haydi hayırlı olsun şimdidennn
ben olsam siyah rengi tercih etmezdim canım
Eğer sadece biz görüşüceksek hafta içi olsun, yok başka gelmek isteyen olursa cumrtesi yapalım bence yarın herkes burdayken sorar kararlaştırırız ne dersin? :)
yazarız kız yazarız ne var sankim şöyle ıkındım böyle çıktı diye
maşallah cnm bebişine36. haftaya kadar dönüyormus bebişler canını sıkma döner o üzmez annesini
cnm ben geçen gün okudum bi kaç tane kadın epidural normal yapmış o kadar rahat olmus ki sancılarıda rahat geçirmiş hemşireye tuvaletim geldi demiş ebe bakmışki bebeğin kafası görünüyo hemen inmişler doğumhaneye 2 ıkınmada pıırtlatıvermiş bebişi
benim ev sahibi aradı kusura bakma gelemedim işim çıktı dedi yarın gelirim dedi ölürmüsün öldürürmüsün
güle güle iyi günlerde kullan cnm bende artık yarın çıkıp bakıcam sen gene iyi bulmussun senetle taksit yapan yeri burda yapmıyolar kart istiyolar bakalım biz nasıl yaparız
beğendiysen al cnm ama biraz daha bakın belki daha çok içine sinen bişey bulursun şahsen ben öyle yaptımda
çok güzel cnm güle güle kullan korsede çok iyi bende öyle bişey istiyorum aslında
Canım benzemiyo zaten tıpkısının aynısıkız yok bu nidanınkine değil benimkine benziyo olursak biz pişti oluruzgüle güle kullan cnm bence çok kullanışlı bi model sanada çok yakışmış
ama bize yazıkkk.varya kameraya çekçekler halimi şimdi havadan atıyorum ben oje falan dünyam kaycak kesin
Giresun şebinkarahisar anne tarafı. Çocukta yaparım kariyerdeeeeKaradenizlimisin sen? Bizdede dayak derler :)) hayal gücüne hayran kaldımO ojeleri sürmeye haliniz olur umarım, saç düzleştricilier filan alemsiniz...
neymiş o sebze cnm bizde yiyelim barievet canim bende oyle yapicam carsamba son kez bakicam ins yuruyebilirim bu ayakla davul gibi oldu benim ayaklar,bugun kontrolum vardi,bir sebze varmis ondan ye dedi odem tutturmuyormus ondan aliyim birde kizlar dediki eger basin agrirsa hemen beni ariyorsun dedi nedenki deddim dogum baslangici olabiliyormus.:26:bende ararim dedim.
evet cnm toparlanmaz rahatta görünüyo umarım çok göbişimiz olmazda hiç birimizin ihtiyacı kalmaz korseyeOmuzdan askılı olması çok iyi, benim etek şeklinde bir korsem var, ince kumaşlı elbiselerim için almıştım hem astar görevi görsün hem daha güzel görünsün diye ( hatta kutusunda "skirt shaper" etek şekillendirici yazıyor) , onun omuzdan askıları yok, bel bölümünde toparlanma oluyor arada bir düzeltmem gerekiyor...
İyi geceler kızlar, bizim uyku vaktimiz geldi... İnşallah güzel rüyalar görürüz :)
Ayy diken gibi oldum ya umarım bu zihniyetle söylemiyodur, benimki demez inş direk aklıma gelir ve devamını sorarım çok fenada bozarıım
Sesini çıkarmassan süründürecekler yani, iyi yapmışsın...Sinir oluyorum şu yetkili teknik servislere...
Ara şikayet edeceğini söyle bunun yasal bir süresi yokmudur ya? Nedeninsanları mağdur ediyorlar
Bebişine maşallah canım bu arada, döner tatlım bence benim kızda ters duruyo gerçi dönmesede vaktini beklerse sezeryan olcak, beklemesse kısmını düşünmüyorum, beklemesi lazım :)
Siyahlı bişi alma canım, ne o iç karartıcı, renkli cıvıl cıvıl bişi al.. Sen neredesin ki?
lohusa terliği neki beeee??Olabilir sanırım çarşamba çalışırsam perşembe izin kullanırım bende :) Kızlar gelmek isteyen varsa gelsin.... Bidee aslında cumartesi çok iyi olurdu erken buluşur, cts pazarınada gidebilirdik, gerçi bayram üstü tost ederler bizi pazarda. Lohusa terlikleri filan oluyo güzel, gerçi ben daha pijama almadım ne terliği poff ne çok kurdum kafamda:)
Karadenizlimisin sen? Bizdede dayak derler :)) hayal gücüne hayran kaldımO ojeleri sürmeye haliniz olur umarım, saç düzleştricilier filan alemsiniz...
pembe bence süper olur alanların çoğu (bende dahil) pembe aldık cnm taçlarımızı bile pembe istiyoruzcanim aslinda pijama takimi aldim iki tane birde dedim gecelik turu aliyim dikis falan olursa kolay bakilsin diye oda baktim oyle renkli yok kirmizi hic yok burda zaten cok aradim birde pembeye bakiniyim yada bebegin kiyafetiyle uygun olsun diyorum nasil olur.ayy ne kararsiz bir insanimmmm
lohusa terliği neki beeee??
bizim orda dayaghh diyolar ama ben malatyalıyımyoksa siz malatyalımısnız??
bu arada duygucum benim pijamam uzun kollu ,ekime geliyoya ,aynısı diil yanii ,keşke ondan alaydın ,bedenide vardı halbukii
kızlarr benim mukitomda geldi azcık beraber tv izliyelim ,muhabbet edelim ,yoksa oda benim minicik laptopuma bezle saldırırda kırılırsa çok üzülürüümmmtatlı rüyalaaarrrr...
lohusa terliği neki beeee??
bizim orda dayaghh diyolar ama ben malatyalıyımyoksa siz malatyalımısnız??
bu arada duygucum benim pijamam uzun kollu ,ekime geliyoya ,aynısı diil yanii ,keşke ondan alaydın ,bedenide vardı halbukii
kızlarr benim mukitomda geldi azcık beraber tv izliyelim ,muhabbet edelim ,yoksa oda benim minicik laptopuma bezle saldırırda kırılırsa çok üzülürüümmmtatlı rüyalaaarrrr...
kesin ödemdir bitanem takma kafana.ama benimkiler yağ torbası kesin
selam kızlar işte aldığım pijama takımı. bi tane daha beğendim ama bedeni yoktu onu siperiş ettim alınca onun da resmini yollarım : )
Eki Görüntüle 245688 Eki Görüntüle 245689
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?