bu arada kızlar dun düştüm benhemde ne düştüm..
yuruyuse cıktık saat 22:30 gıbı 00:10 gece gıbıde eve geldık..cok terlemıstım banyoya dus almak ıcın gırdım esıme de benı yıkamasın rıca ettım(hamıleyken onsuz gırmıyorum genelde)neyse gırelı 5dk olmamıstı daha esım suyu ısıtmaya calısırken benım oturdugum tabure totomun altından oyle bır kaydıkı kendımı once arkamdakı fayansa carparken sonradasert bır sekılde yere duserken hatırlıyorum ..esım bas bas bagırıyor bıyerıne bısey oldumu dıye..kızlar resmen ugundum ses cıkartamadım ya acıdan ..kollarım koptu sandım bu nasıl bır agrı oyle parmaklarımı oynatamadım ,totom zaten dedım kesın kırıldı kuyruk sokumumun ustune dustum cunku...yaklasık 15 dakıka yerden kalkamadım..esım kaldırmaya calısırken acımdan adamın kolunu ısırdım...nasıl olduysa ayak bılegım yüzülmüş ve kanamıs bır yandan da o sızlıyor..oyle cok agladım kı dudaklarımı ısıra ısıra kımse duymasın dıye,kalksam kalkamıyorum ustumde sankı kamyon oturuyor etlerım kopuyor..
en son dus alıp cıktım(daha dogrusu esım yıkadı ellerım oynamadıgı ıcın)heryanım sancıyordu ama sıcak su da ıyı geldı..sabah namaza kadar gezdım uyusuk uyusuk ...esım ınanılmaz korktu agladı aglıcaktı...nolur sana bısey olmasın dıye dıye yazık..
bugun ıyıyım bıraz daha elhamdulıllah bazı yerlerım agrısada buna sukur..esım kafanı vurdum fayansa sandım aklım gıttı bıan dıyo nasıl dustugumu oda anlayamadı..verılmıs sadakamız varmıs kızlar velasılın..:26:
mersi tatlım onlarda şimdiden kendilerinide alıştırsınlar dimi amaOoyyyy ooyyyy maşallahgözlerim şenlendi
Bizim kızlar çok düşünceli annelerinin güzelliklerini fiziklerini bozmadan kendi kendilerine içerde büyüyolar
evet tatlım sabah tartıldım 64 olmusum toplamda 6 kilo oldu ama şimdilik ilerleyen zaaman ne gösterecek bilmiyorum şu aralar iştahım biraz açıktakilo almamışın hemde 34. haftadasın helalllll
dün gece baktım eşim yayılmış ohhhh elinde kumanda çık çık kanal degişiyo rahatını bozayım diye gittim önünde durdum
açtım göbegimi sev oglunu sevvvvv diye bögürdümmeliyle sevmeye başladı sonra artık oglum ne yaptıysa başladı eşim
heyecanla çırpınmaya pipisini elledimmmmm diyededim saçmalama kolu bacagıdır yokkk pipisi diyo 40 yılda bir karnımı elledi
oglum tekmeledi bizimki onu şey sandı
çok çok geçmiş olsun canım.benim de en büyük korkum banyoda falan kaymak.geçen az kaslın kayıyodum ödüm koptu.dikkatli olmamız lazım ama olcağı varsa da oluyo.Allah beterinden saklasın.
maşallah göbüşünesen de fit annelerdensin demek çok güzel görünüyosun.
valla cnm biz ne desek yalan olur en sağlıklı kararı nihayetinde sen vereceksin kendini dinle biraz eğer devam edecek gücü bulursan kendinde biraz daha git derim ben ama sıkıntıların çoğaldıysa evde olman daha iyi olacaktırherkese merhaba. bu bayram hepimize güzelliklerle getirsin inşallah. ya kafama bir şey takıldı sizden yardım almak istedim. 33 haftadayız. bayramdan sonra doğum iznine ayrılayım mı? yoksa biraz daha mı çalışıp doğum sonrasına daha çok izin mi aktarayım. aslında hareketlerim zorlaştı.Eylül ayı girecek ama hala buralar çok sıcak.bazen nefes alamıyorum. evde olmak da çok güzelmiş bugün daha iyi anladım. ama doğum sonrası da çok lazım olacak. üff karar veremiyorum yardım lütfen. sizin fikirlerinize ihtiyacım var. hepinizi çok öptüm.
Nihayet listeyi güncelleyebildim kızlar 2 sayfa birikmişti bebişlerin kiloları, hepsini değiştirdim
Karnım acıktı kiloları yazarken gidip bişeyler yiyelim kızımla
adıyla çok yaşasın inşallah Bende hala ismini bulamadığım kızımla sizi öpüyoruzbu arada duygu teyje çok teşekkür ederim benim adımıda yazmıssın listeye annemle kocaman öpüyoruz kuzunla seni
Teşekkür ederiz çiçekleriniz için bunlarda bizden sizeayyy duygu teyzesiii çok teşekkür ederizzzzzzzzzzz kilomuzu görünce heyecan yaptık bizzzzzz
bu çiçekler bizden size gelsinnn
herkese merhaba. bu bayram hepimize güzelliklerle getirsin inşallah. ya kafama bir şey takıldı sizden yardım almak istedim. 33 haftadayız. bayramdan sonra doğum iznine ayrılayım mı? yoksa biraz daha mı çalışıp doğum sonrasına daha çok izin mi aktarayım. aslında hareketlerim zorlaştı.Eylül ayı girecek ama hala buralar çok sıcak.bazen nefes alamıyorum. evde olmak da çok güzelmiş bugün daha iyi anladım. ama doğum sonrası da çok lazım olacak. üff karar veremiyorum yardım lütfen. sizin fikirlerinize ihtiyacım var. hepinizi çok öptüm.
ayy geçmiş olsu canım ,büyük stres valla..Allah koruzsun sizi,şu kkkkkkkkkkkkkkkk köpeklerinde azizmübarek günler yüzü suyu hürmetin helak etsin inşallah...ben korkuyorum sevmıyorum burayı deyınce ınsanlar yuzume bakıyor bön bön nesı var mis gıbı otur evınde dıyolar..allah askına oturdugum yere bomba atmıs dun 2 terorıst..aklınız alıyormu ..burda nasıl korkmadan yasanılabılır..aksam bız yuruyusten döndukten sonra atılmıs kızlar ya dun de 2 saat kadar erken cıktık yuruyuse herzaman 12 den sonra cıkardık dun 22:30 a gelıyordu..allahım korudu..yuruyus yaptıgımız yere atmıslar hemde..allahım sen koru bunların hısmından belasından serrınden ...
canım aynı kararsızlık bendede var
bende dün açtırdırm çalışabilir raporunu, bayramdan sonra max. 3 hafta çalışıp raporu kapattırıp evde oturucam. 37. haftaya kadar beklemicem yani.
ben fatihde oturuyorum hadımköyde çalışıyorum, servisle sabahları yarım saat akşamlarıda trafikle doğru ortantılı olarak ortalama bir saatlik yolum var ve doblo araçlarla gidip geliyoruz, çok sarsıyor ve rahatsız ediyor beni, onun dışında ayaklarım çok şişiyor , kendimi zorlamak istemiyorum .
ben korkuyorum sevmıyorum burayı deyınce ınsanlar yuzume bakıyor bön bön nesı var mis gıbı otur evınde dıyolar..allah askına oturdugum yere bomba atmıs dun 2 terorıst..aklınız alıyormu ..burda nasıl korkmadan yasanılabılır..aksam bız yuruyusten döndukten sonra atılmıs kızlar ya dun de 2 saat kadar erken cıktık yuruyuse herzaman 12 den sonra cıkardık dun 22:30 a gelıyordu..allahım korudu..yuruyus yaptıgımız yere atmıslar hemde..allahım sen koru bunların hısmından belasından serrınden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?