tatlım doktorlar ıcın daha kolay oluyo sezeryan tamamen tercıh yanı... sezeryan dedıgın olay dogum bıle degıl amelıyattır.. ama planlı gunu saatı bellı o yuzden doktorlarda hastalarda genelde bunu tercıh edıyolar.. doktorlar artık bagırmalarını sancılarını mı cekıyım dıyerek sezeryana alıyolar..
günaydın kızlaaarr....
bende gece doğru düzgün uyuyamadım ,bide ara ara uyanınca sinir oldum ,dünki eltimin davranışına ,uyandığımdan beride için için kavga ediyorum ,dün eişimle yemeği dışarda yedik gelince bi baktım bana gülücükler atıyo ,konuşturmaya çalışıyo ,pek oralı olmadım ama şuna çok sinirliyim ,yani önce söyle söyle ,ağla zırla ,eee bittimi şimdi ???yaptığın davranışın ne çabuk unutuyosun ,edepsiz!!!!neyse be genede mesafeli olcam ,yani mesafeliydim gene ama son 2 haftadır biraz iletişimimizin iyileştiğini düşünmüştüm ,ama artık sıkıldım yaaa ,güvenemiyceğim insanla dost olamam ben tersi düzü belli değil resmen ,bitaraftanda burda kimimiz varki hepi topu 2 eltiyiz zaten ,ama ne biliim yaaa...sıkıldım
canommmm çok sev,ndim ,bende az önce annemle konuşuyodum ,bayram için şunları yaptım ,abinler bugün geliyo dedi ,diğer abimle ablam zaten orda yaşıyo ,keşke sende burda olsaydın dediiçok üzüldüm ,sinir oldum ,orda benim ailem bana ben onlara haretken burda yaşadıklarıma bak!!!!!hiç kimseye güvenemiyorum ,zaten hep politikler ,kimseden gerçekten emin olamıyorum eşim dışında ,kii oda çok politiktir ,sen haklısın demez ,orta yolu bulmaya çalışır hep bende sinir olurum !!!
neyseee..iremcim bi ara malatyadada oluyodu öyle olaylar hatta benim kuzenim şehit olmuştu ,o dönem bizde çok tedirgindik ,gerçekten orda yaşamayan anlamaz seni ,ki biz öyle yerlerde yaşamadık hiç ,Allah sana sabır versin canım.
neyse bede bi tatlı daha yapcam onun hazırlıklarına girişeyim ,evim dağınık ama hiiç biyer düzenlicek halim yok ,dalım kolum kakmıyo ,belki yemek ve pasta yaparsam terapi olur....
doktorlar kolaya kaciyorlar desene
bu konudan uzak ama biden aklima geldi yazayim dedim benimle beraber bir arkadas hamile arap bir aile kocasi doktorlar ... gormesinler diye dogumu evde birde annesine yaptirmayi dusunuyor kadincaz anlatti bana dedim ammada karisinin kiymetli ... varmis bizimde kocamiz var ama hic oyle kotu dusunmuyor gorse ne olucak sanki altindan mi yapilmisbu devirde ve avrupa gibi bir yerde oyle cahiller var iste
kızlar banyo yapmıtım sonra bir baktım bacağımda az çatlak var:2f ya niye çatladım çokta kilo almadım bide yani moralim bozuldu..karnımda yok bacağımda olmuş sinir oldum..bu akşam görümcem iftara çağırdı nasıl mutlu oldum oh yemek yapmıcam sonra bayramda giyecek bişeyim yok çarşıya gitsemmi diyorum çok kalabalıkdır diye gözüm yemiyor valla..bu arada ağrılarım geçti şükür aman başlamasın bir daha sizdede böyle ağrılar olursa korkmayın anladımki normal bu ağrılar...
Boşver şeyma göbeğinde olmasın bacak çok mühim değil, benim kukumun üzerinde varama olsun yeterki sağlıklı olsun.. Ağrılar öyle canım evet 2 gün oluyor sonra geçiyor sonra bir daha oluyor :)
yok yoook ,bende yapcam ,az daha biriksin ,gözüm hiç bişeyi görmez ,yalnız ben öpreken belinide incitirim her yarinide ,kimseyi tanımam valla..bakacağız...ozamana kadar sendende alırım tavsiyeSinir olurum böyle ağlayıp zırlayıp acıtasyon yapanlara... hayır yapıyosun madem yaptığınında arkasında dur, bi ara benim eltim yapıyodu, ağlamaz ama sindirmeye çalışır laf sokardı aklınca tabi, eşim için hiç muhatap olmadım hep sustum alttan aldım ama en sonunda aldım sazı elime 8 sene sonunda bunu itin g.tüne soktum çıkardım nazikçe ama karıncayı öpüp belini incitmeden, bu defa özür dilemeler ben sinir hastasıyım demeler ağlamalar yalvarmalar,,,, b,de benden 9 yaş büyük hatun... odur budur edebini bilir karşımda, herkese över beni elticim şöyle elticim böyle :))))))9 Hıı neymiş demekki devey diken adamı ..... yaranıyomuş vallada billada böyle bu ya, insan gibi yaklaşırsın anlamaz kullanır vır vır dır dır bitmez. En iyisi alacan eline verecen azına geleni bak nasıl kedi oluyoo...
ben çatlamam çok kilo almadım diyordum görünce şok oldum valla çok uyuz duruyor sanki orda yara olmuş..ağrılarda insanı korkutuyor valla aman olmasın ya..geçen biryerde okudum normalde adet ağrısı çok çeken kolay doğuruyormuş hatta kız yazmışki benim ağrılarım olunca bayılırdım demiş doğum o yüzden çok ağrılı gelmedi bana demiş valla bende çok ağrı çekerdim hatta kusardım ağrıdan belkide kolay doğururum alışkın olduğum için o ağrılara..
yaaa hazır sen söylemişken ,kızlar bayramda mezar ziyareti yapamıycakmıyız biz??yani hamileler mezarlığa giremezmiymiş ,hiç araştırmadımilk size soruyorum bak ona göresağolun kızlarrr valla dayanamayıp annemi uykudan uyandırdımnapim uyumasın özlemişimmmm
kalktık kahvaltı yaptık sohbet ettik annem sürekli eli karnımda özgürüm canım diye sevip okşadı özgür beyde
şımarık sev beni diye içimde resmen dört döndüüü çok güzeldi yaa gözlerim dolduuşimdi çıktı annem dedemin
mezarlıgına gitti ben gidemedim ordan anneanneme gidecek çıkarken sakın geç kalmaaaaaa diye söyledim ay bu süprüz çok
hoşuma gittii beni görünce annem duygulandı valla şişko bişey uzaktan kadına dogru yaklaşıyobana koş dedi yaaaaa
dedim koşamam ama yuvarlanabilirimayyy süperrr bir hafta bizi bekliyo annecimleeeeeee
doktorlar kolaya kaciyorlar desene
bu konudan uzak ama biden aklima geldi yazayim dedim benimle beraber bir arkadas hamile arap bir aile kocasi doktorlar ... gormesinler diye dogumu evde birde annesine yaptirmayi dusunuyor kadincaz anlatti bana dedim ammada karisinin kiymetli ... varmis bizimde kocamiz var ama hic oyle kotu dusunmuyor gorse ne olucak sanki altindan mi yapilmisbu devirde ve avrupa gibi bir yerde oyle cahiller var iste
yaaa hazır sen söylemişken ,kızlar bayramda mezar ziyareti yapamıycakmıyız biz??yani hamileler mezarlığa giremezmiymiş ,hiç araştırmadımilk size soruyorum bak ona göre
burdakı devlet hastanesını tasıdılar mardıne dogru..arabamız olmayınca gıdıp gelmek sıkıntı oldu..burda ıpekyolu ozel hastanesı var oda mardındeymıs kızıltepeye tasımıslar..oraya gıdıyorum canım..araba olmayınca uzak yerlere gıdemıyorum ne yazıkkı..korkuyorum doktorumada tam guvenebılmıs degılım ama allaha sıgındım elımden bısey gelmıyor cunku...ayy o anızlardan bıktım artık heryerın koku dolmasına mı yakınayım yeryerın sımsıyah ıs dolmasına mı daha yenı temızledıgım evımın sımsıyah olmasına mıtabı tarladan kacıp gelen bıze sıgınan boceklerde cabası . (
bayada varmıs canım dogu gorevı herhalde Allah kurtarsın en kısa zamanda... doktora kıme gıdyosun orda ya... ben batmana gıdıyodum... her ay 2 saatlık yol ama hastanelerı cok guzel dı batmanın...
günaydın kızlaaarr....
bende gece doğru düzgün uyuyamadım ,bide ara ara uyanınca sinir oldum ,dünki eltimin davranışına ,uyandığımdan beride için için kavga ediyorum ,dün eişimle yemeği dışarda yedik gelince bi baktım bana gülücükler atıyo ,konuşturmaya çalışıyo ,pek oralı olmadım ama şuna çok sinirliyim ,yani önce söyle söyle ,ağla zırla ,eee bittimi şimdi ???yaptığın davranışın ne çabuk unutuyosun ,edepsiz!!!!neyse be genede mesafeli olcam ,yani mesafeliydim gene ama son 2 haftadır biraz iletişimimizin iyileştiğini düşünmüştüm ,ama artık sıkıldım yaaa ,güvenemiyceğim insanla dost olamam ben tersi düzü belli değil resmen ,bitaraftanda burda kimimiz varki hepi topu 2 eltiyiz zaten ,ama ne biliim yaaa...sıkıldım
canommmm çok sev,ndim ,bende az önce annemle konuşuyodum ,bayram için şunları yaptım ,abinler bugün geliyo dedi ,diğer abimle ablam zaten orda yaşıyo ,keşke sende burda olsaydın dediiçok üzüldüm ,sinir oldum ,orda benim ailem bana ben onlara haretken burda yaşadıklarıma bak!!!!!hiç kimseye güvenemiyorum ,zaten hep politikler ,kimseden gerçekten emin olamıyorum eşim dışında ,kii oda çok politiktir ,sen haklısın demez ,orta yolu bulmaya çalışır hep bende sinir olurum !!!
neyseee..iremcim bi ara malatyadada oluyodu öyle olaylar hatta benim kuzenim şehit olmuştu ,o dönem bizde çok tedirgindik ,gerçekten orda yaşamayan anlamaz seni ,ki biz öyle yerlerde yaşamadık hiç ,Allah sana sabır versin canım.
neyse bede bi tatlı daha yapcam onun hazırlıklarına girişeyim ,evim dağınık ama hiiç biyer düzenlicek halim yok ,dalım kolum kakmıyo ,belki yemek ve pasta yaparsam terapi olur....
sağolun kızlarrr valla dayanamayıp annemi uykudan uyandırdımnapim uyumasın özlemişimmmm
kalktık kahvaltı yaptık sohbet ettik annem sürekli eli karnımda özgürüm canım diye sevip okşadı özgür beyde
şımarık sev beni diye içimde resmen dört döndüüü çok güzeldi yaa gözlerim dolduuşimdi çıktı annem dedemin
mezarlıgına gitti ben gidemedim ordan anneanneme gidecek çıkarken sakın geç kalmaaaaaa diye söyledim ay bu süprüz çok
hoşuma gittii beni görünce annem duygulandı valla şişko bişey uzaktan kadına dogru yaklaşıyobana koş dedi yaaaaa
dedim koşamam ama yuvarlanabilirimayyy süperrr bir hafta bizi bekliyo annecimleeeeeee
ayy o anızlardan bıktım artık heryerın koku dolmasına mı yakınayım yeryerın sımsıyah ıs dolmasına mı daha yenı temızledıgım evımın sımsıyah olmasına mıtabı tarladan kacıp gelen bıze sıgınan boceklerde cabası . ( [/COLOR]
Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?