2011 Ekim Anneleri

merhaba güzel anneler.
sizin gibi güzel insanların bir arada olduğu bi topiği bulduğum için şanslıyım.bugün 32.haftam bitiyo işten ayrılıyorum.taşındığımız sitede şuan altyapı olmadığı için bir kaç ay int bağlantım olmayacak.çok alıştım sizlere .fırsat buldukca haberlerinizi okumaya çalışacağım.inşallah hepimizim bebişleri sağlıklı ve zamanında gelir.güzel doğum hikayelerinizi okumak nasip olur inşallah.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

günaydın teyzoşlarrrr dün gece eşime çok kızdım varya hatta sinir oldum uyuz oldum gıcık oldum :100::100:
kadir gecesi programını izledik dualarımızı ettik eşim traş olup yattı bende camları kapattım gittim yanına kıvrıldım
5 dk sonra eşim beni ittirmeye başladı dedim hayatım biraz daha itersen bende özgürde yere düşücez
gelen cevap hııııııııııııı çok kızıp aldım yastıgımı salona geçtim geldi ne oldu niye kalktın didi didim o yatak sanada banada
özgürede dar geliyo sen rahat rahat yat anaa baktım gitti yattı dahada sinir oldum kaptım yastıgı tekrar yataga girdim
bu sefer ben onu ittirmeye başladım ayagımı ayagına kolumu sırtına atıp durdum sonra uyuyakalmışım sahurda
kalkıp bişiler hazırkadım koşa koşa yattım ama yayıldım yataga geldi minnacık yerde yattı ohhh canıma degsin
ayollll ben hamileyim azcık kenara cekil dimiiii

hayırlı olsun yeni haftanız canımmm
mavipatikler maşallahhh kuzucuguna kızz

slm kızlar nasılsınız? bende gecelerı artık uyuyamıyorum şimdide uyku gözümden akıyor.bizde yazık yatakta eşime yer vermıyoruz oda sesını çıkarmıyo garibim daracıcık alanda yatıyor.

Aaaaa bulmussun bence de cok hos daha estetik duruyor.

Evet bir bakayım dedim nette fiyatı nasıl diye 319 lira hepsiburada & e-bebek'te...
Bu daha genişmiş ama 76 x 110, o yüzden daha kısa göründü gözümüze galiba...
Kraft Dou Travel Sistem'in indirimi devam ediyor e-bebek'te ama stokta yok yazıyor... :84:

Kızlar biz de bebek arabasını almadık daha. kendi arabamız da olmadıgı icin mecbur ihtiyac. belki kayınpeder alır diye beklettik ilk torununa esimin abisinin cocuguna almıs. simdi bu 3. torun hic heyecan yok sanki adamda. az da kaldı sanırım bosuna bekliyoruz. siz araba olarak ne alıcaksınız? aldınız? neyi önerirsiniz?

Bizim bebek arabamızı kardeşim alacak, dayısı olarak gönüllü oldu sağolsun...
Ben Kraft Duo Travel Sistem'i seçtim, daha hafif olsun istersen Kraft Atlanta'da güzel bir model...

ben kraft twist aldım bence boşa para pişman oldum.geçen kızlardan biri grago mu neydi almıştı çok beyenmiştim

Modeli "Kraft PR001 Park Yatak (76x110)" fiyatı da 319 lira... Dün sorduğum mağazada indirimler varmış 299 lira dediler...

sanırım sırf kraft olduğu için bu fiyatta.. bunun içine bir de 30-40 liralık yatak alınacak.. kaba hesap 350..
exorbaby 180... babyhope demişim demin... baby2go imiş.. 8423 modeli 160 lira..
ama gönüllü alacak birini bulursam pahalısını isterük artık

Annem alacak bizimkini...

Şaka bir yana annem ve kardeşim almasalarda ben yatak ve arabayı yine aynılarını alırdım...

Az önce baktım, indirimplus'ta 250 lira... ama netten almak istemiyorum ben bunları...

Son düzenleme:
kızlar ben bebek arabasını doğunca alıcam zaten ilk aylar kucağında oluyor acele etmiyorum yani hepsi üst üste zor oluyor..

Annem alacak bizimkini...

Şaka bir yana annem ve kardeşim almasalarda ben yatak ve arabayı yine aynılarını alırdım...

hayırlısı artık.. bana daha kimse ihtiyacın olan bişiy var mı.. yada bu da bizden olsun demedi.. eşimin tek maaşına bakıyor herşey.. gerçi ekimde falan başlarız alışverişe biz diye düşünüyorum ama..
ozaman da geç mi olur.. hepsi üst üste mi gelir diye de aklım karışıyor.. elime geçtikçe alsam en azından kıyafetle bakım ürünlerini.. bayram geçsin hele.. bir hucum edeyim ben şu bebe mağazalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…