- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ben korkuyorum sevmıyorum burayı deyınce ınsanlar yuzume bakıyor bön bön nesı var mis gıbı otur evınde dıyolar..allah askına oturdugum yere bomba atmıs dun 2 terorıst..aklınız alıyormu ..burda nasıl korkmadan yasanılabılır..aksam bız yuruyusten döndukten sonra atılmıs kızlar ya dun de 2 saat kadar erken cıktık yuruyuse herzaman 12 den sonra cıkardık dun 22:30 a gelıyordu..allahım korudu..yuruyus yaptıgımız yere atmıslar hemde..allahım sen koru bunların hısmından belasından serrınden ...
ay bacım msj gözümden kaçmış aman çok geçmiş olsun o ne yaaa insan korkudan erken dogurur oralarda eşinin işi oradaydı degilmi
tayin falan olamazmı kiiii okuyunca çok şaşırdımmmm insan evdeyken bile korkarrr
canım tayın ısteyebılmek ıcın 2 sene daha beklemek zorundayız zaten yaklasık 9 aydır burdayım ben esım sene basında gelmıstı benden 3 4 ay evvel yanı 1 yıl dıyelım kabataslak...
evımde bıle huzur yok canom ..gecen namaz kılıyodum kapım tekmelenıyor yemınle namazda ne okudugumu bıle unuttum korkudan altıma yapacaktım..kapğıyı acmadım esım yoktu..yıne bırgun tekmelenıyor yumruklanıyor(burda kımsemız yok kım yapabılırkı bu hareketı)karsı komsu yumrukluyor kapıyı..neymıs kapıda kalmısta benım evımın anahtarını ıstıyor bı deneyım belkı bızım evın kılıdını acar dıyor..dusunsene benım evımın anahtarının o kapıyı actıgını ben evde yokken benım evımede pekala gırebılır..ya dedım acarmı hıc ne alaka..bı ısrar bı ısrar ver anahtarı dıye verdım acmadı sukur acsaydıda degısırdım hemen kılidi...evımın onune molotof kokteylı atıyolar olaylar hep bızım evın onunde oluyo..esımın okulu evımın onunde o yuzden evıde tasımak ıstemıyorum gozumun onunde olsun hemen okul cıkısı eve gelebılsın yakın olsun dıye..daha bunlar hıc pazara gıdıyorumm bana kürtce konusuyolar ben turkce soyleyınce anıden tavır degısıyor kendı adamlarına 1 lıra bana 3 4 lıraya satmaya calısıyolar..turk oldugumuzu anladıklarında hemen tavırları yuzlerı falan degısıverıyor...kızıltepe dendıgınde orası baska sehır dıyolar bambaska ...oranın kürdü hic biryerınkıne benzemez dıyolar..gercekten oyle..daha neler varda ıste gormemeye ve duymamaya calısıyorum..canımın korkusuna resmen bana dokunmayan yılan bınyıl yasasın hesabına cekıyorum ıste..
allah yardımcınız olsun canım valla ne diyecegimi şaşırdım anahtarını kimseye bir daha verme kopyasını çıkarırlar falan sakın haaaa
Herkese slm kızlarr
kaç gündür giremedimm siteye dün dr a gittik kızım çok iyi maşallah 1688 gr ve 42 cm duru elif imiz herşey yolunda onunla alakalı şükür
ama ben çok kötüyüm acayip kaşınıyorum kurdeşen gibi oldu heryerımm kabardı kırmızı kırmızı ve kaşıyorum dr un dediğine göre plasentaya alerjim varmış mahvoldum ben
aranızda benım gıbı kasınan varmı soğuk su iyi gelıor ama bır anlıkkkk dayanamıyorummm
geçmişe bakamadım umarım güzel haberler vardır
kendinize iyi bakınnn
günaydınnnnnben saat 4 ten beri hiççç uyumadım uyuyamadım nedenmi hemen anlatayımm
akşam eşim sahura kalkmak istemiyorum deyip yemegini yiyip yattı bende peşinden yattım teee davulcuyu duyana
kadar yatakta döndüm durdum sonra uyuyakalmışım saat 4 gibi eşimin telefonu çalmaya başladı ben gözlerimi açmadan
kesin sabah oldu diye düşünürken eşim alo anne hayırdır dedi benim gözler kapalı ama dinliyorum eşimin telden ses duyuluyor
sahura geldim oglum ekmek al geliyorumeşim şakaaaaaaaaa diye söyleniyo tabi ben hala uyukluyorum karşıdan annem
burcuya söyleme ben istanbuldayım deyince gözlerim yerinden öyle bir pörtledi ki inanamazsınız eşimin üstünden uçup telefona
neeee nerdesin şakamı yapıyooosuuuuuuuuuuuun diye bagrınmaya başladım o halim görülmeye degerdi
megersem annem bana süprüz yapmış biletini alıp akşam 5 otobusune binmiş gelmiş ay öyle sevindim kiiiii anlatamammmmm
gittik aldık annemi eve geldikk ogluşuma öyle ciciler örmüş kii çok güzeller bir ara paylaşırımm banada elbise almış çok şirinim
saat 4 ten beri car car konuşuyoruz sanki gündüzler çuvala girdi annem daha fazla dayanamayıp nakavt oldu yattı
bense hala heyecandan uyuyamadım yatıyorum sonra kalkıp anneme bakıyorum rüyamı degilmi diye
ama anlamalıydım 2 gündür hem kardeşim hem annem sürekli burdan bişi istiyomusun deyip duruyolardı ben çakardım bu olayı
ama hamilelik yüzünden alıcılarda sorun oluştuneyse bizden bu kadar bugun gelmezsem bilin ki anamla hasret gideriyozzzzzzzz
Yorulmuşsunuz ama işi de bayağı kolaylamışsınız... Park yatak da almıştın, yatak odası için miydi?
Bu arada anız yakıyorlar, eve doluyor is - duman & kurum, sanki evin içinde kağıt yakmışız da bütün odaları dolaşmışız gibi...Temizlik de yapamıyoruz bu yüzden, iki saate kalmıyor geri aynısı oluyor evin içi... :84:
Bayram dönüşü biter umarım; cuma günü temizlik yaptırmayı planlıyorum; cumartesi üniversiteden arkadaşım gelecek eşiyle, bir de okul açılıyor ev görmeye gelebilir okuldan arkadaşlar da...
Biz de yarın önce doktor kontrolüne ordan çıkışta da kayınvalidemlere gideceğiz, bayramın 2. günü de mersine annemlere gideceğiz...
Bayram boyunca sayfalar yavaş ilerler sanırım & umarım...
keske kacıp gıdebılmeye umudum olsaydı seyma..en az 2 sene daha burdayız bakalım zaman daha bızı nelere şahit tutacak...
birsey soracam birkac tane 2011 anneleri sayfasi okudum cogunlukla sezeryan normal dogum yapan az durumu acil olan evet ama sorunu olmiyan niye yaptiriyor doktorlar mi istiyor ?:44::44::44:
günaydınnnnnben saat 4 ten beri hiççç uyumadım uyuyamadım nedenmi hemen anlatayımm
akşam eşim sahura kalkmak istemiyorum deyip yemegini yiyip yattı bende peşinden yattım teee davulcuyu duyana
kadar yatakta döndüm durdum sonra uyuyakalmışım saat 4 gibi eşimin telefonu çalmaya başladı ben gözlerimi açmadan
kesin sabah oldu diye düşünürken eşim alo anne hayırdır dedi benim gözler kapalı ama dinliyorum eşimin telden ses duyuluyor
sahura geldim oglum ekmek al geliyorumeşim şakaaaaaaaaa diye söyleniyo tabi ben hala uyukluyorum karşıdan annem
burcuya söyleme ben istanbuldayım deyince gözlerim yerinden öyle bir pörtledi ki inanamazsınız eşimin üstünden uçup telefona
neeee nerdesin şakamı yapıyooosuuuuuuuuuuuun diye bagrınmaya başladım o halim görülmeye degerdi
megersem annem bana süprüz yapmış biletini alıp akşam 5 otobusune binmiş gelmiş ay öyle sevindim kiiiii anlatamammmmm
gittik aldık annemi eve geldikk ogluşuma öyle ciciler örmüş kii çok güzeller bir ara paylaşırımm banada elbise almış çok şirinim
saat 4 ten beri car car konuşuyoruz sanki gündüzler çuvala girdi annem daha fazla dayanamayıp nakavt oldu yattı
bense hala heyecandan uyuyamadım yatıyorum sonra kalkıp anneme bakıyorum rüyamı degilmi diye
ama anlamalıydım 2 gündür hem kardeşim hem annem sürekli burdan bişi istiyomusun deyip duruyolardı ben çakardım bu olayı
ama hamilelik yüzünden alıcılarda sorun oluştuneyse bizden bu kadar bugun gelmezsem bilin ki anamla hasret gideriyozzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?