2011 Ekim Anneleri

Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.
başın sağolsun canım bazen annemin rüyamda öldüğünü görüyorum kaç gün etkisinden kurtulamıyorum bazen kızıyorum ona ama o olmazsa
dayanamam heraldeee

maşallahhh oglunaaa

selam kızlar
güne kötü haberle başladık
benim eşimin gittiği berberin eşide hamileydi bizimle beraberdi onunkiside,
7 aylıkken kontrole gittiklerinde 2 cm açılma varmış , burda yenidoğan yoğun bakım yok semiha şakire gidin demişler,
oraya gitmişler oradada yokmş başka bir özel hastaneye sevk etmişler
oraya gittiklerinde 5 cm açılma varmış ve acilen bebeği allmışlar sezeryan ile, ne ciğer geliştirici iğne, ne doğumu durduracak birşey,
7 gün kuvözde kalmış sonrada vefat etmiş bebecik,, çok üzüldüm çok .

sonra çıktık kocişle bana düz ayakkabı ve bayramlık elbise almaya , elbise çok zor buldum , biraz mürebbiye gibi oldu ama olsun şık birşey :)
rahat bi ayakkabıda bulamadım kendime döndük geldik evimize
artık bu kadarcık çıkmak bile çok yoruyor beni ve belim çok ağrıyor .

ayy çok korkunçççç allahım kimseye yaşatmasınnnn başı sağolsun (( nasıl hastane orası öyle yaaa bu kadar cahilmi bu doktorlarr

sorma ya bende hiç anlam veremedim
hem şimdiye kadar neden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmayan bir hastaneye gitmişler onuda anlmadım.
takdiri ilahi demekki, elden birşey gelmiyor zaten artık .

ve bütün herşeyinide hazırlamışlar , beşiğini elbiselerini hep almışlar
hatta havuzluhanı bilmiyormuş eşim söylemiş daha önceki görüşmelerinde, gitmişler ordan seçmişler hep .

Allah sabır versin, dayanma gücü versin inşallah... Ben çok kötü etkileniyorum bu haberlerden, Korkuyoruz inanın ben iki gün kendime gelemiyorum, en ufak ağrı sancı olduğunda acaba benim bebeğimede bişimi olcak açıklıkmı oldu vs diye daha çok korkuyorum böyle şeyleri okuyunca... Psikolojim alt üst oluyor en ufak ağrıda doktora hastaneye gidiyorum. Allah sabır versin yine diyorum çok zor.
Birinin bebeği ölmüş demekhemde bizimle aynı aylarda... biz gibi hamilelere söylenicek en son şey olmalı...

kusura bakma arkadaşım, amacım kimseyi üzmek değil,
duyduğumda bende çok üzüldüm ve her güzel şeyi paylaştığımız gibi bunuda paylaşmak istedim, üzmek değildi kimseyi derdim. ama bunlarda hayatın gerçekleri , malesefki ..

yok anacım yokkkk ben bu iyi niyetimi alıp gömücem heeeeee :100::100::100:dövün beni kimseye güleryüz göstermeyeyimmmmmmmm

dogum yapan komşum bebegini misafire bırakıp su almaya çıkmış çıkmışkende gümüşçüye ugramışş yüzük bakmış akılllı bu arada kendi

altın alyansınıda o ara kaybetmiş bana diyoki bana yardım et eşime ne yalan söyleyeyim dedim ordan ben yalan makinası gibimi duruyorum

gerçegi söyle yapacak bişi yok kalkıp demezmi ben söyle düşündüm (düşünen beynine tüküreyim )neymişşşş benimle dışarı çıkmışmışşştaa

esofman almaya sonra ben demişim ki gel gümüşçüye girelim birlikte çıktıgımızı söyleyelim eşim aynlız çıktıgımı duyarsa kızar dedi

ayyy komşu sakın beni karıştırma adam kalkıp komşun çalmış olmasın diye söylerde günahımı alırsa ben ne olcam dedim

yok ya eşim öyle düşünmez diyo utanmadan suçu üstüme atacak dedim beni karıştırma başkasını bul manyakmı neee allahımmmm

hepsi niye beni buluyo kiii başka safmı yok anlayamıyorummmm :100::100::100:anneme söyledim kadın yırtarım onu dedii

Utku paşa 2kiloya yaklaşmış maşallah
Sırf bu yüzden hamile kalmadan önce hastane araştırmaya başladım ben. Doktorun içine sinmesi, gece doğuma gelmesi, hastanenin yoğun bakım ünitesi olup olmadığı, çok şükür içim rahat gidiyorum gerçi seninde dediğin gibi takdiri ilahi dünyanın en mükemmel hastaneside olsa yiyicek ekmeğin yoksa elden bişey gelmiyo ama en azından sonrasında bi elimden geleni yaptım demek var bide keşke gittiğim hastaneyi araştırsaydım belki böyle olmazdı diye kendini suçlamak var

İnşallah bir avazda olur biter canım, Allah yardım eder merak etme :)

Tabiki üzmek değildir amacın canım, hayatın gerçekleri elbet bende daha önce yaşadığım için iyi biliyorum gerçek olduğunu, o yüzden daha çok etkileniyorum.. Ben böyle bir haberin sanada söylenmemesi açısından yazdım son cümlemi,sende hamilesin en nihayetinde, etkilenme diye..

Son düzenleme:

Düşüne düşüne onu mu düşünmüş salak.
hiç bişey yapamıyosa evi sildim suyun içinde parmağımdan çıkmış tuvallete suyu dökünce sesinden farkettim ama foşşşşşşş diye yuttu lağam desin.
2 dakikada nasıl yazdım hemen Çokkkk yalancıyım galiba hemen ürettiğime göre

foşşşşş diye yuttuu lağam

Son düzenleme:

Ne kadar uyanıkmış o öyle, resmen seni suçlayacak yani hiç utanmada kalmamış sana söylüyor bunu bide yüzüne baka baka

Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu, kavga çıkarmak için eşimin uyanmasın bekliyorum hali hazırda :)

Ayy kendime inanmıyorum yaaa foşşşşş 'u deminden beri fatoşşş diye okuyorum, okuyorum okuyorum :))))))))))))

Son düzenleme:
Ne kadar uyanıkmış o öyle, resmen seni suçlayacak yani hiç utanmada kalmamış sana söylüyor bunu bide yüzüne baka baka

işte tek salak ben sanıyor sakın dedim böyle bişey yapayım deme bu olayı dün akşam anlattı bu sabahta çamaşır sererken gördüm dedim ne dedin eşine
kaybettim dedim o kadar valla inşallah öyledir çünkü ben dün hiç sokaga çıkmadım boşunada günahım alınmasın bir zahmet

canım Allah yardımcın olsun... bızımde yok arabamız.. dolmslarla mıdyata ordan batmana gıdıyoduk cok zor oluyodu.. keske ozel hastane olsaydı ben ordaykende.. dogum hakkında konustunuz mu hıc canım... bence erkenden konus mardın devlet hastanesındekı doktorla falan... aralıkta bı arkadasım dogum yaptı mardınde normal dogum..tabı ılk defa dogum ıcın gıttı kız oraya doktor gırmemıs dogumuna ebeler gırmıs onlarda mahvetmısler kızı... sen neyap et konus anlas doktorla canım...

İnşallah öyledir bence sen doğru söyleyip söylemediğini anlamak için eşininde bulunduğu bir ortamda zarf at canom, yada eşine sor, o kadar muhabbetiniz varsa, küpesini kaybetmiş geçen gün su almaya gidince bulunmuşmu dr, senin onla olmadığını anlasın :) Eğer yalan söylediysede kendisi düşünsün napıcağını..

Sen şimdi kavga modundan da çıkmışsındır gülünce Tüühhhh kısmet değilmiş bi daha ki sefere kavga edersin artık napalım

canom bu tipler hep seni buluyor

bızım burdada o yesıl kanatlı sıneklerden var 1 gunluk omurlerı oluyo sonra pat dusup oluyolar ama heryer sınek olusu bıtık artık hergun supurmekten sılmeten.. malesef bıde bu sınekler hava soguyana kadar devamlı gelıyolar... kasıma kadar hergun supur sıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…