hayırlısı artık.. bana daha kimse ihtiyacın olan bişiy var mı.. yada bu da bizden olsun demedi.. eşimin tek maaşına bakıyor herşey.. gerçi ekimde falan başlarız alışverişe biz diye düşünüyorum ama..
ozaman da geç mi olur.. hepsi üst üste mi gelir diye de aklım karışıyor.. elime geçtikçe alsam en azından kıyafetle bakım ürünlerini.. bayram geçsin hele.. bir hucum edeyim ben şu bebe mağazalarına
Merhaba kızlar... Rüya konusunda bende artık doruklara ulaştım çok şükür. Uçakla kutuplara gidiyordum ve her yer buzdu, hayrolsun. Gece çok terliyorum, hararet bastı galiba, buzulların içinde gördüm kendimi. Tayinim oraya çıkmış, okula gidiyorum penguenler falan var yollardaAyrıca bugün kuzumun odası geliyor, ayyyy çok heyecanlıyım
kızlar etrafınızda dogum yampıs birileri varsa belki bilirsiniz benim de dogum adet tarihime göre 19 ekim ama bebgin boyutuna gore bu surekli degisti. 12 ekim 11, en son 2 ekim görünüyor. hangi tarih dogrudur? bebek ne zaman dogar? acıkcası 2 ekimi daha ock tercih ederim :)
ya kızlarr ölücemmmm uyandıgımdan beri belimin agrısı mahvetti benii uzandım ama geçmiyorr ne yapsam gecer kii
ya kızlarr ölücemmmm uyandıgımdan beri belimin agrısı mahvetti benii uzandım ama geçmiyorr ne yapsam gecer kii
sinirlerim tepemde kızlar yaaaa fıkra gibi bişey yaşadım resmen
gece eve geç geldik 2.30 3 gibi ben eşim bide eşimin 2 yeğeni sıkışmıştım kapıyı açar açmaz tuvalete koştum bunlarda girmişler içeri kapıyı kapatmıslar sabah kızlardan birine para verdim ekmek süt alsın diye çekiyorum çekiyorum kapı açılmıyo eşime seslendim gel bak kapı açılmıyo diye yedek anahtarı taktık kapı 2 defa kilitlenmiş arıyorum benim anahtarım yok soruyorum hiçbiri anahtarı almamış içeri kapıyı çekip girmişler içeri anahtarım dışarda kapının üstünde kalmış artık kim görüp aldıysa benim anahtarımı kapıyıda üstümüze kilitlemişler şaka gibi yabide saat 5 gibi falan daha uyumamıştım kapının arka sürgüsü takılı değildi allahtan onu farkedip takmıştım binadakilere sordum görmedik diyorlar belkide açmaya uğrastı üst sürgü kiltli diye giremedi içeri değiştirdik kilitleri şimdilik ama tırsıyorum ya eve dadanırsa diye
gece eve geç geldik 2.30 3 gibi ben eşim bide eşimin 2 yeğeni sıkışmıştım kapıyı açar açmaz tuvalete koştum bunlarda girmişler içeri kapıyı kapatmıslar sabah kızlardan birine para verdim ekmek süt alsın diye çekiyorum çekiyorum kapı açılmıyo eşime seslendim gel bak kapı açılmıyo diye yedek anahtarı taktık kapı 2 defa kilitlenmiş arıyorum benim anahtarım yok soruyorum hiçbiri anahtarı almamış içeri kapıyı çekip girmişler içeri anahtarım dışarda kapının üstünde kalmış artık kim görüp aldıysa benim anahtarımı kapıyıda üstümüze kilitlemişler şaka gibi yabide saat 5 gibi falan daha uyumamıştım kapının arka sürgüsü takılı değildi allahtan onu farkedip takmıştım binadakilere sordum görmedik diyorlar belkide açmaya uğrastı üst sürgü kiltli diye giremedi içeri değiştirdik kilitleri şimdilik ama tırsıyorum ya eve dadanırsa diye
allah korusun canım dadanmaz inş
ayyy cok gecmıs olsun,haklısın acamayıp kıtlemıs olabılır kım aldıysa..bızımde cok kalır anahtar kapının yuzunde..ama saolsun goren komsumuz falan hemen soyler kac olursa olsunn alırız ıcerı..genelde esım yapar aynı seyı bende eve %99tişe sıkısık bır halde gırdıgımden o benden sonra gırer..ya sen sürguyu cekmeseydın allah korusun eve bıle gırecektı belkı:18:sen bununla atlattıgınıza sukret canım..
maşallah benim rüzgarıma akıllı olacak annesi benim yeğenim bak nasıl oyalamıs milleti babası yetişsin diyebiz geldikkkk teyzoşlarrr
randevumuz saat 11 deydi annem kardeşim ben gittik babamız tam gün çalışacaktı bugüntam sıra bana geldi doktor "ameliyathanede 2 operasyonum var önce nst ye bağlan sonra gel" dedi... çıktık bağlandık yarım saat sonra fark ettilerki o duydukları pıtpıtlar oğlumun kalbi değilmiş hooop yeniden bağlandım bir yarım saat daha tam 1 saat nstde kaldım annem ortalığı ayağa kaldırmış doğurdumu diye meğer benim oğlum babası muayneye yetişsin diye hemşire ablalarını oyalıyormuş eşimin işi erken bitmiş kan ter içinde yetişti 12:30da randevuya girdikk maaile
oğluşum dönmüşş başı aşşağıdaydısuyumuzda değişiklik yok hala fazla 1 hafta sonra gidip raporumu alıcam
çokk tatlıydıı tombik tombik olmuş yanakları o sivri hatlar gitmiş yerine babası gibi tostoparlak bi surat gelmiş 2 haftada2 kilo 095 gram olmuş kuzum 41 cm bende toplamda 5.5 kilo almışım doktor yüzünü çekerken bir yumruk attı annem kardeşim eşim doktor asistan ben hepimiz aynı anda gülüştük hem görüp hem hissetmek çokk güzelmiş
bizden bu kadarrr sanırsam :26:
hemen değiştirdik cnm genede bekliyorum akşamı belkide işe gidenlerden biri aldı diyecanım hemen göbeği değiştirin bende aynı şeyi 2 kere yaptım kapı komşum uyardı Allahtan sinirlenme olur yle şeyler insanlık haligöbeği değiştirmeyi ihmal etmeyin
anaaam one bee ..hadi anahtarı aldın evi niye ktledin??acaba başka hırsızlar girmesinde kendisi müsait zamanda gelsin diyemi yaptıııneyse canım geçimiş olsun inşallah sorun çıkmaz ,ki bence çıkmaz değiştirmişiniz zaten anahtarı ,bende unutuyodum apartmandayken ,şimdi zaten bahçe içi olduğu için ve sadece kedilere saldırsada bi alman kurdumuz olduğu için çok tırsmıyorum.
biz geldikkkk teyzoşlarrr
randevumuz saat 11 deydi annem kardeşim ben gittik babamız tam gün çalışacaktı bugüntam sıra bana geldi doktor "ameliyathanede 2 operasyonum var önce nst ye bağlan sonra gel" dedi... çıktık bağlandık yarım saat sonra fark ettilerki o duydukları pıtpıtlar oğlumun kalbi değilmiş hooop yeniden bağlandım bir yarım saat daha tam 1 saat nstde kaldım annem ortalığı ayağa kaldırmış doğurdumu diye meğer benim oğlum babası muayneye yetişsin diye hemşire ablalarını oyalıyormuş eşimin işi erken bitmiş kan ter içinde yetişti 12:30da randevuya girdikk maaile
oğluşum dönmüşş başı aşşağıdaydısuyumuzda değişiklik yok hala fazla 1 hafta sonra gidip raporumu alıcam
çokk tatlıydıı tombik tombik olmuş yanakları o sivri hatlar gitmiş yerine babası gibi tostoparlak bi surat gelmiş 2 haftada2 kilo 095 gram olmuş kuzum 41 cm bende toplamda 5.5 kilo almışım doktor yüzünü çekerken bir yumruk attı annem kardeşim eşim doktor asistan ben hepimiz aynı anda gülüştük hem görüp hem hissetmek çokk güzelmiş
bizden bu kadarrr sanırsam :26:
kızlar ilk sayfaya baktımda şimdi 31 haftalık olan bebeler genelde 1700 civarı oğlumun kilosu fazla değilmi 2095 şekerimde yüksek çıkmamıştı neden bu kadar tombul çok iyi beslenmiyorumda endişelendim şimdi :26: ölçümle ilgili hatamı acaba :26:
kızlar ilk sayfaya baktımda şimdi 31 haftalık olan bebeler genelde 1700 civarı oğlumun kilosu fazla değilmi 2095 şekerimde yüksek çıkmamıştı neden bu kadar tombul çok iyi beslenmiyorumda endişelendim şimdi :26: ölçümle ilgili hatamı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?