günaydın annısler
canom bu gun kendıne bı tavuk zıyafet ver bende aksam kola dıye tuturdum adam aldı geldı ıcmedım :) neysekı o uyumustu gormedı ıcmedıgımı :26:
bende bıara cok kabus gormeye baslamıstım bununla gecmıs olsun esın yanındaymıs neysekı sırınlerınızı ızleyıp kafanızı dagıtın sız
duygucum esın amleyat oluyormus benım bılgım yoktu kacırmıs olmalıyım gecmıs olsuncanım saglıkla gelın ınsallah
bızde ıslerımızı yaptık kahvaltımızı yaptık 12 1 gıı oglusu bahceye cıkarıcam sonra ne yaparız bılmıyorum yemekte yapmıycam bugun gun gecmıyor erken kalkınca yarın mısafırlerım gelıcek kararsızım salonamı balkonamı sofra hazırlasam mısafır kendı aılem ayrıca dedem dayım yabancı deıl salona usenıyorum nedense sofra kurmaya balkon ayıp olurmu kı ? ıftar mısafırı ya mutfak masamıda cıkarıcam oraya balkon masamla aynı mutfak masam tembelım mısafırkonusunda
canıımm senin tembel olabilceğini hiç düşünmüyorumm...
çok yazamasamda okuyorum topiği senin yaptıklarını okuyunca nefesim tükenioçok hamaratsın yaeww..hatta senin şu temizlik derleme toplama işlerini okuyınca allahım bu kızdaki hamaratlığın 4te 1ini bana ver diorum
canıımm senin tembel olabilceğini hiç düşünmüyorumm...
çok yazamasamda okuyorum topiği senin yaptıklarını okuyunca nefesim tükenioçok hamaratsın yaeww..hatta senin şu temizlik derleme toplama işlerini okuyınca allahım bu kızdaki hamaratlığın 4te 1ini bana ver diorum
günaydın kızlar:79:
dün cepa ya gittik bebek kıyafetleri baktım aman allahım çok pahalı kanz da bir tulum beğendim 70 küsür lira ben en iyisi outlet mağazalarına gideyim dedim ama dün bahsettiğim koray mağazasına gittim çok güzel lohusa pijamaları vardı cicili bicili ama almadım çünkü satıcı outletinde daha çok ürün olduğunu söyledi ama 20 liraya bir pijama takımı aldım hastanedeki kanlı zamanlarımı atlatmak için o da çok güzel yakınlarınızda varsa koray bakmanızı tavsiye ederim
ben de senin gibi düşünüyorum sinemcim maşallah arı gibi.. ben yoruluyorum okurken gerçi evde kaldığımda benim de farklı olduğum söylenemez.. ikinci çocukta görcem ben sinemi bu anlattıklarının iki katını dinliycez kendisinden
sen naptın kübüş yerleşebildin mi alıştın mı ankaramıza?
canım yaa ben geçen hani kızılaya gittim yaa lohusa geceliği vs bakmaya..pasaja gittim ama herşey ananem için vardı :) gerçi don neyim aldım hastanede kullan at yapabilmek için ama hala geceliğim&pijamam yok..bu koray dediğin yer izmir caddesinde de mi vardı yada outleti neresidir??:44:
ben de senin gibi düşünüyorum sinemcim maşallah arı gibi.. ben yoruluyorum okurken gerçi evde kaldığımda benim de farklı olduğum söylenemez.. ikinci çocukta görcem ben sinemi bu anlattıklarının iki katını dinliycez kendisinden
sen naptın kübüş yerleşebildin mi alıştın mı ankaramıza?
bı koptuk bıdaha zor gırdık sıteye
leynacım e_bebek magzasına gıtmek nekadar surer tahmınen bızım burdan bısefer gıtmıstım uzak dıye hatırlıyorum ama kestıremıyorum baby jem bebek termosu 4 lıraya ınmıstı gıdemedık 22 ye cıkmıs sımdı 149 a araba koltugu var 49 a ınmıs onuda kacırmayayım cok guzel bı magza ama uzak ıste kapıda odeme secenegıde yok bende kartla netten odemeyı sevmıyorum gıtmek ıstıyorum acıl esımı ıkna edebılırsem
yaa beğenmedin demek koray kızılayda güvenparkta var yani senin gittiğin yerin çok yakınında outleti de istanbul yolunda oraya anca eşinle gidersiniz arabanız varsa otobüslerle zor olur orda baya şey var ama önce kızılaydakine de bak istersen benimde geçeliğim yok hatta çok şık bir pijamam bile yok aslında çok var hiç giyediğim pijamalarım bile o kadar güzeller ki ama sırf para harcamak olsun
o bahsettiğin kullan atlardan ben de alıcam bulunsun lohusa çamaşırları da almam lazım yani benim de bir sürü eksiğim var tamamlarız inşallah zamanla
alıştım sayılır heralde :) deli dana gibi gezip duruom..bide bi halt bilmeden salak salak geziorum komik durumdayım anlıycağın :) hee bide bişe daha sorcam yaa..doğum fotoğrafçısı düşünüo musun??düşünüosan var mı biri kafanda..biz kararsızız bu konuda..dün ışın hnm.a sorduk alıyorum fotoğrafçı isterseniz dedi eşim direk atladı beni alıomusunuz diye o da kaçmazsan korkmazsan saklanmazsan alırım belki dedi senin haline göre dedi =D
çukurambarda canım arabayla yaklaşık yarım saat sürer ben sevmedim e bebeği bana yamuk yaptılar pislerözelcanı daha çok seviyorum birde her öğle tatilinde ankamall deki mağazaları geziyorum bizim iş yerinden servis kalkıyor ezberledim mağazaları ama kıyafet bakmaktan öyle biberona koltuğa vakit kalmadı artık onlara da bakmam lazım benim annanem alıcak pusetimizi araba şimdilik almıycam bebek için küvet tarağı vırtı zırtı daha bir sürü ıvır zıvır var ayyy çok gezesim var
Huuu huuuu bizz gelldiikkkÖzledik sizi teyzoşşlarrr yaa çok ayrı kaldık.
Çok çalışıyoruz kızımla, çocuk işçi çalıştırıyorlar ama napalım, ekmek aslanın ağzında, alışsın yavrucum :) Son 2,5 günümüz. bu cuma ayyrılıyoruuzzz
Leyna sana bişey sorucam, 29 ağustosta 32. haftaya giriyoruz inşallah. O gün doktordan çalışabilir raporu alıp, 8 gün yıllık iznimi kullanıp (kullanmak istemiyorum ama kullanmaya zorluyo domuzlar) 34. haftada doğum izni için raporumu alıcam. 29 ağostus resmi tatil olmuş. bizim doktor da kendine tatil ilan etmiş, o gün hastanede yok. 27 ağustosta (32.haftaya girmeden) çalışabilir raporu alınıyo muydu? senin aldığın ondandı dimi? bi de carnation'a soracaktım ama o sık girmiyor galiba topikimize,beğenmiyo mu ki bizi (şaka canım şaka şakaaa :))
İşe başlayan arkadaşla vakit geçiriyorum, aynı pc de çalıştığımız için dip dibeyiz hala. o yüzden rahatlıkla giremiyorum, öğle tatilinde bi bakim, yemeğe öyle çıkayım dedim. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz, çok şükür. idare ediyoruz. Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın, hepinizi öpüyoruz mmuckks diye
cnm adımı söyle ya böyle çok resmi oluyo....
onu bende düşündüm sezeryanlılar öyle yazacaklar aslında onunda kendine göre güzellikleri var mesela ne zaman doğuracağını biliyorsun sabahtan kalkıp hazırlanıp kuaföre gidip süslenirsin hafif makyajını yapıp hoop ameliyathaneye epiduralle yaptırırsan herşeyide göreceksin sonrası biraz ağrılı işte ama bebiş kucağında olunca onada dayanır insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?