2011 Ekim Anneleri

maşallah pelin hanımaabende 3 haftada 2 kilo aldım doktorum çok iyi dedi enteresan tabi toplam total 12 kilo
aman kilolar inşallah emzirirken gidecekkk

çok saol canım allaha emanet bebelerimiz.
benim dr kilo alınca direk renk değiştiriyor almamalısın az al dikkat et falan
evet emzirerek atarız inş emerse bebeklerimiz

maşallah bebeğine ben de çok kilo aldım ama napalım inşallah doğumdan sonra hızla gider kilolarımız.Allah sağlık versin.

çok saol canım hepimizinkine maşallah
amiinnn verelim inş yoksa sonumuz hiç iyi değil şişko bir annemi fit bir annemi olmak isteriz tabiiki fit

iyi geceler kızlar.çok ama çok yorgunum.bugün bayram temizliği yaptık annemle.sağolsun bana iş yaptırmadı ama bende elimden geleni yapmaya çalıştım iişte elim ayağım acayip şiş. nidacım kulaklarımı çınlatmışsın amagerçekten bugün sağ kulağım çınladı.bende yukarıda yazdım kendi ev temizliğimi bile yapamıyorum artıkazcık ayakta kalınca belim kırılıyor resmen.ama neyseki sende yapmışsın temizliğini aferin sana

elifcim geçmiş olsun neyseki korktuğun olmamış komşunuz almış Allahtan.dikkat edin kızlar aman devir kötü.

aman rüzgarımıza 41 kere maaşaallah edam iyi bakmışsın.kafaya sakın takma kilosunu herşeyi normal bence.senide rüzgarımızıda öpüyorum.

pamuk saremizde büyümüş maaşaalah gamzeli kızımız.
denizcim özledik sizi yahu artık ihmal etme bizi.

çakılla bambamımızada maaşallah vaktinde gelirler inş. kilolarıda çok iyieslemcim sende yorma sakın kendini dikkkat et canım.

fatoşcum kızçene maaşaalah.senin bu doktorundan her hamileye lazım en detaylı bilgi veren doktor ilan ediyorum kendilerini.

canım senin bebişinede maaşaallah.

bugün çok güzel haberler gelmiş topiğimize hep böyle mutlu haberler almak dileğiyle

İyi geceler kızlarrr ...güzel uykulaarr...tatlı rüyalarrr..nolur yarın güzel rüyalar anlatılsıın ..garip rüya istemiyoruuuzz

Son düzenleme:
kızlar logusa kadın 40 gün yanlız kalmazmış dogrumu??
aslında babanem buna albasması diyo ,ama son zamanlardaki tespitler ;annelik olayının bazı kadınlara ağır gelmesi,bi anda bukadar sorumluluğun psikolojisini bozması sebebiyle yalnız bırakılmaması gerektiği.hatta siyah süt diye bi kitabı var sanırım ayşe kulinin ,gerçi ben yarıda bıraktım ama okuyan arkadaşım kesin okumalısın ,,bütün bu tarz geleneklein sebeplerini açıklıyo demişti...neyse öyle işte canımm .
duygu gelmiyo 2 gündür,bi sorun yoktur inşallah ,eşi naptıki acabaa...duyguu ses veerrr??
bu arada s. tuğbacım geçmiş olsun ,inşallah böbreklerinle ilgili böyle bi operasyona gerek kalmaz canım ...aşinde biraz a nlayış göstersin canım olur böyle şeyler ,ben eşime neler söylüyorum bi bilsenz

Sesss birrr kiii üççç deneme
Sesim geliyomu
adam bende ses soluk bırakmadı ki. gece 3-5 nöbetim var ben yatıyorum eşim oturuyo sonra ben kalkıyorum o yatıyo bekliyorum başında burnuna vurmasın, burnundan nefes almasın, yüz üstü dönmesin diye ama hepsine çare buldum
ellerini bağlıyorum burnuna vuramıyo, bağlarken ipi bacağının arasından geçiriyorum sağa sola dönemiyo, pastanın üstüne kremayla şekil vermek için torbam var onun uçları vardı en büyük deliklisinide düdük gibi ağzına takıp bantlıyorum ağzından nefes alıyo Şimdi rahatım sadece bi yeri kaşınırsa bide üstü açılırsa uyandırıyo

Son düzenleme:

gerçekten öyle mi uyuyo eşin duygu ? ayy yazık ya.inş.kısa sürede iyileşir de sen de o da rahatlarsınız.

gerçekten öyle mi uyuyo eşin duygu ? ayy yazık ya.inş.kısa sürede iyileşir de sen de o da rahatlarsınız.
Sağol canım İnşallah
Başka çaresi yok mecbur öyle uyuyo hem öyle daha rahat uyuyo öbür türlü tedirgin yatıyo yarım yamalak uykusunu alamıyo. Bulduğum çareler çok hoşuna gitti rahat etti. Pazartesi kontrolü var bayramdan sonrada kalıbı çıkarıcaklar ondan sonra rahat ederiz inşallah Bende yatayım artık kaç gündür yorgunluk uykusuzluk .Uyku düzenim bozuldu
İyi geceler

iyi gecelerr :) bence de dinlen canım bebişin de dinlensin.

siyah süt Elif Şafak'ın kitabı ben geçen yıl okumuştum biraz karamsar bi kitap lohusa dönemini anlatıyo bu yıl elime aldım geri bıraktım karamsarlıktan uzak durmak lazım

:)))))))))) alem kızsın duygu ya kırk yıl düşünsem bu yaratıcı fikirler gelemz aklıma seni topiğin en yaratıcısı ilan ediyorum

ufffff uyku düzeni falan kalmadı yaa saat 1 buçuk gibi girdik yatağa sahura kadar yatalım dedik bi türlü yatamadık
kalktık o hırsla börek yaptık :)) şimdi yedim o da mideme oturdu. zaten dün gece felaket bi geceydi bağırsak sancısı kasık ağrısı sabaha kadar uyutmadı. süt içmeye korkkar oldum geceleri bi gaz o kadar ağrı yapar mı yaaaa
bi de ishal oluyorum ara ara (( su içesim de yok bugünlerde
ben bir an önce doğurmak istiyorum. ne zor bi süreçmiş yaaaaaaaaaa

bu arada mini etek ve miryem i gören duyan var mı. gecenin bu yarısı şu dakika aklıma düştünüz. inş. bi terslik yoktur.

ben gidip abdest alıp namaz kılıp sancılarımı ağrılarımı çekeyim yatakta.
deliksiz uyumak deyimine öyle hasretim ki bu günlerde....
neyse ben psikopat duygusallığa bağlamadan gideyim en iyisi eşim de filme dalmış du bakalım nasıl kaldıracaz yerinden
tatlı rüyalar DELİKSİZ UYKULAR herkesee

34+1 bal böcüğüm ve beeen :)))

Eklentiler

• $Görüntü018.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü019.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
günaydın kızlaarrr.....

duyguu değmöe doktorların aklıona gelmez senin bu yaptığın ,hem hastanede bakmaya nevar evde yapmak lazım bunu ,evdeki inkanlarla ,emine beder diyodu ya hep bardakla kaşıklaaa..sende hakkını vermişin doğruzu ,bende baya artık mat. var meslekten ötürür işine yararmı acabaa

siyah süt Elif Şafak'ın kitabı ben geçen yıl okumuştum biraz karamsar bi kitap lohusa dönemini anlatıyo bu yıl elime aldım geri bıraktım karamsarlıktan uzak durmak lazım
ayyy evet yaaa,kitapta gözümün önündeydi halbuki akşam dikkatle bakınca utandım sonrada girip düzeltmiyim mutlaka bizim hatunlardan biri yazmıştır doğrusunu dedim ...
eveeet kızlar şuan itibariyle ellerimi kapatamıyor olsamda önümüzdeki saatlerde ,tam olarak kapaya bildiğimde bayram tatlısına girşcem ,eltim ve görümcemide alcam ,gerçi onlar bana bırakmaya meyilli ama dedimki yapmıycaksanız ben saatlerce oturamam sandalye tepesinde onlarda elleri mahkum tabi ,dünki temizlik çok yorumş beni ,kaynanam diyoki bidaha nezaman yapcan ,dedim bu bana 2 ay giderr,ee diyo doğumdan öncee ..yuuh dedim 9. ayda bana iş yaptırmazsınız heralde siz yaparsınız dedimeltim hemen yer bulup bişiler dicekti ama dedim ,sen yapmasanda olur ,sonrada dedimkii amaaan parayla adam tutarım ,yapamam göremem ,kaynanamında onunda sesi kesildi ,hem annem gelcek dedim ,kaynanam diyoki yetişcekmi doğumuna ,dedim gelir inş.öff ne gıcık muhabbetler yaaaa...ayy kızlar buyıl duyduğum temizlik kelimesini daha önce hiç bukadar duymamıştım ,ben pis biri değilim ama abartmayı ve alenen söylemeyi sevmem ,dün konuşurken espiriyle bu bana 1 yıl gider dedim ,kaynım atlıyo evet sen 1 yıl yapmazsın artıkbende dedimki yaptığım zaman sanamı haber vercem ,ben zırt vırt söylemeyi sevmiyorum dedim ,kendi eşi 2 haftada bi temizlikçi tuttuğu için ve topu topu 3 gün kullandıkları için temizlikten eminler tabi ,bende onca para versem bende emin olurduum....ayyy daraldım ,TEMİZLİK İÇİN YAŞAMAK DEĞİL ,YAŞAMAK İÇİN TEMİZLİİİİKK...yeni sloganım ..bitti gittiiiiiiiiiiiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…