2011 Ekim Anneleri

herkese tünaydın buarada.bgn son kez sahura kalkılcak ne çabuk bitti ramazan.gerçi hiçbişey anlamadık bu sene ama habire yedik biz kızımla.
inşallah seneye tutabiliriz bu borçlarımızı da ödeyebiliriz en kısa sürede.bgn yer ayırttı eşim iftarı dışarda yapcaz.pek çıkamadık bu ramazan diye bi çıkalım dedik.ondan önce de kuaförüme gitcem kaş bıyık operasyonu için.bayram temizliği
bizim haberler böyle kızlar herkese güzel bir pazar diliyorum.bebişlerimizle beraber :)

çok geçmiş olsun ya benim de hep aklıma gelir banyoda ya düşersem diye. eşim de beni duyana kadar kesin ölürüm diyorum ben burda bi saniyede kuruyorum baya baya.
Allah korumuş seni de gerçekten

Ooyyyy ooyyyy maşallah gözlerim şenlendi
Bizim kızlar çok düşünceli annelerinin güzelliklerini fiziklerini bozmadan kendi kendilerine içerde büyüyolar
mersi tatlım onlarda şimdiden kendilerinide alıştırsınlar dimi ama
evet tatlım sabah tartıldım 64 olmusum toplamda 6 kilo oldu ama şimdilik ilerleyen zaaman ne gösterecek bilmiyorum şu aralar iştahım biraz açıkta
eşinede burdan tebrik koyuyorum yani minicik bebekten nasıl bir pipi bekliyorsa artık

sağol tatlım

yaaa benim ne güzel 36 numara küçük ayaklarım vardı şimdi büyümüşler bütün ayakabılarım ayağımı sıkıyo parmak arası terliklerimle kanki oldum artık

herkese merhaba. bu bayram hepimize güzelliklerle getirsin inşallah. ya kafama bir şey takıldı sizden yardım almak istedim. 33 haftadayız. bayramdan sonra doğum iznine ayrılayım mı? yoksa biraz daha mı çalışıp doğum sonrasına daha çok izin mi aktarayım. aslında hareketlerim zorlaştı.Eylül ayı girecek ama hala buralar çok sıcak.bazen nefes alamıyorum. evde olmak da çok güzelmiş bugün daha iyi anladım. ama doğum sonrası da çok lazım olacak. üff karar veremiyorum yardım lütfen. sizin fikirlerinize ihtiyacım var. hepinizi çok öptüm.

Nihayet listeyi güncelleyebildim kızlar 2 sayfa birikmişti bebişlerin kiloları, hepsini değiştirdim
Karnım acıktı kiloları yazarken gidip bişeyler yiyelim kızımla

valla cnm biz ne desek yalan olur en sağlıklı kararı nihayetinde sen vereceksin kendini dinle biraz eğer devam edecek gücü bulursan kendinde biraz daha git derim ben ama sıkıntıların çoğaldıysa evde olman daha iyi olacaktır
Nihayet listeyi güncelleyebildim kızlar 2 sayfa birikmişti bebişlerin kiloları, hepsini değiştirdim
Karnım acıktı kiloları yazarken gidip bişeyler yiyelim kızımla

kız yediklerin biraz sana yarasa bişey demiycem de neyse git kuzumu aç bırakma afiyet olsun tatlım

ayyy duygu teyzesiii çok teşekkür ederizzzzzzzzzzz kilomuzu görünce heyecan yaptık bizzzzzz
bu çiçekler bizden size gelsinnn

merhaba güzel anneler.ya ben geçmişi okuyorum okuyorum sonra uykum geliyo yatıyorum,bişeyler yazamıyorum kaç gündür.bide eşimin memleketine geldik bayram için,bilgisayar başında fazla kalamıyorum.ama güzel haberlerinizi alıyorum ters bişe yok kimsede çok şükür.bizdede herşey yolunda çok şükür.1 ay olucak oğluşumu görmeyeli,çok özledim,ayaklarını görüyorum artık karnımdan ama doyamıyorum:)biraz önce videoya çektim karnımı,inanılmaz hareketliydi.bizden bu kadar,bayram temizliği tatlısı falan diye sakın yormayın kendinizi,bu bayramda bikereliğine hazır alın herşeyi,çok öptük oğlumla...

bu arada duygu teyje çok teşekkür ederim benim adımıda yazmıssın listeye annemle kocaman öpüyoruz kuzunla seni
adıyla çok yaşasın inşallah Bende hala ismini bulamadığım kızımla sizi öpüyoruz
ayyy duygu teyzesiii çok teşekkür ederizzzzzzzzzzz kilomuzu görünce heyecan yaptık bizzzzzz
bu çiçekler bizden size gelsinnn
Teşekkür ederiz çiçekleriniz için bunlarda bizden size

Selamlar biz geldik, bugün çooook tembeliz çok totomuz kalkmadı bir türlü yataktan güya temizlik yapıcaktık ama yan yattık. Dün akşam biraz dolaştık eşimle dışarda yedik ama pişman oldu kocacım, benim bi çişim geldi, bir kalçama kramp girdi, bir o, bir bu derken burnundan geldi eşimin :) En iyisi doğurana kadar çıkmayalım dedi ama iyi sabretti. Yürüyemiyorumda seke seke penguen gibi yan yan... Takıldığım yerde çöktüm kaldırıma filan valla napayım.. Çok uzun süre ayakta kalmak gezmek filan olmuyor artık... Neyse dün akşamın yorgunluğundan olsa gerek bugün 12 de kalktım, kahvaltı yaptım. Sonra mayışmışım bir ara böbreğime çok ağrı girdi, sonra eşimi kaldırdım alışveriş yaptık, hemen geldik eve, yemeklerimi attım fırına çorba ve salata yapcam... Yani bu gün haybeye geçtii gitti yarın sabah erken kalkıp evimi toparlamam lazım. Bayram sornasına yardımcı kadın gelicek ama hazır aklıma gelmişken. Doğum öncesi ev temizliğinizi ne zaman yapıcaksınız. Ben doğuma yakın alırım diye düşündüm ilk önce ama aniden bişide olabilir diye önden bir kere daha alayım dedim. Siz ne düşünüyosunuz?

İrem çok geçmiş olsun Allah korumuş en çok korktuğum şey düşmek, ben banyoda mutlaka ayağımın altına havlu koyuyorum, duşun içinede aynı şekilde kirlilerden bir kaç parça çamaşır atıyorum penye tişort filan...

S.Tuğbacım rabbim şifa versin böbreğine inşallah..

Doktora gidenler bebişlere kocaman maşallah :)

Ben çıkayım çorbamın kalanını yapayım yemeklerimi bitireyim.

canım aynı kararsızlık bendede var
bende dün açtırdırm çalışabilir raporunu, bayramdan sonra max. 3 hafta çalışıp raporu kapattırıp evde oturucam. 37. haftaya kadar beklemicem yani.
ben fatihde oturuyorum hadımköyde çalışıyorum, servisle sabahları yarım saat akşamlarıda trafikle doğru ortantılı olarak ortalama bir saatlik yolum var ve doblo araçlarla gidip geliyoruz, çok sarsıyor ve rahatsız ediyor beni, onun dışında ayaklarım çok şişiyor , kendimi zorlamak istemiyorum .

duygucum tesekkur ederiz bizide eklemisin listeye. tam ben yazacaktim, herseye ragmen bakiyim belki eklenmisizdir dedimki yazilmisiz.bu oglumla benden

ben korkuyorum sevmıyorum burayı deyınce ınsanlar yuzume bakıyor bön bön nesı var mis gıbı otur evınde dıyolar..allah askına oturdugum yere bomba atmıs dun 2 terorıst..aklınız alıyormu ..burda nasıl korkmadan yasanılabılır..aksam bız yuruyusten döndukten sonra atılmıs kızlar ya dun de 2 saat kadar erken cıktık yuruyuse herzaman 12 den sonra cıkardık dun 22:30 a gelıyordu..allahım korudu..yuruyus yaptıgımız yere atmıslar hemde..allahım sen koru bunların hısmından belasından serrınden ...

ayy geçmiş olsu canım ,büyük stres valla..Allah koruzsun sizi,şu kkkkkkkkkkkkkkkk köpeklerinde azizmübarek günler yüzü suyu hürmetin helak etsin inşallah...
benimde bugün eltim tellenmişti bende bilaf söyleyince bana çattı şok oldum çok tartışmadım ,hemen zırlayıp üste çıkmaya çalıştı ,söylediğimde kötü bişey yoktu ,evdeki herkeste kaş göz işaretiyle haklı olduğumu söylediler ama niyeyse korkuyolar ,arkasında durmuyolar düşüncelerinin ,bi gün bende bi çıngar çkarcam ama tuttuyorum kendimi ,bebeğime yazık ..ama çok sinir oldum ,terbiyesiz ahlaksız,bu eve gelip kayın valideme yarancakya ...mutfaktan çıkmıyo ..."ben buraya kayın valideme yardıma geldim " diyo ,sanki ben 3 yıldır napıyosam ,terbiyesiz ahlaksız..kayın validemde biliyo ne mal olduğunu ama işte çok sinirleniyorum çünkü susuyo oğlunun hatrına,ağlayıncada başına üşüşüp teselli ediyolar,hiç sevmiyorum bu politik hareketleri ,benimde öyle olmam gerekiyo belki ama kişiliğime çok tersss:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evet canım fazla zorlamamalıyız kendimizi. int.den araştırdığıma göre bir çok doktor da aynı fikirde. dinlenmemiz gerektiğini söylüyolar. sonrasında zaten çok yorulacağız. ben de bayramdan sonra 2 hafta çalışıp bırakıcam dayanabilirsem.

canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı.. gecen sene bız sırnak -idildeydık... arkadasım 9 aylık hamılleydı... benzın almaya gıttıklerınde mayın patladı.. Allahtan saddece arabada hasar oldu ama kız korkudan hemen memleketıne kactı.. sancısı falan cıktı korkudan.. tam bız donmeye yakınkende askerı lojmana saldırdılar.. roket falan attılar.. allahtan ben uyuyodum seslerı duydum uykumun arasında.. esım kostu geldı korktunmu dıye noldu kı dedım hıc havaı fısek atıyolar ddı...bana soylemedı yoksa o anda bende kacıp gıderdım.. allah esırgesın sızlerı bebıslerınızi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…