2011 Ekim Anneleri

selam kızlar
bebişlerinize masallah bızımde bugun konturolumuz vardı oglum gayet ıyı bası asagıda suyumuz ıyı 2 gun onden gıdıyomusuz 28 ekımde mhdt doktor 26 ekım dedı o ıkı gun ıcın bıle sevındık nstye baglandım ıyı cıktı sonuc kan ıdrar tahlılerım ıyıydı kansızlıgım dısında kan ılacıma devam sekerım ıyı cok akıntım oldugunu soyledım su gıbı bı ped koydurdu doktor yarım saat sonra baktı ona ıcınde turnusol kagıdı varmıs renk degısımıne gore akıntının bebgın sıvısı olup olmadıgı anlasılıyormus sukur bebegın sıvısı deılmıs bu arada oglum 1.772 gr unutmadanbıde kultur aldı doktor :26: onun sonucu cıkmadı henuz umarım ondada bırsey cıkmaz esımı beklerken hastane hakkında bılgı aldım nedense sogudum hastaneden su sekılde oluyomus orda benım gordugum bı oda var sancı gelınce oraya gıdıyomussun sonra vıp dogum odası ıstıyosan oraya alıyolarmıs sancını cektıgın oda tek kısılık aynı yatakta sancı cekıp aynı yatakta dogum yapıyomussun esınle sonra bebegınle ozel odaya gıdıyomussun. odayı gordum dogum odasını catal yoktu yanı nasıl yatakta dogum olucak anlamadım bebegı gıydırmıyolarmıs sonra amelyat kıyafetıyle kucagında bebegın ozel odana gıdıyosun baya yol var ınsanlar gorebılır calısanlar kafamda bone fılan sonra nasıl dıkıslı oturcaksın oda var esım hemsırelere soylerım gıydırırler bebegı desede ıcıme sınmedı bı oncekı dogumum soyle oldu odamda sancımı cektım aynı yatakla benı tekerleklı yatak dogum haneye goturduler ıkı oda yanımdı dogumhane katta erkek yok bosaltılıyo varsa sonra yaatagımdan caatala aldılar dogum oldu bu arada nevresımım degıstı gecelıgımı gıydırp batımı taktılar yatagımla benı odama goturduler gıttım bacaklarımı yıkadım yattım tekrar 10 dk kadar dınlendım bebegımı getırdıler cıcılerını gıymıs vazıyette emzırıp mısafırlerımızı agırladık ve uyuduk dogumum aksam 9 daydı sımdı obur turlu bebekle gıyınmememıs odaya gıt bırı bebegı gıydırcek kı ben gıyıncem bebek meme emcek telas yenı bı yer arıycam sırf esım orda doktor dıye sters yasayamam bıde cok gelen olur arkadaslarından sısmıs bı vazıyetteyken guzelmıyım dıye dusunemem en ıyı baska hastane bulmam dıye dusunuyorum devlet hastanesı fıkrı ıcıme sınmıyo paylasıp fıkır alıyım ıstedım gecmısı okuyup donerım

okudukça daraldım.aynı sorun bendede var benim doktor proftuya tıpta yaptırcam diyor delirdim ben özel hastane istiyorum orayada gelmiyo delircem

evlenmeden önce ertesi gün kocamla buluşcağımızda zaman geçmiyordu, şimde de oğlumla buluşcağımız zaman zaman geçmiyorr çok özledimmmmmmmmmm oğlumuuu uykumda yok ki hemencecik yatsam kalksam sabah olsa

iyi geceler kızlarr ,bu gece dualarınızda benide unutmayın olurmu ,ben de hepimiz için dua etcem ,inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz bebeklerimize,onlarda sağlıkla dünyaya gelirler ve hayırlı evlatlar olurlar inşallahhh...bebeği olmayanlara bebek ,evi olmayana ,ev ,işi olmayana iş ,ev huzuru olmayana huzur ,evlere bolluk bereket ...ver yarabbii...

TEŞEKKÜR EDERİM EMELCİM.

EDAMM CİCİLERİNİ GÜLE GÜLE GİY CANIM.
MAAŞAALAH BENİM GÜZEL GELİNİME ZEHRACIM.
KOCANIDA KAFAYA TAKMA CANIM.BENDE DÜN EŞİME ÇOK KIZDIM AMA ONLARDA BAZEN BİZLERİ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYOLAR VE ÜZÜYOLAR YAPACAK BİR ŞEY YOK SANIRIM.

ZEAMET SENİN BEBİŞİNEDE MAAŞAALLAH.

maşallah bebeğine canım bence de sabret yakında düzelir umarım herşey.bazen oluyor hepimize.sabırlar sınanabliyor.

maşallah bebeğinekocaman olmuşsağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize.

maşallah bebeğine canım

sabahın 5inde ilk günaydın bizden gelsin gerçi biz daha uyuyup uyanmadık ama olsun
kızlar 35. haftamıza başlamış bulunuyoruz ve çizelgemdeki bebişte doğum pozisyonunda görünüyo artıkne kadar korksamda tırssamda kızımı kollarıma almak istiyorum artık canım bebeğim seni çok seviyorum iyiki geldin meleğim iyiki varsın....

Ya bende ondan alacaktım. Ablam ve bi kaç arkadaşa sordum. Sakın alıştırma dediler. Hatta bi arkadaşım 3 yaşına kadar dalan ile bebeğin çamaşırlarını yıkamış. Sonra büyüdü deyip, kendi deterjanını kullanınca çocuk alerji dökmüş. Dr da kızmış, niye alıştırır da çocuğun bünyesini hassaslaştırırsanız demiş.
Ablam da ilk bebeğinde ne detarjan kullanıyorsa onu kullanmış. Alıştırma gerek yok dediler. Kararsız kaldım ne yapsam ki:97:[/QUOTE]

kızlar kendinizi de alıstırın dogal deterjanlara... ay dilimde tüy bitecek yakında :))) bosuna niye cildinizi kimyasallarla kansere vb hastalıklara zorluyorsunuz. dogal olan en guzeli, mis gibi, organik deterjanlar var. biraz pahalı amadaha az kullanıyorsunuz aynı kapıya cıkıyor. klar, sodasan gibi markalar var. bunlar yuzde yuz dogal, sertifikalılar da... organik ürün satan cooook yer var en basta nette satılıyor. ben 1 seneyi askındır kullanıyorum. coooook memnunum. bebişim icin ayrı deterjanla ugrasmıycam aynı seyde yıkanabilecek. bulasık makinemde de sıkıntı yok ayrı yıkamıycam onun ileride mama kaplarını...

sol tarafına cok yat bebek daha hızlı besleniyor. ben webden bunu okumustum basından beri cok sola yattım biizmki de iri bebek sanırım. sagıma yatıp biraz az buyusun diye cabalıyrm ama alısmısım sol daha rahat. dene derim ben

verdigin bilgi cok ilginc gercekten ben dogru sanıyordm verdikleri kilo bilgilerini. hepsi tahmini demek ki...

kızlar etrafınızda dogum yampıs birileri varsa belki bilirsiniz benim de dogum adet tarihime göre 19 ekim ama bebgin boyutuna gore bu surekli degisti. 12 ekim 11, en son 2 ekim görünüyor. hangi tarih dogrudur? bebek ne zaman dogar? acıkcası 2 ekimi daha ock tercih ederim :)

gunaydın herkese
okudukça daraldım.aynı sorun bendede var benim doktor proftuya tıpta yaptırcam diyor delirdim ben özel hastane istiyorum orayada gelmiyo delircem

bende karasızım ıste vıp dogum hane ozel odada tutulsa devlet hastanesı ılkını ozelde dogurdum doktorumdan hıc menun deıldım ama hastane sartları cok ıyıydı sımdı arada bı gıttım esımın hastanesıne soguk gelıyo bırsuru dogum yapan var vıp de olsa soguk gelıyo bıde sankı benı ıncelıyolar gıbı gelıo esıymıs fılan dedıklerınıde duyuyorum en ıyısı en kısa zamanda baska hastaneye gecmek sanırım kapalı oldugum ıcınde zor dogum hane ve ozel odalar arası baya yol var basımda boneyle gıdemem ustumu degıssem oda olmaz bayram sonrası baska bı hastane ayarlıycam sanırım

benımde 28 ekımdı dun doktorum 26 ekım dedı ama suvar kı ılk cocugumda 24 mayıstı sata gore oglum hep 2 hafta onden gıdıyordu usglerde ama ben 40+2 ıle 26 mayısta dogurdum onden gıtmesı belkı sezeran acısından erkene gun aldırabılırı ama normal dogumda pek degısmez dıye dusunuyorum ılk ogluma bakarak 40+2 de yne sancım gelmedı sunı sancıyla dogum yaptım rabbım saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsınınsallah bıdaha sunı sancı asla ıstemıyorum 40+5 de olsa sancımı 42 ye kadar beklıycem busefer sonucta tam dollenme gunu bılınmıyor herkesın aynı hesaplanıyor kımının reglısı 4 5 gun suruyo dolayısıyledaha erken dollenmıs olabılır benım 10 gunden az surmuyordu ufak hesaplarda olsa acelecı olmayın onden gıtmesı ıyı beslendıgı anlamınada gelebılır erken dollenme olması sart deıl yanı

maşallah bebişe

maşşallah canım bebişe

Günaydın kızlar gece çok geç yatınca yeni kalkabildim, bir sürü iş var evde bi kaç gündür hiç bişeye el sürmedim rahatsızım diye, çamaşır katlıcam, yıkancaklar var, bulaşık mak doldurdum. Şu makinaları çıkarandan allah razı olsun diyorum her seferde elim ayağım resmen hepsi, düşünsenie herşeyi elde yaptığımızı... Hadi biz kaçtık kızımla çok işimiz var çoook...

günaydın kızlar gece ağrılarla bir uyudum bir uyandım adet ağrısı gibi ağrılarım geçmedi..sabah kalktım geçmiş inş başlamaz ya he buarada 33..haftaya giridik az kaldı sık dişini oğlum..

günaydın kızlaaarr...ayyy ne mayışığım genee... herzamanki gibii...bizim orda bi fahriye teyze var 90 yaşında onumu çağırsam bana yardım etse temizlik neyinn:26::26::26:yok yok sen iyisi Nejla cım sen geelllhem doğumun kolay olur kızzz fenamıı

Merhaba kızlar... Rüya konusunda bende artık doruklara ulaştım çok şükür. Uçakla kutuplara gidiyordum ve her yer buzdu, hayrolsun. Gece çok terliyorum, hararet bastı galiba, buzulların içinde gördüm kendimi. Tayinim oraya çıkmış, okula gidiyorum penguenler falan var yollarda Ayrıca bugün kuzumun odası geliyor, ayyyy çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…