2011 Ekim Anneleri

evet canim bende oyle yapicam carsamba son kez bakicam ins yuruyebilirim bu ayakla davul gibi oldu benim ayaklar,bugun kontrolum vardi,bir sebze varmis ondan ye dedi odem tutturmuyormus ondan aliyim birde kizlar dediki eger basin agrirsa hemen beni ariyorsun dedi nedenki deddim dogum baslangici olabiliyormus.:26:bende ararim dedim.

çok güzel cnm güle güle kullan korsede çok iyi bende öyle bişey istiyorum aslında

Omuzdan askılı olması çok iyi, benim etek şeklinde bir korsem var, ince kumaşlı elbiselerim için almıştım hem astar görevi görsün hem daha güzel görünsün diye ( hatta kutusunda "skirt shaper" etek şekillendirici yazıyor) , onun omuzdan askıları yok, bel bölümünde toparlanma oluyor arada bir düzeltmem gerekiyor...

kız yok bu nidanınkine değil benimkine benziyo olursak biz pişti oluruz güle güle kullan cnm bence çok kullanışlı bi model sanada çok yakışmış
Canım benzemiyo zaten tıpkısının aynısı Nidanın üstünde gördüm adresi aldım gittim aynısından aldım
ama bize yazıkkk.varya kameraya çekçekler halimi şimdi havadan atıyorum ben oje falan dünyam kaycak kesin

Karadenizlimisin sen? Bizdede dayak derler :)) hayal gücüne hayran kaldım O ojeleri sürmeye haliniz olur umarım, saç düzleştricilier filan alemsiniz...
Giresun şebinkarahisar anne tarafı. Çocukta yaparım kariyerdeeee

neymiş o sebze cnm bizde yiyelim bari bide bu baş ağrısını hiç duymamıştım benim haftada 2 kez falan ağrır başım ben onu nasıl ayırt edicem ben genede normal sancıda ariyim drumu
evet cnm toparlanmaz rahatta görünüyo umarım çok göbişimiz olmazda hiç birimizin ihtiyacı kalmaz korseye
İyi geceler kızlar, bizim uyku vaktimiz geldi... İnşallah güzel rüyalar görürüz :)

tatlı rüyalar cnm

canim aslinda pijama takimi aldim iki tane birde dedim gecelik turu aliyim dikis falan olursa kolay bakilsin diye oda baktim oyle renkli yok kirmizi hic yok burda zaten cok aradim birde pembeye bakiniyim yada bebegin kiyafetiyle uygun olsun diyorum nasil olur.ayy ne kararsiz bir insanimmmm

lohusa terliği neki beeee??

Karadenizlimisin sen? Bizdede dayak derler :)) hayal gücüne hayran kaldım O ojeleri sürmeye haliniz olur umarım, saç düzleştricilier filan alemsiniz...

bizim orda dayaghh diyolar ama ben malatyalıyımyoksa siz malatyalımısnız??
bu arada duygucum benim pijamam uzun kollu ,ekime geliyoya ,aynısı diil yanii ,keşke ondan alaydın ,bedenide vardı halbukii

kızlarr benim mukitomda geldi azcık beraber tv izliyelim ,muhabbet edelim ,yoksa oda benim minicik laptopuma bezle saldırırda kırılırsa çok üzülürüümmmtatlı rüyalaaarrrr...

pembe bence süper olur alanların çoğu (bende dahil) pembe aldık cnm taçlarımızı bile pembe istiyoruz

iyi geceler cnm

Herkese iyi akşamlar kızlarr
bikaç gündür topiğe giremedim yine. buaralar çok yoğunum galiba bayrama kadar böyle gidecek. ama en azından 5 gün sonra bayram tatili var. 5 gün izin yapıcam sonra 20 gün daha işe gidip gelicem ve doğum iznine ayrılıcam. şuan tamamen doğum iznine odaklanmış durumdayım. ama izin sonrasında son 21 güne girmiş olucağımı düşününce iyice heyecanlanıyorum :)
biz kızımla birlikte iyiyiz ama dün iftara arkadaşlarımızı davet etmiştik ve ben biraz abarttım ( hamile olduğumu unuttum sanırım) bu sabah tüm vücudum şiş ve ağrılı uyandım. bütün gün çok yoğundum sanırım artık kendimi bukadar yormamalıyım. ama eylülde bende iyiyiz sadece ben biraz yorgunum. umarım sizlerde iyisinizdir. neyse iyi olduğumuzu haber vermek istedim sadece. iyi geceler kızlar kendinize dikkat edin ...

ohh ohhh senin kociş gelince birlikte tv de ne izliyonuz bakim bizimki şuanda bloomberg açmış ecüş bücüş bişiler izliyoo

keske bende mavi pijama alsaydım yawww gri aldım kıza diyorum birde koyu renk güzel degil diye kendi aldıgım pijamayı düşününce utandım

ayy inanmıyorum okadar yazdığım msj gitti

Allah senin iyiliğini versin emi kk

tekrar bi toparlayıp yazıyıp bariiii

selam kızlar işte aldığım pijama takımı. bi tane daha beğendim ama bedeni yoktu onu siperiş ettim alınca onun da resmini yollarım : )

Eki Görüntüle 245688 Eki Görüntüle 245689

bu da hastane kapısı için aldığım kapı süsü : )

Eki Görüntüle 245690

çok begendim pijamanı güzel günlrde giyin canımm
kapı süsünüzde çok şirinnnnn

biz daha kapı süsü şeker falan daha almadıkkk dogurmadan alalım yawww 1 ay kala gider alırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…