2011 Ekim Anneleri

Selamlar kızlar, bugün sabah işe gittim acil bir durum söz konusu olmuş akşam patronum aradı tüm anahtarlar bende olduğu için mecburen gittim, çok sinir oldum az evvel geldim ayaklarım ağrıdı daha toz alıcam banyo vc yıkıcam yemek yapıcam canım çıkıcak yani.. Bütünn programım alt üst oldu.. Neyse biraz dinleneyim hemen işe girişmem toparlanmamm lazın yaa..

doktorlar kolaya kaciyorlar desene

bu konudan uzak ama biden aklima geldi yazayim dedim benimle beraber bir arkadas hamile arap bir aile kocasi doktorlar ... gormesinler diye dogumu evde birde annesine yaptirmayi dusunuyor kadincaz anlatti bana dedim ammada karisinin kiymetli ... varmis bizimde kocamiz var ama hic oyle kotu dusunmuyor gorse ne olucak sanki altindan mi yapilmis bu devirde ve avrupa gibi bir yerde oyle cahiller var iste

Sinir olurum böyle ağlayıp zırlayıp acıtasyon yapanlara... hayır yapıyosun madem yaptığınında arkasında dur, bi ara benim eltim yapıyodu, ağlamaz ama sindirmeye çalışır laf sokardı aklınca tabi, eşim için hiç muhatap olmadım hep sustum alttan aldım ama en sonunda aldım sazı elime 8 sene sonunda bunu itin g.tüne soktum çıkardım nazikçe ama karıncayı öpüp belini incitmeden , bu defa özür dilemeler ben sinir hastasıyım demeler ağlamalar yalvarmalar,,,, b,de benden 9 yaş büyük hatun... odur budur edebini bilir karşımda, herkese över beni elticim şöyle elticim böyle :))))))9 Hıı neymiş demekki devey diken adamı ..... yaranıyomuş vallada billada böyle bu ya, insan gibi yaklaşırsın anlamaz kullanır vır vır dır dır bitmez. En iyisi alacan eline verecen azına geleni bak nasıl kedi oluyoo...

Son düzenleme:
kızlar banyo yapmıtım sonra bir baktım bacağımda az çatlak var:2f ya niye çatladım çokta kilo almadım bide yani moralim bozuldu..karnımda yok bacağımda olmuş sinir oldum..bu akşam görümcem iftara çağırdı nasıl mutlu oldum oh yemek yapmıcam sonra bayramda giyecek bişeyim yok çarşıya gitsemmi diyorum çok kalabalıkdır diye gözüm yemiyor valla..bu arada ağrılarım geçti şükür aman başlamasın bir daha sizdede böyle ağrılar olursa korkmayın anladımki normal bu ağrılar...

Allah yardımcısı olsun kadıncağızın, nasıl doğum yaptırcak kaynanası ya

Boşver şeyma göbeğinde olmasın bacak çok mühim değil, benim kukumun üzerinde var ama olsun yeterki sağlıklı olsun.. Ağrılar öyle canım evet 2 gün oluyor sonra geçiyor sonra bir daha oluyor :)

Boşver şeyma göbeğinde olmasın bacak çok mühim değil, benim kukumun üzerinde var ama olsun yeterki sağlıklı olsun.. Ağrılar öyle canım evet 2 gün oluyor sonra geçiyor sonra bir daha oluyor :)

ben çatlamam çok kilo almadım diyordum görünce şok oldum valla çok uyuz duruyor sanki orda yara olmuş..ağrılarda insanı korkutuyor valla aman olmasın ya..geçen biryerde okudum normalde adet ağrısı çok çeken kolay doğuruyormuş hatta kız yazmışki benim ağrılarım olunca bayılırdım demiş doğum o yüzden çok ağrılı gelmedi bana demiş valla bende çok ağrı çekerdim hatta kusardım ağrıdan belkide kolay doğururum alışkın olduğum için o ağrılara..

yok yoook ,bende yapcam ,az daha biriksin ,gözüm hiç bişeyi görmez ,yalnız ben öpreken belinide incitirim her yarinide ,kimseyi tanımam valla..bakacağız...ozamana kadar sendende alırım tavsiye

benim ablamda aynen öyle ağrılar çekerdi ,normal doğum yaptı ikisindede,ama kolaymıdır zormudur bilemiycem ,anlık bişey işte...ablamdada çok kesi vardı mesela ,bide sonrasında kabızlaık ve hemoroit sorunu yaşadı akıllara zarar ,saatlerce wcden çıkamazdı canım yaa...bende ağrı çekince gayet güzel çekerim ama hemen ağrı kesivi alıyorum rahat ediyorum ama kusma falan hiiç olmadı ,hatta ilk adet olduğumda hissetmezd,m bile,sonra bikaç kişiye söyledim nazar değidi sanırım ...anaam onada değermiymiş demeyin oldumu oluyo valla ,insanın neye haset edeceği bilinmiyokii...Allah hepimize kolay doğum nasip etsin

kızlarr dün gece uykuyla uyanıklık arası bişey hatırlıyodum merak ettim eşime sordum ...böyle elimde eşimin yastığı ,diğer tarafındanda o tutuyodu ve bana sinirli bakıyodu ,sonra ben uyumaya devam ettim ,az önce sordum kendisine böyle bişey oldumu diye cevabıı"evet başımn altındaki yastığı çekip bacaklarının arasını koymaya çalışıyodun ..manyakk" dedi banaa hihihi napıyım dedim ,sende kanepeden katmasaydın ,alıştım sensizliğe o yastık hep boş duruyodu dedim...

sağolun kızlarrr valla dayanamayıp annemi uykudan uyandırdım napim uyumasın özlemişimmmm

kalktık kahvaltı yaptık sohbet ettik annem sürekli eli karnımda özgürüm canım diye sevip okşadı özgür beyde

şımarık sev beni diye içimde resmen dört döndüüü çok güzeldi yaa gözlerim dolduuşimdi çıktı annem dedemin

mezarlıgına gitti ben gidemedim ordan anneanneme gidecek çıkarken sakın geç kalmaaaaaa diye söyledim ay bu süprüz çok

hoşuma gittii beni görünce annem duygulandı valla şişko bişey uzaktan kadına dogru yaklaşıyo bana koş dedi yaaaaa

dedim koşamam ama yuvarlanabilirim ayyy süperrr bir hafta bizi bekliyo annecimleeeeeee

yaaa hazır sen söylemişken ,kızlar bayramda mezar ziyareti yapamıycakmıyız biz??yani hamileler mezarlığa giremezmiymiş ,hiç araştırmadımilk size soruyorum bak ona göre

yuhhh oda ne be oyle gercekten baya kıymetlıymsı demekkı... arap erkeklerı ıste tutucu oluyolar

slm kızlar nasılsınız herkese şimdiden hayırlı bayramlar bugün kaynanama gidiyorum belki fırsat bulup giremem bayramı orda geçireceğiz arifeden gelin çok yormayız seni ama azcık yardım edersin dedi bayram yemeği falan yapılacak yarında anneme babaneme falan gidicez....
bu bebişten önceki son bayramımız kızlar allah nasip ederse kurban bayramında yavrularımız kollarımızda olacak ve bizde onlara bayramlıklar alıcaz ayyyy düşüncesi bile harika ya
herkese eşiyle çocuğuyla ve tüm sevdikleriyle beraber geçireceği mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum allaha emanet olun canlarım kuzularıma iyi bakın

yaaa hazır sen söylemişken ,kızlar bayramda mezar ziyareti yapamıycakmıyız biz??yani hamileler mezarlığa giremezmiymiş ,hiç araştırmadımilk size soruyorum bak ona göre

valla bana herbişi yasak yaa ondan gidemedim gidilirmi gidilmezmi bilmiyorum :44::44::

burdakı devlet hastanesını tasıdılar mardıne dogru..arabamız olmayınca gıdıp gelmek sıkıntı oldu..burda ıpekyolu ozel hastanesı var oda mardındeymıs kızıltepeye tasımıslar..oraya gıdıyorum canım..araba olmayınca uzak yerlere gıdemıyorum ne yazıkkı..korkuyorum doktorumada tam guvenebılmıs degılım ama allaha sıgındım elımden bısey gelmıyor cunku...

bu gece ne kadar cok kişi uyuyamamıs ole..bende burdan cıktıktan sonra odada tv ızledım bıraz uykum geldı gıttım yattım saat 2 gıbı benımkı gelmıs ama sinirden sancım vardı mıdem de ve kasıklarımda bır rahat edemıyordum..sarıldı askım balım sonra döndu kıcını cunku ben istifimi bozmadımbu arada kasıklarıma dogru ıyıce sancım arrtttı tabı ..kalktım yanından balkonda oturdum tv actım derken saat 04:30 oldu kalktı abdest aldı namaz kıldı gerı yattı..hıc gelıyonmu yatmıyonmu dıyen yok..sınırden oturdum agladım kalktım namazdan sonra allahım gunah yazmasın dıye yattım yanına sokulası oldu ama pas vermedım dondum arkamı..1 2 saat sonra uyuyamadım sıcaktan sancıdan aldım yastıgı kanepeye yattım vantılatorude acıp..sabaha kadar gelmedı sormadı..oglen 1 gıbıde uyandım sesıne..konusmaya calısıyor laf atıyor ama konusmıcam ınanılmaz sinirlendım..
sanse saol canım allah buradakılerın hepsıne dayanma gucu ve sabır versın..

Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.

Hiç deme bir de börtü böcek doğru diyorsun, ev 13. kat ama gene de küçük yeşil kanatlı böceklerden görüyorum nerdeyse bir haftadır...

Bitse bari bayramla beraber, cuma temizlik yaptırayım diye düşünüyorum, boşa gitmesin...

Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.

başın saolsun canım ,ben hayaline bile katlanamıyorum annemin ölümünün ,ama zaten hasretim bnende yıllardır ,eminim tek olsun da uzakta olsun diceksin ama budansürekli yiyo insanı , o bana ben ona doyamıyorum ,bide diyorum bişey mişey olursa hemen yanında olamıycam ,bigün Allah korusun kötü bi haber gelirse ne yaparım kendimi bilmiyorum

Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...

Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...

Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…