selam kızlar
bebişlerinize masallah bızımde bugun konturolumuz vardı oglum gayet ıyı bası asagıda suyumuz ıyı 2 gun onden gıdıyomusuz 28 ekımde mhdt doktor 26 ekım dedı o ıkı gun ıcın bıle sevındıknstye baglandım ıyı cıktı sonuc kan ıdrar tahlılerım ıyıydı kansızlıgım dısında kan ılacıma devam sekerım ıyı cok akıntım oldugunu soyledım su gıbı bı ped koydurdu doktor yarım saat sonra baktı ona ıcınde turnusol kagıdı varmıs renk degısımıne gore akıntının bebgın sıvısı olup olmadıgı anlasılıyormus sukur bebegın sıvısı deılmıs bu arada oglum 1.772 gr unutmadanbıde kultur aldı doktor :26: onun sonucu cıkmadı henuz umarım ondada bırsey cıkmaz esımı beklerken hastane hakkında bılgı aldım nedense sogudum hastaneden su sekılde oluyomus orda benım gordugum bı oda var sancı gelınce oraya gıdıyomussun sonra vıp dogum odası ıstıyosan oraya alıyolarmıs sancını cektıgın oda tek kısılık aynı yatakta sancı cekıp aynı yatakta dogum yapıyomussun esınle sonra bebegınle ozel odaya gıdıyomussun. odayı gordum dogum odasını catal yoktu yanı nasıl yatakta dogum olucak anlamadım bebegı gıydırmıyolarmıs sonra amelyat kıyafetıyle kucagında bebegın ozel odana gıdıyosun baya yol var ınsanlar gorebılır calısanlar kafamda bone fılan sonra nasıl dıkıslı oturcaksın oda var esım hemsırelere soylerım gıydırırler bebegı desede ıcıme sınmedı bı oncekı dogumum soyle oldu odamda sancımı cektım aynı yatakla benı tekerleklı yatak dogum haneye goturduler ıkı oda yanımdı dogumhane katta erkek yok bosaltılıyo varsa sonra yaatagımdan caatala aldılar dogum oldu bu arada nevresımım degıstı gecelıgımı gıydırp batımı taktılar yatagımla benı odama goturduler gıttım bacaklarımı yıkadım yattım tekrar 10 dk kadar dınlendım bebegımı getırdıler cıcılerını gıymıs vazıyette emzırıp mısafırlerımızı agırladık ve uyuduk dogumum aksam 9 daydı sımdı obur turlu bebekle gıyınmememıs odaya gıt bırı bebegı gıydırcek kı ben gıyıncem bebek meme emcek telas yenı bı yer arıycam sırf esım orda doktor dıye sters yasayamam bıde cok gelen olur arkadaslarından sısmıs bı vazıyetteyken guzelmıyım dıye dusunemem en ıyı baska hastane bulmam dıye dusunuyorum devlet hastanesı fıkrı ıcıme sınmıyo paylasıp fıkır alıyım ıstedım gecmısı okuyup donerım
TEŞEKKÜR EDERİM EMELCİM.Kızlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bütün dualarımız kabul olsun hepimiz saglikla cocuklarımızı kollarımıza alalım inşallah Allah isteyen herkese cocuk nasip etsin inşallah..
Kubracim dogum gunün kutlu olsun ne kadar guzel bı güne denk gelmiş dogum gunün bütün dileklerinin kabul olduğu siracla esinle beraber çok guzel bı yıl diliyorum sana.
Bu arada kızlar ben Kadir gecesi dogmusum biliyomusunuz esime söylediğimde tepkisi"askım beni bulmandan belli zaten"
Hanzadecim çok gecmis olsun canım ya İnan çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah..
Neclacim bebeğin kocaman olmuş maasallah ikinize de
Seymacim sana da cok gecmis olsun..
EDAMM CİCİLERİNİ GÜLE GÜLE GİY CANIM.bende öğleden sonra annemle çarşıya çıktım 3 takım pijama aldım aldıkça ve gezdikçe ucuzları karşıma çıktı 3 takımla final yaptım1 emzirme sütyeni aldım 1 de bayramlık elbisee :87: artık hastane çantamı hazırlıyabilirim eksiğimiz kalmadı çok şükür tabi önce bir yıkama faslı lazım oğlumunda benimde cicilerim daha yıkanmadı heralde 1 haftaya kadar hazır olur çantamm
MAAŞAALAH BENİM GÜZEL GELİNİME ZEHRACIM.Bizim de doktor kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim 2.200 gram olmuş, haftasına göre normalmiş kilosu ne önde ne arkada boyumuz da 43 cm miş. İlk defa NST ye bağladılar o da normal çıktı şükür.
Canım çok sıkkın,eşime katlanamıyorum, ya sabır demek en iyisi.
Herkesin kandili mübarek olsun dualarınızı eksik etmeyin.
Bizim de doktor kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim 2.200 gram olmuş, haftasına göre normalmiş kilosu ne önde ne arkada boyumuz da 43 cm miş. İlk defa NST ye bağladılar o da normal çıktı şükür.
selam kızlar nasılsınız.biz çok iyiyiz okadar iyiyizki 5 dakika yerimizde duramıyoruz minnoşum 2800 olmuş elini çenesine koymuş düşünüyodu pıtırcığım babasına benziodu sanki.tabi buarada çantamızı hazırladık cicilerimizi yıkadık ütüledik minik bi beşik aldık hazırlıklar devam ediyo miniğimizin gelmesine az kaldı
selam kızlar
bebişlerinize masallah bızımde bugun konturolumuz vardı oglum gayet ıyı bası asagıda suyumuz ıyı 2 gun onden gıdıyomusuz 28 ekımde mhdt doktor 26 ekım dedı o ıkı gun ıcın bıle sevındıknstye baglandım ıyı cıktı sonuc kan ıdrar tahlılerım ıyıydı kansızlıgım dısında kan ılacıma devam sekerım ıyı cok akıntım oldugunu soyledım su gıbı bı ped koydurdu doktor yarım saat sonra baktı ona ıcınde turnusol kagıdı varmıs renk degısımıne gore akıntının bebgın sıvısı olup olmadıgı anlasılıyormus sukur bebegın sıvısı deılmıs bu arada oglum 1.772 gr unutmadanbıde kultur aldı doktor :26: onun sonucu cıkmadı henuz umarım ondada bırsey cıkmaz esımı beklerken hastane hakkında bılgı aldım nedense sogudum hastaneden su sekılde oluyomus orda benım gordugum bı oda var sancı gelınce oraya gıdıyomussun sonra vıp dogum odası ıstıyosan oraya alıyolarmıs sancını cektıgın oda tek kısılık aynı yatakta sancı cekıp aynı yatakta dogum yapıyomussun esınle sonra bebegınle ozel odaya gıdıyomussun. odayı gordum dogum odasını catal yoktu yanı nasıl yatakta dogum olucak anlamadım bebegı gıydırmıyolarmıs sonra amelyat kıyafetıyle kucagında bebegın ozel odana gıdıyosun baya yol var ınsanlar gorebılır calısanlar kafamda bone fılan sonra nasıl dıkıslı oturcaksın oda var esım hemsırelere soylerım gıydırırler bebegı desede ıcıme sınmedı bı oncekı dogumum soyle oldu odamda sancımı cektım aynı yatakla benı tekerleklı yatak dogum haneye goturduler ıkı oda yanımdı dogumhane katta erkek yok bosaltılıyo varsa sonra yaatagımdan caatala aldılar dogum oldu bu arada nevresımım degıstı gecelıgımı gıydırp batımı taktılar yatagımla benı odama goturduler gıttım bacaklarımı yıkadım yattım tekrar 10 dk kadar dınlendım bebegımı getırdıler cıcılerını gıymıs vazıyette emzırıp mısafırlerımızı agırladık ve uyuduk dogumum aksam 9 daydı sımdı obur turlu bebekle gıyınmememıs odaya gıt bırı bebegı gıydırcek kı ben gıyıncem bebek meme emcek telas yenı bı yer arıycam sırf esım orda doktor dıye sters yasayamam bıde cok gelen olur arkadaslarından sısmıs bı vazıyetteyken guzelmıyım dıye dusunemem en ıyı baska hastane bulmam dıye dusunuyorum devlet hastanesı fıkrı ıcıme sınmıyo paylasıp fıkır alıyım ıstedım gecmısı okuyup donerım
arkadaşlar benim 30. haftamda bebeğim 1700 gr 38 cmdi sizce normalmi bana bıraz küçük gibi geldi doktorumda bıraz konuşma özürlü olduğu için ne ben sorabildim iyimi diye nede o bişe söyledi şuan 32.haftamız biitti 34 haftalık olunca bi daha kontrole gidicem çok merak ediyorum ne durumda akşam bi başlıyorum süt içmeye sabaha kadar kalkıp kalkıp içiyorum bi kilo sütü peynir tüketiyorum haşlanmış yumurta her gün yiyorum pekmez yiyorum sabahları ceviz falan yiyorum faydası oluyomu kontrole gidince görücem artık ki inşallah olmuştur ilk kızım zayıf doğdu öylede gidiyo o yüzden bu bıraz toplu olsun bana zorluk olmasın istiyorum çünkü ikisi arasında sadece 2 yaş var allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım hoş geldin
ugs sonuçlarına çok güvenme,benim kızıma 8 ay 4 günlükken 2200gr dedediler hemde kaç doktor ertesin gün öğlen ameliyat oldum ve 3000gr doğdu:)) eğer gününde doğsaydı dahadaha fazla olacaktı
birde kilolu bebek olması çok önemli değil ,kafasını tutan sağlıklı bebek daha makbul
canı içinde olsun sağlıkla doğsun bebeğin
okudukça daraldım.aynı sorun bendede var benim doktor proftuya tıpta yaptırcam diyor delirdim ben özel hastane istiyorum orayada gelmiyo delircem
kızlar etrafınızda dogum yampıs birileri varsa belki bilirsiniz benim de dogum adet tarihime göre 19 ekim ama bebgin boyutuna gore bu surekli degisti. 12 ekim 11, en son 2 ekim görünüyor. hangi tarih dogrudur? bebek ne zaman dogar? acıkcası 2 ekimi daha ock tercih ederim :)
Bizim de doktor kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim 2.200 gram olmuş, haftasına göre normalmiş kilosu ne önde ne arkada boyumuz da 43 cm miş. İlk defa NST ye bağladılar o da normal çıktı şükür.
selam kızlar
günaydın kızlar gece ağrılarla bir uyudum bir uyandım adet ağrısı gibi ağrılarım geçmedi..sabah kalktım geçmiş inş başlamaz ya he buarada 33..haftaya giridik az kaldı sık dişini oğlum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?