2011 Ekim Anneleri

canım, senin 28 ağustos pazar günü 32.haftan bitiyor. yani seninde bu pazartesi raporunu alman gerekiyor. bana şirketin insan kaynakları çalışanları uyardı. tatil ama boşu boşuna 1 hafta iznini yeme dediler. pazartesi tatil olduğu için bende cumadan alıcam kısmetse..

kızlar rüya konusu çok karmasık bi konu. kötü olarak gördüğümüz seylerin anlamları çok farklı olabiliyor iyi de olabiliyor yani. bir sitede okumustum hamileliğin son dönemlerinde gördüğünüz rüyaları yazın diyordu. sonra degerlendirdiğimizde ilginc seyelr cıkabiliyormus. ben 2 gun falan denemistim garip ruyalar görmsütüm ardarda: sonra kayınvalkidemlere gidip kaldım falan düzenim bozuldu yazmayı unuttum gene yazarım umarım.
ben buyuk ihtimalle döllenmenin oldugu geceydi oglumu ruyamda görmüştüm. 8-10 yaslarında ince telli saclı bi cocuk sordum ne yapıyrosun burda diye. annemle babamı arıyorum demişti. birden ona sarıldım ve annen benim senin dedim. ondan önce 2 ay falan hep hamile sanıp kendimi sonra hayalkırıkıgına ugruyordum. ama bu ruyayla icime bir heyecan düşmüştü. tabi hamile oldugumu ogrenmem 2-3 hafta sonraya kalmıstı. bebegin cinsiyeti belli, olmadan bir kac tane daha erkek cocuk ruyası görmüştüm. cidden ilginc durumlar bunlar.

arkadaşlar bu dönemde çok fazla rüya görmemiz normalmiş, hatta çoğunu da hatırlayamayabilirmişiz, o yüzden sorun etmeyin.

canim korkma asiri derecede kesilmeden agrirsa beni arayin dedi,tansiyondan olabilir oda kotu tabi dogumu tetikleyebilir.evet canim dursunlar daha erken dokuzuncu ayin sonuna kadar ins.

ben çok heyecanlıyım inş günlerimizi doldururuz ama benim içimdeki his ben 38.haftada doğurcam gibi tabi ya nasip .cicilerinizde hayırlı olsun canım
al bendende o kadar bende erken olucak gibi hissediyorum hayırlısı olsun inşallah yanılırız...sağol canım

bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzum doktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cm ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun
canım içim rahatladı biraz panik olmuştum benim kız içinde dün dr 1620 gr dedi bana zayıf gibi gelmişti neyseki seninle ölçümlerimiz aynı gibi içim rahatladı maşallah kuzularımıza allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin

bebeğim 33+2 günlük 2300 gr, çok ama çok hareketli bebeği bu kadar kilo almışken hala çok hareketli olan var mı kızlar? bu arada kasılmalarım da olmaya başladı rahmimde geceleri uyandırıyor

selamm kızlaarrr...biz bugün 31 haftayı doldurdukkk...haftaya salıdaa32 dolmuş oluyo dimiii...ee ozaman okullar kapalı olcak ,doktorum bayram sonu gel raporunu yazalım dedii,gün kaybım oluyomu benim ,naapmam lazım ,nezaman gidip almam gerekiyo ,biri bana anlatsıınn????
canım ben başlarda 3 kutu antibiyotik kullandım ,2-3 kerede monurol şase aldım ,tek kullanımlık olan ,sonunda bittişükür,geçen hafta idrar tahlilide yaptırdım ondada çıkmadı ,üniv. döneminde çok mantar enf yaşamıştım ,o yüzden haftada 1-2 intim wash larla yıkarım ben evdede mantar kremim hep bulunur ,tabi erken doğuma neden oabileceği için dikkat etmek gerek ,bi arkadaşında dediği gibi bol su iç.

Merhaba kızlar...
Ek ders zaten gidiyorda canım, inşallah bizim şu kırtasiyeleri verirler. Bir haber alırsanız yazın tamam mı, ben arkadaşlara sordum kesilmez falan dediler ama idariye soramadım henüz.
.
ben kimseye sormuycam canım ,kimseyi uyandırmaya gerek yok bence ,bakalım kısmette varsa gelir ,sen sorarsan banada haber ver.

kızlarrrr tunaydın...

dun gece agrı kesıcı ıcerek uyuyabıldım en sonunda..can verıyorum sandım bacak agrısından..

geçmiş olsun canım ayakta kaldın ,yoruldun çok tabi ,daha misafir falan alma ,uzat ayaklarını keyif yap ,akşamki kıza ben bile uyuz oldum ,o nasıl anne yaa!!

Bayanlar öncelikle hepinize selamlar. Bebişlerinizle sağlıklı güzel günler inşallah. Bayanlar bebek bakım çantalarına bakıyorum son günlerde siz bulabildiniz mi? Nasıl modeller aldınız? Dün ben İzmit te baktım ancak hep çok küçüktü. Bebeği bırak benim bile eşyalarım sığmaz.İnternetten baktım çanta modellerine. Hiç mağazadan bulamadım . Alanlar modelleri fotoğrafları ile paylaşırsa çok sevinirim.

benim satım 16 Ocak, muhtemel doğum tarihim 23 Ekim, Ben de senin gibi düşünüyordum ve pzt. günü yazımı alırım diyordum, malum devlette, özel de pzt. günü yazıyı vermiyor, hemşire arkadaşım özellikle pzt. günü hesaplamamı yaptı ve haftaya dolacağı için boş boşuna 1 haftanı yeme diyor, bayramdan sonraki pzt. günü yazını alırsın diyor ama yine de çapaya gidince iyice hesaplattır diyor. Biz bir de 37. haftaya girince çalışamaz yazısı alıp 3 haftayı evde bekliyoruz ve kullanamadığımız haftayı doğumdan sonra kullanabiliyoruz. Anlayacağın kafam karışık, bakalım cuma günü ne olacak.

selam,

bende izmitteyim, fetiye caddesinde bi ğasaj vardı karşılıklı iki bebek mağazası var alt katıda komple ürün dolu, ordan bakabilirisn , ben anakucağı bakmıştım gerçi sonra istanbuldan aldım ama,ürün çeşidi fazlaydı,

ağustosu aydan sayma zaten.. 1 hafta kalmış burdan..
hayırlısıyla vaktinde gelir bebişin... hem başağrısının doğum başlangıcı olabileceğini yeni öğrendim.. gerçekten öyle miymiş ?

bilmem ki canım gülşahbekir arkadaş demişti şimdi yazınca hatırladım ama o da açıklamasını yaptı çok şiddetli ve geçmeyen bi ağrı olursa ara demiş. evet ağustos bitti 6 gün sonra bayram inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelsin bebişlerimizinnn.

canim korkma asiri derecede kesilmeden agrirsa beni arayin dedi,tansiyondan olabilir oda kotu tabi dogumu tetikleyebilir.evet canim dursunlar daha erken dokuzuncu ayin sonuna kadar ins.

evet sen demiştin canım.ne bilim birden ağrıyınca ki herzaman ağrımaz dediğin aklıma geldi.tabi dursunlar annelerini üzmeden vaktinde sağlıkla gelsinlerr.

sanse sen sinir oldun ben deli oldum ..benımde yegenlerım var bızde coocuk buyuttuk ama anasının rahatlıgına delırdım en cokta..kız en son tulden assagıya kendını sallandırınca one ya dedım erkek cocugundan farkın yok duz duvara tırmanıyorsun..ne sus esyalarım kaldı ortalıga sacılmadık,ne cay tabaklarım ne cay kasıklarım..hele benım 2 gundur temızledıgım evımın ıcıne etmesı..kadın gelır gelmez daha yasına gırmemıs bebegınıun elıne dişi kasınıyor dıye ekmegı bır verdı un ufak ettı halılar battı..kızı tatlı yıcem dıye sactı doktu halılara..bebegıne tatlı yedırdı oda aldı agzını koltuklara sürdü..azız mubarek gun sabır ceke ceke halım kalmadı yemın edıyorum..

hayır sofrada ne yedıgımı bılemedım ..kızı ben bunu yemem dıyor bundan ıstıyorum dıyor degıstırıyorum yok yenı getırıyorum yokanasıda kızım ablam hamıle kaldırıp durma yazıktır demıyokızı emır verdıkce ben ona hızmet ettım resmen ..bı arada dıger odaları karıstırıp ne bulduysa onu getıurdı...anası yastık ıstedı bebegını sallamak ıcın basımın yastıgını verdım ..gece boyunca kızın ayakları altında ezıldı offf daha anlatmak ıstemıyorum..kolay kolay tekrarlanmıcak bır geceydı velasılın..hala sinirim gecmedı..

allahtan yarınkı mısafırlerım cumaya gelecekmiş program degısmıs..persembede esımın erkek arkadasları kendısı hızmet edecek...cocukları sevmıyorum ıste ne yapıyım..byle olunca hele hıcc...ya bız hıc cocuk buyutmedık ya hıc cocuk olmadık..

senin kaç çıkmıştı idrarda lökasitin?
Ben de 7. haftamda kan ve idrar tahlili verirken idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı ve tek kullanımlık ilaç suyun içine koyup içmiştim. Daha sonra herhangi bir test yaptırmadım.

niye test yapmadılarki sana normalde doktor sık sık yapıyor idrar tahlili?

naber nasıl gidiyor hamilelik sende 2 haftada birmi giidyon doktora doğumla ilgili konuştunmu?

nazar değmiştir arkadaşım,oku kendini.

insanın kendi kendine nazarı daha çok değermiş zaten.

sen anlattıkça ben sinir oldum canım valla.Allah büyük konuşturmasın bizim de çocuğumuz olcak ama anne asıl problemmiş bence.kendi evi olsa böyle yaptırmaz kesin.bide sen hamilesin ya hiç mi demez insan kızım ne isteyip duruyosun teyze hamile falan diye.acaip bu insanlar.Allahtan atlatmışsın.

senin kaç çıkmıştı idrarda lökasitin?

niye test yapmadılarki sana normalde doktor sık sık yapıyor idrar tahlili?

son iki aydır çapa'ya gidiyorum ve sadece 7.ayda tahlil yaptırdığımı söylediğim halde muayene sırasında gerekirse isteyeceklerini söylediler ve yaptırmadılar.

son iki aydır çapa'ya gidiyorum ve sadece 7.ayda tahlil yaptırdığımı söylediğim halde muayene sırasında gerekirse isteyeceklerini söylediler ve yaptırmadılar.

banada bır ılk hamıle kaldıgımda kan tahlılı yaptılar bırde 2. taramada bıdaha yok..ıdrarıda 3 4 kez yaptılar enfeksıyonum sureklı tekrarladıgı ıcın..ne sekerıme baktılar ne kan degerlerıne..allaha dua edıyorum basıma bı ıs gelmemesı ıcın..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…