2011 Ekim Anneleri

desene bunun bir ortası yok çocuun kilosu yavaşlasa bu seferde gelişimi durdu diye homurdanıcam he

pessss
Allah kaynananın sağında solunda, bir şekilde etrafında olan herkese sabır versin

yerim ben o gamzeli pamuğu maşallah saremize

maşallah cnm ya biz bitanenin sıkıntısıyla zor uğraşırken sen neler çekiyorsun tam kupalıksın valla

mrb kusura bakmayın ya tam olarak yazının altına nasıl cvp yazılacağını bilmiyorum:) acemiyim
cvp veren herkese teşekkür ederim.

iğneye gelince celestone oğlumun ciğer gelişimi için verildi 4 doz vuruldum 24 saat içinde. erken doğum riskine karşılık verdi doktor.

dünden beri cevizdi üzümdü pekmezdi yiyom hoş hep yiyodum ama inşlh oğlum kilo alır .

hepimiz bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alırız inşlh.

aynı ilaçları bende kullanıyorum 15 kilo aldım

denisss_ruj ve 07eslem bebeklerinize kocaman maşallah eslem senin işin daha zormuş canım Allah kolaylık versin.sağ salim bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin Rabbim.

bissürü ağladım biraz önce.çorbayı ocağa döktüm birazını yani.zaten sıcakta zor yapıyorum yemeği.bide döküldü nerdeyse kalanını da ben dökcektim.o kadar sinir oldum.eşimi de kovdum mutfaktan sonra ona da üzüldüm off Allahım artık hiçbir işi yorulmadan yapamıyorum yemeği bile.isyan etmiyorum gene de çok şükür halimize tabi.

kızlaaar anahtarım bulundu
karşı komşu sabah işe giderken görmüş zile basmış ama duymamışız oda evde yokuz herhalde ne olur ne olmaz diye kapıyı kilitleyip yanına almış az önce getirdi verdi

denisciiim maşşlah bebeğine canıım
Eslem sninkilerde almış yürümüş kız ,bizimkiler belki 2 kilo diye taşıyoruz ,kii ben çoook yoruluyorum ,Allah sana sabır ve kolaylık versin canımm,
kopiş kızz ,kaynanan bizim malatyadaki kadınlara benziyo ,ama bak mum dökme olayını bilmiyorum ,benim babannem kurşun döker benim ,eskiden daha çok yapıyomuş baya insanlar gelirdi bize ,hatta bişeyler yapıyomuş bitklierle bazı kadınların çocuğuda olmuş ,duyup gelirlerdi ,tabi tesadüf böyle şeyler ,hatta babannem birinden el almış ,Halk arasında öyle derler yani birinin yeteneğini almış,tabi hep hurafe bunlar ,hatta bigün birine fal bakmış kadına demişki çok kısa zamanda evinde bi kalabalık olcak ,kadının o hafta kocası ölmüş ..yani böyle anlattım die banannemi büyücü neyin sanmayın ,işte ozamanda ,böyle küçük yerlerde öyle şeylere inanıyodu insanlar,benim burda bi velide demişti emziği çıkar diye ,ben acaba göbek bağındanmı bahsediyo diye düşünmüştüm ,ama derlerya hani hamileyken uzanmı yukarılara diye kesin bilimsel bi dayanağı vardır ama millet bilmeden uyduruyodur ,siz bence kaynanana gülün geçin gerçi öyle yapıyonuz ama ,bana bazen eğlenceli geliyo onların bu inanmışlık halleri...
ayy bende öyleyim kardeeeşş ,hamilelikten bu ,bide büyüyen bedenimiz bizi artık sıkmaya başlıyo ondan bence...

aaa bak boşo boşuna hırsızın günahını aldık

ılk defa hamılelık benı bu denlı rahatsız etöeye başladı kızlar..ılk aylar mıde bulantısıda cana yattıydı ama bugun hem mıdem agrıdı hıc gecmeden hemde kızım ayaklarıyla bastırdı durdu..oturdugumda nefesımı keser gıbı daralttıda daralttı..kendıme massallah dıyordum ne ıyı bır hamılelık gecırıyorum agrısız sancısız dıye ama sanırım bu bundan sonra artarak devam edecek..içtıgım bı yudum su agzıma gelıyor sureklı yedıklerım ona keza..:97:

aaa delırıcem yaaa bı saattır sayfa atlayamıyorum kızlar n oluyor ya..sadece burda sorun dıger topıclere rahatlıkla bakıyorum ..

onlıne forum takıpten satıra ne kadar sıgıyorsa o kadar okuyabılıyorum yazdıklarınızı..son sayfalara ulasamıyorum sureklı 4593.sayfa onume gelıyor..

cnm sen oruç tutuyordun bi kaç gündür belki o tetiklemiştir kaç saat boş kalıyo miden geçen haftalarda bende öyleydim dediğin gibi içtiğim bi yudum su bile ağzıma geliyordu resmen gaviskonla dolaşıyordum bide renniede baya işe yarıyordu geçmiş olsun cnm

selam kızlar ;

bugün doktor kontrolümüz vardı,
bebişim hala haftasına göre zayıf bu haftalarda 2 kg civarı olması gerekirken 1680gramdayız.
ama çok şükür bir problem yok suyuda plesantasıda iyi durumdaymış , minyon bi bebek olacak, muhtemelen 2500, 2800 gr arasında doğacak bence dedi.
boyunu söylemedi bu kez.
32. haftam bittiği için çalışabilir raporunu aldım, henüz almayan arkadaşlar varsa giderken yanımıza vizite kağıdı almamız gerekiyormuş ben zor bela şirketten mail attırdım kendime, bi yerdende çıktı alıp öyle verebildim bankoya.

kan ve idrar tahlili yaptık, idrarda kum döktüğüm çıkmış, bol su iç ilaç yazmıyorum dedi , hafif mide yanmalarım çok şiddetli olursa diye bi şurup yazdı.

onun dışında 15 gün içinde 2 kg almışım, hep kilo almadığımdan bahseden doktorum bu kez çok kilo almışsın dedi, makarna pilav hamur işi tatlı yasak dedi,
e ben bunları yemezsem nası kilo alıcak bu bebiş ben anlamadım ..

onun dışında tansiyonumu sürekli kontrol etmeye devam edicem, şu anda düşük o yüzden şişliklerim çok önem taşımıyor, eğerki tansiyon yüksekliği olursa o zaman problem olurmuş,, 3 hafta sonra yine gidicez kontrole.
bizden bu kadar, bi geçmişe bakalım bakalım neler yapmış kızım teyzoşları..

selam kızlar :79: 9 günlük bayram tatili başladı ve biz yıllardır ilk defa bayramda istanbuldayız.. bugün napacağımızı şaşırdık kocişle.. tatilde evde olmak zorunda olmak çok zormuş.. nolur yapacak bişeyler söyleyin.. çok sıkıldıkkkkkkk

canım alır kilo merak etme çokda zayıf değilmiş ..normalde 2 haftada bir çağırması lazım niye 3 haftada çağırdı..bende bayramdan sonraki pazartesi gidicem kontrole bakalım ne kadar olmuş..

bende bugün evde sıkıldım sen valla istanbuldasın sıkılıyosun o kadar gezicek yer varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…