2011 Ekim Anneleri

ay bacım msj gözümden kaçmış aman çok geçmiş olsun o ne yaaa insan korkudan erken dogurur oralarda eşinin işi oradaydı degilmi
tayin falan olamazmı kiiii okuyunca çok şaşırdımmmm insan evdeyken bile korkarrr

canım tayın ısteyebılmek ıcın 2 sene daha beklemek zorundayız zaten yaklasık 9 aydır burdayım ben esım sene basında gelmıstı benden 3 4 ay evvel yanı 1 yıl dıyelım kabataslak...

evımde bıle huzur yok canom ..gecen namaz kılıyodum kapım tekmelenıyor yemınle namazda ne okudugumu bıle unuttum korkudan altıma yapacaktım..kapğıyı acmadım esım yoktu..yıne bırgun tekmelenıyor yumruklanıyor(burda kımsemız yok kım yapabılırkı bu hareketı)karsı komsu yumrukluyor kapıyı..neymıs kapıda kalmısta benım evımın anahtarını ıstıyor bı deneyım belkı bızım evın kılıdını acar dıyor..dusunsene benım evımın anahtarının o kapıyı actıgını ben evde yokken benım evımede pekala gırebılır..ya dedım acarmı hıc ne alaka..bı ısrar bı ısrar ver anahtarı dıye verdım acmadı sukur acsaydıda degısırdım hemen kılidi...evımın onune molotof kokteylı atıyolar olaylar hep bızım evın onunde oluyo..esımın okulu evımın onunde o yuzden evıde tasımak ıstemıyorum gozumun onunde olsun hemen okul cıkısı eve gelebılsın yakın olsun dıye..daha bunlar hıc pazara gıdıyorumm bana kürtce konusuyolar ben turkce soyleyınce anıden tavır degısıyor kendı adamlarına 1 lıra bana 3 4 lıraya satmaya calısıyolar..turk oldugumuzu anladıklarında hemen tavırları yuzlerı falan degısıverıyor...kızıltepe dendıgınde orası baska sehır dıyolar bambaska ...oranın kürdü hic biryerınkıne benzemez dıyolar..gercekten oyle..daha neler varda ıste gormemeye ve duymamaya calısıyorum..canımın korkusuna resmen bana dokunmayan yılan bınyıl yasasın hesabına cekıyorum ıste..

allah yardımcınız olsun canım valla ne diyecegimi şaşırdım anahtarını kimseye bir daha verme kopyasını çıkarırlar falan sakın haaaa

allah yardımcınız olsun canım valla ne diyecegimi şaşırdım anahtarını kimseye bir daha verme kopyasını çıkarırlar falan sakın haaaa

amın canım ecmaınen ınsaallah..kaynanam da aynını soyledı..sen farketmeden sanıyede anahtarını sabuna basıverır aynını yaparlar dedı..allah korusun..

bende cıkıyorum kızlar ara ara gırer bakarım belkı bellı olmazz..asabım bozuk, yuruyuste kavga ettım benımkıyle..bır sohbet anında neyse tamam konusmayalım bu konudan deyıp lafı agzıma tıkmasından nefret edıyorum..bundan sonra bulurda konusrturur benı..gelene kadar agzma gelenı saydım sımdı ben balkonda o odada..gıdıp bıraz uzanayım..oda ne halı varsa gorsun...

İyi geceler kızlar. Kocişle film izliyorduk, wc arası verdik, hemen bir bakayım size dedim.

Nejla doğru hatırlıyor canım, ben deliler gibi kaşınıyordum. Çok şükür geçti. Ama artık kaşınmaktan başım ağrıyordu düşün yani. İsilik gibiydi benim ki aynı. Tuzlu su yapıyordum bir kaba, pamukla bütün gün göbeğimi siliyordum. Ama iyi geldi çok şükür. Bebe yağı falanda kullandım ama bence işe yarayan tuzlu su oldu. Birde doktorum buz gezdir göbeğinde demişti. Aklında bulunsun belki rahatlatır seni de.

iyi geceler anneler gerçi benden başka kimse yok şuanda.olsun.nasılsa okursunuz
bu gece son sahuru hazırlıcam eşime.tabi biz de yicez kızımla hiç eksik kalır mıyız eşimle film izledik ama 10 dk. önce uyuyakaldı.neyseki film bitmişti.çok güzeldi film incir reçeli diye bi türk filmi ben izlemiştim önceden tek başıma bide eşime izleteyim dedim.o da beğendi.hayret ağlamadım ben ki gayet duygusal bir filmdi.:26:
herkese çook rahat ve huzurlu uykular diliyoruz kızımla.

günaydınnnnn ben saat 4 ten beri hiççç uyumadım uyuyamadım nedenmi hemen anlatayımm

akşam eşim sahura kalkmak istemiyorum deyip yemegini yiyip yattı bende peşinden yattım teee davulcuyu duyana

kadar yatakta döndüm durdum sonra uyuyakalmışım saat 4 gibi eşimin telefonu çalmaya başladı ben gözlerimi açmadan

kesin sabah oldu diye düşünürken eşim alo anne hayırdır dedi benim gözler kapalı ama dinliyorum eşimin telden ses duyuluyor

sahura geldim oglum ekmek al geliyorum eşim şakaaaaaaaaa diye söyleniyo tabi ben hala uyukluyorum karşıdan annem

burcuya söyleme ben istanbuldayım deyince gözlerim yerinden öyle bir pörtledi ki inanamazsınız eşimin üstünden uçup telefona

neeee nerdesin şakamı yapıyooosuuuuuuuuuuuun diye bagrınmaya başladım o halim görülmeye degerdi

megersem annem bana süprüz yapmış biletini alıp akşam 5 otobusune binmiş gelmiş ay öyle sevindim kiiiii anlatamammmmm

gittik aldık annemi eve geldikk ogluşuma öyle ciciler örmüş kii çok güzeller bir ara paylaşırımm banada elbise almış çok şirinim

saat 4 ten beri car car konuşuyoruz sanki gündüzler çuvala girdi annem daha fazla dayanamayıp nakavt oldu yattı

bense hala heyecandan uyuyamadım yatıyorum sonra kalkıp anneme bakıyorum rüyamı degilmi diye

ama anlamalıydım 2 gündür hem kardeşim hem annem sürekli burdan bişi istiyomusun deyip duruyolardı ben çakardım bu olayı

ama hamilelik yüzünden alıcılarda sorun oluştuneyse bizden bu kadar bugun gelmezsem bilin ki anamla hasret gideriyozzzzzzzz

günaydınlarr.ben de uyuyamayanlardanım bgn nedense.sabah 4ü geçerek yattım ama 9da uyandım daha da uyuyamadım.annemle temizlik yapcaz bgn onun heyecanı desem değil neyse hayırlı arefe günleri diliyorum herkese.

canom çok sevindim senin adına.insanın annesi gibisi yok.tadını çıkarın günlerinizin ne güzel :))

birsey soracam birkac tane 2011 anneleri sayfasi okudum cogunlukla sezeryan normal dogum yapan az durumu acil olan evet ama sorunu olmiyan niye yaptiriyor doktorlar mi istiyor ?:44::44::44:

ayy o anızlardan bıktım artık heryerın koku dolmasına mı yakınayım yeryerın sımsıyah ıs dolmasına mı daha yenı temızledıgım evımın sımsıyah olmasına mı tabı tarladan kacıp gelen bıze sıgınan boceklerde cabası.(

keske kacıp gıdebılmeye umudum olsaydı seyma..en az 2 sene daha burdayız bakalım zaman daha bızı nelere şahit tutacak...

bayada varmıs canım dogu gorevı herhalde Allah kurtarsın en kısa zamanda... doktora kıme gıdyosun orda ya... ben batmana gıdıyodum... her ay 2 saatlık yol ama hastanelerı cok guzel dı batmanın...

birsey soracam birkac tane 2011 anneleri sayfasi okudum cogunlukla sezeryan normal dogum yapan az durumu acil olan evet ama sorunu olmiyan niye yaptiriyor doktorlar mi istiyor ?:44::44::44:

tatlım doktorlar ıcın daha kolay oluyo sezeryan tamamen tercıh yanı... sezeryan dedıgın olay dogum bıle degıl amelıyattır.. ama planlı gunu saatı bellı o yuzden doktorlarda hastalarda genelde bunu tercıh edıyolar.. doktorlar artık bagırmalarını sancılarını mı cekıyım dıyerek sezeryana alıyolar..

Gözlerim doldu canom, senin adına çok sevindim ama mutluluğunu heyecanını hissettim :) bu bayram istanbulda yanlız kaldık biz, sadece eşimin abisi var.. Benim kardeşlerim ailem bayram tatili için şehir dışında, eşimin aileside şehir dışında.. ilk defa bir bayramı ailem olmadan kutlayacağım

günaydın kızlaaarr....
bende gece doğru düzgün uyuyamadım ,bide ara ara uyanınca sinir oldum ,dünki eltimin davranışına ,uyandığımdan beride için için kavga ediyorum ,dün eişimle yemeği dışarda yedik gelince bi baktım bana gülücükler atıyo ,konuşturmaya çalışıyo ,pek oralı olmadım ama şuna çok sinirliyim ,yani önce söyle söyle ,ağla zırla ,eee bittimi şimdi ???yaptığın davranışın ne çabuk unutuyosun ,edepsiz!!!!neyse be genede mesafeli olcam ,yani mesafeliydim gene ama son 2 haftadır biraz iletişimimizin iyileştiğini düşünmüştüm ,ama artık sıkıldım yaaa ,güvenemiyceğim insanla dost olamam ben tersi düzü belli değil resmen ,bitaraftanda burda kimimiz varki hepi topu 2 eltiyiz zaten ,ama ne biliim yaaa...sıkıldım
canommmm çok sev,ndim ,bende az önce annemle konuşuyodum ,bayram için şunları yaptım ,abinler bugün geliyo dedi ,diğer abimle ablam zaten orda yaşıyo ,keşke sende burda olsaydın dediiçok üzüldüm ,sinir oldum ,orda benim ailem bana ben onlara haretken burda yaşadıklarıma bak!!!!!hiç kimseye güvenemiyorum ,zaten hep politikler ,kimseden gerçekten emin olamıyorum eşim dışında ,kii oda çok politiktir ,sen haklısın demez ,orta yolu bulmaya çalışır hep bende sinir olurum !!!
neyseee..iremcim bi ara malatyadada oluyodu öyle olaylar hatta benim kuzenim şehit olmuştu ,o dönem bizde çok tedirgindik ,gerçekten orda yaşamayan anlamaz seni ,ki biz öyle yerlerde yaşamadık hiç ,Allah sana sabır versin canım.
neyse bede bi tatlı daha yapcam onun hazırlıklarına girişeyim ,evim dağınık ama hiiç biyer düzenlicek halim yok ,dalım kolum kakmıyo ,belki yemek ve pasta yaparsam terapi olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…