2011 Ekim Anneleri

vallahi ben beş aylıkken başladım zor bitti çok pahallı herşey ekonomik davranmama rağmen zorlandım

sibelcim çok eylendim rüyanı okurken
kuzunun odasını bizimle paylaşmayı unutmaaa uyusunda büyüsün yavrun sağlıkla huzurla inşallah

ya kızlarr ölücemmmm uyandıgımdan beri belimin agrısı mahvetti benii uzandım ama geçmiyorr ne yapsam gecer kii

nasıl degısıyor anlayamadım...sezeryanda bıle bu kadar erkenden degısmesı bana pek makul gelmedı..

bu arada bızde yenı uyandık....mıdemız agrıyor...ıkı gundur nıyetlıydım..bugunde oyle..gecer ınsallah,dun bı yandan oructum bırde ıshal olmusum bıde mısafır vardııııallahım susuzluktan bayılıcam sandım..sukur ıyıyız mıde dısında oda gecer ınsallah..ramazanı serıfın son gunlerını de rabbım hayırla gecrmeyı nasıp etsın...bızımde bugun kontorlumuz vardı,doktor 20 gun sonra gel demıstı ama 20 gun sonra arıfeye denk gelıyordu bızde bugunden ıcınn randevu almıstık..ama sabahın 8:30 unda kalkıpta gıdemedık tabı gece 4 :30 da yatnca...bayramdan sonrasına kaldı artık..doktorumun bugun sın calısma gunuymus oda oglene kadar:44:

zaten gıttıgımde 30 haftalıktı sımdı 32 2 haftada cok degısmemıstır dıyede hıc gıdesım yoktu acıkcası ınsan gıttıgınde soyle etlendıgını butlandıgını kılo aldıgını ne bıleyım bıraz daha guzel bıseyler duymak ıstıyor..bayramdan sonrasına bakalım artık..

sinirlerim tepemde kızlar yaaaa fıkra gibi bişey yaşadım resmen
gece eve geç geldik 2.30 3 gibi ben eşim bide eşimin 2 yeğeni sıkışmıştım kapıyı açar açmaz tuvalete koştum bunlarda girmişler içeri kapıyı kapatmıslar sabah kızlardan birine para verdim ekmek süt alsın diye çekiyorum çekiyorum kapı açılmıyo eşime seslendim gel bak kapı açılmıyo diye yedek anahtarı taktık kapı 2 defa kilitlenmiş arıyorum benim anahtarım yok soruyorum hiçbiri anahtarı almamış içeri kapıyı çekip girmişler içeri anahtarım dışarda kapının üstünde kalmış artık kim görüp aldıysa benim anahtarımı kapıyıda üstümüze kilitlemişler şaka gibi ya bide saat 5 gibi falan daha uyumamıştım kapının arka sürgüsü takılı değildi allahtan onu farkedip takmıştım binadakilere sordum görmedik diyorlar belkide açmaya uğrastı üst sürgü kiltli diye giremedi içeri değiştirdik kilitleri şimdilik ama tırsıyorum ya eve dadanırsa diye

allah korusun canım dadanmaz inş

yatakta sıkışma olayları b,zdede başladı ,daralıyomuyuz ne kızlar yaa..bende gece benimkini ittirip durdum ,biyandanda üzülüyorum adam duvara yapışcak diye ama hiiç ses etmiyo yawruummseviyorum ben bu adamı yaaaaayy aşkım depreşti neyseee...yatak konusunda bende Exor alcam kahverengi olanı beğendim ,dimi hanzade oından alcaz isen değiştirmedin dimi fikrini ,araba konusundada kafan çok karıştı okadar çok çeşit varkiii,travel mi alsam ,bi yandanda okadar para vermek istemiyorum ,belki yaz sonu daha uygun olur bu aralar bidaha bakiimm...
ya kızlarr ölücemmmm uyandıgımdan beri belimin agrısı mahvetti benii uzandım ama geçmiyorr ne yapsam gecer kii

geçmiş olsun canom ,ılık bi duş al öyle uzan belki rahatlatır ...
bende bugün iştahlandım temizlik yapıyorum ,evi süperdüm zaten 44 mkrşimdi kapıları siliyorum ,4 tane zaten ama 8 kapı gibi oluyo ,cifliyorum ,sonra arapabunuyla siliyorum sonra kuruluyorum ,buda bitince camlara geçicem ,3 taneeeama onlarıda ciflerim ,sonrada yerleri silcem ,işteee bukadar..ama benimde belim çok ağrıyo bide çok korkuyorum eğilip kalkınca ,Allah büyük evi olanlara yardım etsin ,gerç, okadar evim olsa temizlikçi tutmaya yüzüm olurduuu:100::100::100::100::84::84::84:

biz geldikkkk teyzoşlarrr

randevumuz saat 11 deydi annem kardeşim ben gittik babamız tam gün çalışacaktı bugün tam sıra bana geldi doktor "ameliyathanede 2 operasyonum var önce nst ye bağlan sonra gel" dedi... çıktık bağlandık yarım saat sonra fark ettilerki o duydukları pıtpıtlar oğlumun kalbi değilmiş hooop yeniden bağlandım bir yarım saat daha tam 1 saat nstde kaldım annem ortalığı ayağa kaldırmış doğurdumu diye meğer benim oğlum babası muayneye yetişsin diye hemşire ablalarını oyalıyormuş eşimin işi erken bitmiş kan ter içinde yetişti 12:30da randevuya girdikk maaile

oğluşum dönmüşş başı aşşağıdaydı suyumuzda değişiklik yok hala fazla 1 hafta sonra gidip raporumu alıcam
çokk tatlıydıı tombik tombik olmuş yanakları o sivri hatlar gitmiş yerine babası gibi tostoparlak bi surat gelmiş 2 haftada 2 kilo 095 gram olmuş kuzum 41 cm bende toplamda 5.5 kilo almışım doktor yüzünü çekerken bir yumruk attı annem kardeşim eşim doktor asistan ben hepimiz aynı anda gülüştük hem görüp hem hissetmek çokk güzelmiş
bizden bu kadarrr sanırsam :26:

ayyy cok gecmıs olsun,haklısın acamayıp kıtlemıs olabılır kım aldıysa..bızımde cok kalır anahtar kapının yuzunde..ama saolsun goren komsumuz falan hemen soyler kac olursa olsunn alırız ıcerı..genelde esım yapar aynı seyı bende eve %99tişe sıkısık bır halde gırdıgımden o benden sonra gırer..ya sen sürguyu cekmeseydın allah korusun eve bıle gırecektı belkı:18:sen bununla atlattıgınıza sukret canım..

Son düzenleme:

canım hemen göbeği değiştirin bende aynı şeyi 2 kere yaptım kapı komşum uyardı Allahtan sinirlenme olur yle şeyler insanlık hali göbeği değiştirmeyi ihmal etmeyin

allah korusun canım dadanmaz inş

kendime ayrı kızıyorum anahtarı içeri alman kaç saniyeni alacaktı diye e diğer yandanda benden başka 3 kişi var çocukta değiller ki ne bileyim ya akşama kadar bekleyelim dedik alan getirmezse artık yöneticiye dış kapının anahtarınıda değiştirmesini söyleyeceğiz

anaaam one bee ..hadi anahtarı aldın evi niye ktledin??acaba başka hırsızlar girmesinde kendisi müsait zamanda gelsin diyemi yaptıııneyse canım geçimiş olsun inşallah sorun çıkmaz ,ki bence çıkmaz değiştirmişiniz zaten anahtarı ,bende unutuyodum apartmandayken ,şimdi zaten bahçe içi olduğu için ve sadece kedilere saldırsada bi alman kurdumuz olduğu için çok tırsmıyorum.

ESMERŞEKER
geçmiş olsun, tanıdıktır belki alan hırsız kilitlemez herhalde sansee nin dediği gibi :)

doktora gidenlr olunca ben de heycanlanıyorum büyüyorlar artık diye,

maşallah benim rüzgarıma akıllı olacak annesi benim yeğenim bak nasıl oyalamıs milleti babası yetişsin diye
canım hemen göbeği değiştirin bende aynı şeyi 2 kere yaptım kapı komşum uyardı Allahtan sinirlenme olur yle şeyler insanlık hali göbeği değiştirmeyi ihmal etmeyin
hemen değiştirdik cnm genede bekliyorum akşamı belkide işe gidenlerden biri aldı diye

evet ya bende o manyaklığa şaşırdım ya aldın madem kapıyı üstüme ne diye kilitliyosun be gerizekalı ama varya o 1 dakika içinde ne senaryolar kurdum kafamda allahım diyorum ya ben evde şimdi yalnız olsaydım doğum sancım gelseydi ben nasıl çıkardım dışarı evim yüksek giriş kat bu halde bahçeyede atlayamam falan diye

kızlar ilk sayfaya baktımda şimdi 31 haftalık olan bebeler genelde 1700 civarı oğlumun kilosu fazla değilmi 2095 şekerimde yüksek çıkmamıştı neden bu kadar tombul çok iyi beslenmiyorumda endişelendim şimdi :26: ölçümle ilgili hatamı acaba :26:

tünaydın kızlar.gene ağrılı bi geceden sonra gündüze ulaşabildik çok şükür.

maşallah oğluşuna canım herşey normal lafını duymak çok güzel dimi.Allahım hepp böyle olsun ve normal normal doğuralım inşallah.

endişelenmeni gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım,
bu kg gram konusu yaptıkları ölçümlere bağlı.. bazı cihazlar bdp ve ac değerini sadece baz alır.. bazıları da 3-4 değere göre hesaplama yapar .. elinde bu bilgilerle bir kağıt falan varsa .. gebelik.org'ta hesaplayıcı var..
ki bu da tahmini bir rakam.. aklını kesinlikle karıştırmasın.. eltim 30 haftalıkken sanırım 700 gram demişlerdi.. protein eksikliği falan filan zart zurt.. 40 haftalık doğurdu 3kg'lk paşayı..
son ayların keyfini çıkar şekerim.. ona buna takma.. eskiden kilosunu mu söylerlerdi sanki bebeğin..

cnm ortalama 1800 ama 1300 le 2500 arasıda olabiliyormuş bence çok değil bide benim drum tatildeyken ben başka bi dra gitmiştim ya ordan aldığım ultrason kağıtlarınıda yanımda götürmüştüm orda bana 30. haftada 1630 gr demişti drum bence yanlış ölçmüşler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…