Eğer sadece biz görüşüceksek hafta içi olsun, yok başka gelmek isteyen olursa cumrtesi yapalım bence yarın herkes burdayken sorar kararlaştırırız ne dersin? :)
ay beni unuttunuz mu???? ben de gelicemmmm ama hafta içi daha iyi uyar bana. hafta sonu eşimle ya gezmedeyiz yada alışverişte : (
Eki Görüntüle 245692 Eki Görüntüle 245693 Eki Görüntüle 245694
bu arada bunlarda son cıcılerımız... buda büşra hanım... kocaman oldu karnım yaaa:)
bu arada sızı gorunce nasıl resım ekleyesım geldı:)
bu arada bunlarda son cıcılerımız... buda büşra hanım... kocaman oldu karnım yaaa:)
kız seni niye unutalımmmhanzade sen ben onayladık ya o yüzden biz dedi yarın detaylı konuşuruz dedik
güzel günlerde kullanın canım, çok şekerler : )
ay beni unuttunuz mu???? ben de gelicemmmm ama hafta içi daha iyi uyar bana. hafta sonu eşimle ya gezmedeyiz yada alışverişte : (
seymacim cok guzel cicileriniz gule gule giysin bebecik.domatesli pilavcim picamada bayildim canim cok guzel sende gule gule giyin.
cok tesekkurler tatlım... daha guzellerı sızlerın olsun ıns..:)
selam kızlar işte aldığım pijama takımı. bi tane daha beğendim ama bedeni yoktu onu siperiş ettim alınca onun da resmini yollarım : )
Eki Görüntüle 245688 Eki Görüntüle 245689
Eki Görüntüle 245693 Eki Görüntüle 245694
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?