hoşgeldiniz analı kızlı özlettiniz kendinizi:)
evet canım doktorun sana önceden raporu verebilir (32. haftada verilen çalışabilir raporu)sen elinde tutarsın zamanı geldiğinde işyerine verirsin benim doktorum öyle yaptı benim de bu gün vermem lazım raporu ama muhasebecimiz olmadığı için çekmecemde bekliyor
umarım sorduğunu doğru anlayıp doğru cevap vermişimdir kafam biraz karışıktı da
kızlar bısey sorucam.. sızlerdede oluyo mu yattıgım veya oturdugum zaman kalkmakta cok cok zorlanıyorum ben... cok canım yanıyo.. karnım vede kalcamda cok yogun agrı hıssedıyorum...
Huuu huuuu bizz gelldiikkkÖzledik sizi teyzoşşlarrr yaa çok ayrı kaldık.
Çok çalışıyoruz kızımla, çocuk işçi çalıştırıyorlar ama napalım, ekmek aslanın ağzında, alışsın yavrucum :) Son 2,5 günümüz. bu cuma ayyrılıyoruuzzz
Leyna sana bişey sorucam, 29 ağustosta 32. haftaya giriyoruz inşallah. O gün doktordan çalışabilir raporu alıp, 8 gün yıllık iznimi kullanıp (kullanmak istemiyorum ama kullanmaya zorluyo domuzlar) 34. haftada doğum izni için raporumu alıcam. 29 ağostus resmi tatil olmuş. bizim doktor da kendine tatil ilan etmiş, o gün hastanede yok. 27 ağustosta (32.haftaya girmeden) çalışabilir raporu alınıyo muydu? senin aldığın ondandı dimi? bi de carnation'a soracaktım ama o sık girmiyor galiba topikimize,beğenmiyo mu ki bizi (şaka canım şaka şakaaa :))
İşe başlayan arkadaşla vakit geçiriyorum, aynı pc de çalıştığımız için dip dibeyiz hala. o yüzden rahatlıkla giremiyorum, öğle tatilinde bi bakim, yemeğe öyle çıkayım dedim. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz, çok şükür. idare ediyoruz. Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın, hepinizi öpüyoruz mmuckks diye
Huuu huuuu bizz gelldiikkkÖzledik sizi teyzoşşlarrr yaa çok ayrı kaldık.
Çok çalışıyoruz kızımla, çocuk işçi çalıştırıyorlar ama napalım, ekmek aslanın ağzında, alışsın yavrucum :) Son 2,5 günümüz. bu cuma ayyrılıyoruuzzz
Leyna sana bişey sorucam, 29 ağustosta 32. haftaya giriyoruz inşallah. O gün doktordan çalışabilir raporu alıp, 8 gün yıllık iznimi kullanıp (kullanmak istemiyorum ama kullanmaya zorluyo domuzlar) 34. haftada doğum izni için raporumu alıcam. 29 ağostus resmi tatil olmuş. bizim doktor da kendine tatil ilan etmiş, o gün hastanede yok. 27 ağustosta (32.haftaya girmeden) çalışabilir raporu alınıyo muydu? senin aldığın ondandı dimi? bi de carnation'a soracaktım ama o sık girmiyor galiba topikimize,beğenmiyo mu ki bizi (şaka canım şaka şakaaa :))
İşe başlayan arkadaşla vakit geçiriyorum, aynı pc de çalıştığımız için dip dibeyiz hala. o yüzden rahatlıkla giremiyorum, öğle tatilinde bi bakim, yemeğe öyle çıkayım dedim. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz, çok şükür. idare ediyoruz. Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın, hepinizi öpüyoruz mmuckks diye
iyi akşamlar herkeze, pijama takımlanız çok güzel iyi günlere kullanın,benim aldıklarımla hemen hemen aynı.bende yarın koyayım fotoları.
isim konusuna bana yarımcı olusanız sevinirim oylarınıza isimleri sunuyorum
NEHİR ELİF
DEFNE ELİF
iki isim düşünüyoruz. şimiden teşekkürler herkeze.
ayçacım doğruyu söylemek gerekirse ,ilk ve 2. isimler bana pek uyumlu gelmedi ama illa bu ikisinden biri dersen defne elif olabilir.?????
bu aarad hemen araya sıkıştırayım bende Elvinin yanına yarenden vaz geçtim ,ya tek isim koycamkiii ,2. isim çok istiyorum ,Elvin Sare ,yada Elvin Nisa olsamı diyorum ,bunlarda pek uyumlu olmaya bilir ama fkirlerinizi söyleyin siz yinede ,nisa koymamın sebebi ,benim ismimin ilk ,eşimin 2. hecesi olması ,hani biraz esprili olsun ...Made in Ni-sa gibi yanii....hihihihihihihi
tekrar günaydınnnnbiz oglumla kahvaltı yaptık şirinleri izledik uyuyakaldık yanii o yüzden tekrar günaydınnn
denizz kız ösledik valla siziiiii 2.5 gün çabuk gelsin geçsinde rahata errrr
canım yaa ben geçen hani kızılaya gittim yaa lohusa geceliği vs bakmaya..pasaja gittim ama herşey ananem için vardı :) gerçi don neyim aldım hastanede kullan at yapabilmek için ama hala geceliğim&pijamam yok..bu koray dediğin yer izmir caddesinde de mi vardı yada outleti neresidir??:44:
Selam canımmm,
ben sizi beğenmez olur muyum?? :) lakin iş yerinde yoğun olduğum için okuyup geçiyorum yani takip ediyorumda çok sohbete katılamıyorummmm..
ben de senin gibiyim. şu an 31+3üm. cumartesi 32.haftam doluyor. pazartesi alıcaktım. ancak idari izin ilan edilince telefon açtım. cuma günü gel raporunu alabilirsin dediler. 31+6 iken kısmetse raporumu alabilicemmm.
sende danış ve cuma gününden halletmeye çalış derim.. ben bide çalışabilir raporu alıcam, kısmetse bayramdan sonra 3 hafta daha çalışayım diyorum..
ama ne kadar gücüm olur bilmiyorum tabi.. karnın büyüdükçe giyecek bişi bulamamak yani işe giderken insanın sinirinide bozuyoo.
desene gittin ek ders,gerçi zaten 3 gün resmi tatil olduğundan o hafta ful gidiyodu ,inşallah eğitime hazırlık ödeneğini alabilirizzzz:100::100::100:
iyi akşamlar herkeze, pijama takımlanız çok güzel iyi günlere kullanın,benim aldıklarımla hemen hemen aynı.bende yarın koyayım fotoları.
isim konusuna bana yarımcı olusanız sevinirim oylarınıza isimleri sunuyorum
NEHİR ELİF
DEFNE ELİF.
kızlar dün size demiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon çıktı diye doktorum suprax verdi bende o kadar süre ilaç kullanmak istemedim sağlık ocağındaki doktor tek kullanımlık toz verdi onu içtim inş işe yarar kızlar ya sizde varmı enfeksiyon geçiren?
Merhaba kızlar...
Ek ders zaten gidiyorda canım, inşallah bizim şu kırtasiyeleri verirler. Bir haber alırsanız yazın tamam mı, ben arkadaşlara sordum kesilmez falan dediler ama idariye soramadım henüz.
Oyumu Nehir'den yana kullanıyorum. Nehir Elif ikiside çok kibar
Canım enfeksiyonun en iyi ilacı deli gibi su içmek. İlacınıda almışsın zaten, bir de bol bol su iç bişeyciğin kalmaz inşallah.
hangi kanalda veriyorlar şirinleri saat kaçta oluyor bende izne ayrılınca karşısında uyuyakalmazsam adım kübü değil ahh çok özendim sanaaaa
inş geçer çok su içeyim bari o zaman..hiç olmadı bende diyordum nazar değdi herhalde
inş geçer çok su içeyim bari o zaman..hiç olmadı bende diyordum nazar değdi herhalde
kızlar dün size demiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon çıktı diye doktorum suprax verdi bende o kadar süre ilaç kullanmak istemedim sağlık ocağındaki doktor tek kullanımlık toz verdi onu içtim inş işe yarar kızlar ya sizde varmı enfeksiyon geçiren?
merhaba kızlar.sahura kadar oturup öğlen kalkmaktan sıkıldım oturmasam da kalkamam diye içime sinmiyor. bgn bi baş ağrısıyla kalktım gece de vardı ztn.burda dün mü ne birisi yazmıştı doktorum başın ağrırsa haber ver doğum başlangıcı olabilir dedi diye.korktum Allah korusun daha küçüğüzz dimii.daha ağustos bitcek eylül bitcekkk.yrn da kontrolümüz varr şimdiden heyecanlıyımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?