kızlar bısey sorucam.. sızlerdede oluyo mu yattıgım veya oturdugum zaman kalkmakta cok cok zorlanıyorum ben... cok canım yanıyo.. karnım vede kalcamda cok yogun agrı hıssedıyorum...
tesekkurler canımmm sızın cıcılerınızde cok guzel annesı saglıkla gıyının ıns:)
pijaman çok şirin çokta yakışmış
seymacim cok guzel cicileriniz gule gule giysin bebecik.domatesli pilavcim picamada bayildim canim cok guzel sende gule gule giyin.
çok güzel canım ağrısız sızısız giymeyi nasip etsin Allah
ya kapı süsünü çiçekçiler yapıyomuş eşim öyle dedi ben de ona buraktım. bana çiçek getirince onu da yaptıracakmış:26::26: ben bi çiçekçiye mi sorsam acaba kafam karıştı şimdi
ben de öyleyim karnım değil de kalçam ağırıyo ilk kalktığımda bi zombi yürüyüşü yapıyorum 3-5 adımdan sonra anca normale dönüyorum
canım ben beğendim hemen eşime sordum ,oda yok hacışakir dedii..gıcık heriffsansecim elvin duru nasıl?
güle güle giy cnm çok şirinmiş ama ne kadar yansakda çıplak ayakla yere basmak yok tamammıselam kızlar işte aldığım pijama takımı. bi tane daha beğendim ama bedeni yoktu onu siperiş ettim alınca onun da resmini yollarım : )
Eki Görüntüle 245688 Eki Görüntüle 245689
yerim ben onun cicilerini pek bi şirinmiş....Eki Görüntüle 245693 Eki Görüntüle 245694
bu arada bunlarda son cıcılerımız... buda büşra hanım... kocaman oldu karnım yaaa:)
bu arada sızı gorunce nasıl resım ekleyesım geldı:)
kerevizse ben almayayım cnm sağol bi sevemedim şu kerevizi bide baklayıcanim soluk kereviz demekmis boyle ispanak gibi saplari var beyaz o beyaz yerlerinde fasulyede olan kilciklar varya onun gibi soyup salatada falan yenilcekmis.oylede yiye bilirsin dedi corbasida yapiliyormus ama ben bilmiyorum.amma uzattim ha.
kızlar bısey sorucam.. sızlerdede oluyo mu yattıgım veya oturdugum zaman kalkmakta cok cok zorlanıyorum ben... cok canım yanıyo.. karnım vede kalcamda cok yogun agrı hıssedıyorum...
nejlacim nasilsin bebis nasil seni gorunce diyorum,ayy bir hafta sonra dogurabilir heyecan basiyor ins zamaninda gelirde ama artik gelsede olur korkulacak birsey kalmadi 36.haftada dogabiliyor,hayirli gelsinler ins gozumuz ustunde senden haber bekliyoruz yani
canım ben beğendim hemen eşime sordum ,oda yok hacışakir dedii..gıcık heriffama ben yeni fikirlere açığım ,eşim elvin isminide pek beğenmedi galiba ,buyıl bi öğrencim vardı ,çok güzeldi ,mavi gözlü sarı saçlı melek gibi bi boşnak kızı ,adı da Melek Naz ,eşimde biliyo onuu,şimdi o ismi koysana diyoo...uff napcam bilmemm
Şeymacım ,domatesliciimm güle güle kullanın cicilerinizi ,sağlıklı günlerde inşallah ,ben kapı süsü bakamıyorum yaa..doğurup ,hastanede yatacağıma falan inanamıyorum ,zaten kaynanam onun göbeğin ben kescem seni ben doğurtcam diyince doğurmamayı bile düşünüyoruum
Günaydın melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kimsecikler yok Bugünyokum gidiyorum kocamı kestiricemakşama kadar yokum çok konuşmayın
Kahvaltılar yapılmadan sohbete dalmak yokkkk kuzucuklar aç kalmasın
Öptükkkkk Sizi seviyoruzzzzzzzz
Eğer sadece biz görüşüceksek hafta içi olsun, yok başka gelmek isteyen olursa cumrtesi yapalım bence yarın herkes burdayken sorar kararlaştırırız ne dersin? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?