selam,
bende bu cuma (31+5 olucam) 32. hafta çalışabilir yazımı alacaktım ancak aslında haftaya 32. hafta oluyor, ben 657'ye tabiyim, yani kamuda çalışıyorum. Arkadaşım haftaya 32 haftayı dolduracağımı belirtip (31+5 demek 31 demekmiş, yani tam 33 olduğunda 32 olmuş oluyor) bayramdan sonraki pzt. günü yazımı almamı söyledi. boş boşuna erken yazını alma dedi. Gerçi cuma günü çapa'da randevum var ve durumu orada tekrardan hesaplayacağım.
kızlar tunaydın..
dun gece agrı kesıcı ıcerek uyuyabıldım sonunda..sımdı ıyıyım sukur..yarın yıne mısafırm var dun kadar yorulucagımı sanmıyorum..sadece yemek yapıcam o kadar..
bıraz once eylul annelerıne baktım ...kızlar toplamda 335 sayfa var dusunebılıyormusunuz..37. haftalarında cogu..bız 37 deyken heralde 5.000 sayfayı goruruz..eee tabı burda sızı alkıslamamak ımkansız ..cene konusunda elınıze kımse su dokemez..
neyse ıyıde oluyo yanı ne o ole ölü topıc gıbı..bırde kac sayfa okuduysam normal dogum yapacak 1 tane kadın var sadece..herkes sezeryan yaptırıyor..hatta kadının saglık sorıunu olmamasına ragmen sırf benı cok sıkıstırıyor dıye sezeryan yaptırıyormus 37.haftada..
umarım hayalını kurdugumuz gıbı normal dogumlar yapabılırz saglıkla problemsız...
canom kıs bende kotu ruyalar cok sık goruyorum..ama en kotusude sureklı ruyama iblisin gırıyor olması..
ama bugunku ruyam cok guzeldı..kelıme-i tevhıdı gordum yazılmıs cok etkıleyıcıydı...
merhaba kızlar.sahura kadar oturup öğlen kalkmaktan sıkıldım oturmasam da kalkamam diye içime sinmiyor. bgn bi baş ağrısıyla kalktım gece de vardı ztn.burda dün mü ne birisi yazmıştı doktorum başın ağrırsa haber ver doğum başlangıcı olabilir dedi diye.korktum Allah korusun daha küçüğüzz dimii.daha ağustos bitcek eylül bitcekkk.yrn da kontrolümüz varr şimdiden heyecanlıyımm :)
al bendende o kadar bende erken olucak gibi hissediyorum hayırlısı olsun inşallah yanılırız...sağol canımben çok heyecanlıyım inş günlerimizi doldururuz ama benim içimdeki his ben 38.haftada doğurcam gibi tabi ya nasip .cicilerinizde hayırlı olsun canım
canım içim rahatladı biraz panik olmuştum benim kız içinde dün dr 1620 gr dedi bana zayıf gibi gelmişti neyseki seninle ölçümlerimiz aynı gibi içim rahatladı maşallah kuzularımıza allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsinbu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. 40 cm ve 1550 gr olmuş kuzumdoktorumuzun söylediğine göre bir sürpriz olmazsa 52 cm ve 3100-3500 gr arsında olması bekleiniyor kuzumun
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış. [/QUOTE
sağlıklı huzur mutluluk içinde sevdikelrinle birlikte nice mutlu yıllara canımm
benim hamgi ara oldu bilemedişm sadece kaşınmıştı basen kısmım çok sonra bir baktım cıııırrrrt kırmızı kırmızı yırtık birde totom artık jilet darbesi yemiş gibi kaşınarak başlayıp çatlayan bir vücudum var artık ama kızçem için feda olsun umarım düzelir en fazla iki tatil bikini giyememkızlar çatlaklarla ilgili bişey sorucam ilk nasıl başladı hatırlıyormusunuz çok mu kaşındı mesela sonra nerelerde başladı yan taraflarmı alt karınmı rengi nasıldı????
aynenn özellikle oturup 15 dk sonra kaklasım olunca aksaya aksaya yürüyorum magnezyum ve kalsiyum iyi geliyomuş bana vermişti dr kullandığım zaman geçmişti ama böbrekte taş olunca kesmek zorunda kaldım mecburen çekişyorum ben geçmişler olsun canımkızlar bısey sorucam.. sızlerdede oluyo mu yattıgım veya oturdugum zaman kalkmakta cok cok zorlanıyorum ben... cok canım yanıyo.. karnım vede kalcamda cok yogun agrı hıssedıyorum...
ben dün yoktum geçmişte gözüme ilişen bi sağlık sorun olmadı inşallah sağlık sorunuda değildir zaten fazlalığımı varki berbere filanmı götürcen eniştemiGünaydın melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kimsecikler yok Bugünyokum gidiyorum kocamı kestiricemakşama kadar yokum çok konuşmayın
Kahvaltılar yapılmadan sohbete dalmak yokkkk kuzucuklar aç kalmasın
Öptükkkkk Sizi seviyoruzzzzzzzz
şekerler iki saattir geçmişle savaşıyorum daha evde yapılacak dünya işim var yemeğim yoktotoyu kaldıramaıdm bi türlü herkes iyi çok şükür resimler eklenmiş maşallah pek güzelsinizhep böyle kalın inşallah...cicilerde pek şık iyi günlerde kullanın kullansın bebeler...
bize gelince dün dr gittik amcaya doktor demek için bin değilse bileen az 30 şşahit lazımdı şikayetin varmı dedi şikayetlerimi söledim çürüyen dişlerimi,iştah kaybımı,ağrıyan kemiklerimi ,böbrekteki büyüme ve taştan dolayı nasıl doğuracağımı adam doğum muhabbeti dışında tüm şikayetlerimi gebelikle alakasız dedi taşım olduğu halde tüp bebek dediğim halde ısrarla normalden yanayız ama durumunu bilmiyruz zaman göstericek dedi muayene etmeden ve bendeki sorunları göz ardıederek rahatça konuştu neyse sarmadı kısacası usg dende bişey anlamadım beceremedimi ne çekmeyi asılş doktorum hastanedne ayrılmışi bunuda yerine vermişler ne yazıkki bulunduğum yerde doktor bulamıyorum adam akıllı içime ssinen..
bebitom 1620gr mış boyunu sölemedi bende sormayı unuttum birde 237 gr yanılma payı var dedi ama bu nedemektir anlamaıdm acaba eksikmi fazlamı olabilir demek istedi neyse haberler böle benden 15 gün sonra gel dedi gidermiyim aynı hekime bilmembebeğim bana zayıf geldi onca bal pekmez süt yoğurt nereye gittiiii:84: tahin helvasına yükleniyorum kilo yaparmış bebeğe bakalım doğrumu öptüm herkesi işler beni bekler
canım ben başlarda 3 kutu antibiyotik kullandım ,2-3 kerede monurol şase aldım ,tek kullanımlık olan ,sonunda bittişükür,geçen hafta idrar tahlilide yaptırdım ondada çıkmadı ,üniv. döneminde çok mantar enf yaşamıştım ,o yüzden haftada 1-2 intim wash larla yıkarım ben evdede mantar kremim hep bulunur ,tabi erken doğuma neden oabileceği için dikkat etmek gerek ,bi arkadaşında dediği gibi bol su iç.kızlar dün size demiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon çıktı diye doktorum suprax verdi bende o kadar süre ilaç kullanmak istemedim sağlık ocağındaki doktor tek kullanımlık toz verdi onu içtim inş işe yarar kızlar ya sizde varmı enfeksiyon geçiren?
selam,
bende bu cuma (31+5 olucam) 32. hafta çalışabilir yazımı alacaktım ancak aslında haftaya 32. hafta oluyor, ben 657'ye tabiyim, yani kamuda çalışıyorum. Arkadaşım haftaya 32 haftayı dolduracağımı belirtip (31+5 demek 31 demekmiş, yani tam 33 olduğunda 32 olmuş oluyor) bayramdan sonraki pzt. günü yazımı almamı söyledi. boş boşuna erken yazını alma dedi. Gerçi cuma günü çapa'da randevum var ve durumu orada tekrardan hesaplayacağım.
ben kimseye sormuycam canım ,kimseyi uyandırmaya gerek yok bence ,bakalım kısmette varsa gelir ,sen sorarsan banada haber ver.Merhaba kızlar...
Ek ders zaten gidiyorda canım, inşallah bizim şu kırtasiyeleri verirler. Bir haber alırsanız yazın tamam mı, ben arkadaşlara sordum kesilmez falan dediler ama idariye soramadım henüz.
.
kızlarrrr tunaydın...
dun gece agrı kesıcı ıcerek uyuyabıldım en sonunda..can verıyorum sandım bacak agrısından..
canım, senin 28 ağustos pazar günü 32.haftan bitiyor. yani seninde bu pazartesi raporunu alman gerekiyor. bana şirketin insan kaynakları çalışanları uyardı. tatil ama boşu boşuna 1 hafta iznini yeme dediler. pazartesi tatil olduğu için bende cumadan alıcam kısmetse..
Bayanlar öncelikle hepinize selamlar. Bebişlerinizle sağlıklı güzel günler inşallah. Bayanlar bebek bakım çantalarına bakıyorum son günlerde siz bulabildiniz mi? Nasıl modeller aldınız? Dün ben İzmit te baktım ancak hep çok küçüktü. Bebeği bırak benim bile eşyalarım sığmaz.İnternetten baktım çanta modellerine. Hiç mağazadan bulamadım . Alanlar modelleri fotoğrafları ile paylaşırsa çok sevinirim.
ağustosu aydan sayma zaten.. 1 hafta kalmış burdan..
hayırlısıyla vaktinde gelir bebişin... hem başağrısının doğum başlangıcı olabileceğini yeni öğrendim.. gerçekten öyle miymiş ?
canim korkma asiri derecede kesilmeden agrirsa beni arayin dedi,tansiyondan olabilir oda kotu tabi dogumu tetikleyebilir.evet canim dursunlar daha erken dokuzuncu ayin sonuna kadar ins.
al bendende o kadar bende erken olucak gibi hissediyorum hayırlısı olsun inşallah yanılırız...sağol canım
canım içim rahatladı biraz panik olmuştum benim kız içinde dün dr 1620 gr dedi bana zayıf gibi gelmişti neyseki seninle ölçümlerimiz aynı gibi içim rahatladı maşallah kuzularımıza allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin
maşallah bebeğine canımAllah daha da sağlık versin bebeğine de sana da.
senin kaç çıkmıştı idrarda lökasitin?selamm kızlaarrr...biz bugün 31 haftayı doldurdukkk...haftaya salıdaa32 dolmuş oluyo dimiii...ee ozaman okullar kapalı olcak ,doktorum bayram sonu gel raporunu yazalım dedii,gün kaybım oluyomu benim ,naapmam lazım ,nezaman gidip almam gerekiyo ,biri bana anlatsıınn????
canım ben başlarda 3 kutu antibiyotik kullandım ,2-3 kerede monurol şase aldım ,tek kullanımlık olan ,sonunda bittişükür,geçen hafta idrar tahlilide yaptırdım ondada çıkmadı ,üniv. döneminde çok mantar enf yaşamıştım ,o yüzden haftada 1-2 intim wash larla yıkarım ben evdede mantar kremim hep bulunur ,tabi erken doğuma neden oabileceği için dikkat etmek gerek ,bi arkadaşında dediği gibi bol su iç.
ben kimseye sormuycam canım ,kimseyi uyandırmaya gerek yok bence ,bakalım kısmette varsa gelir ,sen sorarsan banada haber ver.
geçmiş olsun canım ayakta kaldın ,yoruldun çok tabi ,daha misafir falan alma ,uzat ayaklarını keyif yap ,akşamki kıza ben bile uyuz oldum ,o nasıl anne yaa!!
Ben de 7. haftamda kan ve idrar tahlili verirken idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı ve tek kullanımlık ilaç suyun içine koyup içmiştim. Daha sonra herhangi bir test yaptırmadım.
selam,
bende izmitteyim, fetiye caddesinde bi ğasaj vardı karşılıklı iki bebek mağazası var alt katıda komple ürün dolu, ordan bakabilirisn , ben anakucağı bakmıştım gerçi sonra istanbuldan aldım ama,ürün çeşidi fazlaydı,
aman tatlım dikkat et..
enfeksiyon geçer yine de..,
ben memlekete gittim.. arkadaşlar mantardan falan bahsediyor iki gebe.. biri 4 aylık diğeri 1 bucuk aylık hamile.. bir de o bölge için özel sebamedler sabunlar kremler falan..
bu yaşıma kadar hiç mantar olmadım dedim.. o bölge için de özel bişiy almadım dedim..
2-3 gün sonra tuhaflaştı akıntım.. 2 gün yeşil gibi geldi sonra toparlandı.. dikkat ediyorum bakımıma artık.. :78:
büyük konuşmamak lazım demek ki.. insan kendi kendine de nazar değdiriyor anlamadan
sanse sen sinir oldun ben deli oldum ..benımde yegenlerım var bızde coocuk buyuttuk ama anasının rahatlıgına delırdım en cokta..kız en son tulden assagıya kendını sallandırınca one ya dedım erkek cocugundan farkın yok duz duvara tırmanıyorsun..ne sus esyalarım kaldı ortalıga sacılmadık,ne cay tabaklarım ne cay kasıklarım..hele benım 2 gundur temızledıgım evımın ıcıne etmesı ..kadın gelır gelmez daha yasına gırmemıs bebegınıun elıne dişi kasınıyor dıye ekmegı bır verdı un ufak ettı halılar battı..kızı tatlı yıcem dıye sactı doktu halılara..bebegıne tatlı yedırdı oda aldı agzını koltuklara sürdü..azız mubarek gun sabır ceke ceke halım kalmadı yemın edıyorum..
hayır sofrada ne yedıgımı bılemedım ..kızı ben bunu yemem dıyor bundan ıstıyorum dıyor degıstırıyorum yok yenı getırıyorum yokanasıda kızım ablam hamıle kaldırıp durma yazıktır demıyo kızı emır verdıkce ben ona hızmet ettım resmen ..bı arada dıger odaları karıstırıp ne bulduysa onu getıurdı...anası yastık ıstedı bebegını sallamak ıcın basımın yastıgını verdım ..gece boyunca kızın ayakları altında ezıldı offf daha anlatmak ıstemıyorum..kolay kolay tekrarlanmıcak bır geceydı velasılın..hala sinirim gecmedı..
allahtan yarınkı mısafırlerım cumaya gelecekmiş program degısmıs..persembede esımın erkek arkadasları kendısı hızmet edecek...cocukları sevmıyorum ıste ne yapıyım..byle olunca hele hıcc...ya bız hıc cocuk buyutmedık ya hıc cocuk olmadık..
senin kaç çıkmıştı idrarda lökasitin?
niye test yapmadılarki sana normalde doktor sık sık yapıyor idrar tahlili?
Selam canımmm,
ben sizi beğenmez olur muyum?? :) lakin iş yerinde yoğun olduğum için okuyup geçiyorum yani takip ediyorumda çok sohbete katılamıyorummmm..
ben de senin gibiyim. şu an 31+3üm. cumartesi 32.haftam doluyor. pazartesi alıcaktım. ancak idari izin ilan edilince telefon açtım. cuma günü gel raporunu alabilirsin dediler. 31+6 iken kısmetse raporumu alabilicemmm.
sende danış ve cuma gününden halletmeye çalış derim.. ben bide çalışabilir raporu alıcam, kısmetse bayramdan sonra 3 hafta daha çalışayım diyorum..
ama ne kadar gücüm olur bilmiyorum tabi.. karnın büyüdükçe giyecek bişi bulamamak yani işe giderken insanın sinirinide bozuyoo.
al bendende o kadar bende erken olucak gibi hissediyorum hayırlısı olsun inşallah yanılırız...sağol canım
canım içim rahatladı biraz panik olmuştum benim kız içinde dün dr 1620 gr dedi bana zayıf gibi gelmişti neyseki seninle ölçümlerimiz aynı gibi içim rahatladı maşallah kuzularımıza allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin
Bu arada cumartesi benim doğum günümdügelen tüm hediyeler doruk beyfendiye geldi. Çok bozuğum bu duruma kimse bana bişi almamış. [/QUOTE
sağlıklı huzur mutluluk içinde sevdikelrinle birlikte nice mutlu yıllara canımm
benim hamgi ara oldu bilemedişm sadece kaşınmıştı basen kısmım çok sonra bir baktım cıııırrrrt kırmızı kırmızı yırtık birde totom artık jilet darbesi yemiş gibi kaşınarak başlayıp çatlayan bir vücudum var artık ama kızçem için feda olsun umarım düzelir en fazla iki tatil bikini giyemem
aynenn özellikle oturup 15 dk sonra kaklasım olunca aksaya aksaya yürüyorum magnezyum ve kalsiyum iyi geliyomuş bana vermişti dr kullandığım zaman geçmişti ama böbrekte taş olunca kesmek zorunda kaldım mecburen çekişyorum ben geçmişler olsun canım
ben dün yoktum geçmişte gözüme ilişen bi sağlık sorun olmadı inşallah sağlık sorunuda değildir zaten fazlalığımı varki berbere filanmı götürcen eniştemi
şekerler iki saattir geçmişle savaşıyorum daha evde yapılacak dünya işim var yemeğim yoktotoyu kaldıramaıdm bi türlü herkes iyi çok şükür resimler eklenmiş maşallah pek güzelsinizhep böyle kalın inşallah...cicilerde pek şık iyi günlerde kullanın kullansın bebeler...
bize gelince dün dr gittik amcaya doktor demek için bin değilse bileen az 30 şşahit lazımdı şikayetin varmı dedi şikayetlerimi söledim çürüyen dişlerimi,iştah kaybımı,ağrıyan kemiklerimi ,böbrekteki büyüme ve taştan dolayı nasıl doğuracağımı adam doğum muhabbeti dışında tüm şikayetlerimi gebelikle alakasız dedi taşım olduğu halde tüp bebek dediğim halde ısrarla normalden yanayız ama durumunu bilmiyruz zaman göstericek dedi muayene etmeden ve bendeki sorunları göz ardıederek rahatça konuştu neyse sarmadı kısacası usg dende bişey anlamadım beceremedimi ne çekmeyi asılş doktorum hastanedne ayrılmışi bunuda yerine vermişler ne yazıkki bulunduğum yerde doktor bulamıyorum adam akıllı içime ssinen..
bebitom 1620gr mış boyunu sölemedi bende sormayı unuttum birde 237 gr yanılma payı var dedi ama bu nedemektir anlamaıdm acaba eksikmi fazlamı olabilir demek istedi neyse haberler böle benden 15 gün sonra gel dedi gidermiyim aynı hekime bilmembebeğim bana zayıf geldi onca bal pekmez süt yoğurt nereye gittiiii:84: tahin helvasına yükleniyorum kilo yaparmış bebeğe bakalım doğrumu öptüm herkesi işler beni bekler
korkmaa kızz benimde 30+0 ken 1650 ydi doktor gayet iyi hatta 4 gün önde dedi
237 gram üstü ve altı olabilir demek yani bizim bebiklerimizz 3650kg falan doğar dördün üstüne çıkmaz en sağlıklı olanıda bu zatennnnnnn yani bebekin çok sağlıklııııı kendine ii bakkkk
son iki aydır çapa'ya gidiyorum ve sadece 7.ayda tahlil yaptırdığımı söylediğim halde muayene sırasında gerekirse isteyeceklerini söylediler ve yaptırmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?