2011 Ekim Anneleri

ben hiç okumuyorum ya, daha önce doğum yapıp bana anlatmak isteyenlere de kibarca dinlemek istemediğimi söylüyorum. doktorum ilk haftalarda "annesinin içinde bıraktığımız bebek hiç olmadı" demişti, gülmüştük, düşünme, strese girme demişti onu dinliyorum bende. zaten 34.-35. haftadan önce normal mi sezeryan mı olacağı kesinlik kazanmazmış. çok da canım yanarsa epidüral isteyeceğimi söylemiştim doktoruma o da normal doğumu epiduralle yapmaktan yana.. kısaca boşveeeeeeeeerrrr nasıl olsa bebişi bi şekilde kucağına alacaksın

şuanda eşime trip yapıyorum astım yuzumu konuşuyorduk ligler başlıyomuş maç seyretmeyi çok sever
neyse dedim şurda 5 hafta sonra bebeğimiz olacak sen maç bende dizilerimizi sürekli izleyemicez hayatımızda daha
önemli olacak bebişimiz dedim baktım sesi kesildi tv ye daldı dedim üzüldünmü evet dedi adama bak yaa heralde sanıyorki
bebegimiz dogunca ben bakıcam oda hayatına devam edecek mikroppppppppp:100::100:

ben hiç bakmıyorum korkarım çünkü
o kadar korkma kız yaşıcaksın sonuçta

anlatma ben korkarım

benim bide dünden beri arada belim sızlıyor ama hafif adet ağrısı gibi ondanda telaşlandım okuyorum valla..inş benimki erken gelmez

benimkide dışarda abisiyle.canom ne olcak bizim halimiz ben çok kötüyüm hep bebeğe yada eşimne bişey olcak gibi geliyo.mutsuzum hayttan beklentim yok amannn ne bilim ya

benimkide dışarda abisiyle.canom ne olcak bizim halimiz ben çok kötüyüm hep bebeğe yada eşimne bişey olcak gibi geliyo.mutsuzum hayttan beklentim yok amannn ne bilim ya

kızz sakın öyle şeyleri aklından çıkartt bu guzel günlerini keyifle yasaaa bende gecen gece eşim nefes alıyomu diye kontrol ederken buldum kendimi ama sonra kendime kızdım böyle düşünerek yaşarsam psikolojim bozulur keyifli şeyler düşün olmazsa doktorunla konuş

bir kere daha olmuştu ama sonra geçti birşey çıkmamıştı bende şimdi önemsemiyorum bayramdan sonraki hafta kontrolüm var ozaman söylerim

sende nasıl var ağrı?

ah canım bende bugun belimin agrısıyla uyandım bacagıma vuruyor halada geçmedi sabahtan beri 15 gün sonra kontrolum kötü bişey yoktur inşallahh

bir kere daha olmuştu ama sonra geçti birşey çıkmamıştı bende şimdi önemsemiyorum bayramdan sonraki hafta kontrolüm var ozaman söylerim

sende nasıl var ağrı?

adet sancısı gibi var bide sanki içimi kesiyorlar.idrarda damla damla geliyo sanki tıkanmış gibi ağrıyo.ama doktor nomal dedi

adet sancısı gibi var bide sanki içimi kesiyorlar.idrarda damla damla geliyo sanki tıkanmış gibi ağrıyo.ama doktor nomal dedi
benimde adet sancısı gibi belime vuruyor doktor normal dediyse öyledir o zaman..
ah canım bende bugun belimin agrısıyla uyandım bacagıma vuruyor halada geçmedi sabahtan beri 15 gün sonra kontrolum kötü bişey yoktur inşallahh

daha şiddetlenirse söylersin sende doktoruna..kasıklarında sızlıyormu?

benimde adet sancısı gibi belime vuruyor doktor normal dediyse öyledir o zaman..

daha şiddetlenirse söylersin sende doktoruna..kasıklarında sızlıyormu?

canım belimden kasıgıma ordanda bacagıma vuruyor agrısı annemi aradım normal agrı şiddetlenirse doktora git dedi

benim bir kere öyle oldu işte korktum sonra nstye girdim bişey çıkmadı bu arada karnın sertmi bebek hareketlimi?

agrım tek taraflı sadece sağ tarafta var karnım çok sert değil bebeğimin hareketleri az agrı karnımada vurmaya başladı ama sadece sağ tarafımda agrı var

sende nasıl var ağrı?

kızlar uyurken bacakalrınız arasına ince bir yastık alıyor musunuz? alırsanız bel ağrısı azalır. ben ne zaman salonda uyuyakalsam yada yatakta yastığımı almayı unutsam ağrı duyuyorum ama yastığımla yatmışsam sorun olmuyor

kıızzz biz böyle uygun gördük de sussun arada cevabı yapıştır vallaa:100:
kızz herkes senmiii??

offff o ne be şehirler arası yol gibi beykent - pendik
orası neresi yaaa..ben bilmiyorum ,nereye bağlıı??
ooo benim ne sezaryen kaldı izlemediğim ne normal doğum hepside kötü ya..
ayy kız izleme ,izliyosandan anlatma,ben hiiiç izlemedim ,anlatanlarada söylüyorum çok kötüyse anlatömayın diyorum ..banane yaa,ben zaten yeterince geriyorum kendimi,nide başkalarının germesine izin verememm
seni,n kocada pek bi açık sözlüymüşş

bu ağrı öyle bel ağrısı gibi değil adet ağrısı oluyor belinden vuruyor..yani yastıkla alakası yok
agrım tek taraflı sadece sağ tarafta var karnım çok sert değil bebeğimin hareketleri az agrı karnımada vurmaya başladı ama sadece sağ tarafımda agrı var

ağrın çok artarsa doktorunu ara canım..ama uzan dinlen belki geçer

beylikdüzü, edirne'ye giderken solda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…