2011 Ekim Anneleri

bu arada bunlarda son cıcılerımız... buda büşra hanım... kocaman oldu karnım yaaa:)
bu arada sızı gorunce nasıl resım ekleyesım geldı:)

Eklentiler

• $Görüntü014.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
canim soluk kereviz demekmis boyle ispanak gibi saplari var beyaz o beyaz yerlerinde fasulyede olan kilciklar varya onun gibi soyup salatada falan yenilcekmis.oylede yiye bilirsin dedi corbasida yapiliyormus ama ben bilmiyorum.amma uzattim ha.

nejlacim nasilsin bebis nasil seni gorunce diyorum,ayy bir hafta sonra dogurabilir heyecan basiyor ins zamaninda gelirde ama artik gelsede olur korkulacak birsey kalmadi 36.haftada dogabiliyor,hayirli gelsinler ins gozumuz ustunde senden haber bekliyoruz yani

kızlar bısey sorucam.. sızlerdede oluyo mu yattıgım veya oturdugum zaman kalkmakta cok cok zorlanıyorum ben... cok canım yanıyo.. karnım vede kalcamda cok yogun agrı hıssedıyorum...

gulsah kacar kizlar,behlul kacar gibi oldu ama idare edin biraz uzanalim 12 ye kadar sonra wc ziyareti yapicam ins son kez sah dorde kadar.ondan sonra uyuyabilirsem iste donup durucaz bakalim.hadi iyi geceler

selam kızlar işte aldığım pijama takımı. bi tane daha beğendim ama bedeni yoktu onu siperiş ettim alınca onun da resmini yollarım : )

Eki Görüntüle 245688 Eki Görüntüle 245689

çok güzel canım ağrısız sızısız giymeyi nasip etsin Allah

bu da hastane kapısı için aldığım kapı süsü : )

Eki Görüntüle 245690

ya kapı süsünü çiçekçiler yapıyomuş eşim öyle dedi ben de ona buraktım. bana çiçek getirince onu da yaptıracakmış:26::26: ben bi çiçekçiye mi sorsam acaba kafam karıştı şimdi

Eki Görüntüle 245691

kızlar buda benım gecelıgım uzerıne hırka alıcam bı...

çok güzel canım güle güle giy

Eki Görüntüle 245693 Eki Görüntüle 245694

bu arada bunlarda son cıcılerımız... buda büşra hanım... kocaman oldu karnım yaaa:)
bu arada sızı gorunce nasıl resım ekleyesım geldı:)

çok şiirnlergöbüşş de maş. baya büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…