2011 Ekim Anneleri

cnm senin kaynında dediğin kadar varmış gıcık ona neymiş ya herkes kendine göre temizdir hem çok biliyosa ne var yarım ağız deseymiş ya yenge kendini niye yoruyosun kadına söyliyelim sanada gelsin diye yok anca kulp taksınlar gıcıklar bide ben anlamadım gitti ya hem bişey yapmıyorlar hemde anamıza babamıza takmış durumdalar yok anan gelecekmi yok ne hediye alacak ne kadar kalacak of offf ne istiyolar ben anlamadım
anaa ne hoş olmuş kız göbüşün ,benimkinden biraz dik ,azcık toplu ,biraz içerdee,vücut desen gayet fiiitt...sabah sabah depresyonamı sokcan kız beniii
maşşallah canım ,bal böcüünede sanadaa...

sağol cnm artık hızla büyüyoruz kimse durduramaz bizi

canım sana ulaşmam lazım mesaj attım ama dönmemişsin yaaa (( yasinlerle ilgili görüşmek istiyorum özele numaranı yazarsan ararım... l
tfen dönnnn....

bu arada kızlar dun düştüm benhemde ne düştüm..
yuruyuse cıktık saat 22:30 gıbı 00:10 gece gıbıde eve geldık..cok terlemıstım banyoya dus almak ıcın gırdım esıme de benı yıkamasın rıca ettım(hamıleyken onsuz gırmıyorum genelde)neyse gırelı 5dk olmamıstı daha esım suyu ısıtmaya calısırken benım oturdugum tabure totomun altından oyle bır kaydıkı kendımı once arkamdakı fayansa carparken sonradasert bır sekılde yere duserken hatırlıyorum ..esım bas bas bagırıyor bıyerıne bısey oldumu dıye..kızlar resmen ugundum ses cıkartamadım ya acıdan ..kollarım koptu sandım bu nasıl bır agrı oyle parmaklarımı oynatamadım ,totom zaten dedım kesın kırıldı kuyruk sokumumun ustune dustum cunku...yaklasık 15 dakıka yerden kalkamadım..esım kaldırmaya calısırken acımdan adamın kolunu ısırdım...nasıl olduysa ayak bılegım yüzülmüş ve kanamıs bır yandan da o sızlıyor..oyle cok agladım kı dudaklarımı ısıra ısıra kımse duymasın dıye,kalksam kalkamıyorum ustumde sankı kamyon oturuyor etlerım kopuyor..

en son dus alıp cıktım(daha dogrusu esım yıkadı ellerım oynamadıgı ıcın)heryanım sancıyordu ama sıcak su da ıyı geldı..sabah namaza kadar gezdım uyusuk uyusuk ...esım ınanılmaz korktu agladı aglıcaktı...nolur sana bısey olmasın dıye dıye yazık..

bugun ıyıyım bıraz daha elhamdulıllah bazı yerlerım agrısada buna sukur..esım kafanı vurdum fayansa sandım aklım gıttı bıan dıyo nasıl dustugumu oda anlayamadı..verılmıs sadakamız varmıs kızlar velasılın..:26:

Günaydın kızlaaar:82:
Umarım herkeşler iyidir. ce deyip kaçıcam...
Dün 2 saat fazla mesai yaparak işleri toparladım sonunda. patronum çıkarken gelene kadar home office çalışsan olur mu? dediiii. Ben de eski işlerimle ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım ama diğer türlü yapabileceğimi zannetmiyorum dedim. Neyse sonunda ÖZGÜRÜÜÜÜÜÜM:92:
Neyse bugünde iftara misafirim var. Çooook işim var kıslar, tüm anaları danaları öptmmm

geçmiş olsun iremcim ,büyüyen bedenimize hakim olmakta sorlanıyoruz artık ,denge sorunları artmakta maalesef..sende çok korkmuşundur ,çok üzüldüm ,dikkat et kendine.

kız adama neler yapıyon sen öyleee yazıkkkkkkkkkkk sabah sabah öldüm gülmekten yaaaa gözümün önüne bir adam geliyor birde kocasına işkence eden hamile bir kadın kız bunu ailelere anlatma heee özellikle kaynanaya valla gelin ogluma şiddet uyguluyo diye eve polis yollarrrrrr
34+1 bal böcüğüm ve beeen :)))
kızzzz bebegi nereye sakladınnnnn maşallahhhhh

geçmiş olsun canım bebişin hareketlimi aman allahım yaşatmasın bir dahaaa

günaydınnnnnnnnnnn
dün gece saati 3:30 a kurdum sonra uyanıp yaaaa tam yerken uyandım deyip saati 4 e kurup yatmışım
4 te kalkıncada niye bu saat çabuk ilerliyo daha bitirmedim demişim sabah eşim anlattı hiç konuştugumu hatırlamıyorum :100:
rüyamda bir sofraa başında tek ben ne ararsan var tıkınıyodum birde ekmekle sıyırıyodum tabaklar kaçışıyodu beni sıyırmaaaa diye

kızlar logusa kadın 40 gün yanlız kalmazmış dogrumu??
bende kalmaz diye biliyorum özellikle akşamları...ama ben yalnız kalıcam allaha emanetiz canom birde mesela kırklı kadın dışarı çıkmaz derler ama o çok eskide kalmış şimdi doğumdan sonra kendini iyi hissedince çıkabiliyo bi çoğu...en azından benim için yalnızlık kaçınılmaz canom

geçmiş olsun canım.umarım bidahaki kontrolünde daha iyi olduğunu duyarsın.ayrıca cicilerinizi güle güle sağlıkla kullanın inşallah çok güzeller.
sağol canım inşallahh ...BU ARADA O CİCİLER BENİM DEĞİL GALİBA LEYNAYDI ARKADAŞIN YAŞ GÜNÜYMÜŞ EVELKİ GÜN BENDE ONA HEDİYE ETTİM ONLARI. HAMİLE DOĞUMU YAKIN Bİ GEBEYE BUNDAN İYİ HEDİYE OLAMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM YANİ

öyle diyorlar aslında annede değilde bebek tek bırakılmazmış ne biliyim inanmalımı :)
saçımıda bu hurafeler yüzünden kestiremiyorum neymiş ömrü kısalırmış bunu allahtan başka kim bilir
BEN KESTİRDİM CANIM İKİ DEFA kulun ömrünü allah tayin eder kuaförün kıytırık makası eğil tabi bu benim fikrim duamı edip oturdum koltuğa ama inanmamama rağmen tırsmadım desem yalan olur hani

çooook büyük geçmiş olsun allah daha beterindne korusun tekrarını yaşatmaısn inşallahh önce allah sonra bebişin korumuş seni annesi geçmişler olsun

bu cicileri benim zanneden arkadaşlar olmuş yanıltmayayım ben bu cicileri şeuyna arkadaşa hediye ettim yaş gün
ymüş evelki gün onun için yani..doğumu yakın bi gebeye bundan iyi hediye olmaz diye düşünümde ondan şeyettim bu şeyleri

geçmiş olsun iremcim ,büyüyen bedenimize hakim olmakta sorlanıyoruz artık ,denge sorunları artmakta maalesef..sende çok korkmuşundur ,çok üzüldüm ,dikkat et kendine.
saol canım cok tesekkur ederım..karnımın ustune dusucem dıye cok korktum..ınanırmısın altıma bakamadım oturdugum yere kan falan gelıyomudur dıye korkudan sukurkı bısey yoktu..
geçmiş olsun canım bebişin hareketlimi aman allahım yaşatmasın bir dahaaa
saol canım,kızım hareketlı massallah 2 gundur dayıyo ayaklarını gogsume rahatı beyde yok..dustugumde de harektlıydı sonrasındada..yoksa gece gece nerden bulurdum da gıderdım doktora..cok sukur ıyıyızz...
çooook büyük geçmiş olsun allah daha beterindne korusun tekrarını yaşatmaısn inşallahh önce allah sonra bebişin korumuş seni annesi geçmişler olsun

saolasın guzelım..esımde sureklı ole dıyor verılmıs sadakamız varmıs cok kotu dustun aklım gıttı dıyor..hamdolsun Allaha tekrarını yasatmasın mevlam ...kaynanam da bılmıs gıbı ne zaman konusursak sureklı dıyordu aman banyoda dıkkat et bastıgın yere ayagın falan kaymasın ..aman kızım aman dıye dıye erdımı ne yaptı..aklıma da ılk o geldı..

saolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın ...

maşallah göbüşünede içineki bal böcüğüne ne güzel hiç kilo almamış görünüyosun.sadece göbek var.
sağol tatlım
ay canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kalça üstüne düşmek çok kötüdür bilirim acısını allah senide bebeğinide korusun canım

kız ne saklaması artık koca göbek olduk artık bizde yiğidin malı meydanda hesabına açıp gösteriyoruz

kilo almamışın hemde 34. haftadasın helalllll

dün gece baktım eşim yayılmış ohhhh elinde kumanda çık çık kanal degişiyo rahatını bozayım diye gittim önünde durdum
açtım göbegimi sev oglunu sevvvvv diye bögürdümmeliyle sevmeye başladı sonra artık oglum ne yaptıysa başladı eşim
heyecanla çırpınmaya pipisini elledimmmmm diye dedim saçmalama kolu bacagıdır yokkk pipisi diyo 40 yılda bir karnımı elledi
oglum tekmeledi bizimki onu şey sandı

çok çok geçmiş olsun canım.benim de en büyük korkum banyoda falan kaymak.geçen az kaslın kayıyodum ödüm koptu.dikkatli olmamız lazım ama olcağı varsa da oluyo.Allah beterinden saklasın.

34+1 bal böcüğüm ve beeen :)))

maşallah göbüşünesen de fit annelerdensin demek çok güzel görünüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…