2011 Ekim Anneleri

Hoşşbulduukk biz de sizi özledik :)

Evet canım tam olarak bunu sormuştum. O zaman cumartesi gidip taşşş gibidir, makine gibi çalışabilir raporumu aliim ben. pazartesi de veriyim iş yerime :) ayy çok karıştırdılar benim bu izin işimi, içinden çıkabilene aşkolsun, ben bile karıştırıyorum bazen sağol kübracım. görüşürüz canım çok öpüyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyoruummm iyi çalışmalar herkese iyi bir gün diliyorum.

kızlar bısey sorucam.. sızlerdede oluyo mu yattıgım veya oturdugum zaman kalkmakta cok cok zorlanıyorum ben... cok canım yanıyo.. karnım vede kalcamda cok yogun agrı hıssedıyorum...

Benimde 3 günüm kaldı sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum:78:.evde napıcam ben sıkılırsaam

Selam canımmm,

ben sizi beğenmez olur muyum?? :) lakin iş yerinde yoğun olduğum için okuyup geçiyorum yani takip ediyorumda çok sohbete katılamıyorummmm..

ben de senin gibiyim. şu an 31+3üm. cumartesi 32.haftam doluyor. pazartesi alıcaktım. ancak idari izin ilan edilince telefon açtım. cuma günü gel raporunu alabilirsin dediler. 31+6 iken kısmetse raporumu alabilicemmm.

sende danış ve cuma gününden halletmeye çalış derim.. ben bide çalışabilir raporu alıcam, kısmetse bayramdan sonra 3 hafta daha çalışayım diyorum..

ama ne kadar gücüm olur bilmiyorum tabi.. karnın büyüdükçe giyecek bişi bulamamak yani işe giderken insanın sinirinide bozuyoo.

Bence Elif Defne şekliyle daha güzel. Benim kızımın da ilk ismi Elif olacak inşallah

Elvin Nisa harika bence, bak daha önceki Yaren'i beğenmemiştim ama bu çok güzel oyum Nisa'yaaa

tekrar günaydınnnn biz oglumla kahvaltı yaptık şirinleri izledik uyuyakaldık yanii o yüzden tekrar günaydınnn
denizz kız ösledik valla siziiiii 2.5 gün çabuk gelsin geçsinde rahata errrr

tekrar günaydınnnn biz oglumla kahvaltı yaptık şirinleri izledik uyuyakaldık yanii o yüzden tekrar günaydınnn
denizz kız ösledik valla siziiiii 2.5 gün çabuk gelsin geçsinde rahata errrr

hangi kanalda veriyorlar şirinleri saat kaçta oluyor bende izne ayrılınca karşısında uyuyakalmazsam adım kübü değil ahh çok özendim sanaaaa

kızlar dün size demiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon çıktı diye doktorum suprax verdi bende o kadar süre ilaç kullanmak istemedim sağlık ocağındaki doktor tek kullanımlık toz verdi onu içtim inş işe yarar kızlar ya sizde varmı enfeksiyon geçiren?

heyooo bizden de selam.. geçmişi okududum okudum... kime ne yazıcamı da unuttum sanırım balık ve yumurta yemediğimden hafıza geriliği oluşuyor bende

bir tane koray bende biliyorum.. kolejden kızılaya geçerken sağda kalıyor..
her mağazasında farklı şeyler var gibime geliyor :)

selam,
bende bu cuma (31+5 olucam) 32. hafta çalışabilir yazımı alacaktım ancak aslında haftaya 32. hafta oluyor, ben 657'ye tabiyim, yani kamuda çalışıyorum. Arkadaşım haftaya 32 haftayı dolduracağımı belirtip (31+5 demek 31 demekmiş, yani tam 33 olduğunda 32 olmuş oluyor) bayramdan sonraki pzt. günü yazımı almamı söyledi. boş boşuna erken yazını alma dedi. Gerçi cuma günü çapa'da randevum var ve durumu orada tekrardan hesaplayacağım.

Merhaba kızlar...

desene gittin ek ders,gerçi zaten 3 gün resmi tatil olduğundan o hafta ful gidiyodu ,inşallah eğitime hazırlık ödeneğini alabilirizzzz:100::100::100:

Ek ders zaten gidiyorda canım, inşallah bizim şu kırtasiyeleri verirler. Bir haber alırsanız yazın tamam mı, ben arkadaşlara sordum kesilmez falan dediler ama idariye soramadım henüz.

Oyumu Nehir'den yana kullanıyorum. Nehir Elif ikiside çok kibar

Canım enfeksiyonun en iyi ilacı deli gibi su içmek. İlacınıda almışsın zaten, bir de bol bol su iç bişeyciğin kalmaz inşallah.

inş geçer çok su içeyim bari o zaman..hiç olmadı bende diyordum nazar değdi herhalde

kızlarrrr tunaydın...

dun gece agrı kesıcı ıcerek uyuyabıldım en sonunda..can verıyorum sandım bacak agrısından..

inş geçer çok su içeyim bari o zaman..hiç olmadı bende diyordum nazar değdi herhalde

aman tatlım dikkat et..
enfeksiyon geçer yine de..,
ben memlekete gittim.. arkadaşlar mantardan falan bahsediyor iki gebe.. biri 4 aylık diğeri 1 bucuk aylık hamile.. bir de o bölge için özel sebamedler sabunlar kremler falan..
bu yaşıma kadar hiç mantar olmadım dedim.. o bölge için de özel bişiy almadım dedim..
2-3 gün sonra tuhaflaştı akıntım.. 2 gün yeşil gibi geldi sonra toparlandı.. dikkat ediyorum bakımıma artık.. :78:
büyük konuşmamak lazım demek ki.. insan kendi kendine de nazar değdiriyor anlamadan

merhaba kızlar.sahura kadar oturup öğlen kalkmaktan sıkıldım oturmasam da kalkamam diye içime sinmiyor. bgn bi baş ağrısıyla kalktım gece de vardı ztn.burda dün mü ne birisi yazmıştı doktorum başın ağrırsa haber ver doğum başlangıcı olabilir dedi diye.korktum Allah korusun daha küçüğüzz dimii.daha ağustos bitcek eylül bitcekkk.yrn da kontrolümüz varr şimdiden heyecanlıyımm :)

selam benim de SAT 3 Ocak 2011, tahmini doğum tarihim 10 Ekim 2011, oğlumun gelişimi yaklaşık 10 gün ileride , umarım çok gecikmeden gelir, bu ara kasılmalarım çok oluyor, geceleri uykum düzenli ve rahat değil, biraz sıkıntılı geçiyor, belki de hala çalıştığım içindir, doğum sonrası iznim çok olsun diye son 3 haftaya kadar çalışıcam
herkese iyi bir hamilelik süreci dileri

Ben de 7. haftamda kan ve idrar tahlili verirken idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı ve tek kullanımlık ilaç suyun içine koyup içmiştim. Daha sonra herhangi bir test yaptırmadım.

kızlar tunaydın..

dun gece agrı kesıcı ıcerek uyuyabıldım sonunda..sımdı ıyıyım sukur..yarın yıne mısafırm var dun kadar yorulucagımı sanmıyorum..sadece yemek yapıcam o kadar..

bıraz once eylul annelerıne baktım ...kızlar toplamda 335 sayfa var dusunebılıyormusunuz..37. haftalarında cogu..bız 37 deyken heralde 5.000 sayfayı goruruz..eee tabı burda sızı alkıslamamak ımkansız ..cene konusunda elınıze kımse su dokemez..

neyse ıyıde oluyo yanı ne o ole ölü topıc gıbı..bırde kac sayfa okuduysam normal dogum yapacak 1 tane kadın var sadece..herkes sezeryan yaptırıyor..hatta kadının saglık sorıunu olmamasına ragmen sırf benı cok sıkıstırıyor dıye sezeryan yaptırıyormus 37.haftada..

umarım hayalını kurdugumuz gıbı normal dogumlar yapabılırz saglıkla problemsız...

canom kıs bende kotu ruyalar cok sık goruyorum..ama en kotusude sureklı ruyama iblisin gırıyor olması..

ama bugunku ruyam cok guzeldı..kelıme-i tevhıdı gordum yazılmıs cok etkıleyıcıydı...

ağustosu aydan sayma zaten.. 1 hafta kalmış burdan..
hayırlısıyla vaktinde gelir bebişin... hem başağrısının doğum başlangıcı olabileceğini yeni öğrendim.. gerçekten öyle miymiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…