canım33+1 olduğunda 34. haftaya girmiş oluyosun
hayırlı olsun yeni haftanız canımmmsabahın 5inde ilk günaydın bizden gelsin gerçi biz daha uyuyup uyanmadık ama olsun
kızlar 35. haftamıza başlamış bulunuyoruz ve çizelgemdeki bebişte doğum pozisyonunda görünüyo artıkne kadar korksamda tırssamda kızımı kollarıma almak istiyorum artık canım bebeğim seni çok seviyorum iyiki geldin meleğim iyiki varsın....
Günaydın arkadaşlar... Karft'ın yeni park yatak modelini paylaşmak istedim, sanırım bundan alacağım...
Dört renk seçeneği var, kırmızısı güzel görünüyor...
Eki Görüntüle 248094 Eki Görüntüle 248095
Eki Görüntüle 248096 Eki Görüntüle 248097
Günaydın arkadaşlar... Karft'ın yeni park yatak modelini paylaşmak istedim, sanırım bundan alacağım...
Aaaaa bulmussun bence de cok hos daha estetik duruyor.
günaydın teyzoşlarrrr dün gece eşime çok kızdım varya hatta sinir oldum uyuz oldum gıcık oldum:100::100:
kadir gecesi programını izledik dualarımızı ettik eşim traş olup yattı bende camları kapattım gittim yanına kıvrıldım
5 dk sonra eşim beni ittirmeye başladı dedim hayatım biraz daha itersen bende özgürde yere düşücez
gelen cevap hııııııııııııı çok kızıp aldım yastıgımı salona geçtim geldi ne oldu niye kalktın didi didim o yatak sanada banada
özgürede dar geliyo sen rahat rahat yat anaa baktım gitti yattı dahada sinir oldum kaptım yastıgı tekrar yataga girdim
bu sefer ben onu ittirmeye başladımayagımı ayagına kolumu sırtına atıp durdum sonra uyuyakalmışım sahurda
kalkıp bişiler hazırkadım koşa koşa yattım ama yayıldım yatagageldi minnacık yerde yattı ohhh canıma degsin
ayollll ben hamileyim azcık kenara cekil dimiiii
valla sanırım bizim yatak epey büyük üçümüz de sıgıyoruz :))) hatta cocuk dogunca gene yatagımıza alsam mı ara ara düşünmüyor değilim :)
Kızlar biz de bebek arabasını almadık daha. kendi arabamız da olmadıgı icin mecbur ihtiyac. belki kayınpeder alır diye beklettik ilk torununa esimin abisinin cocuguna almıs. simdi bu 3. torun hic heyecan yok sanki adamda. az da kaldı sanırım bosuna bekliyoruz. siz araba olarak ne alıcaksınız? aldınız? neyi önerirsiniz?
çok güzeller.. canım modeli nedir bunun ve fiyatı.. bir inceleyim.. yapı olarak exor baby'nin park yatağını anımsatıyor.. deseni de babyhope
Kızlar biz de bebek arabasını almadık daha. kendi arabamız da olmadıgı icin mecbur ihtiyac. belki kayınpeder alır diye beklettik ilk torununa esimin abisinin cocuguna almıs. simdi bu 3. torun hic heyecan yok sanki adamda. az da kaldı sanırım bosuna bekliyoruz. siz araba olarak ne alıcaksınız? aldınız? neyi önerirsiniz?
Modeli "Kraft PR001 Park Yatak (76x110)" fiyatı da 319 lira... Dün sorduğum mağazada indirimler varmış 299 lira dediler...
sanırım sırf kraft olduğu için bu fiyatta.. bunun içine bir de 30-40 liralık yatak alınacak.. kaba hesap 350..
exorbaby 180... babyhope demişim demin... baby2go imiş.. 8423 modeli 160 lira..
ama gönüllü alacak birini bulursam pahalısını isterük artık
Annem alacak bizimkini...
Şaka bir yana annem ve kardeşim almasalarda ben yatak ve arabayı yine aynılarını alırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?