum ,markası fakir ama çok güzel çekiyodu ,derken bi gün yantarafa götürdüm benimki daha iyi çekiyo diye ,sen bi misafir süpürmüş evi ,teleskopik borusu kırıldı ,serviste 80 tl ,almadım benim herif halletti ,sonra metal buruya bağlanan tutma kolu kırıldı ,onuda eşim halletti ,ama işte o halettiği yerden çıkartamayınca bende yere öyle bi vurdumkiii süpürgenin ucu kırıldıı...enson artık alalım şu borusunu dediiik ama servisin cevabı artık onların yedek parçası yookmuşşş..nası yani daha 3 yıl bile olmadı dedik ama banamısın demediler ,şimdi makineyi verdik bide üstüne 178 tl ,bence diğerinden daha düşük bi model aldık ..neyse buda fena değil ,ama diğerinin süpürme ucunda döner fırça vardı ,saçları çok güzel topluyodu ...amaaan ne anlattım yaaaaa puuff....
ayy keşke komşuya falan vereydin buzluktakileri yaaa..ben onları düşünüyoruuumm:26::26::26:
elifcim ,fırt diye demekkk ..oh ne ala mualllaaa,bende o şeysi yok güzelim ,ne halt yesem fırt diye çıkacakmış gibi gelmiyooo:83::83:
bu arada bu hafta içi ilk kez ağdaya gitcem ondanda tırsıyorum nasıl oluyoki acaba ,bide arefe günü falanda yapılıyomu ,son güne kadar beklemek istiyorum ,muayenem bayram sonuu ,ee eylül 20 gibi bidaha yapılır ,sonra ekim içinde yaptırabilecek kadar uzarmı acabaaa??
kız yok bu nidanınkine değil benimkine benziyo olursak biz pişti oluruzAkşam oldu foto şov başladı
Buda benden bugüne kadar hiç kimsede görmediğiniz bi model
Nida Allahtan aynı hastaneye gitmiyoruz aynı hastanede ve aynı gün doğurup koridorda yürürken pişti olduğumuzu düşünsene
Unutmadan eklemek istiyorum ben buna daha karar veremeden bizim adam yine kendi takımını aldı ben bunu aldım dedi ve kendini dışarı attı hemen
İftar saati diye loyaya bakamadım hatta hiçbi yere bakmadım direk mağazaya gittim bi kocişe bi kendime aldım ama bi daha ki gitmemde orayada bakıcam
Eki Görüntüle 245646 Eki Görüntüle 245647 Eki Görüntüle 245648
sağol cnm ümraniyeye taksit yatırmak zor olur bizim için kaynanamlarda taşınacaklar ordan artık size yakın olamiyceeeem:84:kızlar geldiler ben gidip buzdolabını silim 5 saat sonra fişe takabilirmişimgitti herbişiyim ya
elifcim bu arada istersen sana adresini telefonunu veririm canım herkese senet yapıyorlar tanıdık tanımadık bize özel bi durum değil her yere servisleride var canım
canım ikiside güzel ismiyle yaşasın güzel kızıniyi akşamlar herkeze, pijama takımlanız çok güzel iyi günlere kullanın,benim aldıklarımla hemen hemen aynı.bende yarın koyayım fotoları.
isim konusuna bana yarımcı olusanız sevinirim oylarınıza isimleri sunuyorum
NEHİR ELİF
DEFNE ELİF
iki isim düşünüyoruz. şimiden teşekkürler herkeze.
güle güle giy cnm ama üstünde görseydik kesmiyo bizi artık böyle resimlerben mankenlik edemiycem ama kıskandım benim takımımda bu altı kapri degıl ama... Eki Görüntüle 245650
ben kırmızı ojelerimide koydum valize.napim namazım yok 40 gün nede olsa sefam olsunnnn düşmanlarım çatlasın.saç kıvrıştırıcımıda götürcemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?