2011 Ekim Anneleri

kızlar kızlar...bugün çok yorucu geçti arada bir bakabildim foruma.bebişimizin mobilyası gelmeden oda ayarlamaları yaptık.kitaplığımı diğer odaya taşıdık.er tabi önce boşalt sonra taşı sonra tekrar kitapları ayıkla,yerleştir derken 5 saate yakın zaman gitti.en son sil süpür yaptık.eşimin de benim de dilimiz dışarıdaydı.şimdi keşke yormasaydın diyeceksiniz ama mecburduk sağolsun eşim ağır işi o yaptı ama yüzlerce kitabı yerleştirmek de çok can sıkıcıydı.şimdi kışın daha sıcak olacak odamız da sadece bi kanepe var.kısmetse haftaya karyola ve dolap gelecek.o zaman foto koyarım.

Yorulmuşsunuz ama işi de bayağı kolaylamışsınız... Park yatak da almıştın, yatak odası için miydi?

Bu arada anız yakıyorlar, eve doluyor is - duman & kurum, sanki evin içinde kağıt yakmışız da bütün odaları dolaşmışız gibi... Temizlik de yapamıyoruz bu yüzden, iki saate kalmıyor geri aynısı oluyor evin içi... :84:

Bayram dönüşü biter umarım; cuma günü temizlik yaptırmayı planlıyorum; cumartesi üniversiteden arkadaşım gelecek eşiyle, bir de okul açılıyor ev görmeye gelebilir okuldan arkadaşlar da...

Biz de yarın önce doktor kontrolüne ordan çıkışta da kayınvalidemlere gideceğiz, bayramın 2. günü de mersine annemlere gideceğiz...
Bayram boyunca sayfalar yavaş ilerler sanırım & umarım...

evet tatlım park yatak odamıza koymak için.aslında mobilyayı sonra düşünüyordum ama kayınvalidem eltimin bebeğine de almıştı.size de alalım dedi.sonra vazgeçer felan tamam dedik.şifonyer yok zaten 2 kapılı dolap ve karyola.gündüz orada yatırırım diye düşünüyorum.uyku setini o yüzden bakıyordum zati.söylemeyi unutmuşum demek ki

Abim "gelene, git demeyecen" der...

Ben de mobilyasını sonra alacağım, park yatak 2 sene falan idare eder, yatak odasının yanındaki odaya koyacağım ben, yatak odasından da girişi var hem, yanımda gibi olacak...

iyi geceler kızlar bugün geçmiş okumak kolay oldu.bende bugün annemle baklava yaptım.daha doğrusu annem yaptı bende yardım ettim.iftarıda sahilde piknikusulü eşim kaynım ve eltimle birlikte yaptık.ben annemlerden eve gelene kadar eşim çorbamızı hazırladı elitmde ana yemekleri hazırlamış toplandık gittik.bugünde böyle bitti.
34+1 bal böcüğüm ve beeen :)))
elifcim maaşaallah diyorum sanada bal böcüğünede.

iremcim çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi.

S.Tuğbacım rabbim şifa versin böbreğine inşallah..
canımm çok teşekkürler

allah korumuş büyük geçmiş olsun canım allah onlara fırsat vermesin kahrolsunlar inşallahh unut unut sen stres yapma geçti bitti

Herkese slm kızlarr

kaç gündür giremedimm siteye dün dr a gittik kızım çok iyi maşallah 1688 gr ve 42 cm duru elif imiz herşey yolunda onunla alakalı şükür

ama ben çok kötüyüm acayip kaşınıyorum kurdeşen gibi oldu heryerımm kabardı kırmızı kırmızı ve kaşıyorum dr un dediğine göre plasentaya alerjim varmış mahvoldum ben

aranızda benım gıbı kasınan varmı soğuk su iyi gelıor ama bır anlıkkkk dayanamıyorummm

geçmişe bakamadım umarım güzel haberler vardır

kendinize iyi bakınnn

maaşaallah canım kızına.sanada geçmiş olsun.sanırım senin gibi vücudunda kabarcıklar çıkan sibel vardı tuzlu su sürüyordu kaşınan yerlerine

duygu teyzoooooooşşşşş teşekkürlerr listede bizde varııızzzzz hemen deyiveriyorum eksik bilgileirmi 27 yaş,hamiş kaldığı kilo 50,şuanki kilo 64.20
bebeğimizin cinsiyeti kız,yaşadığımız şehir erzulüüüm haftamız ise 31+3
çokmu karıştırdık acep

buda bizden sana ufak bir hedaaye tekrar çok teşekkürler

maşallah kuzucuna canım kaşıntında inşallah bir an önce geçer rahat bir nefes aldırır sana benimde göbekte minik kırmızı bikaçtane kabarcık gibi oldu kaşındı ama neyseki bir iki gün sürdü inşallah seninkide öyle basit bişeydir ve hemen geçer iyi geceler

Teşekkür ederim bende 1 saat öncesine kadar orkide alsam diye aklımdan geçiriyodum acaba çok mu yüksek sesle düşündüm :26:

slm hatuncuklar ve minnoşlarııı biz bu akşam çok kötü bişi yaptıkksaat 11 de kızartma yaptık koca bir tabak yedik
öyle kaptırmışım ki kapı çalınca irkildim kendimi basılmış hissettim agzım dolu kapıyı açtım eşim ve yanında arkadaşı bana böyle bakıyo53:
adamlar şaşırdı tabi bir yandan yutkunmaya çalısıp bir yandanda parmaklarını yalamaya çalışan şişko bir kadın görünce eee haklılar bende
şaşırırdım eşimin arkadaşı yenge iyimisin kıpkırmızı olmuşsun deyince agzımdakileri unutup kahkaha atmaya çalışırken ufak çaplı bogulma tehlikesi yasadım :100:neyse bu olayı atlattılar şükür ki

maşallahhhh kızçenee

maşallah canım kızına inşallah alerjin kısa süreli olur geçmiş olsunn

keske kacıp gıdebılmeye umudum olsaydı seyma..en az 2 sene daha burdayız bakalım zaman daha bızı nelere şahit tutacak...
iremcim çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi.
saol canım Allah razı olsun..
allah korumuş büyük geçmiş olsun canım allah onlara fırsat vermesin kahrolsunlar inşallahh unut unut sen stres yapma geçti bitti

saol canım tesekkur ederım..ne kadar unutsam yada unutmaya calıssam da onlar kendılerını o yada bu sekılde yıne ve yenıden hatırlatıyorlar canım..evımın onunde gorduklerımı anlatsam ınanmazsınız..ılk geldıgım donemler aklımı kacırıcam sanmıstım...rabbım onların serrınden ummetı muhammedı esırgesın ...dinsiz imansız köpekler

afiyet olsun canım yarasın özgürede sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…