2011 Ekim Anneleri

canım oructan dolayı oldugunu dusunmuyorum zaten oglenleyın kalkıyorum topu topu 6 7 saat aclık ve susuzluk cekıyorum..zaten normaldede kalkarkalkmaz kahvaltı falan yapmam...ama bu mıdemdekılerın agzıma gelmesı bayadır vardı bugun (kızımın döndüğünü düşünüyorum 2 haftadır falan once) buna bınayen de ayaklarnı bastırıyor mıdeme..yanı o kemıklerının mıdeme battıgını hıssedıyorum ..yedıklerım zaten agzımdaydı bıde o bastırdıkca ıyıce agzıma geldı durdu..butun gun ne sekle gırecegımı sasırdım...esımde yarın dan sonra oruc tutmana ızın vermıyorum ben ızın vermeden de tutamazsın dıyo oruc yuznden sanıyo ama bebek bastırıyor anlatamıyorum...

canom;
gelmişsin hemen sorayım

ya ben bu asiye hanımın ultrasonununda bebeğin yüzünü falan hiç görmüyorum ki, sana gösterdimi hiç?
en son 2 ay önce gittiğimde bi göstermişti iri göz yapısı yuvarlak yüzü var demişti ama genede net değildi.

canım valla benimde burda akrabam falan yok ,eşimin akrabaları var sadece ,avm geziyorum ben böyle zamanlarda ,ikea ya falan git ,istiklale ,rumeli hisarına ,sonra müzelere falna gidin...9 günde çok bee...bence sen istanbuldaki topik canları gez kızzz...bize gel meselaaa,duyguda şuracıkta ,elifte buracıktaa

offf sorma, alışmışız galiba her fırsatta buralardan kaçmaya. aslında dışardaydık, alış veriş falan yaptık ama yine de sıkıldık. bi sürü gün var ve yapacak bişey yok.. : (

öylede çok sıkıcı oluyor gerçekten..tadını çıkarın beraber tatilin..bende bu arada normal doğumla ilgili şeyler okuyorum napıcaz bilmem en kötüsüde makasla kesme olayı ay çok kötü ben kestirmicem..

ay nerde oturuyodunuz siz?? adresi verirsen kapınızı çalabiliriz

benim eşimin akrabaları izmirde yaşıyor. ama benim akrabalarım ve arkadaşlarımızın hepsi tatile çıktı bugün. hatta kardeşim bu akşam tatilden dönecekti ama o da tel açtı tatilini 1 hafta daha uzatmış. ee babane, anane ziyareti 3-4 saatte biter zaten.. offfffffff

ağvaya gitsenize ben eşimle nişanlıyken ankarada sınavım vardı.ordan çıkıp kaçamak yapmıştık çok güzeldi.biz alanyaya gitçez ama korkuyorum sorun olur mu diye.ama ruhende ihtiyacım var

canım makasla kesmiyolar ,direk neşterle yapıyolar bildiğim kadarıyle ,hem biz o anki sancılar ve ıkınmalar arasında o acıyı hissetmeyiz bile ,hem yırtılarak açılmasındansa o daha iyi oluyomuş.

hiç okuma bence. nasıl olsa bi şekilde çıkacak bebek, içerde kalacak hali yok bildiğim kadarıyla bebeğin başı büyükse makas atılıyor. yoksa kesme yok. mesela benim kafam büyükmüş doğarken annemi kesmişler ama annem hissetmedim bile diyo.. dediğim gibi okuma öyle şeyler..

maşallahhh rüzgar beyee
maşallah canım kuzunaaohh tatil başladı desene gözünüz aydın olsun
yesinler senin minnoşlarınıııı

alır o kilosunu canım dogdunca meraklanma maşallah kuzunabeni niye 15 gün sonraya çagırdı kiii :44:12 kilo aldım ama kızmadı çok normal dedii:44::44::44:

canım yüzünü gösterirmisiniz dediğim zaman azcık gördük ama siyah beyaz oldugu için pek net degildiii

pendikteyiz canım biz,gel gel bekleriz

seymacim doktorlarin kontrollu yirtik kontrolsuz yirtiktan daha iyidir felsefeleri var.kontrolsuz yirtilan bi yeri dikmek doktorlar icin cok daha zor.o yuzden istesende istemesende makasla kesiyolar.zaten bisey anlamiyomussun.ustelik o anda sana igne vuruyolar ve kesildigini farketmiyormussun bile.

okumasandanda ne yaşacağını bilmemek çok kötü..inş kolay bir şekilde doğururuz..
canım makasla kesmiyolar ,direk neşterle yapıyolar bildiğim kadarıyle ,hem biz o anki sancılar ve ıkınmalar arasında o acıyı hissetmeyiz bile ,hem yırtılarak açılmasındansa o daha iyi oluyomuş.
ben zaten epidural normal istiyorum yoksa dayanamam gibi geliyor..

yaklaştıkca insan stres oluyor valla bir atlatsak şu doğumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…