- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
başın sağolsun canımCanım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.
Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
selam kızlar
güne kötü haberle başladık
benim eşimin gittiği berberin eşide hamileydi bizimle beraberdi onunkiside,
7 aylıkken kontrole gittiklerinde 2 cm açılma varmış , burda yenidoğan yoğun bakım yok semiha şakire gidin demişler,
oraya gitmişler oradada yokmş başka bir özel hastaneye sevk etmişler
oraya gittiklerinde 5 cm açılma varmış ve acilen bebeği allmışlar sezeryan ile, ne ciğer geliştirici iğne, ne doğumu durduracak birşey,
7 gün kuvözde kalmış sonrada vefat etmiş bebecik,, çok üzüldüm çok .
sonra çıktık kocişle bana düz ayakkabı ve bayramlık elbise almaya , elbise çok zor buldum , biraz mürebbiye gibi oldu ama olsun şık birşey :)
rahat bi ayakkabıda bulamadım kendime döndük geldik evimize
artık bu kadarcık çıkmak bile çok yoruyor beni ve belim çok ağrıyor .
selam kızlar
7 aylıkken kontrole gittiklerinde 2 cm açılma varmış , burda yenidoğan yoğun bakım yok semiha şakire gidin demişler,
oraya gittiklerinde 5 cm açılma varmış ve acilen bebeği allmışlar sezeryan ile, ne ciğer geliştirici iğne, ne doğumu durduracak birşey,
sonra çıktık kocişle bana düz ayakkabı ve bayramlık elbise almaya , elbise çok zor buldum , biraz mürebbiye gibi oldu ama olsun şık birşey :)
Allah sabır versin, dayanma gücü versin inşallah... Ben çok kötü etkileniyorum bu haberlerden, Korkuyoruz inanın ben iki gün kendime gelemiyorum, en ufak ağrı sancı olduğunda acaba benim bebeğimede bişimi olcak açıklıkmı oldu vs diye daha çok korkuyorum böyle şeyleri okuyunca... Psikolojim alt üst oluyor en ufak ağrıda doktora hastaneye gidiyorum. Allah sabır versin yine diyorum çok zor.
Birinin bebeği ölmüş demekhemde bizimle aynı aylarda... biz gibi hamilelere söylenicek en son şey olmalı...
Utku paşa 2kiloya yaklaşmış maşallahSabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
Sırf bu yüzden hamile kalmadan önce hastane araştırmaya başladım ben. Doktorun içine sinmesi, gece doğuma gelmesi, hastanenin yoğun bakım ünitesi olup olmadığı, çok şükür içim rahat gidiyorum gerçi seninde dediğin gibi takdiri ilahi dünyanın en mükemmel hastaneside olsa yiyicek ekmeğin yoksa elden bişey gelmiyo ama en azından sonrasında bi elimden geleni yaptım demek var bide keşke gittiğim hastaneyi araştırsaydım belki böyle olmazdı diye kendini suçlamak varselam kızlar
ben çatlamam çok kilo almadım diyordum görünce şok oldum valla çok uyuz duruyor sanki orda yara olmuş..ağrılarda insanı korkutuyor valla aman olmasın ya..geçen biryerde okudum normalde adet ağrısı çok çeken kolay doğuruyormuş hatta kız yazmışki benim ağrılarım olunca bayılırdım demiş doğum o yüzden çok ağrılı gelmedi bana demiş valla bende çok ağrı çekerdim hatta kusardım ağrıdan belkide kolay doğururum alışkın olduğum için o ağrılara..
kusura bakma arkadaşım, amacım kimseyi üzmek değil,
duyduğumda bende çok üzüldüm ve her güzel şeyi paylaştığımız gibi bunuda paylaşmak istedim, üzmek değildi kimseyi derdim. ama bunlarda hayatın gerçekleri , malesefki ..
yok anacım yokkkk ben bu iyi niyetimi alıp gömücem heeeeee :100::100::100:dövün beni kimseye güleryüz göstermeyeyimmmmmmmm
dogum yapan komşum bebegini misafire bırakıp su almaya çıkmış çıkmışkende gümüşçüye ugramışş yüzük bakmış akılllı bu arada kendi
altın alyansınıda o ara kaybetmiş bana diyoki bana yardım et eşime ne yalan söyleyeyim dedim ordan ben yalan makinası gibimi duruyorum
gerçegi söyle yapacak bişi yok kalkıp demezmi ben söyle düşündüm (düşünen beynine tüküreyim)neymişşşş benimle dışarı çıkmışmışşştaa
esofman almaya sonra ben demişim ki gel gümüşçüye girelimbirlikte çıktıgımızı söyleyelim eşim aynlız çıktıgımı duyarsa kızar dedi
ayyy komşu sakın beni karıştırma adam kalkıp komşun çalmış olmasın diye söylerde günahımı alırsa ben ne olcam dedim
yok ya eşim öyle düşünmez diyo utanmadan suçu üstüme atacak dedim beni karıştırma başkasını bul manyakmı neee allahımmmm
hepsi niye beni buluyo kiii başka safmı yok anlayamıyorummmm :100::100::100:anneme söyledim kadın yırtarım onu dedii
Düşüne düşüne onu mu düşünmüş salak.
hiç bişey yapamıyosa evi sildim suyun içinde parmağımdan çıkmış tuvallete suyu dökünce sesinden farkettim ama foşşşşşşş diye yuttu lağam desin.
2 dakikada nasıl yazdım hemen Çokkkk yalancıyım galiba hemen ürettiğime göre
yok anacım yokkkk ben bu iyi niyetimi alıp gömücem heeeeee :100::100::100:dövün beni kimseye güleryüz göstermeyeyimmmmmmmm
dogum yapan komşum bebegini misafire bırakıp su almaya çıkmış çıkmışkende gümüşçüye ugramışş yüzük bakmış akılllı bu arada kendi
altın alyansınıda o ara kaybetmiş bana diyoki bana yardım et eşime ne yalan söyleyeyim dedim ordan ben yalan makinası gibimi duruyorum
gerçegi söyle yapacak bişi yok kalkıp demezmi ben söyle düşündüm (düşünen beynine tüküreyim)neymişşşş benimle dışarı çıkmışmışşştaa
esofman almaya sonra ben demişim ki gel gümüşçüye girelimbirlikte çıktıgımızı söyleyelim eşim aynlız çıktıgımı duyarsa kızar dedi
ayyy komşu sakın beni karıştırma adam kalkıp komşun çalmış olmasın diye söylerde günahımı alırsa ben ne olcam dedim
yok ya eşim öyle düşünmez diyo utanmadan suçu üstüme atacak dedim beni karıştırma başkasını bul manyakmı neee allahımmmm
hepsi niye beni buluyo kiii başka safmı yok anlayamıyorummmm :100::100::100:anneme söyledim kadın yırtarım onu dedii
Düşüne düşüne onu mu düşünmüş salak.
hiç bişey yapamıyosa evi sildim suyun içinde parmağımdan çıkmış tuvallete suyu dökünce sesinden farkettim ama foşşşşşşş diye yuttu lağam desin.
2 dakikada nasıl yazdım hemen Çokkkk yalancıyım galiba hemen ürettiğime göre
Ne kadar uyanıkmış o öyle, resmen seni suçlayacak yani hiç utanmada kalmamış sana söylüyor bunu bide yüzüne baka baka
burdakı devlet hastanesını tasıdılar mardıne dogru..arabamız olmayınca gıdıp gelmek sıkıntı oldu..burda ıpekyolu ozel hastanesı var oda mardındeymıs kızıltepeye tasımıslar..oraya gıdıyorum canım..araba olmayınca uzak yerlere gıdemıyorum ne yazıkkı..korkuyorum doktorumada tam guvenebılmıs degılım ama allaha sıgındım elımden bısey gelmıyor cunku...
işte tek salak ben sanıyor sakın dedim böyle bişey yapayım deme bu olayı dün akşam anlattı bu sabahta çamaşır sererken gördüm dedim ne dedin eşine
kaybettim dedim o kadar valla inşallah öyledir çünkü ben dün hiç sokaga çıkmadım boşunada günahım alınmasın bir zahmet
Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu, kavga çıkarmak için eşimin uyanmasın bekliyorum hali hazırda :)
Ayy kendime inanmıyorum yaaa foşşşşş 'u deminden beri fatoşşş diye okuyorum, okuyorum okuyorum :))))))))))))
işte tek salak ben sanıyor sakın dedim böyle bişey yapayım deme bu olayı dün akşam anlattı bu sabahta çamaşır sererken gördüm dedim ne dedin eşine
kaybettim dedim o kadar valla inşallah öyledir çünkü ben dün hiç sokaga çıkmadım boşunada günahım alınmasın bir zahmet
Hiç deme bir de börtü böcek doğru diyorsun, ev 13. kat ama gene de küçük yeşil kanatlı böceklerden görüyorum nerdeyse bir haftadır...
Bitse bari bayramla beraber, cuma temizlik yaptırayım diye düşünüyorum, boşa gitmesin...
Sen şimdi kavga modundan da çıkmışsındır gülünce Tüühhhh kısmet değilmiş bi daha ki sefere kavga edersin artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?